Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

jujum hoşgeldinn
ebrucum sende hoşgeldin
nurcan bacım tatilde neler yaptın bi anlatsana
jujum içini ferah tut canım bişey olmaz hayırlısı ile bebiş sahibi olcan sende
şebom bende herkes gibi lipo ile ilgili bir sorun diye sormamıştım canım geçmiş olsun
bu arada analiz meselesi ne ben hiç bişi anlamadımm

Şahnurum merhaba canımcım......ınŞ bakalım uĞraŞıyoruz

nurcanım Çok sevındım senın 69 ları gÖrmene eee hedef ne Şımdı 60 mu yoksa daha da altı mı????

çok eğlendim şahnurum bol bol yüzdüm sadece son iki gün giremedim malum güne denk geldi .
alanyayı gezdim alışveriş yaptım biraz arkadaşlarıma annemlere akrabalara küçük hediyeler aldım döndüm canım .dönüşte konyaya uğradık ama 5 dakikayla müzeyi gezemedim . ama bu kadar iyi geçeceğini tahmin bile etmemiştim çok kalabalıktık çünkü kaynanamlar görümcemler beraber gitmiştik ama şükür vbi sorun çıkmadan döndüm

valla ben 55 - 60 arası olsun yeter diyorum jujum . benim herif ver daha diyo du bakalım nolcam . çok sıkıldım bi ara bırakıyodum ki tekrar azimlendim yüzme kursuna yazıldım gitmedim daha hiç bu hafta başliim diyorum aramız biraz da var gider gelirkende yürürüm biraz dahaii olur

Aman bırakma nurcanım sakın heee... Kıs yÜzme en ıyı spor bende dÜŞÜnmÜyor deĞılım de bana yakın yerlerı araŞtırmam lazım

jujum ne olsun iyiyiz canım hayırlısı olsun senin adına
nurcanım çok sevindim tatilin iyi geçmiş ne güzel

sağolun canlarımm benimm daha iyileri size nasip olsun

jujum en iysi yüzmeymiş zaten hem çabuk toparlıyomuş hemde çok kalori yakıyomuş kasları uzatıyomuş falan bakarsın eccükde uzarım bu yaştan sonra :))

jujum şebnem biraz sinirli bende sinirliyim akrep sanki takımla ilgilenmiyormuşuz gibi analiz raporunu gitmiş yapıştırmış.... kendi adıma görevimi yapıyorum diyerek, bizi resmen küçük duruma düşürmüş

yaptığı elbette yanlış bir davranış gerekçesi ne bilmiyorum ama analizler lider yada yardımcısının görevi...

evet juju ben lider yardmcısıyım şebneme danışmadan gidip listeyi yayınlasam ona ayıp etmiş olacağımı düşünürüm açıkcası...

neysem ben daraldım biraz dışarı çıkıp hava alayım
şebnemcim sende analiz cevabını yazarsan ona göre yayınlayalım raporumuzu.....

merhabalar
arkadaşlar geçmiş sayfaları karıştırdım malum tatil olunca giremiyorum internette şebnem geçmiş olsun
gerçekten kendi adıma ayıp ettim senin dr. işini sormayarak (ben yeni olduğum için anlatmak istemezsin diye düşünmüştüm )kusura bakma tekrara geçmiş olsun

kızlar ben sabah kahvaltısını yapamıyorum bu da diyetimi çok etkiliyor ya büskivi ile geçiştiriyorum yda hiç birşey yemiyorum
diyette düzenle beslenmek çok önemli sizce ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…