Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpermiş.bende ankarada memurluğa başlamıştım evlendikten sonra 1,5 yıl eşimle ayrı kaldık.tayin olsun diye çocuk düşündük ama olmadı.sonra sebepsiz bir zamnada kanama geçirdim.sağ tarafıma felç girdi.hastaneye yatırıldım gaziye doktor evli olduğuma bir türlü inanmadı sen çocuksun diyip durdu çok zayıftım birazda minyonluk vardı.kapıya kaçmamayım diye polis dikmişlerdi.sonra hallettik.meğer 2,5 aylık hamileymişim ama dış gebelik.2 saat daha geç kalsaydın seni kaybederdik dediler.15 gün yattım bu hastalıktan sonra tayin işimi halledebildim.geldim tedavi için doktora gittim.tüm yumurtalıkların dağıldığını bir ilaç verdi korunmanıza gerek yok 9-10 aya ancak toparlanır ilaçlar bittikçe dozunu azaltacaktı.ilaçtan 1 ay sonra 20 günlük hamile olduğumu öğrendim ilaç bayağı işe yaramış düşünmezken hop kucağımda sudenazım.

kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Eki Görüntüle 705852

Topraksım süper olmuşsun Allah nazarlardan korusun canım bayıldım son haline. Hani ilaç reklamı veriyorlar ya önceki - sonraki diye aynen öyle olmuş.

sen de çok güzelmişsin çocuklarında Allah bağışlasın, başak insanını bilirim, her ne kadar kardeşim eftelya başakların yüz karası olsa da başaklar çok titiz olurlar

Ya yapma kız hasta yatıyo, hala o na laf yapıyorsun ayıp ama. Bahar temizliğinde yardım etmedi mi kız sana?

baharcım tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum uyarımı dikkate aldığın için alıntı yapmayı iyice öğrendin böyle daha iyi oluyor, bu arada wuwm ile senin aranda bişy mi oldu:26:

Dedektif Joe, sen yazdıktan sonra düşündüm de, hakkaten şüpheli bir durum, okadar samimiyetten sonra Bahar hiç wuwumu sormadı ve wuwum kendi durumunu Bahara değil Zeynep ablaya bildirdi. Enteresaaaaaan..Bahar nooldu kız aranızda? Bu Topraks var ya , çok tehlikeli ben size söyliyim...

Yok canım onlar sayılmıyor, ben denedim o numarayı yemediler. Benim de bürodda PC ikinci katta günde 25 kez inip 25 kez çıkıyorum ama o günlük rutin hareketten sayılıyormuş. Yazmayı deneme bile parmaklarına yazık...

Alerji yapıyor, teşekkür ederim alamıycam de. Çok güzel denk gelmiş.

ya kız ben seni çok seviyom yine güldürdün beni ben oğluma ben seni doğururken bala düşürdüm diyorum ilk yaşlarda inanıyodu, seni de mi bala düşürdüler kız yoksa

Çok teşekkür ederim, canım o senin tatlılığın. Ben küçükken de bana sen neden bu kadar tatlısın diye soruyorlarmış, annemle babam içime şeker katmış diyormuşum. Şimdi bunu duyunca çok utanıyorum...

pokemon alıntı yapmadı site sen işe başla düzelirsin :)) iş kadınına yaramıyor evde oturmak

Benim artık çıkmam lazım bir oda dolusu ütüm var kızımın küçülenlerini yıkadım ütüleyip kaldırıcam, yazlıklar yıkandı ütülenecek, ohooooo..

Kaptan kızıyo sporumu da tamamlamam lazım. Size doyum olmaz ama bana müsade...

Gitmeden cimcimecim birkaç sorum var.

1 ) Röportaj olayını beğendin mi?

2) Eşinle nasıl tanıştın?

3) Eğer sakıncası yoksa senin için kabaca cevapla canım, eşin ne iş yapar?

4) en büyük hayalin nedir?

5) Mutlumusun?

6) Bencil misin?

7) Kıskanç mısın?

8) Hangi takım, hangi müzik türü, ne tür film?

9) Eğitim durumu?

10 ) Benim hakkımdaki düşüncelerin?

Sen cevapla canım ben gelince okurum...

yaaaaaaaaaaaa bugün sporda hoca zorla bana termal kemer sattı bel ve karın bölgeme iyi geleceğini söyledi spor yaparken tak dedi farkı göreceksin dedi.dün eşime bahsettim alma dedi.ama ben alıverdim çok ısrar etti birde belime kendisi taktı hayır siyemedim.benim için iyide eşim ne diyecek bilmiyorum.:18:

ben böyle olunca "insanlar plan yapar kader onlara gülermiş" derim hep :))))

teşekkür ederim canım:)

o zaten evde hep hasta bir biz hasta olup yatamıyoruz :)) evet bahar temizliğine yardım etti doğru ama işte yardım etti hep ben baş aktör diğerleri yardımcı ben artık evde figüran olmak istiyorum :))) ah balık olmak böyle işte hayalleeer hayalleeeeeer

benim çok uzun zamandır aklımda da bir türlü fırsat olmadı sorayım dedim

evet senden ümitlenip biz de denemiştik ama yemiyorrrrrrr

bence de cidden alerji yapıyor herhalde :)))))

cimcime sude alınmana gerek yok . ben sana inanmıyorum demedim yanlış anlama canım ama rahatsızlığından dolayı spor yapamadıf-gını anlıyorum ama bunu menülerinle dengelesen daha iyi olurdu o nu anlatmak istedim hafta sonu baya kaçamak yapmışın onu dengeleseydin diyorum . menüne yorum yapıyoruz ceza vericem diyorum itiraz ediyorsun benim takıldığım nokta o

1-röportaj olayını beğendim.
2-eşimle lise 1.sınıfta tanıştım 2000 yılından beri birlikteyiz tek aşkım.
3-eşim kebap ve yemek üzerine lokanta işletiyor.
4-en büyük hayalim eşimle başbaşa tatil yapmak yıllardır hasret kaldım
5-mutluyum.çok sevdiğim eşim dünyalar tatlısı 2 kızım var.
6-asla bencil değilim kendimden çok başkalrını düşünürüm.istesemde olamam.
7-kıskançlık bende göreceli olaylara göre değişir.bazı durumlarda kıskanmam kerekirken kıskanmam.gerekmeyen yerlerdede içten içe kıskanırım..
8-beşiktaşlıyım.slov müzik dinlemeyi severim.aşk filimlerini gerilim filimlerini çok izlerim.maceralardan da ayrı hoşlanırım.
9-2 yıl örgün işletme okudum şimdi açıktan 4.sınıfı okuyorum bu dönem bitecek lisan olacak inşallah.
10-şimdi pek tanıyamıyorum da sizleri ama iyi birisine benziyorsun alaçakgönüllüsün.ama zamanla hepinizi daha iyi tanıyacağım inşallah.

kolay gelsin canım

benim de taktığım bişey var termal kemer mi bilmiyorum bele sarıyosun sentetik olduğu için daha çok terletiyor, aman aman fazla bir etkisi yok spor yaparken o bölgeyi daha çok terletiyor.

tamam teşekkür ederim.bu hafta sınavdan dolayı şaşmıştı ama.canım benim itiraz etmedim cezaları yapabilmem için iyleşmem lazım dedim.şimdi verbilirsin yapmaya çalışacağım zorlamadan.neyse birbirimizi tanıdıkça ön yargılar kaybolacaktır öyle ümit ediyorum.:26:

kolay gelsin canım

benim de taktığım bişey var termal kemer mi bilmiyorum bele sarıyosun sentetik olduğu için daha çok terletiyor, aman aman fazla bir etkisi yok spor yaparken o bölgeyi daha çok terletiyor.
bende streçfilm sarıyorum karnıma baya terletiyor iyi oluyor gibi :)

bende öyle ümit ediyorum ayrıca aramızda gerginlikte olmasınıda istemiyorum ve de çok hoş bir bayansın neren varda nerenin kilosunu veriyorsun anlamadım ben beni görsen oooooo balina gibiyim :) :)

ne guzel bir hikaye

bizim kızlar herşeyi sormuşlar bir kaç tanede ben sorayım

1-hayatta yediğin en buyuk kazık nedir
2-en çok utandığın bir olay
3-en komik bir anın
4-sevgi sıralaman nedir
5-ne tarz müzik dinlersin
6-seni en çok üzen olay
7-en beğendiğin 2 film ve 2 kitap

geçmişe akşam bakıyım yarın sabah dilber gidiyor bir seyler istedi onları yapıyım şimdi ıspanaklı börek puaca profetürol falan işim cok mutfakta yani kim yardıma gelicek kızlar :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…