Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızlar.
ben bu akşam 5 kaşık türlü+1 dilim ekmek+3 kaşık haşlanmış bakla yedim.birazdan meyve yicem.
artık ekmeği pek aramıyorum.alıştım yani.1 dilim idare ediyo.başarıcam ben bunu başarıcam:teytey:

Günaydın...

Sabah dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve marul yidimm doydummmm Elhamdülillah :)

Beci akşam yemeğin çok güzel fakat meyve saatin geçikmiş....

şahnur canım ben senin mesajını çok geç gördüm dün kafam dumanlıydı geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin...

iyi akşamlar Deryacım.

Bugün kimse ne yemiş içmiş yazmamış.

günaydınnn kaderdaşlarım benimm

şebnemcim ben yazmıştım hattaaa kilo aldım bile dedim:1no2: ama sanırım okuyamadın neyse akşam adet oldum ve sabah 77,5 kg çıktım sanırım inmeye başlıyacağım

sabah 1 buğday ekmeği az peynir 2 dilim domates 2 dilim salatalık yedim yanımada 1 lt lik suyumu aldım

iyi aksamlar oglumun sünneti bugündü yazamadim kalamiycam haber vereyim dedim

canım mübarek olsun sünnetiniz inşallah çabucak iyileşir

şebom ben dün sabah 4 altınbaşak öğlen bir por.türlü az ekmek akşam da sebze yedim
sonrasında bir dilim sütlü tatlı

şahnurun oğluşundan haber var mı arkadaşlar

bir de dün birinin doğumgünüydü atladım sanırım kutlu ve mutlu olsun inşallah alkisalkisalkis

funda kimin doğumgünüydü yaaa.. ben kaçırdım

uaydın tartıda + çıkmanın sebebi adetin olabilir adetin 4.gününden itibaren vücut şişliğini atmaya başlıyormuş...

hasret sünneti de atlacaksınınız ne güzel oldu da bitti maaşallah damat olu inşallah :)

herkese günaydııııııııııııııııııııın
bugün çok neşeliyim.nedenini bilmesemde.allah bozmasın.
hahvaltımı 2 kibrit kutusu büyüklüğümde ıspanaklı börek+salata+çay ile yaptım.yağmur yağdığı için yürüyüşümü yapamadım.3 gündür akşamları da yürüyemiyorum.öğlen yürürüm inşallah.hava belli olmuyo burda.az önce tam yürüyüşe çıkıyordum yağmur bastırdı,hemde ne yağmur.şimdi o andan eser yok.olan benim spora oldu.

Günaydınlar,

Yasemin oğluşunun sünneti hayırlı olsun tatlım, Allah damatlığınıda göstersin.

Banucum, aslında cevap yazacaktım ama iş çıktı haklısın yazmıştın sen yediklerini , diyetini iyi yaptıktan sonra korkma ufak alımlardan. Regliden kaynaklı +1,5 kg. olabiliyor.Regli sırasında da iyi yaparsan daha hızlı gidiyor.

Beci güzel yemişsin akşam, yürüyüşde olsaymış tam olurmuş.

Fundacım sütlü tatlını keşkem öğleden sonra yeseymişin :)
Yürüyüş işin naptın?

Esracım, sabahın iyide akşamdan ne haber:)))))))

Bende akşam 60 dk yürüyüp 15 dk aletlerle spor yaptım.

Akşam yemeğimde ufak kaçamaklarım oluyorNormalde zararlı değil ama liste dışına çıkmış oluyorum ve yavaşlamaya neden oluyor buda.

GÜzel bır haberım var sızee.

Hayalcım 13. KıŞı olarak takıma alınmıŞtır. :))))))))))))))

valla ben Çokkk mutluyum bu durumdan.

Fundacım haber verırsın dımı hayale?

Beci mutluluğun daim olsun canım.

Yeni gelen arkadaşlarıma bir hatırlatma yapayım. Kızlar analizde yer almak için takımda en az 1 aydır bulunuyor olmak gerekir. Siz bu ay girdiniz. Mayısta analiz yok bir sonraki analiz Temmuzda ve onda yer alacaksınız. Sınıfı geçmek için ay başına min. 1 kg.vermek gerekiyor.

arkadaşlar bakıyorum hemen hemen hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz mesela yemek ve spor dışında bişeyler yaptınızmı nasıl hızlandırabilirim bu kilo verme olayını lahana suyu falan işe yarıyormu gerçekten ben şunu yedim ve kilo vermeme çok etkili oldu diyeceğiniz bişey varmı mesela sabah kuru kayısı yemek gibi
birde
1 bazen öğlenleri çorba içmek istiyorum ama içinde un vardır diye çekiniyorum malum çalıştığım için dışarda yemek yiyiyorum sizde çekiniyormusunuz böle şeylerden?
2 hani şu bantlardan kullanan oldumu diyetmaks diye bi bant var bi arkadaşım çok işe yaradı diyor sizden hiç kullanan oldumu?

Banucumsorularını kendi adıma cevaplayacağım. Bende belli aralıklarla değişklikler yapıyorum.Çünkü rutine binince diyet vermek zorlaşıyor en azından bende.
Bende işe yarayanlar:
-Günde 1 kez dem. y. çay 1 kez (5 bitkiden oluşan aktarlada da satılan) zayıflama çayı
-1 öğünü minimuma indirmek için öğlen 1 hzr çorba(80 klr), 1 top kepek ekmeği (90 klr)
-Yürüyüşü akşam yapmak
- Sabaha sıcak su ve ardından 1 k. incir yada k. kayısı yemek

Bantlarla ilgili bilgim yok canım.

Ehem ühüm valla bu akşam sorusu tam gününe denk geldi başka akşam olsa cevap veremeyebilirdim :tomato:
Ama şimdi göğsümü gere gere cevabımı vereyim :teytey:
akşam 1 kase keten tohumlu yoğurt
6 yemek kaşığı taze fasulye yedim... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

GÜzel bİr haberİm var sİzee.

Hayalcİm 13. KİŞİ olarak takıma alınmıŞtır. :))))))))))))))

valla ben Çokkk mutluyum bu durumdan.

Fundacım haber verİrsİn dİmİ hayale?

aaaaa yuppiiii bu habere çok sevindimmmmm :içelim:

çorbada unda olsa sonuçta çok olmuyor zararlı olacağını zannetmiyorum

Esra akşam yemeğin süpermiş valla, bunu bir oturtsan kimse seni tutamaz.

Öğleden sonra kuaför ve dr işim old. yokum öğleye doğru listeyi yayınlayacağım.

Yarın Cuma bugün ona göre yiyelim.!!!!!

Esra akşam yemeğin süpermiş valla, bunu bir oturtsan kimse seni tutamaz. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Öğleden sonra kuaför ve dr işim old. yokum öğleye doğru listeyi yayınlayacağım.

Yarın Cuma bugün ona göre yiyelim.!!!!!

Şebom geçmiş olsun doktor işin akapunkturlamı alakalı yoksa görme kaybı oldu demiştin onunlamı alakalı... Allah acil şifalar versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…