Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah Allaaah kolestrol neden yüksek çıktı ki sende:44: doğal bitkiler var sanırım kolestrol için, ilaç kullanıcakmısın acaba, doktor yorumlamadıyda sen referans değerlere göre bakma değişiyor çünkü gerçi aramızda hemşire var, bana laf düşmez :)))
Hazirana da bişey kalmadı canım ya...

hoş geldinn ben de geldimm :))

zeynep ablanın adını bugun gördüm bi ara altta ama yazmadan çıkmış

hoş geldinn

sen de hoşgeldin canım, bu arada şöyle bir göz attım menünü ve sporunu gördüm tebrik ederim
çok sevindim

Eveeeeet bende ondan yorum bekliyorum .

İnternetten aldım sonuçları , doktora mr la birlikte götüreceğim.

Kolestrolüm normal , iyi kolestrol da normal ama kötü kolestrol çok az yüksek .Araştırdım zaten karaciğerle ilgisi varmış heralde ondan .

Canım benim hayırlısı olsun İnşallah, bizim işler hemen sonuçlanmaz koşturuyoruz, sonu iyiyse bizim için olsun, biz çalışşalım da hakkıyla çıkar ekmek parası nasılsa :)))
en güzeli hayırlıysa olsun demek bencede..ne derler nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden..ben hastaneden mutlu çıktım inşallah iyi olur sonuç:)

mr ada az kalmış..benimde ldl yüksekti enson aslında bi rutinlerime baktırsam iyi olucak sanki:)

az yüksek olması önemli değil o kadar ilaç falan vermiyolar zaten:)diyetle düşer deyip gönderiyolar..

İnşallah canım, mutluluğun daim olsun soydaşımmmmmmm

Ay canım ben de korktum yüksek deyince , bir an önce bitsin şu kontrollerde canım sağlıkla devam et yoluna

Auuuuusssssssss bak diyet yapman gerekiyomuş mezun olamıyacaksın

Auuuuusssssssss bak diyet yapman gerekiyomuş mezun olamıyacaksın

Yahu benim yağ oranımda düşüktür üstelik , ya zaten değer aralığı 40 max . bende de 42 .Yüksek dediğim o yani , şekerim kolestrolüm fıstık onun dışında .
İşte bir şey aktivasyonu var o yüksek , bakalım ne merem bişeymiş o onu da öğreneceğiz gidince .

Sen neler yaptın bugün ?

kızlar yeni bir yöntem buldum gerçi benim aklıma yeni geldi fikir yeni sayılmaz.
topiğimizi açtıktan sonra yanda bir sekme daha açıp geçmişi ve diğer sayfaları okuyorum

kızlar yeni bir yöntem buldum gerçi benim aklıma yeni geldi fikir yeni sayılmaz.
topiğimizi açtıktan sonra yanda bir sekme daha açıp geçmişi ve diğer sayfaları okuyorum

Onu bende yapıyorum tatlım

Bende kaç sayfa açık sırf kk da bir görsen şuan

Burası , buranın geçmişi , 2 geyik topiği , aöf topiği , yarışma topiği , siyaset topiği

oh Maşallah:) ben neler yaptımmmm, çook çalıştım, buraya rapor hazırladım, komşuma doğumgünü pastası yaptım, bir de karşılıksız bir barış çubuğu uzattım:26:

hoş gledinnnn

ben de geldim beaaa
hoşgeldin fıstık, aldın mı mesajımı bakem

İyidir güzelim , gezdim gezdim geldim bugün .

Laf aramızda kalsın öğlen bir de mantı yedimm
Ohhhh yarın 1 ceza garantiledim demek ki

İnşallah canım, mutluluğun daim olsun soydaşımmmmmmm

Ay canım ben de korktum yüksek deyince , bir an önce bitsin şu kontrollerde canım sağlıkla devam et yoluna
amin inşallah hepimiz mutlu sağlıklı ve zayıf olalım..
hoş gledinnnn

ben de geldim beaaa
hoş geldin baharım.
ne aktivasyonuymuşki yaaa
hoş bulduk iyiyim sen nasılsın

oh ne güzel gez bakalım mantı icin de afiyet olsun sen cok fazla kacırmamıssındır yedigini de biraz fazladan sporla yakarsın
iyiyim canım.

heee onu bende yapmaya başladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…