Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Baharcım yazdıklarını gözden kaçırmışım Rapunzelin alıntısından okudum. Bence de kestirip atman yanlış olmuş. Bu dönemler hem insanın en güzel hem en stresli günleridir. Hemen hemen herkes benzer sorunları yaşıyor. Durumunuz neyse ona göre gerekeni yapın. Yani adetler önemli tamam ama imkanlar daha önemli. Bir de haddim değil ama sana arkadaş tavsiyesi, erkek arkadaşınla ki ileride Allah nasip ederse eşin olacak, huzurla birlikte olmak istiyorsan , onun ailesini ona kötüleme, onu savunmaya geçirirsin bakarsın ki karşında durmadan ailesinin açıklarını örten , ailesini savunan bir adam oluverir ve seni deliler gibi sevse bile buna karşılık olarak senin ailende açık arar. Sonra senin ailen şöyle benim ailem böyle sürer gider. Ağzınızın tadı kalmaz. Mağduru oynamak daha mantıklı bana göre ....Tatsız tuzsuz yapılmış bir evliliktense 5 ay sonra yapılan ama herkesin huzurlu olduğu bir evlilik daha mı cazip ne?

herşey çok güzel benim mesai bitti görüşürüz....

Neee çocuklar mı ? Ben senin tek çocuğun var sanıyordum ? İkinci ne zaman oldu ?
:44:

Canım birisi 8 yaşında kızım, 3 yaşında oğlum var

Prapunzeli ban rakip olarak kim verdi,çabuk çıksın ortaya Prapunzell anacımyerken azcık beni de düşün Menünde sporunda harika

teşekkür ederim canım benim valla şımarmadım desem yalan olur.
Ben daha coookkk simartirim seni bebegim :)
Canim birbirimizi seviyoruz annem tamam soz oldu nisan oldu e dugun nasil olucak bide atanamazsa diyo o yuzden yok diyor annem artik
Burda erkek tarafi yapar canim herseyi
Insallah haziranda ataniriz tek umudum o
kolay gelsinnnn

önemli değil şimdilik bahar gönüllü oldu bir kişi de yedek olursa tamam olur sanırım, bol bol yeşil çay içiyorum :))

iyi akşamalaaarrrrrrrrr
Ben gonulluyum:) :) yedek kim oluyooor
Ben geldiiiim patronlar gitti. 15 dk sürem var çok hızlı geçmişe gidiyorum evde internet yok hemen bi tarama yapıyım geçmişi...
Yine ne oldu sizin internete canim yaa tuh aksam yoksun
Canim kestirip atmaktan baska care kalmadi bizde erkek tarafi yapar canim nisani
Spor harika menu guzell

Canim ailesini kotulememeye calisiyorum ama elimde degil ilk zamanlar daha cok seviyordum hevesliydim onlara karsi ama eskisi heveslerimi kirdilar o yuzden tanisana kadar nasil bi insanlar bilmiyorum belkide cok iyilerdir ama su gunlerde hic iyi gelmiyolar inanki o ladar cok engel oluyo ki onumuzde allahim da mi istemiyo yoksa evlenmemizi diyorum artik yaa taaaaa gecen yaz yapiyoduk sozu dusun yani tam geliyolar diyoruz hep engel cikiyo tam gelecek oldular teyzesi vefat etti 4-5 ay bekledik kuzeno vefat etti dershaneye kayit olak bari kpss icin dedik bi senede ole gecti kasimda ataniriz dedik atanamadik sonra bi suru seye basvurduk olmadi ben ise girdim benden 3 ay sonra is buldu bununda maasi dusuk die dugun yapamayiz tekrar is ariyo bi tane is cikmiyo soz nisan tamam da dugun ve ilerisi nasil olucak kesin bi garantisi olmadigi icin olmuyo hic bisey bende sinire kaliyom

süper olmuş canım.

ben gellldddddddiiiiiimmmmm kızlaaaaaaaarrrrr
hem size laf yetiştireyim hem de geçmişe dalayım :)))

Huu huuuuuuu

Sabahtan beri gezmelerdeyim

Tabiii kaçamaklarda oldu

Geçmişe bakmadan az laflayalım dedim

bugün suyu eşim uyuttu, bana garezi var bu kızın :)) o yüzden geldim, zeynepten haber var mı bugün hiç geldi mi?
Zeynep ablaya hiç rastlamadım bugün öğleden sonra burayada face de ara sıra baktım aama yoktu.
gogocum nasılsın, nasıl geçti günün

iyiyim canım güzel bir gün geçirdim nöbetten çıkmıştım sabah hayatımda güzel bi gelişme oldu inşallah hayırlı olur benim için..sizin işlerden naber?

Canım benim hayırlısı olsun İnşallah, bizim işler hemen sonuçlanmaz koşturuyoruz, sonu iyiyse bizim için olsun, biz çalışşalım da hakkıyla çıkar ekmek parası nasılsa :)))

Bugün tahlil sonuçlarım çıktı , bir tek 1 hazirandaki karaciğer mr ı kaldı .

4,5 sayfa labrotuar sonucu , sadece LDL (KÖTÜ KOLESTROL) yüksek :26: ve ne olduğunu bilmediğim bir başka değer aktivasyon % si olarak geçiyor .

Mr da bir çıksa da rahatlasam artık

ben gellldddddddiiiiiimmmmm kızlaaaaaaaarrrrr
hem size laf yetiştireyim hem de geçmişe dalayım :)))
hoş geldinn ben de geldimm :))
bugün suyu eşim uyuttu, bana garezi var bu kızın :)) o yüzden geldim, zeynepten haber var mı bugün hiç geldi mi?
zeynep ablanın adını bugun gördüm bi ara altta ama yazmadan çıkmış
Huu huuuuuuu

Sabahtan beri gezmelerdeyim

Tabiii kaçamaklarda oldu

Geçmişe bakmadan az laflayalım dedim

hoş geldinn

hşgeldin auscum sen nasılsın bugün bende çok gezdim:))

İyidir canım , sabahtan bir çıktık yusufla akşam eşim aldı , yarısı dışarda yarısı içerde bir gündü işte .

Oturup ders çalışacağıma fellik fellik geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…