cimcime bugün senin röpörtaj günün
röpörtaj günü olan kişilere o gün gece yarısına kadar sorular soruluyor ve kişi de cevaplıyor, böylece birbirimizi daha iyi tanıyoruz.
yeni gelen arkadaşlar geçmiş sayfalara giderek herbirimizin bilgilerini alabilirler ya da merak ettikleri bişey varsa sorabilirler
ben başlıyım madem
1- adını bildirecekmisin
2- nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin
3- eş, çocuk durumları nelerdir
4- kaç yıldır evlisin, kaç yaşındasın
5- ne iş yapıyorsun, ne mezunusun
6- nasıl kilo aldın, boyun, saçın, tenin biraz dış görünüşünden bahsedermisin
7- senin için mutluluk nedir,seni en çok ne mutlu eder
8-doğum günün ne zaman , ne burcusun
9-görünce dayanamıyacağın cıssssss yemek :))
10- arkadaş çevrende nasıl tanınırsın
benden bu kadar arkadaşlar sanık sizindir
soruların cevaplarını ana sayfadamı paylaşıyorum yoksa birinemi gönderiyorum.
:26:
Demmay , kusura bakma tatlım yaa , sorduğum sorunun cevabını aldım mı hatırlamıyorum bu ara (ilaçlar unutkanlık da yapıyor heralde) ;
Sınav cevp anahtarına baktın mı demiştim sana ?
Sen bişey demiş miydin o soruma cevaben
1- adını bildirecekmisin
1-adım:arzu,
2-şanlıurfa da yaşıyorum aslen elazığlıyım.
3-eşim urfalı,2 kızm var 4,5 yaşında diğeri 16 aylık,sudenaz ve melisa su isimleri,
4-2006 22 ağustos ta evlendim-7 yıl bitecek,
5-üniversitede memurum başkan sekreterliğine bakıyorum-ayniyat ve tüm ünv.personel devam kontrollerini internet üzerinden yapıyorum,antikor yani uzaktan internete bağlanmak isteyenlere onay veriyorum.sistem üzerinden bilgisayarlara veri girişi yapıyorum.
6-kilolarımı doğumlarımda aldım 2. doğumumda doğuma 73 kilo girdim-72 kg çıktım birdahada gitmedi ilginç oldu ama doktor son ay yediğim 32 lt seruma bağladı ancak yürüyüşlerle gideceğini söyledi.boyum:160-saç rengimin doğal rengi kestane ama şuan kahve boya var.buğday esmer arasıyım.Eki Görüntüle 705848 Eki Görüntüle 705850
7-benim için mutluluk eşim ve çoçuklarım la geçirdiğim vakitler.çocuklarımın kahkahaları beni çok mutlu eder.
8-20.09.1983 doğumluyum kimlikte ama aslında 84 doğumluyum.başak burcuyum.aşırı titiz aceleci ve simetri hastasıyım resmen herşey düzgün olmalı.
9-iskender ve tavuk budu şiş..taze fasulye.
10-aşırı titiz ve dikkatli oluşumdan KAYNANA derler işyerinde,diğer arkadaşlarımda kalori diyiyor artık yıllardır diyette olunca
kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan
Eki Görüntüle 705852
1- adını bildirecekmisin
3-eşim urfalı,2 kızm var 4,5 yaşında diğeri 16 aylık,sudenaz ve melisa su isimleri,
5-üniversitede memurum başkan sekreterliğine bakıyorum-ayniyat ve tüm ünv.personel devam kontrollerini internet üzerinden yapıyorum,antikor yani uzaktan internete bağlanmak isteyenlere onay veriyorum.sistem üzerinden bilgisayarlara veri girişi yapıyorum.
6-kilolarımı doğumlarımda aldım 2. doğumumda doğuma 73 kilo girdim-72 kg çıktım birdahada gitmedi ilginç oldu ama doktor son ay yediğim 32 lt seruma bağladı ancak yürüyüşlerle gideceğini söyledi.boyum:160-saç rengimin doğal rengi kestane ama şuan kahve boya var.buğday esmer arasıyım.Eki Görüntüle 705848 Eki Görüntüle 705850
7-benim için mutluluk eşim ve çoçuklarım la geçirdiğim vakitler.çocuklarımın kahkahaları beni çok mutlu eder.
8-20.09.1983 doğumluyum kimlikte ama aslında 84 doğumluyum.başak burcuyum.aşırı titiz aceleci ve simetri hastasıyım resmen herşey düzgün olmalı.
10-aşırı titiz ve dikkatli oluşumdan KAYNANA derler işyerinde,diğer arkadaşlarımda kalori diyiyor artık yıllardır diyette olunca
Canim sporun guzel ama biskuviler cok olmus ya bi paketi genelde 160 kalori ve icinde 6 tane oluyo bildigim kadariyla benim kullandiklarim oylehepinize günaydın.sabah gelir gelmez diyetisyen için endokrinden sıra aldım 9 da muayane başlayacak 8 kişi vardı sırada.9 buçuk gibi sıra gelir herhalde bakalım ne söyleyecek doktor ve diyetisyen..
dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
1 bardak çay(tek şekerli)
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği(yağsız)
2 kaşık nesfit 2 kaşık yoğurtla,
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
2 kaşık patlıcan yemeği (bir tencere yaptım daha bugünde yerim herhalde)
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,
su:3lt,
spor:
30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.
Dilberinin salatasini da yemisin ne guEl zeynosum menu spor guzel :)hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
öğlen 50 gram kadar et kavurma dilberimin yatığı salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
akşam 5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
akşam komsumla 8 km yakın yürüyüş su 2 tl
Kurabiye haric guzel olmusgünaydın kızlar menümü yazayım geçmişe döncem.
sabah müsli 1 kase
süt
ara 10 fındık
öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
ara 2 kaşık sütlaç şekersiz neskafe
akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı
1 kurabiye tuzlu çayın yanında
sonra 1 yeşil elma
su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
möbette ayakta dolaşarak çalıştım baya yoğundu
bana sıra geldi sanırsam gidip gelip geçmişi okuyacağım..
teşekkür ederim..Baktım canım ama sadece 2 derse, diğerilerine üşendim ama baktklarım iyiydi sonuçlar, idare eder yani, bu arada cevaplamıştım sorunu yine cevapladım, idare edeceğiz artık böyle seni, iyi günde kötü günde bizimlesin
Öncelikle çok hoş bir bayansın, Foto koyman çok güzel bir süpriz oldu :) Sorulara verdiğim samimi cevaplardan dolayı tebrik ederim seni, gelelim benim sorularıma;
- Bekarken en kilolu halinde kaç kiloydun?
- Yaşadığın yerden ve çevrenden memnun musun?
- Neden 4. takımı seçtin?
- Bugüne kadar kilo vermek için yaptığın en çılgın şey nedir?
- Kaç tane çocuk düşünüyorsun?
- Bu diyet macerasından çıkardığın bir ders var mı kendine?
Canim sporun guzel ama biskuviler cok olmus ya bi paketi genelde 160 kalori ve icinde 6 tane oluyo bildigim kadariyla benim kullandiklarim oyle
Dilberinin salatasini da yemisin ne guEl zeynosum menu spor guzel :)
Kurabiye haric guzel olmus
Bugun roportaj sirasi sende fistik hazir ol sorulara :)
Canim sporun guzel ama biskuviler cok olmus ya bi paketi genelde 160 kalori ve icinde 6 tane oluyo bildigim kadariyla benim kullandiklarim oyle
Bugun roportaj sirasi sende fistik hazir ol sorulara :)
teşekkür ederim..
1-en kilolu halim 63' e çıkmıştım ozamanlarda istanbulda bir markette çalışıyordum kasa şefi reyon şefi derken yemeğe en son ben gidiyordum gittiğimdede yemek bitmiş oluyordu.gece 11 de eve gidip yiyip uyuyordum ozaman aldım.birde liseyi bitirip üniversiteye hazırlanırken gene 63 kg olmuştum.
2-yaşadığım şehri pek sevmesemde mecburen katlanıyorum diye bilirim ama iş arkadaşlarımı ortamım güzel.
3-hıııım o topik gezdiğim dönemde en akışkan sizin grubu bulmuştum.birşey yazınca günler sonra cevap almayacağımı düşündüm
4-sadece salatalşık ve üzümle günde 3 saat sporla 5 lt suyla 15 günde 10 kg vermiştim.açtııııııııııııııııııım resmen..
5-bana kalsa 1 taneydi 2.süpriz başka düşünmüyorum ama kısmet genede.
6-aç kalarak şok diyetlerden bir fayda olmadığı kendime eziyet yaptığım.çünkü geri geliyorlar.sporsuz birde olunca..
evet aman 2. 3.derlerken bir bakıyorsun olmuş..ben de 1 mi 2 mi karar veremiyodum su hanım piyangodan çıktışimdi bana diyolarki sen çocuk çok seviyosun bir daha doğurursun çok korkuyorum başıma gelecek diye çünkü 3. olursa çalışamam evde kalmam gerek. ben evde oturamam kafayı yerim kesin :)))) Yine de büyük söylemiyim hayırlısı
günaydın şekerparem:)
sabah sabah spora başlamdan bakıyım dedim sen de burdaymışsın, gece o kadar oturunca sabah geç uyandım(
dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay
ara
yarım muz
yarım bardak süt
öğlen
1 kase yayla çorbası
ara
1 fincan 7 otlu çay
15-20 beyaz leblebi
ara
1 dilim tam bığday
bir parça beyaz peynir
4 zeytin
çay
akşam
4 ızgara köfte
az makarna
yoğurt
su 1.75
spor
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş
30 dk trambolin
ikisi de hemen hemen aynı kalori o yüzden birini cezamdan düşüyorum (-300)
Gunaydinn kizlar dunki menumu yazim cikim
Sabah ilik su 50 ziplama bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek domates salatalik
Ara iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen yarim durumdoner dun yine evden goturemedim bgun goturuyorum
Bi ayran
Ara bi kayisi kuru ve bi ceviz
Aksam 3 dolma bi kase yogurt ekmek yok
Spor sabah aksam yuryus ve otuz dahha ip atlama 300 kalori gitti
Su 3 litre
Kizlar dun eve gelirken biraz tansiyonum dustu bende bi tane gofret yedim cezami kes zeynosum
bebişim beğendim menünü
toprakcıgım menün güzel
menün fena değil 750 mekik cek yeter sana başka ceza yok :)
hepinize günaydın.sabah gelir gelmez diyetisyen için endokrinden sıra aldım 9 da muayane başlayacak 8 kişi vardı sırada.9 buçuk gibi sıra gelir herhalde bakalım ne söyleyecek doktor ve diyetisyen..
dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
1 bardak çay(tek şekerli)
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği(yağsız)
2 kaşık nesfit 2 kaşık yoğurtla,
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
2 kaşık patlıcan yemeği (bir tencere yaptım daha bugünde yerim herhalde)
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,
su:3lt,
spor:
30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.
Bende tabuklusunu severim canim annem de ben yiyim diye cok az nohut ve tavuj koymus zaten bugday oldugu icin cok kalorili degildi cok severim yapmasi zahmetli diye arada yapar zaten :)
hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
öğlen 50 gram kadar et kavurma dilberimin yatığı salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
akşam 5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
akşam komsumla 8 km yakın yürüyüş su 2 tl
günaydın kızlar menümü yazayım geçmişe döncem.
sabah müsli 1 kase
süt
ara 10 fındık
öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
ara 2 kaşık sütlaç şekersiz neskafe
akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı
1 kurabiye tuzlu çayın yanında
sonra 1 yeşil elma
su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
möbette ayakta dolaşarak çalıştım baya yoğundu
Boyum 1.57 :) Allah'ım herkese istediğinden 5 kilo daha fazla verdirsin inşallah [/COLOR][/SIZE]
Çok teşekkür ederim canım... Duygular karşılıklı
Menünde sporunda çok iyi canım beğendim
menünü ve sporunu beğendim seninde, tebrikler
Gofreeetgerisi harika
Menün çok güzel sporunda öyle, b-fitnedir acaba? bu arada doktor sonucunu bize bildirmeyi unutma
İnşallah canım inşallah
Geçmişe dönme Gonca abla,geçmişe dönen kayboluyorsenide kaybetmeyelim, menün gayet güzel..
kızlar bende dün ki menümü yazayım hemen;
Kalkar kalkmaz, 2 bardak limonlu su
Kahvaltıda; haşlanmış yumura, 1 dilim ekmek, çeyrek peynir, bol yeşillik
Ara; 3 kuru kayısı, 1 bardak süt
Öğlen, 5 yk patates püresi, 1 bardak ayran, 1 dilim hellim
ara; uyuduğum için yok
Akşam; peynirli salata
Ara; türk kahvesi+ 3 form bisküvi
Su; 3lt
Spor; yok
ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.
dürürst olmak gerekirse alındımben herkonuda gayet samimiydim.isterseniz belim için çekilmiş filimlerimi de getirip göstereyim bir süre spor yapmadım ağrısı hafifleyince yaptım.bu kiloların biran önce gitmesini istiyorum.eleştiri ve fikirlere kapalıysanız ve samimiyetimede inanmadıysanız zorlayamam. istediğiniz an beni grubunuzdan çıkarabilirsiniz.çıkarmanıza alınmam ama dürüst bulunmadığıma gerçekten üzüldüm...
bence alınma sen bizi yanlış anlamış olabilirsin biz de seni o yüzden herkes birbirine daha iyi kaynaşmak için bir fırsat versin, bu konuda şimdilik kapansın.
canım bence güzel menü sıkını yok. aynen devam :))
canım etşekküler aslında öyle birşeyin alığını hatılıyor gibiydim sen diyince buldum sağol canım
canım menün bence çok güzel ve dengeli ama o kurabiye olmamış
zeynep abla harikasın
canım spor çok iyi ekmek konusunda deneme sürecindeyim demişin zaten onun dışında problem yok
bence menün güzel spoda çok iyi
canım yemeği seven kadının hali başka oluyor tavuklu alinazik nedir yaaaa ama menüğn güzel beğendim
Canım üzülme alınma, Zeynep abla bir fikir belirtti ve bizde belirttik,bence herkes herkese böyle dürüst olmalı, Zeynep ablanında dürüstlüğü takdir edilesi birşey. Zeynep abla söyledi ve kabul görmedi, Yalnış düşündüğünü zaten zamanla görecektir..
Hadi gözünaydın
Kızlar yeniyim biliyorum ama birkaç birşey daha eklemek istiyorum. Bu gruptaki ya da diğer gruptakiler, kolay kilo verebilseydi hiç buraya giripte hemmotive hemde teşvik arayıp, destek istemezdi. Bu işi tek başıa yapamayan kişileriz biz. O yüzden Kilo vermek yada başka bir işte hedefe ulaşmak için en önemli şey kişinin azmi olduğu kadar gördüğü destektirde.. Bu desteği alabilmek için burdayız. Birimiz 10 kilo verir, birimiz sadece 2 kilo ama önemli olan verebilmek ve burada herkes kendi için yapıyor. O yüzden sizlerden ricam motive düşürecek şeyler değil,motiveyi yükseltecek şeyler yazıp, paylaşalım, bu güzel bir spor videosu, dans videosu olur vs vs , umarım demek istediğimi anlatabilmişimdirBu hafta 1. olacağız inşallah
Günaydınnnnnnn.
Bugün biraz daha iyiyim sanki , ilaçlarımın bazıları bitti , etkileride geçecek.
Az çok uygulamaya çalıştığım menümü yazayım ama lütfen hastalık dönemin ve ilaçların midemi bulandırması sebebiyle ağzıma attıklarım ona göre değerlendirilsin :26:
Sabah:
1 bardak süt (yeşil çay bu ara içemiyorum)
Peynirli tost
Ara:
2-3 galeta
Bir kase yoğurt
Öğlen:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye
Ara:
1 muz
1 bardak süt
Bir saat sonra ,
1 paket tarçınlı mavi yeşil bisküvi
Akşam:
2 adet biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1 elma
2-3 galeta
Çok su içemiyorum , midem bulanıyor .
Spor hastalığımdan dolayı bu ara imkansız.
Çok düzensizdi yediklerim son 5 gün , dün ilk defa toparladım biraz.
Gogo canım , geçmişte bir soru yazmıştım sana ama nöbete gitmiştin , cevapladıysan da ben göremedim :26:
Şimdi ben ameliyatımı Umuttepe de ünversite hastanesinde olacağım , oradaki doktora çok güveniyorum ama şuana kadar mecburiyetten takibimi yapan doktorda Konak hastanesinde yapıyor ameliyatı.Doğumumu orada yapmıştım zaten .
Var mı bir fikrin ya da bilgin ? Safra kesesi ameliyatı olacağım . Özellikle uzak dur dediğin bir doktor ya da hastane ?
ben spora gidiyorum..hazırlanıp çıkıyorum.gelince görüşürüz..
özel msj yazdım canım :)
Canim yediklerinden yinede cok degil sen iyileşmene bak
Olmamış işte , 2 sayfa sonra gitmişsiniz hepiniz
Canım benim , asi ruhlum , ben sadece konu kapansın ısrarlarını özellikle düşünerek cevap yazmadım hala da yazmaycağım fikrimi çünkü konu bence gereksiz yere uzadı.
Bu hafta gayet iyi olacak herşey , benim tartı haricinde
Zeynep sen bildiğin tencerede kalanı avuçlamışsın yahu
Altına imzamı atıyorum canım .
Herkesin farklı bir yaşam tarzı , farklı bir kapasitesi ve yapabilirliliği var . Herkseten aynı performansı beklemek imkansız ve de gereksiz.
Takımda her türlü kombinasyonumuz var ve bence böyle daha güzel . Birbirimizin fotokopisi listeler ve sporlar sıkıcı olurdu tahminimce
Dil otu ne yahuuu
Sende de az laflar yok yaaa , ninemden kalma bu sözleri de ben bilmem hiç .
Nekahat dönemi canım , bir harf hatası ile doğru hatırlamış sayıyorum seni.
Yahu o şekerpare benim çok yazdığım bir sıfat , kişiye özel değildi yani.
Bak yaaa hasta kadına bile sataşma var
Tebrik meselesine gelince , literatürümde yok canım galatasaray şampiyonluğunu tebrik etmek .
Öyle bir hazımsızım işte .
Ama sırf senin güzel hatırın için takımının 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu kutlarım .
Çok çok güzel canım , ne fazla ne eksik
Öğlen az olmuş ama ara da telafisini yapmışsın canım
Toparlanmış bir menü canım , öğlenleride evden götürdün mü tam olacak .
Güzel canım menün , spora da başlamışsın ama dikkat et beline tekrarlayabilir.
Sende kahvaltıyı hellimlemişsin
Aralarda her zamanki uyarına sen uymamışsın
Güzel canım , sütlü tatlılar arada iyi bence , hem tatlı ihtiyacı karşılanıyor hem de daha az kalorili.
Akşam çok az olmuş canım , onun dışında güzel.
Yaaaaaaaaaaaa , keşke bulmasaydın
Bak işte o kadar bilirim , zamanında bende kullandım ama sana hatırlatmak hiç gelmedi aklıma
Bende de fıtık var, bende fizik tedavi gördüm . Ne hikmetse asla doğum yapamazsın demişlerdi bana ama benim fıtığım doğumdan sonra bir daha hiç ağrımadı .
Ameliyat tavsiye etmem canım .
Canım sağol çok , bende cevapladım .
Kim bilir rastlaştık belki de seninle.
2 sene önce sürekli o hastanedeydim çünkü
Yakın zamanda da kolonoskopi için tekrar geleceğim .
selammmmm
kizlar bi görünüp gidecem,gecmise ugrayip geldim,alinti yapamadim,o kadar uzun zamanim yok
bayb cnm benim o saatte rüyandami gördün bizilisten degisik olmus,sabah niye 1 dl ekmek yemissin,sporlar azalmis
esimin dayisinin kiziyla ayda yilda bir görüsüyoruz
akrabalik kayinbabam tarafindan geliyor,o da vefat etti,savunanimda yok
aus,hastaliga ragmen saglikli olanlardan düzenli beslenmissin:13:
cimcime gecmisolsun cnm,sen yinede sporunu yavas yap,belin agrimasin
bide aralardaki kepekli bisküviler cok olmus,3 ten fazla yeme
bahar tatlis döner varmis yine,ohh mis,olsada yesek
topraks cnm benim,öglen az yemissin,bu yüzden aksam üstü 2 ara yapmissin,olmamis
pokemon cnm,gözün aydin,konusmayi sökmüssün
cicmcimenin röportajdan haberi yok kizlar,yazalim,eger müsaitse baslayin sorulara
bende yediklerimi yazayim,cikmam lazim
sabah
2 dl ekmek,1 haslanmis yumutra,salata türü
ara
1 avuc beyaz leblebi,5 kuru üzm
ögle
1 kase sebze corbasi,1 dl ekmek,1 parca izgara tavuk
ara
3 cilek,2 kasik yogurt
aksam
4 kasik patlican türlüsü,3 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
30 dk zumba
yaw senin menüleri görünce ben utanıyorum sanki senin yolun uzun benim kalmış 2-3 kilo offfffffff offffffffff
Aman Allah korusun, sen evin çınarısın , sakın hasta olma, herkes sana muhtaç, sende hasta olursan nolur o evin ahalisi.canısı bir salgın varmış bizim eve de bir sardı, anneannem, su, toprak, teyzem şimdi eftelya sıra bana gelicek diye korkuyorum dedim :))))
hayin aus kaç gündür peltek peltek yazıyoumOlmamış işte , 2 sayfa sonra gitmişsiniz hepiniz
Canım benim , asi ruhlum , ben sadece konu kapansın ısrarlarını özellikle düşünerek cevap yazmadım hala da yazmaycağım fikrimi çünkü konu bence gereksiz yere uzadı.
Bu hafta gayet iyi olacak herşey , benim tartı haricinde
Zeynep sen bildiğin tencerede kalanı avuçlamışsın yahu
Altına imzamı atıyorum canım .
Herkesin farklı bir yaşam tarzı , farklı bir kapasitesi ve yapabilirliliği var . Herkseten aynı performansı beklemek imkansız ve de gereksiz.
Takımda her türlü kombinasyonumuz var ve bence böyle daha güzel . Birbirimizin fotokopisi listeler ve sporlar sıkıcı olurdu tahminimce
Dil otu ne yahuuu
Sende de az laflar yok yaaa , ninemden kalma bu sözleri de ben bilmem hiç .
Nekahat dönemi canım , bir harf hatası ile doğru hatırlamış sayıyorum seni.
Yahu o şekerpare benim çok yazdığım bir sıfat , kişiye özel değildi yani.
Bak yaaa hasta kadına bile sataşma var
Tebrik meselesine gelince , literatürümde yok canım galatasaray şampiyonluğunu tebrik etmek .
Öyle bir hazımsızım işte .
Ama sırf senin güzel hatırın için takımının 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu kutlarım .
Çok çok güzel canım , ne fazla ne eksik
Öğlen az olmuş ama ara da telafisini yapmışsın canım
Toparlanmış bir menü canım , öğlenleride evden götürdün mü tam olacak .
Güzel canım menün , spora da başlamışsın ama dikkat et beline tekrarlayabilir.
Sende kahvaltıyı hellimlemişsin
Aralarda her zamanki uyarına sen uymamışsın
Güzel canım , sütlü tatlılar arada iyi bence , hem tatlı ihtiyacı karşılanıyor hem de daha az kalorili.
Akşam çok az olmuş canım , onun dışında güzel.
Yaaaaaaaaaaaa , keşke bulmasaydın
Bak işte o kadar bilirim , zamanında bende kullandım ama sana hatırlatmak hiç gelmedi aklıma
Bende de fıtık var, bende fizik tedavi gördüm . Ne hikmetse asla doğum yapamazsın demişlerdi bana ama benim fıtığım doğumdan sonra bir daha hiç ağrımadı .
Ameliyat tavsiye etmem canım .
gayet hos bir menuselammmmm
kizlar bi görünüp gidecem,gecmise ugrayip geldim,alinti yapamadim,o kadar uzun zamanim yok
bayb cnm benim o saatte rüyandami gördün bizilisten degisik olmus,sabah niye 1 dl ekmek yemissin,sporlar azalmis
esimin dayisinin kiziyla ayda yilda bir görüsüyoruz
akrabalik kayinbabam tarafindan geliyor,o da vefat etti,savunanimda yok
aus,hastaliga ragmen saglikli olanlardan düzenli beslenmissin:13:
cimcime gecmisolsun cnm,sen yinede sporunu yavas yap,belin agrimasin
bide aralardaki kepekli bisküviler cok olmus,3 ten fazla yeme
bahar tatlis döner varmis yine,ohh mis,olsada yesek
topraks cnm benim,öglen az yemissin,bu yüzden aksam üstü 2 ara yapmissin,olmamis
pokemon cnm,gözün aydin,konusmayi sökmüssün
cicmcimenin röportajdan haberi yok kizlar,yazalim,eger müsaitse baslayin sorulara
bende yediklerimi yazayim,cikmam lazim
sabah
2 dl ekmek,1 haslanmis yumutra,salata türü
ara
1 avuc beyaz leblebi,5 kuru üzm
ögle
1 kase sebze corbasi,1 dl ekmek,1 parca izgara tavuk
ara
3 cilek,2 kasik yogurt
aksam
4 kasik patlican türlüsü,3 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
30 dk zumba
evet ya bende anlamadım çaptan düştüm iyice
Neden korkmaya başladın tatlım , onu anlamadım .
Ayyyyyyyyyy zekama da bir haller oldu galiba
bende çok korkuyorum 2.den:18::18::18::18::18::18:Haydaaaaaaaaa açlık başıma vurdu galiba :))
yok kız ağzından yel alsın, Allah isteyene versin beni es geçsin:)
wauuuuv hoş hatunmuşsun canım asya uyusun sorularıma başlıcam1- adını bildirecekmisin
ben 1. de kafayı yedim sanırımben de 1 mi 2 mi karar veremiyodum su hanım piyangodan çıktışimdi bana diyolarki sen çocuk çok seviyosun bir daha doğurursun çok korkuyorum başıma gelecek diye çünkü 3. olursa çalışamam evde kalmam gerek. ben evde oturamam kafayı yerim kesin :)))) Yine de büyük söylemiyim hayırlısı
evet aman 2. 3.derlerken bir bakıyorsun olmuş..
ya kız ben seni çok seviyom yine güldürdün beniCanım benim, kusura bakma görmedim ben seni, sanada kocamaaaaaaan gecikmiş bir günaydın.
Menün süper olmuş, çok beğendim.
Valla sana iki gündür menü beğendirmek benim için bir şeref Zeynep abla. Doğru yoldayım demek sen kusur bulmadığına göreŞaka yapıyorum Zeynep Abla kızmıyon di mi?
Menü güzel canım, ilk zamanlara göre incelendiğinde bence fazlasıyla çaba var, eleştirileri de değerlendirdiğin menülerden belli oluyor. Diyet bisküvi için 6 bana da çok geldi. 4 de bırakabilsen keşke. Doktor sonucunu bize de bildirir misin , bide gittiğin doktor devlet mi özel mi?
Yok be zahmetli değil, ya da ben üşenmiyorum sevdiğim şeyleri yaparken belkide ondandır. Bak hakkaten söylüyorum Ausun buğday salatası çok güzel ve kolay sen bile yapabilirsin.
Zeynep Ablacım menü çok güzel de aralarda bir eksiklik mi var ki? Ayranın ve elmanın yanları boş gibi...
Menü güzel, gece nöbeti zor oluyordur diyet yaparken, ben sabahladığım geceler hep atıştırmak istiyorum mesela o yüzden diyorum, yoğun oluyorsa geçiyordur da , sakin oluyorsa insan sıkıntıdan yicek bişeyler aramaz mı ? Öğlenki sütlaç normal bence zaten diyetlerde Ausun dediği gibi sütlü tatlı var haftada bir, akşamki kurabiyeye de hayır deseymişsin iyi olurmuş ama kaçıyor işte bazen.
En azından diyette olmasaydın bence o kurabiye birle kalmazdı değilmi, yine de engelledin kendini di mi? Ben öyle düşünüyorum. Bazen bazı şeyler kaçıyor ama ben onlara bile şükrediyorum çünkü ben normalde abur cuburla hayatımı sürdüren bir insandım.
Ne yorum yapçaktım unuttum, ha menümü beğenmişsin teşekkür ederim ama tartıda iki kilo fazlayım o kafama takkılıyor, nasıl olur, hayatımın en düzenli ve en haraketli haftası ama ben tartıda fazlayım hem de öyle böyle değil. Ama belimin inceldiğini görüyorum ve üç yıl önce olan pantolonum şu an üstümde rahat rahat oturuyorum. 42 beden olmuşum yani, dün yazlıkları çıkardım iki yıldır içine giremediğim ama kıyıp da elden çıkartamadığım kıyafetlerim oluyor. Bedenim küçülüyor ama kilom aynı anlamıyorum nasıl iş? Bu fizik kurallarına uygun mu ? Her gören çok zayıflamışsın diyor evet farkediyorum ben de ama niye tartı oynamıyor hatta fazla gösteriyor, acaba bu hafta regl oldum ondan mı. Çok sinir oluyorum bu duruma .Bana bi açıklama yapsanıza bu durumla ilgili kafayı yicem.
Ha bi de Bfit , Türkiye de çok yaygın, spor merkezleri var , camlarında yeşil elma resmi var B-Fit yazıyor belki gelince görürsün. 20 dakika mı 40 dakika mı ne, çok hızlı bir şekilde dönüşümlü olarak periyodik aralıklarla hareket yapıyorlar. İşaret geldiğinde mesela sen bi yandakinin hareketine geçiyorsun, senin yanındaki senin hareketine geçiyor ama bu çok yüksek tempoda yapılıyor, ve çok ter atıyorsun. Cimcime , ben bir kaç yıl önce görüşmeye gitmiştim ama saatleri uymadığı için evimin karşısındaki fitness salonuna yazılmıştım. Ben görüşmeye gittiğimde böyleydi B- fit değişiklik var mı bilmiyorum yanlış bilgi vermişsem düzelt canım...
Menü güzel canım öğleden sonraki arada uyumuşsun yani yapcak bişey yok ama akşam bari biraza daha yeseydin arasız geçen bir öğleden sonranınardından hafif bir akşam olmuş. Spor için bir çözüm düşündün mü? Olmadı sen de Aus gibi beyin cimnastiği yap....Ne zeki kız yaaa...Bir gün spor yapamamıştı, o gün oğluyla 6-7 tane puzzle yapmıştı kaptana sordu beyin cimnastiği yaptım olur mu diye ama kaptan Pegasus bu altında kalır mı olur canım ama sadece beyninin yağları erir dedi. Ha ha ha
İlaç ne işe yarıyormuş diyecektim ama Topraksım sormuş zaten...
alınma alınma, Zeynep abla fikrini söyledi ama bir çok kişi bu fikir için erken olduğunu, birbirimizi daha tam tanımadığımızı söyledi. Zamana ihtiyacımız var. Karşılıklı birbirimize zaman verelim. Zeynep abalaya da alınma, o çok tatlı ve çok dürüst biri, içinden geçen neyse söyler, hatalı olduğunu görürse de bunu dile getirmekten çekinmez kendine karşıda aynı derecede dürüst yani.
eveeet kapansın artık çok sıkıldım... Bi de görünce bir yazı yorum yapmadan duramıyorum, uzuyor da uzuyor.
Ay sorma yaaa, ben yapmayı da yemeyi de çok severim, ondan burdayım işte. Alinazik çok güzel çok kolaydır. Patlıcanı közlüyorsun ince ince kıyıyorsun. Üzerine yoğurt. Üzerine azıcık kırmızı biber üzerine de 1 kaşık yağda kızarmış tavuk.Yemede yanında yat....
Seni her gün kendime daha yakın hissediyorum. Zeynep abla için yazdıklarında, yakınlığına rağmen bunları yazabilmiş olmandan dolayı seni takdir ediyorum, Zeynep ablayı da hakkında yazılanları okurken gösterdiği olgunluktan dolayı takdir ediyorum.Yazdığın bir çok şeyde de senle hemfikirim.
Menü süper, hasta menüsü falan değil yani rahat ol çok iyi olmuş...
Ohoooo babaannem gibi oldun birşeyi kırk kere soruyorsun ama ho ho ho? hi hi hi?
Heh sen de başladın Ausa özel mesaj yazmaya tamam. Ne varsa bu kızın özel mesaj kutusunda herkes bir uğramadan edemiyor...
Senin her yazdığına cevap yazasım geliyor, ama çok yazıyorsun yetişemiyorum.
GALATASARAYIMIN 2012/ 2013 SÜPERLİG ŞAMPİYONLUĞUNU LİGİN BİTİMİNE HAFTALAR KALA İKİNCİYLE ARASINDA 10 PUAN FARK OLDUĞU İÇİN ERKEN İLAN ETMESİNDEN DOLAYI ŞAMPİYONLUĞUMUZU KUTLAMIŞSIN, ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOOOOK İNCE ÇOOOOK CENTİLMENCE BİR DAVRANIŞ. AYNI BAŞARILARI SİZİN İÇİN DE DİLİYCEM AMA SİZ SON DÖRDE KALMAYI DA ŞAMPİYON OLMAKLA AYNI KEFEYE KOYDUĞUNUZ İÇİN NE DE OLSA SİZİN İÇİN İKİSİ AYNI OLDUĞUNDAN İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA LİGDE BİZDEN SONRAKİ İLK ÜÇÜN İÇİNDE OLURSUNUZ. SENİN JESTİNE KARŞILIK BEN DE BU İNCELİĞİ GÖSTEREYİM DEDİM...
Dil otu eskiden nenemin nenesi zamanında bir ot varmış dağdan toplarlarmış , kekemelere yediriyormuşsun dilleri açılıyormuş ...
sadece spor eksik ve 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yedim. Ama her harfine uyucam dediğim için gerekçe sunmuyorum sözüm bozulmuş oldu ama dün çok yoğundum yazmıştım. Yılda bir hafta ev hanımlığı çok zor valla kaptan .Bir yığın yığılmış iş güç. Nolur acı bana. Ama valla elimden geleni yapıyorum. Yapıcam da daha fazlasını yapıcam. dünkü sporu bi şekilde tamamlıycam. Artık masa üstüne yazıyorum yapacaklarımı unutmıyım diye. Bide yukarıda bi yerlerde Demmayın yorumu altına kilomla ilgili bişeyler yazdım denk gelirsen fikrini söyler misin neden olabilir acaba?
Aman Allah korusun, sen evin çınarısın , sakın hasta olma, herkes sana muhtaç, sende hasta olursan nolur o evin ahalisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?