çok güzel vermişsin canım inşallah haziranda bende 7 li kilolarda olsam en azından 75 ama çok az kaldı hazirana olurum inşallah destek olun bana nolurr yavruşlar
neyse görüşürüz kızlar ben çıkıyorum eşim yemeğini yedi kahve yapıcam o yemek yerken mutfağa girmedim tırtıklarım diye patets kızartması vardı kokusu beni bebnden aldı ama yemedim
slm kizlar ben geldim
59 gördüm bu hafta,cok sevindim yani
hedefe az kaldi,asagi cekebilirim hedefi bu arada,verdikce veresi geliyor insanin
simdi doktordan geldim,oglumun rutin kontrolleri vardi,etrafi temizleyip ögleden sonra tüm gecmise cevap verecegim
Auscugum ellerine saglik,listeler kontrol edilmis,bizimki paylasilmis,ne becerikli ciktin sen yahu,her hafta sanami versek görevi ne
hadi is beni bekler,ögleden sonra burdayim
34 yaşındayım , bunca senedir tek yağlamayan yerim beynim hamdolsun
Zehir gibidir , isteyene takviye yapılır
Neeee 1000 kalori 600 mekik mi ??? Bittim ben? Bu hafta netim düselse de akşamları fazla katılım yapamayabilirim spor yapıyor olacağım çünkü
Canım kaptanım beniiiim... 1 lik demeyelim kasılıyorum da ama iyi olucam merak etme...
Ayyy Zeynep abla iyi ki sen kaptan değilsin, takımda üye kalmazdı valla!!!
E iyi kadınsa niye sevmiyorsun, ben de bunu anlayamıyorum, çok ilginç geliyor bana, niye yani niye sevmiyorsun??
kızsa Allah gelinliğini göstersin denir, oğlansa, damatlığını göstersin denir. 32 dişini göstersin denmez yani ama çooook güldüm ...
ay darısıda bana inşallah cok istiyorum o 59 u görmeyi bende resmini çekcem valla buraya koycam
Dereceye girdik ama son 3 te sanırım .
Bu bizi kamçılasın , bu hafta ekstra performans gösterelim . Tamam sağlığımız için , kendimiz için kilo veriyoruz ama bu hafta başka olsun , öyle şak şuk diyetlerle değil de bol sporla , kaçamaksız 1. olalım haftaya
aslnda sevmem kaynanayı ama oglunu seviyorum
yaa kızlar ben hala kendime gelemedim. Çok sarsıldım bu defa. Sabahtan beri girip okuyorum yazdıklarınızı da elim yazmaya varmıyor. Ama böyle bir yere varamam toparlanmam lazım... Ben bu psikolojideysem Pokemoncum seni düşünemiyorum. Bu hafta bizim haftamız olsun...
bilemiyorum canım kuşan geçen hafta bıraktım 1 haftadır normal besleniyorum.kilo vermeyibeklemiyordum ama almayıda beklemiyordum. Eşim bile bugün sen kilo aldınbu aralar dedi.
tabisi çok süper
ay canım valla canıma okuyacak sanırım
vauvvvvvvvvv güzel cevap...:)))) kaptana bak kaptan1-aus0
kaptan 1-aus1
kusura bakmayın bu konuda payım büyük
ay kızlar bu hafta ben de size katılsam bak mayısa kadar 6 ları görmek istiyorum ne güzel olurdu
Desteğin için teşekkür ederim , bu sefer yanılmıycaksın sana da söz en az 1 kilo gitcek bu hafta. Ama sağlıklı ve sporla. . .
Bilsen halimi şu anda. Kaptan bişey söyliycek diye kulübe giremedim kaç saat , ödevini yapmadan okula giden çocuklar gibi. Tabiki biliyorum kiloyu da kendim için veriyorum, sporu da kendi sağlığım için yapıyorum. Ama benim başarısızlığım takımı etkiliyorsa, o da takım kaptanı kızmakta haklı tabi. Gerçi Allah var bişey demedi de, ben çok kasıldım işte.
canım sen şimdi kilo vermek istiyorsun veremedigin için öle hissediyorsun insan 100 gram bile verse mutlu oluyor ki
benim hedef 3 hafta 4 kilo bana göre biraz fazla ama mayıs başı da reg haftam yani daha fazla vermem gerek :))) benimde ciddi gaza ihtiyacım var. mayısın sonunda evlilik yıldönümü var, 15 yılı devircez bari formda olayım :)) eskisi gibi
Kaptan habire ceza versin , hiç ödül yok
Dereceye gridin girdin giremedin avucunu yala
Birde şimdi dereceye giremedik diye de mi ceza alacağız
6. takımdan concept nasıl vrmiş 4.4kilo
dıyette ılkj haftaysa verırsın ama vucudun dyete alısmıssa ac kalsanda veremezsınay bak bunu şimdi gördüm ha harbiden nasıl vermiş ben 7 gün bişey yemesem gene veremem yahu :44:
Neeeee herkese yolladın mı ? Bir bana mı yollamadın yani ?
yeni gördüm canım linki girdim ben de oylama nasıl ne zaman ne şekilde yapılıyo ben azcık kk yı incelemediğimden bilgim yok
güzel auscum menün verdigin kilo içinde tebrik ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?