Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hesaplayamayi bugunden itibaren yapalim cuma baya geride kaldi :)
Sporuda denicem canim moralim yerinde olsa uca uca yaparimda kafamda bi suru sey olunca kolumu kaldirasin gelmiyo
Bu isteme olayinda ne yapmaliyiz ya siz bi fikir dusunun bakim
Simdi haziran atamasinda erkek arkadasimin atanma ihtimali % 70 kasimda atanma ihtimali %80 simdiki isinin maasi dusuk ailesininde eli sikisik biz nisan yapamayiz diyorlar erkek arkadasimda soz yapalim haziranda atanamazsam kasima kadar 5 ay sozLu olsak sprun olurmu dedi bende olur dedim kestiripattim kustuk konusmuyoruz simdi dun esdim gurledim annesilin kulagini cinlattim :)
Olay bu sizce ne yapalim

o kadar önemlimi canım sözmü nişanmı birbirinizi sevmiyomusunuz önemli olan o..biz sadece söz yapmıştık 5 ay sonrada düğün yaptık.hayırlı işlerde yola çıkınca herşey yoluna giriyor.hem o arada zayıflarsında iyi olur :)

o zaman sana kahve falan yok yeşil çay iç...

Gönüllü olup sana yardımcı olmayı çok isterdim ama işyerinde bunu düzgün takip edemem. Düzgün yapamayacağım işi üstlenmek istemem.

Gece bozmuş işi Keşke gün içinde yeseydin göze batmazdı

Ahhh keşke çiğdemim keşkee. Anneme ne zaman gitsem arka arkaya bişeyler getiriyor. İnan yemediklerimi yazsam yediklerim için tebrik ederdiniz beni. Tabi bu bahane değil canım, bi dahakine kendimi

Rica ederim kusura bakmak ne demek herkes gibi sende yorumunu yapıyorsun. Karnıyarıklar o kadar minikti ki o yüzden iki tane yedim yani işaret parmağım boyundaydı o kadar minikti. Kaçamak konusunda verecek bir cevabım yok , haklısın. . .

bana sorsan hemen kabul ederim
Bu önerinden Topraksın haberi oldu mu acep ?
büyük heycanla bekliyorum...

Eki Görüntüle 716962 arkadaşlar bu öğlen arası çektim son halim böyle..

Canım önceki halini sonradan eklemişsin, siyah giyinmene+ korse giymene rağmen nasıl ifade etsem bilemedim :26: Müthişsin

Ay ben bu görüşü çook sevdim

O süper, bende ne olur olmaz diye bunun yarısı kadar yemiştim

yorumumu yukarıya yazdım

babycim senin ceza da kaynamasın arada, hurma çok faydalı bir besin fakat gördüğüm kadarıyla kalorisi 60. 4X60= 240 yapıyor. Diğerleri de 60 kalori olsa 300 kalori yapar. Fakat hurmanın besleyici yanından dolayı 50 kalori indirdim 250 kalorilik istediğin sporu yapabilirsin.

Bahar cnm,önce hicc kendini sikma,sonra gülerek hatirlicaksin bu günleri

benim takildigim konu su,nisani kiz tarafi yapiyor benim bildigim,yani ben cevremdede öyle gördüm hep

egerki sizde erkek tarafi yapiyorsa annen hakli cnm,valla anneler ne derse dogru der
yani isin özü söz yapilacak yine masraf,az daha silkelenseler nisanida karsilarlar bence

eger yine durumlari yok diyorsan anneni ikna et,söz yapin sonrasindada direk dügün yaparsiniz,iki tarafta mutlu olur...

bende yavaştan hazırlanıp çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın.

iyi aksamlar cnm

Son düzenleme:
kızlr eşim çocukları basketbola götürdü bendef fırsattan istifade derse

kolay gelsinnnn
önemli değil şimdilik bahar gönüllü oldu bir kişi de yedek olursa tamam olur sanırım, bol bol yeşil çay içiyorum :))

iyi akşamalaaarrrrrrrrr

kızlr eşim çocukları basketbola götürdü bendef fırsattan istifade derse

Neee çocuklar mı ? Ben senin tek çocuğun var sanıyordum ? İkinci ne zaman oldu ?
:44:

Tamam canımcım cumaya kadar hallederim.

Sen de kendine iyi bak cimcimecim. Seninle hiç denk gelemiyoruz canım ama elimden geldiği kadar yazdıklarını okumaya çalışıyorum..

bence kestirip atman yanlış olmuş ha söz ha nişan ne fark eder ki sonuçta adı koyulmuş isteme olmuş olcak bence nişan yapmanıza gerek bile yok bide nişanı zaten kız tarafı yapar orda erkek tarafı mı yapıyo

Topraksım, bi yerlerde okumuştum bana küsmüşsün şakacıktan tabi...Annen baban nerede yaşıyor diye sordum sen anneannen anlamışsın karşılıklı oturuyoruz yazmışsın. Bana, bunu sordum diye küstüm yazdın de mi ? Yoksa başka birşey mi var ?

menümü yazmamışım ben

sabah domates salatalık 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay

ara 1 muz

ara 1 bardak süt

öğlen menemen (yumurtasız) 2 dilim ekmek 4 kaşık yogurt

ara 1 elma

akşam 2 kepce yeşil mercimek 4 kaşık pilav salata

ara 1 bardak süt

spor 2 saat yürüyüş 250 mekik

su 2-2.5 lt arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…