Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet ler olsun nurcan
son sayfayı açtım sadece sen varsın girişim o yüzden böyle oldu
ne haber kızlar bir bakayım dedim benim fıstıklara nasıl gidiyo
ben iyiyim yeni ev taşıma mevzusu var onunla ugraşıyorum günlerdir çok yorgunum kilo duurmlarıda nanay feci haldeyim aldım başımı gidiyorum bakalım nereye kadar ((((( öpüyorum siiz hemde cok özledim haaaaaaaa (((((((((((((((

akrep33: 13 mayıs tarihli analiz raporum:
püskütüm analiz raporlarını takım kaptanları buraya aktarıcak denilince takıma yazıp bıraktık..
ama senin haklı olarak rahatsızlığını dile getirmenden sonra takımın geçmişte kalan sayfalarından bulup getirdim şeker...
en azından kendi adıma sorululuğumu yerine getirmek istedim...
hakkın ödenmez şeker..emeğine sağlık

Akrep keşke önce oraya yazacağına neden henüz cevaplamadın diye takımda yani burada bana sorsaydın.

-4. takımın analizi 12 mayısda yapıldı.
-Bunun üzerinden sadece 4 iş günü geçti.
-Üstelik analizi cevaplama süresi 1 aydır. (Geçen ay bile son güne kalmamak için okadar uğraştım, fakat takım içindeki yanlış anlaşılmalardan dolayı yinede öyle oldu maalesef, buna rağmen son günde olsa üzerimize düşeni yaptık.)
-Burası zayıflama grubu bu konuda sonsuz destek olurum herkese , hastası olan ark. ilgilenmeye cevaplamaya çalışırım vaktim olduğunca, geçen hafta dr.dan geldim vs. yazdım hiç detaya girmedim, kimsede sormadı ne dr. u diye(kimseye alındığım sanılmasın sakın) geçici görme kaybım oldu, geçen hafta beyin mr,ı renkli dopler bilumum göz testleriyle uğraştım.

ışte bu sebeple de geçen 1 haftalık sürede cevaplama şansım olmadı. Takımın en iyi kilo verini olarak cavabıma senin ve kuzunun yazdıklarını ekleyip takım kaptanı olarak en kısa zamanda ilgili topiğe yazacaktım zaten.

herkeze günaydınnn
Öncelikle şebnem çokgeçmiş olsun umarım kısa zamanda tüm sağlık sorunlarından kurtulursun bizide gelişmelerden haberdar et mutlaka bazen özel şeyler olabiliyor ben onun için sormaktan çok çekinirim bu tarz şeyleri..
birde ben 76,8 e indim heyt azalma oluyo derken akşamalruı yürüyüşede başlamıştım kii bu sabah 78 çıktım tartıda ve hiç kaçamağımda yok üstüne üstlük, acaba adet zamanı yaklaşıyor onun için olabilirmi bilmiyorum ama canım sıkıldı çok buna
bu sabahta 1 dilim(kare) tam buğday ekmeği ve az lıgt peynir yedim

hekese günaydın.,
geçmiş olsun şebnem.umarım çabuk atlatırsın ve önemli bir sorun çıkmaz.
ben bugün 1 dilim ekmek+salata+1 peynir yedim +60 dakika yürüyüş yaptım.

ya ben bu mesajdan hiç bişi anlamadım kim geçici körlük yaşadı sebnem senmi :1shok: .. ya sen estetik olmadınmı şebo hiç bişiden haberim yok valla

Son düzenleme:
Şebo bende doktor olayını sormadım akapunktura gıdecektın ya o yÜzden sakın yanlıŞ anlama canım benım geÇmıŞ olsun...

ıyı nurcan nolsun ıŞ baŞı yaptık dÜn tatıldı eyÜp sultana gıttık Çok rÜzgarlıydı hava

ıım nurcanım nasıl olım... Yarın doktor kntrolÜm var ınŞ ıı bır Şeyler Çıkar.... Sız neler yaptınız bakalım nurcan sen kaÇ kılo oldun canımcım...

Şebo sorunlar var sanırım takımda kolay gelsın gÜzelım

69 u bulmuştum iki hafta önce jujum şimdi yine 70 l 69.5 arası gidip geliyorum .inşallah sonuçlar ii olur jujum

kuzu 1 günde olsa dinlenmişsin gezmişsin ne güzel . bende bu sene gelicem inşallah istanbula gezmek için . ben bende kızlarda kalmak istiyoruz ama bakalım kısmet eyüp sultanda görmek istediğim yerler arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…