- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil çak
1 dilim ekmek
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bol maydanoz
1 domates
ara 1 kutu süt
öğlen
2 tane fırında tavuk kanadı
bol salata
3 kasık yoğurt
ara
1 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol yeşillik
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş
100 mekik
Missss ki ne misssssss
Kahvaltıda da dışarıdaydım onu iyi idare ettim de , öğleden sonra iş mantı yiyelim mi teklifine gelince arkadaştan ........
İyidir zeynep , sen nasılsın ?
Evet tatlım i olabiliyor.
Senin moraller düzeldi mi biraz ?
hoş bulduk bebegimmmbu bahsettiginiz şeyi nasıl yapıyonuz ben anlamadım bendede iki sekmek oluyo biri geçmişde biri son sayfada oluyo öle baka baka gidiyodum
oooooo zeynep hanım da burdalarmış:) cıstak cıstak cıstakhoşgeldiniz zeynep hanım hoşgeldiniiiiiiiiizzzzz cıstak cıstak cıstak
yanlış olmasın ama sanıyorum kanın pıhtılaşma süresiyle ilgili..ameliyat olcaksın yaa önemli bir tahlil ve bence aktivasyonun yüksek olması sorun değil normaldir.tabiki bunlar benim düşüncelerim :)Coagulometrik tetkikler altında geçiyor canım ,
Akış hızı normal
Aktivasyon yüksek.
Ama ne olduğuna netten de baktım bulamadım
hoş geldin Zeynep abla süpersin yinemenümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil çak
1 dilim ekmek
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bol maydanoz
1 domates
ara 1 kutu süt
öğlen
2 tane fırında tavuk kanadı
bol salata
3 kasık yoğurt
ara
1 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol yeşillik
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş
100 mekik
hoş bulduk bebegimmmbu bahsettiginiz şeyi nasıl yapıyonuz ben anlamadım bendede iki sekmek oluyo biri geçmişde biri son sayfada oluyo öle baka baka gidiyodum
baharcım daha önce son mesajları ilk sayfada görmek için bir ayar tarif etmiştim, yapmadıysan bir kez daha anlatayım, ben en son yazılan mesajı 1. sayfada görüyorum sen ?????
hoş bulduk canlarım benim
sabah kahvaltıyı 7.30 yapıyorum ara öğünüm 12 de cok acıkıyorum tamda spordan çıkıyorum 12 de listemde sadece süt var canım benim :) yemek saati gelsin diye gözüm düşüyor resmen :)
ayyyyyyyyyyyyy biraz önce parkta yürüyüş yaparken bayanın biri bana neyin var senin de yürüyorsun dedi :) çok mutlu oldun o mutlulukla koşmuşum :) :)
hoş bulduk canlarım benim
sabah kahvaltıyı 7.30 yapıyorum ara öğünüm 12 de cok acıkıyorum tamda spordan çıkıyorum 12 de listemde sadece süt var canım benim :) yemek saati gelsin diye gözüm düşüyor resmen :)
ayyyyyyyyyyyyy biraz önce parkta yürüyüş yaparken bayanın biri bana neyin var senin de yürüyorsun dedi :) çok mutlu oldun o mutlulukla koşmuşum :) :)
bende iyim canım sagol son zamanlarda karşılamıyoruz pek özliyorum seni yavru kusum :)Missss ki ne misssssss
Kahvaltıda da dışarıdaydım onu iyi idare ettim de , öğleden sonra iş mantı yiyelim mi teklifine gelince arkadaştan ........
İyidir zeynep , sen nasılsın ?
Evet tatlım i olabiliyor.
Senin moraller düzeldi mi biraz ?
oooooo zeynep hanım da burdalarmış:) cıstak cıstak cıstakhoşgeldiniz zeynep hanım hoşgeldiniiiiiiiiizzzzz cıstak cıstak cıstak
doymak için değil yaşamak için yiyorum canım yoksa o kocaman mide nasıl küçülücekööglen iki kanatla doyulurmu yahu zeynep abla menü ve spor cok güzell
bana anlatmıstında pc kapanınca ayarlar değişmiş kuzumbaharcım daha önce son mesajları ilk sayfada görmek için bir ayar tarif etmiştim, yapmadıysan bir kez daha anlatayım, ben en son yazılan mesajı 1. sayfada görüyorum sen ?????
bebişim zaten zayıfsın senkadını kovalasaydın o mutlulukla zeynep ablane güzel benide gören zayıfla artık diyo bende kafasına atıcak daş arıyom yerde
goncam sagol canım nasılsın elbiseyi başladım gördün mü cok güzel oluyor :)yanlış olmasın ama sanıyorum kanın pıhtılaşma süresiyle ilgili..ameliyat olcaksın yaa önemli bir tahlil ve bence aktivasyonun yüksek olması sorun değil normaldir.tabiki bunlar benim düşüncelerim :)
hoş geldin Zeynep abla süpersin yine
bende öyle yapıyorum canım.
bebişim zaten zayıfsın sen
boyun kaç kuzumyok zeynep abla dombiş dombişim
okudum canım :)bu arada çiğdem foruma girememiş sorun varmış ders çalışmaya gitti o yüzden :)
Eki Görüntüle 717332 Eki Görüntüle 717331
kızlar bu iki aleti kullanan varmı bugun yolda gelirken bi yerde gördüm almayı düşünüyorum göbegimin gitmesi icin
mekik çekme aleti bim de satıldı gecen ama aldıramadım eşimeEki Görüntüle 717332 Eki Görüntüle 717331
kızlar bu iki aleti kullanan varmı bugun yolda gelirken bi yerde gördüm almayı düşünüyorum göbegimin gitmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?