Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neyse görüşürüz kızlar ben çıkıyorum eşim yemeğini yedi kahve yapıcam o yemek yerken mutfağa girmedim tırtıklarım diye patets kızartması vardı kokusu beni bebnden aldı ama yemedim

çok güzel vermişsin canım inşallah haziranda bende 7 li kilolarda olsam en azından 75 ama çok az kaldı hazirana olurum inşallah destek olun bana nolurr yavruşlar

tabı bebegım azmın elınden bişey kurtulmaz benım bu ara kılo verımım durmus drumda ıns sende verırsın canım benım sadece hırs gerekıyo basrıcaz inşallah hep beraber

ay darısıda bana inşallah cok istiyorum o 59 u görmeyi bende resmini çekcem valla buraya koycam

aslnda sevmem kaynanayı ama oglunu seviyorum

inanıyorum birinci olucaz yine haydin kızlar bu hafta spor haftası olsun

eveeeeeeeeeeeeeet bu hafta bizim haftamızzzzz

canım 1 kiloyuda hemen nasıl anlamış eşin ilginç doğrusu :44:

canım sen şimdi kilo vermek istiyorsun veremedigin için öle hissediyorsun insan 100 gram bile verse mutlu oluyor ki

canım sen şimdi kilo vermek istiyorsun veremedigin için öle hissediyorsun insan 100 gram bile verse mutlu oluyor ki

bnde o 100 gr ları onemsemıorum cnku su var ınan sabah bı cık tartıya aksama dgru bı ck en az 1 kılo fazla ckıyosun yanı anlayamaz ınsan 100 gr verınce bnce yanı sadece 100 gr eksık yemıssın derım ben

ay hadi inşallah verirsin canım ne varki ya 4 kilocuk senin için devede kulak kalır yaparsın sen inanıyorum

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Neeeee herkese yolladın mı ? Bir bana mı yollamadın yani ?

Sana da yolluyorum hemen baby

yeni gördüm canım linki girdim ben de oylama nasıl ne zaman ne şekilde yapılıyo ben azcık kk yı incelemediğimden bilgim yok

Canım sağolasın ilgin için . Oylama pazartesi başlıyor

güzel auscum menün verdigin kilo içinde tebrik ederim canım benim

Sağol tatlım benim , kaldı 7 kilo daha .Nereden baksan , kilo vermenin yavaşlayacağını da düşünürsek ; 3 ay daha başınızdayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…