- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
tamam canım çok sevindim gönüllü olmana, istediğin zaman yapabilirsin sadece cuma günü toplamda kim kaç dakka spor yapmış o gerekli, içeriği önemli değil.
cezana gelince ben zaten keyfin yerine gelsin diye özellikle onları verdim bence yapsan daha iyi olur çünkü amaç kaloriden başka şeyler:)))
Tamam canim :):) sorun yok o zamanyok ya ağır değildi...öğlen gayet yerinde akşamda bence ama gene senin görüşün tabi.benim için yeterliydi.
Fistik gibisiiiiinnnnn :):):) arkadasi fon da pembe :)
Hesaplayamayi bugunden itibaren yapalim cuma baya geride kaldi :)
Sporuda denicem canim moralim yerinde olsa uca uca yaparimda kafamda bi suru sey olunca kolumu kaldirasin gelmiyo
Bu isteme olayinda ne yapmaliyiz ya siz bi fikir dusunun bakim
Simdi haziran atamasinda erkek arkadasimin atanma ihtimali % 70 kasimda atanma ihtimali %80 simdiki isinin maasi dusuk ailesininde eli sikisik biz nisan yapamayiz diyorlar erkek arkadasimda soz yapalim haziranda atanamazsam kasima kadar 5 ay sozLu olsak sprun olurmu dedi bende olur dedim kestiripattim kustuk konusmuyoruz simdi dun esdim gurledim annesilin kulagini cinlattim :)
Olay bu sizce ne yapalim
ıı ıhhhh yasak :))))
çok güzel çıkmış pembeliiiiiiii, gayet iyi görünüyorsun
dondurma kornet olunca işler değişiyor onun kalorisi çok fazla, sütlü tatlıya ben karşı değilim listelerde oluyor zaten, ama bunu standarda bağlamak doğru olmaz, ödül almak için çaba gösteriniz o zaman eftelya hanımmm
menü güzel sporda oldukça güzel
ben de merak ettim, karpuz mevsimi geliyor:))
beni bekle anacum sana da ödül geliyor birazdan. AZ SONRA AZ SONRA :))))))
HEMEN KOYVERME DAHA KAÇ GÜN VAR BEN Bİ DE REGL OLDUM ŞİMDİDEN ARTIDAYIM CUMAYA KADAR İNMESİ İÇİN DUA EDİYORUM :))))
Kızlar haftalık rapor hazırlıyorum ama bana sporları kayıt alacak bir veya iki gönüllü gerekli
yapılacak iş
her üyenin günde kaç dakika spor yapatığını kaydederek cuma günü toplam bilgisi verecek. Böylece kimin spor şampiyonu olduğunu belirleyip ödülleri dağıtacağıııızzzzzzz :)))))
Gece bozmuş işiKeşke gün içinde yeseydin göze batmazdı
öglen 2 karniyarik co cnm,1 kücük yeterdi.kacamaklarida geceye birakman iyi olmamis,sen böyle gece yersen kilo vermende durur cnm benim,kusura bakma ama bu böyledir
afiyet olsun,dengeli duruyor
gecmisolsun cnm,simdi iyimisin
ekmek fazla olmus sanki:44:
aksam düzensiz olmus,sebebini yazmissin gerci..
gecmisolsun cnm
afiyet olsun
afiyet olsun,sorun suz görünüyor
düzenli olmus,afiyet olsun
sabah harici iyi görünüyor
cnm,artik diyet yapmaktan sikildim,bu hafta mezun olmak istedigim icin biraz azalttim yediklerimi.gelememe sebebim burada 2 haftaligina tatil okullar,cocuklarla ilgileniyorum,geziyoruz,birlikte zaman geciriyoruz ve aksam cok yoruldugumdan ancak etrafi toplayip,uyuyorum
sayın kaptanım ve takım arkadaşlarım... haftada yalnızca bir gün dondurma, sütlü tatlı, çok büyük olmamakla beraber çikolata .... vb. gibi yasak olan şeylerden yememize izin verilsin istiyorum. izin verilen gün harici yenildiğinde de ceza konsun... ama malum yaz aylarına geldik tatlı dondurma ihtiyacı var vücudumuzun o yüzden bu teklifimi değerlendirmenizi öneriyorum...
bilgi ve görüşlerinize sunarım
ıı ıhhhh yasak :))))
çok güzel çıkmış pembeliiiiiiii, gayet iyi görünüyorsun
dondurma kornet olunca işler değişiyor onun kalorisi çok fazla, sütlü tatlıya ben karşı değilim listelerde oluyor zaten, ama bunu standarda bağlamak doğru olmaz, ödül almak için çaba gösteriniz o zaman eftelya hanımmm
menü güzel sporda oldukça güzel
ben de merak ettim, karpuz mevsimi geliyor:))
beni bekle anacum sana da ödül geliyor birazdan. AZ SONRA AZ SONRA :))))))
HEMEN KOYVERME DAHA KAÇ GÜN VAR BEN Bİ DE REGL OLDUM ŞİMDİDEN ARTIDAYIM CUMAYA KADAR İNMESİ İÇİN DUA EDİYORUM :))))
sayın kaptanım ve takım arkadaşlarım... haftada yalnızca bir gün dondurma, sütlü tatlı, çok büyük olmamakla beraber çikolata .... vb. gibi yasak olan şeylerden yememize izin verilsin istiyorum. izin verilen gün harici yenildiğinde de ceza konsun... ama malum yaz aylarına geldik tatlı dondurma ihtiyacı var vücudumuzun o yüzden bu teklifimi değerlendirmenizi öneriyorum...
bilgi ve görüşlerinize sunarım
canım benim karpuzdan keseceğin 1 ince dilim doğrama değil dilim hali http://1.bp.blogspot.com/-_VvGlJ8VD38/TyaKVoNAkqI/AAAAAAAAFtw/rjn_aW8VU7U/s1600/karpuz+dilimi4.png için Google Görsel Sonuçları bu şekilde 100 calori canım benim.
Eki Görüntüle 716981 bu resimde eltimin düğününde geçen yıl 5 mayısta çekmiştim ekim ayındada bu şekildeydim birde korse takmıştım güya burda 73 kg dım.ekimden bu yana ufakta olsa değişim geçirdim sanırsam.
Bahar cnm,önce hicc kendini sikma,sonra gülerek hatirlicaksin bu günleriHesaplayamayi bugunden itibaren yapalim cuma baya geride kaldi :)
Sporuda denicem canim moralim yerinde olsa uca uca yaparimda kafamda bi suru sey olunca kolumu kaldirasin gelmiyo
Simdi haziran atamasinda erkek arkadasimin atanma ihtimali % 70 kasimda atanma ihtimali %80 simdiki isinin maasi dusuk ailesininde eli sikisik biz nisan yapamayiz diyorlar erkek arkadasimda soz yapalim haziranda atanamazsam kasima kadar 5 ay sozLu olsak sprun olurmu dedi bende olur dedim kestiripattim kustuk konusmuyoruz simdi dun esdim gurledim annesilin kulagini cinlattim :)
Olay bu sizce ne yapalim
bende yavaştan hazırlanıp çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın.
kızlr eşim çocukları basketbola götürdü bendef fırsattan istifade derse
önemli değil şimdilik bahar gönüllü oldu bir kişi de yedek olursa tamam olur sanırım, bol bol yeşil çay içiyorum :))o zaman sana kahve falan yok yeşil çay iç...
Gönüllü olup sana yardımcı olmayı çok isterdim ama işyerinde bunu düzgün takip edemem. Düzgün yapamayacağım işi üstlenmek istemem.
Ahhh keşke çiğdemim keşkee. Anneme ne zaman gitsem arka arkaya bişeyler getiriyor. İnan yemediklerimi yazsam yediklerim için tebrik ederdiniz beni. Tabi bu bahane değil canım, bi dahakine kendimi
Rica ederim kusura bakmak ne demek herkes gibi sende yorumunu yapıyorsun. Karnıyarıklar o kadar minikti ki o yüzden iki tane yedim yani işaret parmağım boyundaydı o kadar minikti. Kaçamak konusunda verecek bir cevabım yok , haklısın. . .
bana sorsan hemen kabul ederim
Bu önerinden Topraksın haberi oldu mu acep ?
büyük heycanla bekliyorum...
kızlr eşim çocukları basketbola götürdü bendef fırsattan istifade derse
babycim senin ceza da kaynamasın arada, hurma çok faydalı bir besin fakat gördüğüm kadarıyla kalorisi 60. 4X60= 240 yapıyor. Diğerleri de 60 kalori olsa 300 kalori yapar. Fakat hurmanın besleyici yanından dolayı 50 kalori indirdim 250 kalorilik istediğin sporu yapabilirsin.
bende gelmiştim ama yürüyüşe çıkıyom:)
Hesaplayamayi bugunden itibaren yapalim cuma baya geride kaldi :)
Olay bu sizce ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?