Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok yok zayıfla haftada bi kere ödül verirsin kendine fıstık

kaptan ya sen beni görmez oldun ha valla da billada küstüm bi sürü sordum hiç cevap yok sormuyorum bi daha

Son düzenleme:
ne sormustun yaa,görmedim:44:
ceza sana degil rapunzele cnm,yanlislikla yazmisim,el aliskanligi
hımm bn almadım dimi
kaptan ben geçen hafta ceza almıştım ya 30 dakka artı 300 kalori artı 250 kalori şimdi o 30 dakka kaloriyi oryantal yaptım bitermi bide carsamba perşembe fazldan spor yaptım kalori cezamdan düşebiliyormuyuz birazcık

sağol canım cidden zor

Topraksım kapatmam gerekti kusura bakma. Görüşürüz.
hiç önemli değil bir resim gönderdim ama çok iyi olmadı aceleden tekrar yapıcam

canım sağlığına dikkat et önce sağlık oralarda sen aslında doğal yiyecekler bulursun kansızlık için bi araştır

bende çok begeniyorum gökçem maşallah bebek gibi

Bu arada söylemen geçemiycem, Topraks adeta bir afetmiş. Kilolu halini gördükten sonra son halini gördüm bayılıyordum. Yüzü bebek gibi olmuş. Maaaşallah çok beğendim.
kızlar bugün çok şımarttınız beni mersi sizin kalbiniz güzel ondan öyle görüyorsunuz

bizde de var diş buğdayı

gazan mübarek olsun

ha ha bu komikti

bu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlar kaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım
naptın arkadaş, ben 3 maymun hiç okumadım saydım

yok sen almadin
30 dk silindi
carsamba-persembe ek spordan 300 gitti
kaldi 250 kolay gelsin

Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz

kızlar bu hafta hangi takımbirinci biz kacıncıyız gecmişe baktım göremedim ama 6. takımdan biri 4.4 kiloyu nasıl verdi çok merak ettim yag mı aldırdı aceba

Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz

kaptanım sana dedigim arkadasım geldi :) çok azimli ve kararlı ben kefilim sen kuralları hatırlat kabul eder demmayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…