Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar
Püskütün yeni aldığı bir karara göre, takım analizleri kişileirn isteğine göre yapılacak analizlere dahil olmak istemeyen varsa bildirsin ona göre bildirim yapmamız gerekiyor...
Acil cvp lütfen..

Şebo yardımcın olarak analizimizin takım olarak yapılmasını istediğimizi bildireceğim eğer analiz istemeyen varsa söyler ne diyorsun?

kızlar ben sabah kahvaltısını yapamıyorum bu da diyetimi çok etkiliyor ya büskivi ile geçiştiriyorum yda hiç birşey yemiyorum
diyette düzenle beslenmek çok önemli sizce ne yapabilirim

deryacım sabahleyin evden bişeyler götürsen işyerine domates salatalık peynir vs gibi ya da müsli ve light süt gibi kahvaltı en önemli öğün çünkü

canım ne güzel tatil olayını hallettin darısı bizim başımıza
valla cümbür cemaat zevkli de olmuştur kızdıran birileri olmadıysa

Şahnurum merhaba canımcım......İnŞ bakalım uĞraŞıyoruz

nurcanım Çok sevİndİm senİn 69 ları gÖrmene eee hedef ne Şİmdİ 60 mu yoksa daha da altı mı????

canım benim özlüyoz seni yaaa daha sık gelsene

bende analizinin yapılmamasını isteyen biri çıkacağını sanmıyom

valla bende istiyorum heralde herkes ister diye düşünüyom

bu arada öğlen 1 dilim ekmek domates salatası ve 1/5 simit yedim çok güzeldi biraz abartı oldu simit ama canım istedi

ufak tefek şeyler oldu ama onuda kişinin cahilliğine verdim :) ben bide avanos istiyorum ama istanbulla avanos arasında seçim yapmam lazım ikisinede gitmeyi çok istiyorum

herkese slm nasılsınız
nurcan avanos çok güzel ama şu varki ben istanbulu daha çok seviyorum ben olsam oraya giderdim stop:),
fıstıklar o dediğim yöntem hiö ama hiç bir işe yaramıyor haberiniz olsun boşverin
o 3,5 gitmiş gibi görünen tartıya geri aynen yansıdı dikket edip devam etmem rağmen
o bi gecede 3-4 kilo verceniz işi hikaye sadece bir günlük birşey oluyor tartıda ...

üsülme üsülme dert değil en azından aklım kalmıyo biliyorum ki bi işe yaramıyo zuzum be :)))))
aman sağlığa bişey olmasında dert değil o elbet gitcek öle veya böle...

Toplıght canım bızım ofıs ev ortamı gıbı herŞey var sabahları dıŞarıdakı ıŞlerı hallettıĞım ıÇın geÇ gelıyorum ÖĞleye bırŞey kalmadı dÜŞÜncesıyle ıÇım almıyor, senınde belırttıĞın gıbı sabah kahvaltısı olmazsa olmazlar arasında tabı bÖyle yaparak ben metabolızmamı bence yavaŞlatıyorum

selam arkadaşlar size bişey anlatacağım geçenlerde komşumla konuştum 1 ayda 3.5 kilo yağdan vermiş nasıl yaptındiye sordum sabah akşam lahana suyu içiyorum yarım litre suyu önce kaynatıyor sonra 2-3 yaprak lahana atıyormuş suya 3 dakika kaynadıktan sonra maydanoz atıyormuş onunladabi 3 dakika kaynattıktan sonra yarım limon sıkıp içiyormuş yanısıra sporda yapıyor ve bu ay pek düzenli içmedim ve yememede pek dikkat edemedim dedi ve bunarağmen 3.5 kilo çok güzel ben emzirdiğim için yapamıyorum deniyen arkadaş olursa bizlerle paylaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…