bilmiyorum ki aksine kılo almayakda canım benim
dusunebılıorumm ohoo bnde 1 ekmek bıle yıordum kızartmalar gelsın dondurmalar gtsın kolaydı cekırdektı anam saymıyım smdıkı menumu goren braz ye dyo zamanında ne kadar yedım bı bılselr ama o ılactan snra
vaaaay sohbet koyuhımmm hımmm
al işte bu olmadı zeynoşumçok konusamadık kı benim yemek hazırlamam gerekiyordu oglum geldi o sırada
kaptan ya sen beni görmez oldun ha valla da billada küstüm bi sürü sordum hiç cevap yok sormuyorum bi daha
hımm ama o senın kılona gore aynımın olur blemem bebegımama durması normal canım ya bak ben on kıloyu verim vucüt hep sabit kalsın başka bişi istemem
hımm bn almadım dimine sormustun yaa,görmedim:44:
ceza sana degil rapunzele cnm,yanlislikla yazmisim,el aliskanligi
çok konusamadık kı benim yemek hazırlamam gerekiyordu oglum geldi o sırada
yok yok zayıfla haftada bi kere ödül verirsin kendine fıstık
sağol canım cidden zorArada sıvıştığım vakitlerin hepsi oğlumla geçiyor zaten ,şimdi babayla beraber traş olmaya gittiler , yemeğimde var , yaydım bende bostana yine
İş hayatı başka zor , ev başka zor ...İkisi bir arada en zor , asıl size kolaylık versin .
hiç önemli değil bir resim gönderdim ama çok iyi olmadı aceleden tekrar yapıcamTopraksım kapatmam gerekti kusura bakma. Görüşürüz.
canım sağlığına dikkat et önce sağlık oralarda sen aslında doğal yiyecekler bulursun kansızlık için bi araştırsaolş bebegım dusunmen bıle yeterlı halım olmuo bu kansızlıktan oluyo hastalıgı gectım uyuorum resmen bu bı donem gene oluyodu okuldan geldıgımde drek uyuyodum hep gundz gzumu acamıodum dktor bu kanla normal demıstı
bende çok begeniyorum gökçem maşallah bebek gibi
kızlar bugün çok şımarttınız beni mersiBu arada söylemen geçemiycem, Topraks adeta bir afetmiş. Kilolu halini gördükten sonra son halini gördüm bayılıyordum. Yüzü bebek gibi olmuş. Maaaşallah çok beğendim.
bizde de var diş buğdayıayyy ne çenesi düşük kadınım ben117 mesaj
bizimde bebegimizin diş hedigi vardı hem mevlüt okundu hem hedik yaptık ama valla hiç bir sey yemedim sadece bugüm baklagil günümdü 3 kaşık hoslama nohut yedim :)
gazan mübarek olsun
naptın arkadaş, ben 3 maymun hiç okumadım saydımbu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlarkaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım
hımm bn almadım dimi
kaptan ben geçen hafta ceza almıştım ya 30 dakka artı 300 kalori artı 250 kalori şimdi o 30 dakka kaloriyi oryantal yaptım bitermi bide carsamba perşembe fazldan spor yaptım kalori cezamdan düşebiliyormuyuz birazcık
ben birinci oldum cenemle kimse tebrik etmiyormu yahu konuşmam bu hafta haaa
ben birinci oldum cenemle kimse tebrik etmiyormu yahu konuşmam bu hafta haaa
Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?