bende soru sorucam birazdan :)1-röportaj olayını beğendim.
2-eşimle lise 1.sınıfta tanıştım 2000 yılından beri birlikteyiz tek aşkım.
3-eşim kebap ve yemek üzerine lokanta işletiyor.
4-en büyük hayalim eşimle başbaşa tatil yapmak yıllardır hasret kaldım
5-mutluyum.çok sevdiğim eşim dünyalar tatlısı 2 kızım var.
6-asla bencil değilim kendimden çok başkalrını düşünürüm.istesemde olamam.
7-kıskançlık bende göreceli olaylara göre değişir.bazı durumlarda kıskanmam kerekirken kıskanmam.gerekmeyen yerlerdede içten içe kıskanırım..
8-beşiktaşlıyım.slov müzik dinlemeyi severim.aşk filimlerini gerilim filimlerini çok izlerim.maceralardan da ayrı hoşlanırım.
9-2 yıl örgün işletme okudum şimdi açıktan 4.sınıfı okuyorum bu dönem bitecek lisan olacak inşallah.
10-şimdi pek tanıyamıyorum da sizleri ama iyi birisine benziyorsun alaçakgönüllüsün.ama zamanla hepinizi daha iyi tanıyacağım inşallah.
kızlar bende dün ki menümü yazayım hemen;
Kalkar kalkmaz, 2 bardak limonlu su
Kahvaltıda; haşlanmış yumura, 1 dilim ekmek, çeyrek peynir, bol yeşillik
Ara; 3 kuru kayısı, 1 bardak süt
Öğlen, 5 yk patates püresi, 1 bardak ayran, 1 dilim hellim
ara; uyuduğum için yok
Akşam; peynirli salata
Ara; türk kahvesi+ 3 form bisküvi
Su; 3lt
Spor; yok
ne guzel bir hikaye
bizim kızlar herşeyi sormuşlar bir kaç tanede ben sorayım
1-hayatta yediğin en buyuk kazık nedir
2-en çok utandığın bir olay
3-en komik bir anın
4-sevgi sıralaman nedir
5-ne tarz müzik dinlersin
6-seni en çok üzen olay
7-en beğendiğin 2 film ve 2 kitap
bende öyle ümit ediyorumayrıca aramızda gerginlikte olmasınıda istemiyorum ve de çok hoş bir bayansın neren varda nerenin kilosunu veriyorsun anlamadım ben beni görsen oooooo balina gibiyim :) :)
çok üzüldüm ben şu an birinin 10.000 tl borcunu ödüyorum yarısını bitirdim ama sene sonuna kadar daha ödiycem benimki oldukça büyük bir kazık1-ilkokul arkadaşımla yıllar sonra karşılaşmıştım.birgün benden 1000 lt istedi.ertesi ay verecekti bende çeyiz yapıyordum kredi çekmiştim ona verdim.8 ay geçti bana ben eski bildiği o saf çocuk değilim beni bulabilirsen alırsın dedi.bu yediğim en büyük kazıklardan biriydi.
2-kayınvalidemin olur olmaz yerde benim hakımda birşeyler söylemesi beni çok utandırıyor.
3-bak bunu hiç hatırlamıyorum.....
4-önce evlatlarım sonra ailem daha sonrada eşim..
5-slov
6-3 yıl önce çok sevdiğim bir arkadaşım çocukluk arkadaşım eşi ve kardeşini trafik kazasında kaybetmişti çok üzülmüştüm 3 günde saçıma beyazlar girmişti artık üzüntümün derecesine siz karar verin.:2:
7-yeşil yol,gizli dosyalar diye bir dizi vardı onu çok severdim.şizofren aşka mektup ve idamlık genç en son okuduklarım uzun zamnadı pek vaktim olmuyor okumak için.
sanırsam ban iş çıktı inşallah vermezler bugün çok yoruldum zaten..
bende öyle ümit ediyorumayrıca aramızda gerginlikte olmasınıda istemiyorum ve de çok hoş bir bayansın neren varda nerenin kilosunu veriyorsun anlamadım ben beni görsen oooooo balina gibiyim :) :)
sendede mi kayınvalide derdi var bir ben rahatım galiba bu konuda Allah rahmet eylesin kayınvalidemle pek uzun zaman geçiremedik gerçi oğlu da yetiyor bazen ama neyse1-ilkokul arkadaşımla yıllar sonra karşılaşmıştım.birgün benden 1000 lt istedi.ertesi ay verecekti bende çeyiz yapıyordum kredi çekmiştim ona verdim.8 ay geçti bana ben eski bildiği o saf çocuk değilim beni bulabilirsen alırsın dedi.bu yediğim en büyük kazıklardan biriydi.
2-kayınvalidemin olur olmaz yerde benim hakımda birşeyler söylemesi beni çok utandırıyor.
3-bak bunu hiç hatırlamıyorum.....
4-önce evlatlarım sonra ailem daha sonrada eşim..
5-slov
6-3 yıl önce çok sevdiğim bir arkadaşım çocukluk arkadaşım eşi ve kardeşini trafik kazasında kaybetmişti çok üzülmüştüm 3 günde saçıma beyazlar girmişti artık üzüntümün derecesine siz karar verin.:2:
7-yeşil yol,gizli dosyalar diye bir dizi vardı onu çok severdim.şizofren aşka mektup ve idamlık genç en son okuduklarım uzun zamnadı pek vaktim olmuyor okumak için.
sanırsam ban iş çıktı inşallah vermezler bugün çok yoruldum zaten..
kılzar ben menümü yazamadım hala
sabah; 2 dilim peynir, bol yeşillik 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kadar hindi, 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
2 litre su
45 dk leslie walk, 30 dk. zumba cezadan düşelim 250 kalori cezam kaldı
bu ne kuş kadar olmuş yine, aslında menü güzel ama kısacık olmuş ya aç kalmışsın hissi uyandırıyor, benim daha çoooookkkk cezam var ve bu akşamla yarınım kaldı:18:
sendede mi kayınvalide derdi var bir ben rahatım galiba bu konuda Allah rahmet eylesin kayınvalidemle pek uzun zaman geçiremedik gerçi oğlu da yetiyor bazen ama neyse
haydaaa seninkide tam kaynanaymış ama orda laf sana değil eşine düşerdi aslında ben olsam eşimi paralardımevet olmaz mı ya iyi yönleride var inkar edemem sonuçta çocuklarımada bakıyor.çok dert te yanıyor ama idare ediyorum işte.
mesela bu pazar sınavdan çıkınca eşimle çocuklar için alışverişe gidecektik annesi aramış sınavdan çıkınca al gel biz piknik yapıyoruz diye.eşimde ne dersin gidelimmi dedi bende ya şimdi gene bir laf söyler canımı sıkar annen böyle ortamlarda gergin oluyor dedim.abartma dedi.gittik.nasıl bir yerde piknik yapıyorlardı görseydiniz.eşim buarayı çokmu aradınız dedi.bende çok diken var çocukları nasıl yapacağız dedim.döndö eşimin dayıları gelinleri yengeleri de vardı.onların içinde sana davetyemi yolladım ben seni değil çocukları çeğırdım dedi.bende gideyim dedim git yol orda dedi.sonra senin için bir değerim yokki ben kimim ki dedim sürekli öyler der kendisi o yüzden bende tekrarladım.sen sadece çocukların annesisin dedi.eşim evden çiğköfte tepsisi getirmeye gidiyordu bende geleyim dedim gittim yolda ben dönmeyeceğim istenmediğim yerde durmam ne dedimki o kadar milletin içinde beni azarladı dedim.eşim olmaz dayılarım da var gelmezsen olmaz dedi.ama bir daha annesinin olduğu hiçbir etkinliğe katılmayacağımı söyledim.ağlamamak için çok zor tuttum.gelen hayırdır aranızda bir problem mi var dedi benden yana yok ama onu bilemem dedim.
haydaaa seninkide tam kaynanaymış ama orda laf sana değil eşine düşerdi aslında ben olsam eşimi paralardım
erkekler bazen öyle oluyor arada kalmak istemiyorlar, anne de kendini haklı görüyor ben bile şimdiden moda girdim toplumda erkek annesine biçilmiş bir misyon var ne kadar yanlış da olsa etkileniyor insan. Bazısı az bazısı çok ama her erkek annesinde var biraz kaynanalık.eşim direk dayılarının yanına gitti duymadı yada duydu duymazdan geldi çünkü gitmeden demiştim ve haklı çıkmıştım.
benimkinde çok fazla.oğullarının yanında sürekli dua yağdırır yanlızkende dünyanın azarını.sürekli bacısının gelinlerini söyler.ama azıcıkta bacısına baksaya..görmek istediği yönde..erkekler bazen öyle oluyor arada kalmak istemiyorlar, anne de kendini haklı görüyor ben bile şimdiden moda girdim toplumda erkek annesine biçilmiş bir misyon var ne kadar yanlış da olsa etkileniyor insan. Bazısı az bazısı çok ama her erkek annesinde var biraz kaynanalık.
Ben geldimmmmmm.
Biraz ani çıktım sabah , arkadaşlar geldiler .Geçmiş olsun bahanesi ile lafladık biraz
Bakayım siz neler yapmışsınız :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?