Ben geldiiiim patronlar gitti. 15 dk sürem var çok hızlı geçmişe gidiyorum evde internet yok hemen bi tarama yapıyım geçmişi...
menümü yazmamışım ben
sabah domates salatalık 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara 1 muz
ara 1 bardak süt
öğlen menemen (yumurtasız) 2 dilim ekmek 4 kaşık yogurt
ara 1 elma
akşam 2 kepce yeşil mercimek 4 kaşık pilav salata
ara 1 bardak süt
spor 2 saat yürüyüş 250 mekik
su 2-2.5 lt arası
herşey çok güzel benim mesai bitti görüşürüz....
Neee çocuklar mı ? Ben senin tek çocuğun var sanıyordum ? İkinci ne zaman oldu ?
:44:
menümü yazmamışım ben
ara 1 muz
ara 1 bardak süt
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
su 2-2.5 lt arası
Ben daha coookkk simartirim seni bebegim :)teşekkür ederim canım benim valla şımarmadım desem yalan olur.
Canim birbirimizi seviyoruz annem tamam soz oldu nisan oldu e dugun nasil olucak bide atanamazsa diyo o yuzden yok diyor annem artiko kadar önemlimi canım sözmü nişanmı birbirinizi sevmiyomusunuz önemli olan o..biz sadece söz yapmıştık 5 ay sonrada düğün yaptık.hayırlı işlerde yola çıkınca herşey yoluna giriyor.hem o arada zayıflarsında iyi olur :)
Burda erkek tarafi yapar canim herseyiBahar cnm,önce hicc kendini sikma,sonra gülerek hatirlicaksin bu günleri
benim takildigim konu su,nisani kiz tarafi yapiyor benim bildigim,yani ben cevremdede öyle gördüm hep
egerki sizde erkek tarafi yapiyorsa annen hakli cnm,valla anneler ne derse dogru der
yani isin özü söz yapilacak yine masraf,az daha silkelenseler nisanida karsilarlar bence
eger yine durumlari yok diyorsan anneni ikna et,söz yapin sonrasindada direk dügün yaparsiniz,iki tarafta mutlu olur...
iyi aksamlar cnm
Ben gonulluyum:) :) yedek kim oluyooorkolay gelsinnnn
önemli değil şimdilik bahar gönüllü oldu bir kişi de yedek olursa tamam olur sanırım, bol bol yeşil çay içiyorum :))
iyi akşamalaaarrrrrrrrr
Yine ne oldu sizin internete canim yaa tuh aksam yoksunBen geldiiiim patronlar gitti. 15 dk sürem var çok hızlı geçmişe gidiyorum evde internet yok hemen bi tarama yapıyım geçmişi...
Canim kestirip atmaktan baska care kalmadi bizde erkek tarafi yapar canim nisanibence kestirip atman yanlış olmuş ha söz ha nişan ne fark eder ki sonuçta adı koyulmuş isteme olmuş olcak bence nişan yapmanıza gerek bile yok bide nişanı zaten kız tarafı yapar orda erkek tarafı mı yapıyo
Spor harika menu guzellmenümü yazmamışım ben
ara 1 muz
ara 1 bardak süt
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
su 2-2.5 lt arası
Baharcım yazdıklarını gözden kaçırmışım Rapunzelin alıntısından okudum. Bence de kestirip atman yanlış olmuş. Bu dönemler hem insanın en güzel hem en stresli günleridir. Hemen hemen herkes benzer sorunları yaşıyor. Durumunuz neyse ona göre gerekeni yapın. Yani adetler önemli tamam ama imkanlar daha önemli. Bir de haddim değil ama sana arkadaş tavsiyesi, erkek arkadaşınla ki ileride Allah nasip ederse eşin olacak, huzurla birlikte olmak istiyorsan , onun ailesini ona kötüleme, onu savunmaya geçirirsin bakarsın ki karşında durmadan ailesinin açıklarını örten , ailesini savunan bir adam oluverir ve seni deliler gibi sevse bile buna karşılık olarak senin ailende açık arar. Sonra senin ailen şöyle benim ailem böyle sürer gider. Ağzınızın tadı kalmaz. Mağduru oynamak daha mantıklı bana göre ....Tatsız tuzsuz yapılmış bir evliliktense 5 ay sonra yapılan ama herkesin huzurlu olduğu bir evlilik daha mı cazip ne?
menümü yazmamışım ben
ara 1 muz
ara 1 bardak süt
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
su 2-2.5 lt arası
ben gellldddddddiiiiiimmmmm kızlaaaaaaaarrrrr
hem size laf yetiştireyim hem de geçmişe dalayım :)))
ooo hoş geldin nasılsın ?çiğdemde gelmiş hoşgelmiş..tam gidiyodum kimse yok diye
hoşgeldiiiiiiinnn, gez bakalım ohhhhhHuu huuuuuuu
Sabahtan beri gezmelerdeyim
Tabiii kaçamaklarda oldu
Geçmişe bakmadan az laflayalım dedim
Zeynep ablaya hiç rastlamadım bugün öğleden sonra burayada face de ara sıra baktım aama yoktu.bugün suyu eşim uyuttu, bana garezi var bu kızın :)) o yüzden geldim, zeynepten haber var mı bugün hiç geldi mi?
gogocum nasılsın, nasıl geçti günün
Huu huuuuuuu
Tabiii kaçamaklarda oldu
Zeynep ablaya hiç rastlamadım bugün öğleden sonra burayada face de ara sıra baktım aama yoktu.
iyiyim canım güzel bir gün geçirdim nöbetten çıkmıştım sabah hayatımda güzel bi gelişme oldu inşallah hayırlı olur benim için..sizin işlerden naber?
hoş geldinn ben de geldimm :))ben gellldddddddiiiiiimmmmm kızlaaaaaaaarrrrr
hem size laf yetiştireyim hem de geçmişe dalayım :)))
zeynep ablanın adını bugun gördüm bi ara altta ama yazmadan çıkmışbugün suyu eşim uyuttu, bana garezi var bu kızın :)) o yüzden geldim, zeynepten haber var mı bugün hiç geldi mi?
Huu huuuuuuu
Tabiii kaçamaklarda oldu
hşgeldin auscum sen nasılsın bugün bende çok gezdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?