Bugün tahlil sonuçlarım çıktı , bir tek 1 hazirandaki karaciğer mr ı kaldı .
4,5 sayfa labrotuar sonucu , sadece LDL (KÖTÜ KOLESTROL) yüksek :26: ve ne olduğunu bilmediğim bir başka değer aktivasyon % si olarak geçiyor .
Mr da bir çıksa da rahatlasam artık
hoş geldinn ben de geldimm :))
zeynep ablanın adını bugun gördüm bi ara altta ama yazmadan çıkmış
hoş geldinn
hoş geldinn ben de geldimm :))
zeynep ablanın adını bugun gördüm bi ara altta ama yazmadan çıkmış
hoş geldinn
Allah Allaaah kolestrol neden yüksek çıktı ki sende:44: doğal bitkiler var sanırım kolestrol için, ilaç kullanıcakmısın acaba, doktor yorumlamadıyda sen referans değerlere göre bakma değişiyor çünkü gerçi aramızda hemşire var, bana laf düşmez :)))
Hazirana da bişey kalmadı canım ya...
en güzeli hayırlıysa olsun demek bencede..ne derler nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden..ben hastaneden mutlu çıktım inşallah iyi olur sonuç:)Canım benim hayırlısı olsun İnşallah, bizim işler hemen sonuçlanmaz koşturuyoruz, sonu iyiyse bizim için olsun, biz çalışşalım da hakkıyla çıkar ekmek parası nasılsa :)))
Bugün tahlil sonuçlarım çıktı , bir tek 1 hazirandaki karaciğer mr ı kaldı .
4,5 sayfa labrotuar sonucu , sadece LDL (KÖTÜ KOLESTROL) yüksek :26: ve ne olduğunu bilmediğim bir başka değer aktivasyon % si olarak geçiyor .
Mr da bir çıksa da rahatlasam artık
Allah Allaaah kolestrol neden yüksek çıktı ki sende:44: doğal bitkiler var sanırım kolestrol için, ilaç kullanıcakmısın acaba, doktor yorumlamadıyda sen referans değerlere göre bakma değişiyor çünkü gerçi aramızda hemşire var, bana laf düşmez :)))
Hazirana da bişey kalmadı canım ya...
Eveeeeet bende ondan yorum bekliyorum .
İnternetten aldım sonuçları , doktora mr la birlikte götüreceğim.
Kolestrolüm normal , iyi kolestrol da normal ama kötü kolestrol çok az yüksek .Araştırdım zaten karaciğerle ilgisi varmış heralde ondan .
iyiyimm sen nasılsınnHoşbuldum canım , nasılsın ?
sen de hoşgeldin canım, bu arada şöyle bir göz attım menünü ve sporunu gördüm tebrik ederim
çok sevindim
İnşallah canım, mutluluğun daim olsun soydaşımmmmmmmen güzeli hayırlıysa olsun demek bencede..ne derler nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden..ben hastaneden mutlu çıktım inşallah iyi olur sonuç:)
mr ada az kalmış..benimde ldl yüksekti enson aslında bi rutinlerime baktırsam iyi olucak sanki:)
Ay canım ben de korktum yüksek deyince , bir an önce bitsin şu kontrollerde canım sağlıkla devam et yolunaEveeeeet bende ondan yorum bekliyorum .
İnternetten aldım sonuçları , doktora mr la birlikte götüreceğim.
Kolestrolüm normal , iyi kolestrol da normal ama kötü kolestrol çok az yüksek .Araştırdım zaten karaciğerle ilgisi varmış heralde ondan .
en güzeli hayırlıysa olsun demek bencede..ne derler nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden..ben hastaneden mutlu çıktım inşallah iyi olur sonuç:)
mr ada az kalmış..benimde ldl yüksekti enson aslında bi rutinlerime baktırsam iyi olucak sanki:)
iyiyimm sen nasılsınn
tesekkurler hosbuldukk :))
hoş gledinnnnben gellldddddddiiiiiimmmmm kızlaaaaaaaarrrrr
hem size laf yetiştireyim hem de geçmişe dalayım :)))
tam sohbet muhabbet saati ama kimse yok
Auuuuusssssssss bak diyet yapman gerekiyomuş mezun olamıyacaksın
hoş bulduk iyiyim sen nasılsınrapunzel hoş geldin nasılsın?
İyidir güzelim , gezdim gezdim geldim bugün .
Laf aramızda kalsın öğlen bir de mantı yedimm
hoş gledinnnn
ben de geldim beaaa
kızlar yeni bir yöntem buldumgerçi benim aklıma yeni geldi fikir yeni sayılmaz.
topiğimizi açtıktan sonra yanda bir sekme daha açıp geçmişi ve diğer sayfaları okuyorum
Yahu benim yağ oranımda düşüktür üstelik , ya zaten değer aralığı 40 max . bende de 42 .Yüksek dediğim o yani , şekerim kolestrolüm fıstık onun dışında .
İşte bir şey aktivasyonu var o yüksek , bakalım ne merem bişeymiş o onu da öğreneceğiz gidince .
Sen neler yaptın bugün ?
hoşgeldin fıstık, aldın mı mesajımı bakemhoş gledinnnn
ben de geldim beaaa
Ohhhh yarın 1 ceza garantiledim demek kiİyidir güzelim , gezdim gezdim geldim bugün .
Laf aramızda kalsın öğlen bir de mantı yedimm
topiğimizi açtıktan sonra yanda bir sekme daha açıp geçmişi ve diğer sayfaları okuyorum
amin inşallah hepimiz mutlu sağlıklı ve zayıf olalım..İnşallah canım, mutluluğun daim olsun soydaşımmmmmmm
Ay canım ben de korktum yüksek deyince , bir an önce bitsin şu kontrollerde canım sağlıkla devam et yoluna
hoş geldin baharım.hoş gledinnnn
ben de geldim beaaa
ne aktivasyonuymuşki yaaa
Yahu benim yağ oranımda düşüktür üstelik , ya zaten değer aralığı 40 max . bende de 42 .Yüksek dediğim o yani , şekerim kolestrolüm fıstık onun dışında .
İşte bir şey aktivasyonu var o yüksek , bakalım ne merem bişeymiş o onu da öğreneceğiz gidince .
Sen neler yaptın bugün ?
iyiyim canım.hoş bulduk iyiyim sen nasılsın
oh ne güzel gez bakalım mantı icin de afiyet olsun sen cok fazla kacırmamıssındır yedigini de biraz fazladan sporla yakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?