Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Boyum 1.57 :) Allah'ım herkese istediğinden 5 kilo daha fazla verdirsin inşallah

Canım yaa, ben sana ısındım bile...

Çok teşekkür ederim canım... Duygular karşılıklı

Menünde sporunda çok iyi canım beğendim

menünü ve sporunu beğendim seninde, tebrikler

Gofreeet gerisi harika

Menün çok güzel sporunda öyle, b-fitnedir acaba? bu arada doktor sonucunu bize bildirmeyi unutma

Canim benim bu ne guzel aciklama boyle ya bayilma aciklamana aciklama sekline biz seni dusundugumuz icin sppr yap diyoruz fistik hem kacamak yapmaz hem hafif sporlar yaparsan basarirsin sen inaniyorm :)

İnşallah canım inşallah

Geçmişe dönme Gonca abla,geçmişe dönen kayboluyor senide kaybetmeyelim, menün gayet güzel..

kızlar bende dün ki menümü yazayım hemen;

Kalkar kalkmaz, 2 bardak limonlu su

Kahvaltıda; haşlanmış yumura, 1 dilim ekmek, çeyrek peynir, bol yeşillik

Ara; 3 kuru kayısı, 1 bardak süt

Öğlen, 5 yk patates püresi, 1 bardak ayran, 1 dilim hellim

ara; uyuduğum için yok

Akşam; peynirli salata

Ara; türk kahvesi+ 3 form bisküvi

Su; 3lt
Spor; yok

ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.

dürürst olmak gerekirse alındım ben herkonuda gayet samimiydim.isterseniz belim için çekilmiş filimlerimi de getirip göstereyim bir süre spor yapmadım ağrısı hafifleyince yaptım.bu kiloların biran önce gitmesini istiyorum.eleştiri ve fikirlere kapalıysanız ve samimiyetimede inanmadıysanız zorlayamam. istediğiniz an beni grubunuzdan çıkarabilirsiniz.çıkarmanıza alınmam ama dürüst bulunmadığıma gerçekten üzüldüm...

bende katılıyorum ablam 1 haftada bu kadar kilo verilmez.bencede resim koyulsun .
canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
simit olsun canım ama 1 değilde yarım olsun :)
cimcimenin yeni olduğunu bilmiyodum.biz adapte olduk çünkü önceden tanışıyoruz.birde ben eşimlede idaalaştım onunda etkisi var biraz daha zaman tanısanız iyi olurdu...
kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
kaç kilo oldun Zeynep ablam..biyere gitmek yok bizi topladın senmi gitcen olmazzzz
Zeynep abla nereye gidiyorsun en ufak fikir ayriliginda grubu terkedersek un ufak oluruZ. mezun olmadan bir yere gitmek yok.
bencede..
çiğdeme katılıyorum bendeee
gonca :) hoş geldin

hoşbulduk abla.akşam nöbetteydim telefondan girip okudum bi ara ama cevap gönderemiyorum..bensiz bayaa kaynatmışınız..

bence alınma sen bizi yanlış anlamış olabilirsin biz de seni o yüzden herkes birbirine daha iyi kaynaşmak için bir fırsat versin, bu konuda şimdilik kapansın.

canım bence güzel menü sıkını yok. aynen devam :))
canım etşekküler aslında öyle birşeyin alığını hatılıyor gibiydim sen diyince buldum sağol canım
canım menün bence çok güzel ve dengeli ama o kurabiye olmamış
zeynep abla harikasın
canım spor çok iyi ekmek konusunda deneme sürecindeyim demişin zaten onun dışında problem yok
bence menün güzel spoda çok iyi
canım yemeği seven kadının hali başka oluyor tavuklu alinazik nedir yaaaa ama menüğn güzel beğendim

Canım üzülme alınma, Zeynep abla bir fikir belirtti ve bizde belirttik,bence herkes herkese böyle dürüst olmalı, Zeynep ablanında dürüstlüğü takdir edilesi birşey. Zeynep abla söyledi ve kabul görmedi, Yalnış düşündüğünü zaten zamanla görecektir..

ekran klavyesini buldum :)

Hadi gözünaydın

Kızlar yeniyim biliyorum ama birkaç birşey daha eklemek istiyorum. Bu gruptaki ya da diğer gruptakiler, kolay kilo verebilseydi hiç buraya giripte hemmotive hemde teşvik arayıp, destek istemezdi. Bu işi tek başıa yapamayan kişileriz biz. O yüzden Kilo vermek yada başka bir işte hedefe ulaşmak için en önemli şey kişinin azmi olduğu kadar gördüğü destektirde.. Bu desteği alabilmek için burdayız. Birimiz 10 kilo verir, birimiz sadece 2 kilo ama önemli olan verebilmek ve burada herkes kendi için yapıyor. O yüzden sizlerden ricam motive düşürecek şeyler değil,motiveyi yükseltecek şeyler yazıp, paylaşalım, bu güzel bir spor videosu, dans videosu olur vs vs , umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir Bu hafta 1. olacağız inşallah

bence güzel olmuş.
güzel dengeli olmuş..
yarımda olsa dürüm değilde döneri sade yesen evden götürmek kadar dışarda yediklerinide ayarlaya bilirsin.dün nöbette kompostoda vardı çok canım çekti ama yemedim yemek porsiyonları küçük hastanede ama eskaza fazla koysalar bile azaltıyorum yerken..vs.vs...
güzel dengeli olmuş bence
menün güzel ama spora çok yüklenme Zeynep abla ilerleyen zamanlarda bu kadar spor yapamıycan geri alcan kiloları..dengeli beslenmek kadar spordada denge olmalıı
güzel olmuşş..
ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.

geçmiş olsun canım.

teşekkürler canım ama hasta değilim sadece diyetisyene gideceğim için önce endorine gitmek gerekiyor.tiroit kontroli yapıyor galiba bakalım sabah veririm kanı..inşallah işe yarar bu defa..

ekran klavyesini buldum :)

süperrrrrrrrrrr benim niye aklıma gelmedi bu yahu

decort ne ilacıymış ki ne işe yarıycakmış belin için mi yoksa acaba tahlilden önce diyetini ayarlamak için
biraz a mı olmuş bana mı öyle geldi ben kaşardan kurtuldum sen de şu hellimden kurtulursan süper olacak :)))

güzel canım başarılı gidiyosun

bravo valla zeynepcim çok iyi motive olmuşsun sen bu işi bitiricen, ben 35 olmadan geri saymaya başladım sen de geri sarıyorsun galiba :)))

gayet başarılı nesfiti hiç yoğurtla denememiştim nasıl oluyor

Guzel fikir :)

Ask olsun olurmu oyle sey ha sen ha ben 750 mekikde cekebilirsin :):):):)
çekerim canısı bende de göbiş bol nasılsa

menü güzel gofret kaçmış ama bilirim insanın o durumda ağzına ne atacağı belli olmuyor genelde tatlı oluyor:))

:) :) :) anam yok yemiyom artik simit

Bu fikirde guzelmis

Oooy canim ya benim simit sani patlamis kusura bakma canim yaaa

Yaaa aman ha kimse gitmiyo boyle gerginlikler olabilir ama sonucda bi arada birlikde zayiflamak ve dost kalabilmek

yok canım ben de seviyorum da öğlen simit ayranı kendime yol yaptım

Geçmişe dönme Gonca abla,geçmişe dönen kayboluyor senide kaybetmeyelim, menün gayet güzel..
döndüm bi kere artık 2 saat oldu zor çıktım..
teşekkürler canım ama hasta değilim sadece diyetisyene gideceğim için önce endorine gitmek gerekiyor.tiroit kontroli yapıyor galiba bakalım sabah veririm kanı..inşallah işe yarar bu defa..

tmm anladım devlet hastanesinemi gittin bende çalıştığım hastanedekine gitmiştim dahiliyeden diyetisyene ulşamak 1 haftadan fazla sürmüştü sonrada diyetisyen sinirimi bozdu ilgisiz soğuk inşallah seninki öyle çıkmaz.

Günaydınnnnnnn.

Bugün biraz daha iyiyim sanki , ilaçlarımın bazıları bitti , etkileride geçecek.

Az çok uygulamaya çalıştığım menümü yazayım ama lütfen hastalık dönemin ve ilaçların midemi bulandırması sebebiyle ağzıma attıklarım ona göre değerlendirilsin :26:

Sabah:

1 bardak süt (yeşil çay bu ara içemiyorum)
Peynirli tost

Ara:

2-3 galeta
Bir kase yoğurt

Öğlen:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye

Ara:

1 muz
1 bardak süt

Bir saat sonra ,

1 paket tarçınlı mavi yeşil bisküvi

Akşam:

2 adet biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:

1 elma
2-3 galeta

Çok su içemiyorum , midem bulanıyor .
Spor hastalığımdan dolayı bu ara imkansız.

Çok düzensizdi yediklerim son 5 gün , dün ilk defa toparladım biraz.

Gogo canım , geçmişte bir soru yazmıştım sana ama nöbete gitmiştin , cevapladıysan da ben göremedim :26:

Şimdi ben ameliyatımı Umuttepe de ünversite hastanesinde olacağım , oradaki doktora çok güveniyorum ama şuana kadar mecburiyetten takibimi yapan doktorda Konak hastanesinde yapıyor ameliyatı.Doğumumu orada yapmıştım zaten .

Var mı bir fikrin ya da bilgin ? Safra kesesi ameliyatı olacağım . Özellikle uzak dur dediğin bir doktor ya da hastane ?

decort ne ilacıymış ki ne işe yarıycakmış belin için mi yoksa acaba tahlilden önce diyetini ayarlamak için

gayet başarılı nesfiti hiç yoğurtla denememiştim nasıl oluyor

canım diyet için troit bezlerine bakacaklarmış bu ilaç ne için sormadım ama eczaneden alınca sorarım.
canım nesfiti yoğutla yiyince daha doyurucu oluyor.böyle daha lezzetli bence..

çoooooooooook geçmiş olsun.
menün gayet iyi bence.inşallah sağlığına da tez vakitte kavuşursun.

Sağol canım ya

Senin belin nasıl oldu ?

belimde halen birzda olsa ağrı var ani hareketler yapmamaya çalışıyorum birde zorlamıyorum.belimde normalde fıtıkta var uzun zaman fizik tedavi gördüm ama işe yaramadı ameliyat gerekiyor ama korkuyorum açıkçası.o yüzdende ağrısı uzun sürüyor.ilaçlarımı kullanıyorum geçer elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…