Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

soruların cevaplarını ana sayfadamı paylaşıyorum yoksa birinemi gönderiyorum.
:26:

1- adını bildirecekmisin
2- nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin
3- eş, çocuk durumları nelerdir
4- kaç yıldır evlisin, kaç yaşındasın
5- ne iş yapıyorsun, ne mezunusun
6- nasıl kilo aldın, boyun, saçın, tenin biraz dış görünüşünden bahsedermisin
7- senin için mutluluk nedir,seni en çok ne mutlu eder
8-doğum günün ne zaman , ne burcusun
9-görünce dayanamıyacağın cıssssss yemek :))
10- arkadaş çevrende nasıl tanınırsın

1-adım:arzu,
2-şanlıurfa da yaşıyorum aslen elazığlıyım.
3-eşim urfalı,2 kızm var 4,5 yaşında diğeri 16 aylık,sudenaz ve melisa su isimleri,
4-2006 22 ağustos ta evlendim-7 yıl bitecek,
5-üniversitede memurum başkan sekreterliğine bakıyorum-ayniyat ve tüm ünv.personel devam kontrollerini internet üzerinden yapıyorum,antikor yani uzaktan internete bağlanmak isteyenlere onay veriyorum.sistem üzerinden bilgisayarlara veri girişi yapıyorum.
6-kilolarımı doğumlarımda aldım 2. doğumumda doğuma 73 kilo girdim-72 kg çıktım birdahada gitmedi ilginç oldu ama doktor son ay yediğim 32 lt seruma bağladı ancak yürüyüşlerle gideceğini söyledi.boyum:160-saç rengimin doğal rengi kestane ama şuan kahve boya var.buğday esmer arasıyım.
7-benim için mutluluk eşim ve çoçuklarım la geçirdiğim vakitler.çocuklarımın kahkahaları beni çok mutlu eder.
8-20.09.1983 doğumluyum kimlikte ama aslında 84 doğumluyum.başak burcuyum.aşırı titiz aceleci ve simetri hastasıyım resmen herşey düzgün olmalı.
9-iskender ve tavuk budu şiş..taze fasulye.
10-aşırı titiz ve dikkatli oluşumdan KAYNANA derler işyerinde,diğer arkadaşlarımda kalori diyiyor artık yıllardır diyette olunca

kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Baktım canım ama sadece 2 derse, diğerilerine üşendim ama baktklarım iyiydi sonuçlar, idare eder yani, bu arada cevaplamıştım sorunu yine cevapladım, idare edeceğiz artık böyle seni, iyi günde kötü günde bizimlesin

Öncelikle çok hoş bir bayansın, Foto koyman çok güzel bir süpriz oldu :) Sorulara verdiğim samimi cevaplardan dolayı tebrik ederim seni, gelelim benim sorularıma;

- Bekarken en kilolu halinde kaç kiloydun?
- Yaşadığın yerden ve çevrenden memnun musun?
- Neden 4. takımı seçtin?
- Bugüne kadar kilo vermek için yaptığın en çılgın şey nedir?
- Kaç tane çocuk düşünüyorsun?
- Bu diyet macerasından çıkardığın bir ders var mı kendine?

kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Eki Görüntüle 705852

Maaşallah canım, sende doğumdan sonra baya tombik olanlardansın çok iyi vermişsin helal olsun

sen de çok güzelmişsin çocuklarında Allah bağışlasın, başak insanını bilirim, her ne kadar kardeşim eftelya başakların yüz karası olsa da başaklar çok titiz olurlar

şekerparem geçmişte kayboldun galiba:)))
çiğdemcim aynen tombik demek ne demek ikisinde de aynen yarım dünya oldum

Canim sporun guzel ama biskuviler cok olmus ya bi paketi genelde 160 kalori ve icinde 6 tane oluyo bildigim kadariyla benim kullandiklarim oyle
Dilberinin salatasini da yemisin ne guEl zeynosum menu spor guzel :)
Kurabiye haric guzel olmus
bana sıra geldi sanırsam gidip gelip geçmişi okuyacağım..

Bugun roportaj sirasi sende fistik hazir ol sorulara :)

teşekkür ederim..
1-en kilolu halim 63' e çıkmıştım ozamanlarda istanbulda bir markette çalışıyordum kasa şefi reyon şefi derken yemeğe en son ben gidiyordum gittiğimdede yemek bitmiş oluyordu.gece 11 de eve gidip yiyip uyuyordum ozaman aldım.birde liseyi bitirip üniversiteye hazırlanırken gene 63 kg olmuştum.
2-yaşadığım şehri pek sevmesemde mecburen katlanıyorum diye bilirim ama iş arkadaşlarımı ortamım güzel.
3-hıııım o topik gezdiğim dönemde en akışkan sizin grubu bulmuştum.birşey yazınca günler sonra cevap almayacağımı düşündüm
4-sadece salatalşık ve üzümle günde 3 saat sporla 5 lt suyla 15 günde 10 kg vermiştim.açtııııııııııııııııııım resmen..
5-bana kalsa 1 taneydi 2.süpriz başka düşünmüyorum ama kısmet genede.
6-aç kalarak şok diyetlerden bir fayda olmadığı kendime eziyet yaptığım.çünkü geri geliyorlar.sporsuz birde olunca..

baharcım tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum uyarımı dikkate aldığın için alıntı yapmayı iyice öğrendin böyle daha iyi oluyor, bu arada wuwm ile senin aranda bişy mi oldu:26:

Canim sporun guzel ama biskuviler cok olmus ya bi paketi genelde 160 kalori ve icinde 6 tane oluyo bildigim kadariyla benim kullandiklarim oyle

Bugun roportaj sirasi sende fistik hazir ol sorulara :)

evet fazla oldu ama bilmem dün acıkı verdim sürekli birimler arası git gel dün 10 defa yanlış değilsem biizm binada 3.kata inip çıktım.diğer binadada 2 .kata.offffff bugünde şimdiden 5 defa git gel yaptım.aaaaaaaaaaaa ben bunların hiç birini sporda yazmamışım..:26:

ben de 1 mi 2 mi karar veremiyodum su hanım piyangodan çıktı şimdi bana diyolarki sen çocuk çok seviyosun bir daha doğurursun çok korkuyorum başıma gelecek diye çünkü 3. olursa çalışamam evde kalmam gerek. ben evde oturamam kafayı yerim kesin :)))) Yine de büyük söylemiyim hayırlısı

evet aman 2. 3.derlerken bir bakıyorsun olmuş..

Canım benim, kusura bakma görmedim ben seni, sanada kocamaaaaaaan gecikmiş bir günaydın.
Menün süper olmuş, çok beğendim.

bebişim beğendim menünü

toprakcıgım menün güzel

menün fena değil 750 mekik cek yeter sana başka ceza yok :)

Valla sana iki gündür menü beğendirmek benim için bir şeref Zeynep abla. Doğru yoldayım demek sen kusur bulmadığına göre Şaka yapıyorum Zeynep Abla kızmıyon di mi?

Menü güzel canım, ilk zamanlara göre incelendiğinde bence fazlasıyla çaba var, eleştirileri de değerlendirdiğin menülerden belli oluyor. Diyet bisküvi için 6 bana da çok geldi. 4 de bırakabilsen keşke. Doktor sonucunu bize de bildirir misin , bide gittiğin doktor devlet mi özel mi?

Bende tabuklusunu severim canim annem de ben yiyim diye cok az nohut ve tavuj koymus zaten bugday oldugu icin cok kalorili degildi cok severim yapmasi zahmetli diye arada yapar zaten :)

Yok be zahmetli değil, ya da ben üşenmiyorum sevdiğim şeyleri yaparken belkide ondandır. Bak hakkaten söylüyorum Ausun buğday salatası çok güzel ve kolay sen bile yapabilirsin.

Zeynep Ablacım menü çok güzel de aralarda bir eksiklik mi var ki? Ayranın ve elmanın yanları boş gibi...

Menü güzel, gece nöbeti zor oluyordur diyet yaparken, ben sabahladığım geceler hep atıştırmak istiyorum mesela o yüzden diyorum, yoğun oluyorsa geçiyordur da , sakin oluyorsa insan sıkıntıdan yicek bişeyler aramaz mı ? Öğlenki sütlaç normal bence zaten diyetlerde Ausun dediği gibi sütlü tatlı var haftada bir, akşamki kurabiyeye de hayır deseymişsin iyi olurmuş ama kaçıyor işte bazen.

En azından diyette olmasaydın bence o kurabiye birle kalmazdı değilmi, yine de engelledin kendini di mi? Ben öyle düşünüyorum. Bazen bazı şeyler kaçıyor ama ben onlara bile şükrediyorum çünkü ben normalde abur cuburla hayatımı sürdüren bir insandım.

Ne yorum yapçaktım unuttum, ha menümü beğenmişsin teşekkür ederim ama tartıda iki kilo fazlayım o kafama takkılıyor, nasıl olur, hayatımın en düzenli ve en haraketli haftası ama ben tartıda fazlayım hem de öyle böyle değil. Ama belimin inceldiğini görüyorum ve üç yıl önce olan pantolonum şu an üstümde rahat rahat oturuyorum. 42 beden olmuşum yani, dün yazlıkları çıkardım iki yıldır içine giremediğim ama kıyıp da elden çıkartamadığım kıyafetlerim oluyor. Bedenim küçülüyor ama kilom aynı anlamıyorum nasıl iş? Bu fizik kurallarına uygun mu ? Her gören çok zayıflamışsın diyor evet farkediyorum ben de ama niye tartı oynamıyor hatta fazla gösteriyor, acaba bu hafta regl oldum ondan mı. Çok sinir oluyorum bu duruma .Bana bi açıklama yapsanıza bu durumla ilgili kafayı yicem.

Ha bi de Bfit , Türkiye de çok yaygın, spor merkezleri var , camlarında yeşil elma resmi var B-Fit yazıyor belki gelince görürsün. 20 dakika mı 40 dakika mı ne, çok hızlı bir şekilde dönüşümlü olarak periyodik aralıklarla hareket yapıyorlar. İşaret geldiğinde mesela sen bi yandakinin hareketine geçiyorsun, senin yanındaki senin hareketine geçiyor ama bu çok yüksek tempoda yapılıyor, ve çok ter atıyorsun. Cimcime , ben bir kaç yıl önce görüşmeye gitmiştim ama saatleri uymadığı için evimin karşısındaki fitness salonuna yazılmıştım. Ben görüşmeye gittiğimde böyleydi B- fit değişiklik var mı bilmiyorum yanlış bilgi vermişsem düzelt canım...

Menü güzel canım öğleden sonraki arada uyumuşsun yani yapcak bişey yok ama akşam bari biraza daha yeseydin arasız geçen bir öğleden sonranınardından hafif bir akşam olmuş. Spor için bir çözüm düşündün mü? Olmadı sen de Aus gibi beyin cimnastiği yap....Ne zeki kız yaaa...Bir gün spor yapamamıştı, o gün oğluyla 6-7 tane puzzle yapmıştı kaptana sordu beyin cimnastiği yaptım olur mu diye ama kaptan Pegasus bu altında kalır mı olur canım ama sadece beyninin yağları erir dedi. Ha ha ha

ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.

İlaç ne işe yarıyormuş diyecektim ama Topraksım sormuş zaten...

alınma alınma, Zeynep abla fikrini söyledi ama bir çok kişi bu fikir için erken olduğunu, birbirimizi daha tam tanımadığımızı söyledi. Zamana ihtiyacımız var. Karşılıklı birbirimize zaman verelim. Zeynep abalaya da alınma, o çok tatlı ve çok dürüst biri, içinden geçen neyse söyler, hatalı olduğunu görürse de bunu dile getirmekten çekinmez kendine karşıda aynı derecede dürüst yani.

bence alınma sen bizi yanlış anlamış olabilirsin biz de seni o yüzden herkes birbirine daha iyi kaynaşmak için bir fırsat versin, bu konuda şimdilik kapansın.

eveeet kapansın artık çok sıkıldım... Bi de görünce bir yazı yorum yapmadan duramıyorum, uzuyor da uzuyor.

Ay sorma yaaa, ben yapmayı da yemeyi de çok severim, ondan burdayım işte. Alinazik çok güzel çok kolaydır. Patlıcanı közlüyorsun ince ince kıyıyorsun. Üzerine yoğurt. Üzerine azıcık kırmızı biber üzerine de 1 kaşık yağda kızarmış tavuk.Yemede yanında yat....

Seni her gün kendime daha yakın hissediyorum. Zeynep abla için yazdıklarında, yakınlığına rağmen bunları yazabilmiş olmandan dolayı seni takdir ediyorum, Zeynep ablayı da hakkında yazılanları okurken gösterdiği olgunluktan dolayı takdir ediyorum.Yazdığın bir çok şeyde de senle hemfikirim.

Menü süper, hasta menüsü falan değil yani rahat ol çok iyi olmuş...

Ohoooo babaannem gibi oldun birşeyi kırk kere soruyorsun ama ho ho ho? hi hi hi?

ben spora gidiyorum..hazırlanıp çıkıyorum.gelince görüşürüz..

özel msj yazdım canım :)

Heh sen de başladın Ausa özel mesaj yazmaya tamam. Ne varsa bu kızın özel mesaj kutusunda herkes bir uğramadan edemiyor...

Canim yediklerinden yinede cok degil sen iyileşmene bak

Senin her yazdığına cevap yazasım geliyor, ama çok yazıyorsun yetişemiyorum.

GALATASARAYIMIN 2012/ 2013 SÜPERLİG ŞAMPİYONLUĞUNU LİGİN BİTİMİNE HAFTALAR KALA İKİNCİYLE ARASINDA 10 PUAN FARK OLDUĞU İÇİN ERKEN İLAN ETMESİNDEN DOLAYI ŞAMPİYONLUĞUMUZU KUTLAMIŞSIN, ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOOOOK İNCE ÇOOOOK CENTİLMENCE BİR DAVRANIŞ. AYNI BAŞARILARI SİZİN İÇİN DE DİLİYCEM AMA SİZ SON DÖRDE KALMAYI DA ŞAMPİYON OLMAKLA AYNI KEFEYE KOYDUĞUNUZ İÇİN NE DE OLSA SİZİN İÇİN İKİSİ AYNI OLDUĞUNDAN İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA LİGDE BİZDEN SONRAKİ İLK ÜÇÜN İÇİNDE OLURSUNUZ. SENİN JESTİNE KARŞILIK BEN DE BU İNCELİĞİ GÖSTEREYİM DEDİM...

Canım sağol çok , bende cevapladım .

Kim bilir rastlaştık belki de seninle.

2 sene önce sürekli o hastanedeydim çünkü

Yakın zamanda da kolonoskopi için tekrar geleceğim .

Dil otu eskiden nenemin nenesi zamanında bir ot varmış dağdan toplarlarmış , kekemelere yediriyormuşsun dilleri açılıyormuş ...

yaw senin menüleri görünce ben utanıyorum sanki senin yolun uzun benim kalmış 2-3 kilo offfffffff offffffffff

sadece spor eksik ve 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yedim. Ama her harfine uyucam dediğim için gerekçe sunmuyorum sözüm bozulmuş oldu ama dün çok yoğundum yazmıştım. Yılda bir hafta ev hanımlığı çok zor valla kaptan .Bir yığın yığılmış iş güç. Nolur acı bana. Ama valla elimden geleni yapıyorum. Yapıcam da daha fazlasını yapıcam. dünkü sporu bi şekilde tamamlıycam. Artık masa üstüne yazıyorum yapacaklarımı unutmıyım diye. Bide yukarıda bi yerlerde Demmayın yorumu altına kilomla ilgili bişeyler yazdım denk gelirsen fikrini söyler misin neden olabilir acaba?

canısı bir salgın varmış bizim eve de bir sardı, anneannem, su, toprak, teyzem şimdi eftelya sıra bana gelicek diye korkuyorum dedim :))))
Aman Allah korusun, sen evin çınarısın , sakın hasta olma, herkes sana muhtaç, sende hasta olursan nolur o evin ahalisi.

hayin aus kaç gündür peltek peltek yazıyoum
gayet hos bir menu

Neden korkmaya başladın tatlım , onu anlamadım .

Ayyyyyyyyyy zekama da bir haller oldu galiba
evet ya bende anlamadım çaptan düştüm iyice
Haydaaaaaaaaa açlık başıma vurdu galiba :))
yok kız ağzından yel alsın, Allah isteyene versin beni es geçsin:)
bende çok korkuyorum 2.den:18::18::18::18::18::18:
wauuuuv hoş hatunmuşsun canım asya uyusun sorularıma başlıcam
ben 1. de kafayı yedim sanırım

evet aman 2. 3.derlerken bir bakıyorsun olmuş..
Allah isteyene versin. Bu hamilelikle ilgili bir hikayem var. Bir sene benim kuzenle aynı gün doğumgünümüz dışarıda sülaleden sık görüştüklerimizi de topladık müzikli eğlenceye gittik, tabi o ara ben habire ağlıyorum bebek istiyorum diye ama ne annem ne teyzem oralı olmuyolar bakarız diye ben de çalıştığım için çocuk yapamıyorum. Bana bir akraba kolye hediye etti taşı da kehribar bizim burcun uğurlu taşıymış, içine de bebekle ilgili bişeyler yazmış İnşallah anne olursun falan diye. Neyse aradan 15-20 gün geçti tahlilde hamile olduğumu öğrendim o akşam hamileymişim zaten. Aradaaaaaaaaaan yıllar geçti yunanistandan bir arkadaşım gelirken bana yüzük ve bileklik getirdi yine kehribar ve yine aynı hikaye ben yine aradan 10-15 gün geçince hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kehribarı sevsem mi kaçsam mı bilemiyorum. Aman diyorum bana kehribar hediye getirmeyin
off ne kadar uzun oldu

ya kız ben seni çok seviyom yine güldürdün beni ben oğluma ben seni doğururken bala düşürdüm diyorum ilk yaşlarda inanıyodu, seni de mi bala düşürdüler kız yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…