Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ööglen iki kanatla doyulurmu yahu zeynep abla menü ve spor cok güzell

evet canım toparlandım gibi baya yarına bi hadise cıkmazsa

hoş bulduk bebegimmm bu bahsettiginiz şeyi nasıl yapıyonuz ben anlamadım bendede iki sekmek oluyo biri geçmişde biri son sayfada oluyo öle baka baka gidiyodum

baharcım daha önce son mesajları ilk sayfada görmek için bir ayar tarif etmiştim, yapmadıysan bir kez daha anlatayım, ben en son yazılan mesajı 1. sayfada görüyorum sen ?????

hoş bulduk canlarım benim
sabah kahvaltıyı 7.30 yapıyorum ara öğünüm 12 de cok acıkıyorum tamda spordan çıkıyorum 12 de listemde sadece süt var canım benim :) yemek saati gelsin diye gözüm düşüyor resmen :)
ayyyyyyyyyyyyy biraz önce parkta yürüyüş yaparken bayanın biri bana neyin var senin de yürüyorsun dedi :) çok mutlu oldun o mutlulukla koşmuşum :) :)

Coagulometrik tetkikler altında geçiyor canım ,

Akış hızı normal
Aktivasyon yüksek.

Ama ne olduğuna netten de baktım bulamadım
yanlış olmasın ama sanıyorum kanın pıhtılaşma süresiyle ilgili..ameliyat olcaksın yaa önemli bir tahlil ve bence aktivasyonun yüksek olması sorun değil normaldir.tabiki bunlar benim düşüncelerim :)
hoş geldin Zeynep abla süpersin yine
hoş bulduk bebegimmm bu bahsettiginiz şeyi nasıl yapıyonuz ben anlamadım bendede iki sekmek oluyo biri geçmişde biri son sayfada oluyo öle baka baka gidiyodum

bende öyle yapıyorum canım.

baharcım daha önce son mesajları ilk sayfada görmek için bir ayar tarif etmiştim, yapmadıysan bir kez daha anlatayım, ben en son yazılan mesajı 1. sayfada görüyorum sen ?????

ya canım onu ben yaptım sizden baska herkezin yazdıgı yazılar geldi birden sayfama ana kayboldum heralde dedim yok yine ayı bende güç bela onu kapatttım bilgisayarı acınca gecmişden giriyom hemen en son hangi sayfada kalmıssam ordan devam ediyo bilgisayar

vayyyyyyyy çok sevindim, kuş kadar kaldın demek sen de , geçen nikah vardı ya bana da yok olmuşsun sen diyolar kardeşim daha 70 lerde yok oldun derlerse 65 de ne olucam di mi:)) demmayın paylaştığı gibi olurmuyuz kız
diyetisyenine söyle de oraya bişey sıkıştırsın bari yazıııııııkkkkkkk

kadını kovalasaydın o mutlulukla zeynep abla ne güzel benide gören zayıfla artık diyo bende kafasına atıcak daş arıyom yerde

bende iyim canım sagol son zamanlarda karşılamıyoruz pek özliyorum seni yavru kusum :)

oooooo zeynep hanım da burdalarmış:) cıstak cıstak cıstak hoşgeldiniz zeynep hanım hoşgeldiniiiiiiiiizzzzz cıstak cıstak cıstak

yokluğum fark mı ediliyor kızlar :)

ööglen iki kanatla doyulurmu yahu zeynep abla menü ve spor cok güzell
doymak için değil yaşamak için yiyorum canım yoksa o kocaman mide nasıl küçülücek

bana anlatmıstında pc kapanınca ayarlar değişmiş kuzum

goncam sagol canım nasılsın elbiseyi başladım gördün mü cok güzel oluyor :)

bu arada çiğdem foruma girememiş sorun varmış ders çalışmaya gitti o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…