- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
neyse görüşürüz kızlar ben çıkıyorum eşim yemeğini yedi kahve yapıcam o yemek yerken mutfağa girmedim tırtıklarım diye patets kızartması vardı kokusu beni bebnden aldı ama yemedim
senın 59 a cok az kalmıs 5 kılo nedırkıhayatım ahh ahh ben o kıloya gelsen 58 de mehzun bılem olurum
bnde o 100 gr ları onemsemıorum cnku su var ınan sabah bı cık tartıya aksama dgru bı ck en az 1 kılo fazla ckıyosun yanı anlayamaz ınsan 100 gr verınce bnce yanı sadece 100 gr eksık yemıssın derım ben
bende keşke mezun olabilsem canım ya 55 olmak istiyorum bende eger halen fazlalıgım olmuş olursa 50 olmak istiyorum
dıyette ılkj haftaysa verırsın ama vucudun dyete alısmıssa ac kalsanda veremezsınama ılk hafta verılır bu kılo
canım ben verimde ne kadar verirsem verim onun derdindeyim
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sana da yolluyorum hemen baby
Canım sağolasın ilgin için . Oylama pazartesi başlıyor
Sağol tatlım benim , kaldı 7 kilo daha .Nereden baksan , kilo vermenin yavaşlayacağını da düşünürsek ; 3 ay daha başınızdayım
Boşver canım , rahmetli annem bana da hep sen nasıl ev kadını olacaksın ? derdi.
Yaptım , oldu
ben ilk hafta 2 kilo vermiştim
o hap yuzunden kılo aldım kansızlık ve demır ılacı kullandım ben canım ıstah yapıyo ılaclar 68 kıloyken 93.5 olmustum dusun
inşallah gecer bebegım ya ınsan cabalıyınca uzuluyto senın adına uzuldum ama ben hıc yapmıom spor uff kendımede kızıom bravo bna
topraks sana bişi sormuştum görmedin mi canikom geçmişte
değilim canım mersinde okudum tarsusa da geldim ama orasıda güzel böyle şelaleler olan bi restoran vardı köprü gibi bir yerden geçince gidiliyodu oraya falan gitmiştik
doğru canım onlar iştah açıyor bende bu kilolarımı üniye gidince aldım ben cok cabuk hasta oluyorum diye annem bagısıklıgımı artırsın diye vitamin hapıyla bu bgıdıklığı artıran hap almıştı onları içtim midemin felegi şaştı 58 le gittim 63 le döndüm kışında 67.6 oldum işte
kızlar kusura bakmayın alıntı yaparken oğlum çağırdı onu tekrar uyutup geldim
şöyle bir geçmişe bakarken mesaj sayısı ile ilgili yazılanların bir kısmını gördüm
şahsi kannatim
bazı fikirler teoride güzel gözükse de pratikte sorun çıkarabiliyor. mesaj sayımı ve bunun sonucundaki 500 kalorilik cezanın zamanla aramızda pürüzler çıkarabileceğini düşünüyorum. Fikrim şudur: sayılar için ayrıca konuşabiliriz ben akılıma gelenleri yazıyorum
hafta 7 gün :7X5= 35 mesaj altında yazan arkadaşlar ister tek ister toplu yazsın toplamda bu sayının altında kalanlar fazladan 30 dk spor yapsın
en çok mesaj yazan kişiye de 250-300 kalorilik ödül olsun
bu durumda hiç kimse ceza almadan geçilecek haftalar olabilir
öyle zaman olacak ki herkes tek tek mesaj yazmaya başalaycak ve bu hem zor hem de sayı doldurmak için boş laflar sıkıntısına girilecek
bu uygulamada kıstas cezadan çok ödül olsun sadece çok çok az katılım yapan kişi ya da kişiler ceza alsın
fikirlerinizi bekliyorum
görüşürüz fıstıklar kızımı uyutucam uyumazsam gelirim gene kesin uyuyamam geleneksel wc turlarım başlar birsürü bitki çayı birsürüsürü suuu içince sabaha kadar git gel konya 6 saat :)
ablasinin yatak örtüsünün altinda cikti,kizim yataga girdi,anne emzigi buldm diye bagirdi,altin bulmus gibi sevindik,yedekleride istemiyor keretaAmaaan o emzik aramak ne büyük dertti yahu .
Hele gece uyanınca , 2 yaşında bıraktı hem de bir günde . Sanki hiç bırakmayacakmış gibi geliyordu.
Sana da diyorum hemen
iyi geceler cnmselam kızlar iyi geceler diliyorum ben bir geçmişe bakayım neler kaynamış :)))
ben agzina yapisik tutuyordum dakikalarca,artk pes edip emiyordubende emziye alıştırayım diye çok uğraştım kaç çeşit emzik aldım ama 1 dk bile emmedi benim kızım benim memeleri yalancı meme niyetine sabaha kadar bırakmazdı uykusuz geceler aman allahım gözümün önüne geldi birden o günler
tamam cnm,kolay gelsin,ben o görevi tamamladimgörüşürüz fıstıklar kızımı uyutucam uyumazsam gelirim gene kesin uyuyamam geleneksel wc turlarım başlar birsürü bitki çayı birsürüsürü suuu içince sabaha kadar git gel konya 6 saat :)
saglkla verdikmi olursun ve kalirsin o kiloda,merak etme cnmbende işte 55 felan olmak istiyom canım ya bi ölüm kilo vermek benim için yaaa :18::18:
ahhh ahhh nerde o 2 kilolarben ilk hafta 2 kilo vermiştim
bence sorun yok cnm,sadcece günnlük 10 mesaj hesaplayalim derim,5 cok az olur:44:kızlar kusura bakmayın alıntı yaparken oğlum çağırdı onu tekrar uyutup geldim
şöyle bir geçmişe bakarken mesaj sayısı ile ilgili yazılanların bir kısmını gördüm
şahsi kannatim
bazı fikirler teoride güzel gözükse de pratikte sorun çıkarabiliyor. mesaj sayımı ve bunun sonucundaki 500 kalorilik cezanın zamanla aramızda pürüzler çıkarabileceğini düşünüyorum. Fikrim şudur: sayılar için ayrıca konuşabiliriz ben akılıma gelenleri yazıyorum
hafta 7 gün :7X5= 35 mesaj altında yazan arkadaşlar ister tek ister toplu yazsın toplamda bu sayının altında kalanlar fazladan 30 dk spor yapsın
en çok mesaj yazan kişiye de 250-300 kalorilik ödül olsun
bu durumda hiç kimse ceza almadan geçilecek haftalar olabilir
öyle zaman olacak ki herkes tek tek mesaj yazmaya başalaycak ve bu hem zor hem de sayı doldurmak için boş laflar sıkıntısına girilecek
bu uygulamada kıstas cezadan çok ödül olsun sadece çok çok az katılım yapan kişi ya da kişiler ceza alsın
fikirlerinizi bekliyorum
bu haplar benımde canıma okudu cok ıyı anlıorum ben az yıodum ole yemeye baslamıstımkı korkardınız vallahı cok şükür gectı :::)
evet bebegım bayaga verdım yıne bı bukadar daha kaldı inşallah bunlarda gtcek o acıdan suan kılo zor verıorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?