Allah isteyene versin. Bu hamilelikle ilgili bir hikayem var. Bir sene benim kuzenle aynı gün doğumgünümüz dışarıda sülaleden sık görüştüklerimizi de topladık müzikli eğlenceye gittik, tabi o ara ben habire ağlıyorum bebek istiyorum diye ama ne annem ne teyzem oralı olmuyolar bakarız diye ben de çalıştığım için çocuk yapamıyorum. Bana bir akraba kolye hediye etti taşı da kehribar bizim burcun uğurlu taşıymış, içine de bebekle ilgili bişeyler yazmış İnşallah anne olursun falan diye. Neyse aradan 15-20 gün geçti tahlilde hamile olduğumu öğrendim o akşam hamileymişim zaten. Aradaaaaaaaaaan yıllar geçti yunanistandan bir arkadaşım gelirken bana yüzük ve bileklik getirdi yine kehribar ve yine aynı hikaye ben yine aradan 10-15 gün geçince hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kehribarı sevsem mi kaçsam mı bilemiyorum. Aman diyorum bana kehribar hediye getirmeyin
off ne kadar uzun oldu
kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan
Eki Görüntüle 705852
sen de çok güzelmişsin çocuklarında Allah bağışlasın, başak insanını bilirim, her ne kadar kardeşim eftelya başakların yüz karası olsa da başaklar çok titiz olurlar
baharcım tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum uyarımı dikkate aldığın için alıntı yapmayı iyice öğrendin böyle daha iyi oluyor, bu arada wuwm ile senin aranda bişy mi oldu:26:
evet fazla oldu ama bilmem dün acıkı verdim sürekli birimler arası git gel dün 10 defa yanlış değilsem biizm binada 3.kata inip çıktım.diğer binadada 2 .kata.offffff bugünde şimdiden 5 defa git gel yaptım.aaaaaaaaaaaa ben bunların hiç birini sporda yazmamışım..:26:
Allah isteyene versin. Bu hamilelikle ilgili bir hikayem var. Bir sene benim kuzenle aynı gün doğumgünümüz dışarıda sülaleden sık görüştüklerimizi de topladık müzikli eğlenceye gittik, tabi o ara ben habire ağlıyorum bebek istiyorum diye ama ne annem ne teyzem oralı olmuyolar bakarız diye ben de çalıştığım için çocuk yapamıyorum. Bana bir akraba kolye hediye etti taşı da kehribar bizim burcun uğurlu taşıymış, içine de bebekle ilgili bişeyler yazmış İnşallah anne olursun falan diye. Neyse aradan 15-20 gün geçti tahlilde hamile olduğumu öğrendim o akşam hamileymişim zaten. Aradaaaaaaaaaan yıllar geçti yunanistandan bir arkadaşım gelirken bana yüzük ve bileklik getirdi yine kehribar ve yine aynı hikaye ben yine aradan 10-15 gün geçince hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kehribarı sevsem mi kaçsam mı bilemiyorum. Aman diyorum bana kehribar hediye getirmeyin
off ne kadar uzun oldu
teşekkür ederim şımardım birazcık..hayin aus kaç gündür peltek peltek yazıyoum
gayet hos bir menu
evet ya bende anlamadım çaptan düştüm iyice
bende çok korkuyorum 2.den:18::18::18::18::18::18:
wauuuuv hoş hatunmuşsun canım asya uyusun sorularıma başlıcam
kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan
Eki Görüntüle 705852
ya kız ben seni çok seviyom yine güldürdün beniben oğluma ben seni doğururken bala düşürdüm diyorum ilk yaşlarda inanıyodu, seni de mi bala düşürdüler kız yoksa
sper bir değişim gerçekten
süpermiş.bende ankarada memurluğa başlamıştım evlendikten sonra 1,5 yıl eşimle ayrı kaldık.tayin olsun diye çocuk düşündük ama olmadı.sonra sebepsiz bir zamnada kanama geçirdim.sağ tarafıma felç girdi.hastaneye yatırıldım gaziye doktor evli olduğuma bir türlü inanmadı sen çocuksun diyip durdu çok zayıftım birazda minyonluk vardı.kapıya kaçmamayım diye polis dikmişlerdi.sonra hallettik.meğer 2,5 aylık hamileymişim ama dış gebelik.2 saat daha geç kalsaydın seni kaybederdik dediler.15 gün yattım bu hastalıktan sonra tayin işimi halledebildim.geldim tedavi için doktora gittim.tüm yumurtalıkların dağıldığını bir ilaç verdi korunmanıza gerek yok 9-10 aya ancak toparlanır ilaçlar bittikçe dozunu azaltacaktı.ilaçtan 1 ay sonra 20 günlük hamile olduğumu öğrendim ilaç bayağı işe yaramış düşünmezken hop kucağımda sudenazım.
Topraksım süper olmuşsun Allah nazarlardan korusun canım bayıldım son haline. Hani ilaç reklamı veriyorlar ya önceki - sonraki diye aynen öyle olmuş.
Ya yapma kız hasta yatıyo, hala o na laf yapıyorsun ayıp ama. Bahar temizliğinde yardım etmedi mi kız sana?
Dedektif Joe, sen yazdıktan sonra düşündüm de, hakkaten şüpheli bir durum, okadar samimiyetten sonra Bahar hiç wuwumu sormadı ve wuwum kendi durumunu Bahara değil Zeynep ablaya bildirdi. Enteresaaaaaan..Bahar nooldu kız aranızda? Bu Topraks var ya , çok tehlikeli ben size söyliyim...
Yok canım onlar sayılmıyor, ben denedim o numarayı yemediler. Benim de bürodda PC ikinci katta günde 25 kez inip 25 kez çıkıyorum ama o günlük rutin hareketten sayılıyormuş. Yazmayı deneme bile parmaklarına yazık...
Alerji yapıyor, teşekkür ederim alamıycam de. Çok güzel denk gelmiş.
dürürst olmak gerekirse alındımben herkonuda gayet samimiydim.isterseniz belim için çekilmiş filimlerimi de getirip göstereyim bir süre spor yapmadım ağrısı hafifleyince yaptım.bu kiloların biran önce gitmesini istiyorum.eleştiri ve fikirlere kapalıysanız ve samimiyetimede inanmadıysanız zorlayamam. istediğiniz an beni grubunuzdan çıkarabilirsiniz.çıkarmanıza alınmam ama dürüst bulunmadığıma gerçekten üzüldüm...
Benim artık çıkmam lazım bir oda dolusu ütüm var kızımın küçülenlerini yıkadım ütüleyip kaldırıcam, yazlıklar yıkandı ütülenecek, ohooooo..
Kaptan kızıyo sporumu da tamamlamam lazım. Size doyum olmaz ama bana müsade...
Gitmeden cimcimecim birkaç sorum var.
1 ) Röportaj olayını beğendin mi?
2) Eşinle nasıl tanıştın?
3) Eğer sakıncası yoksa senin için kabaca cevapla canım, eşin ne iş yapar?
4) en büyük hayalin nedir?
5) Mutlumusun?
6) Bencil misin?
7) Kıskanç mısın?
8) Hangi takım, hangi müzik türü, ne tür film?
9) Eğitim durumu?
10 ) Benim hakkımdaki düşüncelerin?
Sen cevapla canım ben gelince okurum...
kolay gelsin canımBenim artık çıkmam lazım bir oda dolusu ütüm var kızımın küçülenlerini yıkadım ütüleyip kaldırıcam, yazlıklar yıkandı ütülenecek, ohooooo..
Kaptan kızıyo sporumu da tamamlamam lazım. Size doyum olmaz ama bana müsade...
Gitmeden cimcimecim birkaç sorum var.
1 ) Röportaj olayını beğendin mi?
2) Eşinle nasıl tanıştın?
3) Eğer sakıncası yoksa senin için kabaca cevapla canım, eşin ne iş yapar?
4) en büyük hayalin nedir?
5) Mutlumusun?
6) Bencil misin?
7) Kıskanç mısın?
8) Hangi takım, hangi müzik türü, ne tür film?
9) Eğitim durumu?
10 ) Benim hakkımdaki düşüncelerin?
Sen cevapla canım ben gelince okurum...
yaaaaaaaaaaaa bugün sporda hoca zorla bana termal kemer sattı bel ve karın bölgeme iyi geleceğini söyledi spor yaparken tak dedi farkı göreceksin dedi.dün eşime bahsettim alma dedi.ama ben alıverdim çok ısrar etti birde belime kendisi taktı hayır siyemedim.benim için iyide eşim ne diyecek bilmiyorum.:18:
geçmişte ne kadar konuştunuz kızlar ya ben gidiyim geliyorum :)
tamam teşekkür ederim.bu hafta sınavdan dolayı şaşmıştı ama.canım benim itiraz etmedim cezaları yapabilmem için iyleşmem lazım dedim.şimdi verbilirsin yapmaya çalışacağım zorlamadan.neyse birbirimizi tanıdıkça ön yargılar kaybolacaktır öyle ümit ediyorum.:26:cimcime sude alınmana gerek yok . ben sana inanmıyorum demedim yanlış anlama canım ama rahatsızlığından dolayı spor yapamadıf-gını anlıyorum ama bunu menülerinle dengelesen daha iyi olurdu o nu anlatmak istedim hafta sonu baya kaçamak yapmışın onu dengeleseydin diyorum . menüne yorum yapıyoruz ceza vericem diyorum itiraz ediyorsun benim takıldığım nokta o
bende streçfilm sarıyorum karnıma baya terletiyor iyi oluyor gibi :)kolay gelsin canım
benim de taktığım bişey var termal kemer mi bilmiyorum bele sarıyosun sentetik olduğu için daha çok terletiyor, aman aman fazla bir etkisi yok spor yaparken o bölgeyi daha çok terletiyor.
bende öyle ümit ediyorumtamam teşekkür ederim.bu hafta sınavdan dolayı şaşmıştı ama.canım benim itiraz etmedim cezaları yapabilmem için iyleşmem lazım dedim.şimdi verbilirsin yapmaya çalışacağım zorlamadan.neyse birbirimizi tanıdıkça ön yargılar kaybolacaktır öyle ümit ediyorum.:26:
süpermiş.bende ankarada memurluğa başlamıştım evlendikten sonra 1,5 yıl eşimle ayrı kaldık.tayin olsun diye çocuk düşündük ama olmadı.sonra sebepsiz bir zamnada kanama geçirdim.sağ tarafıma felç girdi.hastaneye yatırıldım gaziye doktor evli olduğuma bir türlü inanmadı sen çocuksun diyip durdu çok zayıftım birazda minyonluk vardı.kapıya kaçmamayım diye polis dikmişlerdi.sonra hallettik.meğer 2,5 aylık hamileymişim ama dış gebelik.2 saat daha geç kalsaydın seni kaybederdik dediler.15 gün yattım bu hastalıktan sonra tayin işimi halledebildim.geldim tedavi için doktora gittim.tüm yumurtalıkların dağıldığını bir ilaç verdi korunmanıza gerek yok 9-10 aya ancak toparlanır ilaçlar bittikçe dozunu azaltacaktı.ilaçtan 1 ay sonra 20 günlük hamile olduğumu öğrendim ilaç bayağı işe yaramış düşünmezken hop kucağımda sudenazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?