Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayalim anam çok almışsın canım yaaa...
siz gittiğinizden beri bende kendimi toparlayamadım
inşallah vericez inşallah....

Allah razi olsun kizlar bunuda atlattik cok sükür dün hic bisey yapamadim doktora giderken kahvalti etmemistim gelicede ne varsa yedim bu sabah 1 kepek ekmegi 1 haslanmis yumurt krem peynir 5 yesil zeytin salatalik domates yedim öglendede yogurtlu meyve iycem yani az yagli yogurda meyve dogruycam aksamda sebze yiycem havuc salatalik turp filan bu hafta batirdim her seyi ins haftaya toparlöarim yarina kilo almadan cikmayi ümit ediyorum

Verecez tabe zuzum gülüm ben dikkat ettiğim halde aldım ilaçlardanmış be güzelim bide anlattım ya hani çikolta falan uzun zaman almadım ama o ilaçlardan sonra aldım ne yazıkki çok kısa zamanda hemde ne güzel kalıcı vermişim diodum ilaçlar mahvetti ben gene eminim kalıcı verdiğimden ama.

öğlen:
2 kaşık patates yemeği
2 kaşık erişte (hazır makarna gibi olandan)
1 kaşık yoğurt
2 dilim salatalık turşusu yedim...

hayal sana kocaman tüpürme simili tıpkı msn deki gibi 1000 tane kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook kötükedihüso :mymeka: :dilcikar: klava: kötükedihüso ne kaaa kötü simil varsa hepsi :roflol: annadın sen onu kaydirigubbakcemile3 hem zaten 9 kilo almış biriyle dibe vururuz :dilcikar:
bakıyorumda hemen yorum yapmaya başlamışsın sengözlerimebaksanab
ya bana düşmez ama bende bir yorumda bulunucam bu işi niye bu kadar büyüttünüz anlamadım CADIARZU sonuçta sanırım bir art niyet olmamalı bizim takımda ben kaptandım ama yoğun olduğum dönemler oldu yerime kim varsa gerekli cevapları verdi hatta yeri geldi hayale mesaj attım o yaptı şimdide yoğunluktan önce juliye sonra serseriye devrettik ama bu aralar o yoğun oldu bazı şeyleri o yokken ben yada başka biri yapar kim varsa illa kaptan beklenmez hatta juli hamiş olduğu için takımda değil ama çoğu zaman o tamamlar eksiklerimizi ve bizlerde eline sağlık der teşekkür ederiz analizlerde de bu çaba içinde geçti serseri yoğun olduğu için neredyse ben alıp yapacaktım raporu ama o ara sitede sorun olunca ben giremedim yine serseri yaptı bizde bir liderlik yada kaptanlık olayı yok yani böyle ufak sorunlara takılıp kalmayın hatta yeri geldi kimse olmadığı için sizin bildirimleride ben yaptım cevap vermeyenleri aynı gösterdim ama art niyet yok kardeş takımda kimse yok birimiz yapmalıydı tabi bazen kriz geçirmediğimde olmadı değil :roflol: ama bunları büyütürseniz takımda kaynaşma biraz zor olmazmı biz inanın bunlara pek takmayız ve bu yüzden birbirimize çok bağlıyız sakın yanlış anlamayın size ders falan vermiyorum ama bence konuyu kapatın artık ve büyütmeyelim eminim kimse art niyet göstermemiştir birde kaptan yardımcısı arkadaş ben kaptanın üzerine yazı yazarsam onu ezmiş olurum falan demiş ama bizi yazıları okusanız kaptana yapmadığımız kalmıyor :roflol: oda bize bizler arkadaşız ve dostuz herşeyden önce umarım bu yorumdan kimse üzerine alınıp yanlış anlamaz hepinize sevgiler Şeniz a.s. hayal hariç :roflol:

Aman bende öldüm sana zaten betüş danoşu sevsin beni diye uyusa bak ya:roflol:
Betüş he sen yaptım krizede ii girdin bağa az yalvardın lee sen bak lan takımına of diye,
ha kıslar bakmadın demeyin ben o dönemde değil buraya gelmek doğru dürüst netede giremedim ondan ,müsait oldukça geldim zaten hep:)...

yalancı hasbam facede çete oynayan okey oynayan babamdı dimi :mymeka: :roflol:

canım işte bebeğimi ilk öğrendiğim ay ayrıldım ekimde öğrendim bide bebişim yeni doğmuştu 8. ayda tekrar döndüm 10 ay falan yoktum sanırım çok deği doğum sonrası döndüm canım hemen . benimde hiiç içime sinmiyo. sağol canım mm ilgilendiğin için

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa manağa bak face serbets kızım :))))))),
şebom bana ne sordun ki kız ben onu heç görmemişim ki ((,
nurcan hg güzelim...

He betüş hanım geldiğim ilk günden belli oldu sayende sayfalar aldı başını yürüdü:),
benim dönemi bilen fıstıklar ecik hamlamıştır ama bilmeyenler çok çile çekecek :))))...

Aaaaaaaaaaaa sen olunda ben olmam mı nurcanım girmişim bilem :)))) tatlım
bencede istanbula git hatta pınarıda gör hatta emin önünede git balık ekmek ye süper oluyo:)
pınarı görme vasgeçtim o benim :roflol:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…