Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben verimde ne kadar verirsem verim onun derdindeyim

bende keşke mezun olabilsem canım ya 55 olmak istiyorum bende eger halen fazlalıgım olmuş olursa 50 olmak istiyorum

boyun kac canım tahmın ederım az cok ne olman gerektgını
bnım byum 1.69 57 yada 58 bnde tam durur hedefım o yuzden 58

kızlar kusura bakmayın alıntı yaparken oğlum çağırdı onu tekrar uyutup geldim
şöyle bir geçmişe bakarken mesaj sayısı ile ilgili yazılanların bir kısmını gördüm
şahsi kannatim

bazı fikirler teoride güzel gözükse de pratikte sorun çıkarabiliyor. mesaj sayımı ve bunun sonucundaki 500 kalorilik cezanın zamanla aramızda pürüzler çıkarabileceğini düşünüyorum. Fikrim şudur: sayılar için ayrıca konuşabiliriz ben akılıma gelenleri yazıyorum
hafta 7 gün :7X5= 35 mesaj altında yazan arkadaşlar ister tek ister toplu yazsın toplamda bu sayının altında kalanlar fazladan 30 dk spor yapsın
en çok mesaj yazan kişiye de 250-300 kalorilik ödül olsun
bu durumda hiç kimse ceza almadan geçilecek haftalar olabilir
öyle zaman olacak ki herkes tek tek mesaj yazmaya başalaycak ve bu hem zor hem de sayı doldurmak için boş laflar sıkıntısına girilecek

bu uygulamada kıstas cezadan çok ödül olsun sadece çok çok az katılım yapan kişi ya da kişiler ceza alsın

fikirlerinizi bekliyorum

o hap yuzunden kılo aldım kansızlık ve demır ılacı kullandım ben canım ıstah yapıyo ılaclar 68 kıloyken 93.5 olmustum dusun

doğru canım onlar iştah açıyor bende bu kilolarımı üniye gidince aldım ben cok cabuk hasta oluyorum diye annem bagısıklıgımı artırsın diye vitamin hapıyla bu bgıdıklığı artıran hap almıştı onları içtim midemin felegi şaştı 58 le gittim 63 le döndüm kışında 67.6 oldum işte

bu haplar benımde canıma okudu cok ıyı anlıorum ben az yıodum ole yemeye baslamıstımkı korkardınız vallahı cok şükür gectı :::)

çok güzel bir düşünce ama ben ödül istemiyorum bu ceneyle birinci olursam eger bana diyinki mesela zeynep 1 saat spor yap

Amaaan o emzik aramak ne büyük dertti yahu .

Hele gece uyanınca , 2 yaşında bıraktı hem de bir günde . Sanki hiç bırakmayacakmış gibi geliyordu.

Sana da diyorum hemen
ablasinin yatak örtüsünün altinda cikti,kizim yataga girdi,anne emzigi buldm diye bagirdi,altin bulmus gibi sevindik,yedekleride istemiyor kereta
selam kızlar iyi geceler diliyorum ben bir geçmişe bakayım neler kaynamış :)))
iyi geceler cnm
ben agzina yapisik tutuyordum dakikalarca,artk pes edip emiyordu
görüşürüz fıstıklar kızımı uyutucam uyumazsam gelirim gene kesin uyuyamam geleneksel wc turlarım başlar birsürü bitki çayı birsürüsürü suuu içince sabaha kadar git gel konya 6 saat :)
tamam cnm,kolay gelsin,ben o görevi tamamladim
bende işte 55 felan olmak istiyom canım ya bi ölüm kilo vermek benim için yaaa :18::18:
saglkla verdikmi olursun ve kalirsin o kiloda,merak etme cnm
ben ilk hafta 2 kilo vermiştim
ahhh ahhh nerde o 2 kilolar
bence sorun yok cnm,sadcece günnlük 10 mesaj hesaplayalim derim,5 cok az olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…