akrep33: 13 mayıs tarihli analiz raporum:
püskütüm analiz raporlarını takım kaptanları buraya aktarıcak denilince takıma yazıp bıraktık..
ama senin haklı olarak rahatsızlığını dile getirmenden sonra takımın geçmişte kalan sayfalarından bulup getirdim şeker...
en azından kendi adıma sorululuğumu yerine getirmek istedim...
hakkın ödenmez şeker..emeğine sağlık
Akrep keşke önce oraya yazacağına neden henüz cevaplamadın diye takımda yani burada bana sorsaydın.
-4. takımın analizi 12 mayısda yapıldı.
-Bunun üzerinden sadece 4 iş günü geçti.
-Üstelik analizi cevaplama süresi 1 aydır. (Geçen ay bile son güne kalmamak için okadar uğraştım, fakat takım içindeki yanlış anlaşılmalardan dolayı yinede öyle oldu maalesef, buna rağmen son günde olsa üzerimize düşeni yaptık.)
-Burası zayıflama grubu bu konuda sonsuz destek olurum herkese , hastası olan ark. ilgilenmeye cevaplamaya çalışırım vaktim olduğunca, geçen hafta dr.dan geldim vs. yazdım hiç detaya girmedim, kimsede sormadı ne dr. u diye(kimseye alındığım sanılmasın sakın) geçici görme kaybım oldu, geçen hafta beyin mr,ı renkli dopler bilumum göz testleriyle uğraştım.
ışte bu sebeple de geçen 1 haftalık sürede cevaplama şansım olmadı. Takımın en iyi kilo verini olarak cavabıma senin ve kuzunun yazdıklarını ekleyip takım kaptanı olarak en kısa zamanda ilgili topiğe yazacaktım zaten.
beci takıma hoşgeldin kuzu funda naber güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?