- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
Kızlar hepiniz sağolun takımda bakalım bu iş durumumda ne kadar paylaşım yapabileceğim hade hayırlısı,
şebom fundayada söledim çok paylaşım yapamam ben daha eğer bu durum işinize geliyorsa
bide ben burda yer yok diye 7. Takımla görüştüm oraya giriyordum:))))),
buraya girdimmi girmedimmi kesin olan ne kızlar bilen biri bana açıklarsa mutlu olurum ben yaaaaaaa kafama çorba oldu
7. Takımdan betüş dedi ora dolu diye bize gelcedin noldu orayamı alındın falan dedi öle haberim oldu
biri bana net bilgi versin lütfen...
Akrep gelelim sana bişey demicem sadece nurcan için yazdığına söleyeceğim var
biz takımca aramızda bugüne kadar birbirimize herşeyi söledik yeri geldi doğru geldi millete yeri geldi yanlış o bizi hiç bağlamadı biz birbirimizi biliyoruz ve alınmayız sölenilen laflara bilirizki birbirimize ne dersek ii niyetle deriz en azından biz böleydik,
yeni arkadaşların huyunu bilmem pek ama benim dönemimde olan kızlar böleydik ki nurcan başında gelir bu kızların.
Neyse çok uzattım o sana cahil vs derken ":)" böle bişey yapmış ciddi olsa yada sana öle bişey dicek olsa yapmazdı zaten lütfen kırıcı olma muhatap bile olmicam biline falan die,şu takımda muhatap oluncak insanların başında gelir nurcan lütfen......
Nan betüş sen ne geziyon nan burada...
Aman bende öldüm sana zaten betüş danoşu sevsin beni diye uyusa bak ya:roflol:
Betüş he sen yaptım krizede ii girdin bağa az yalvardın lee sen bak lan takımına of diye,
ha kıslar bakmadın demeyin ben o dönemde değil buraya gelmek doğru dürüst netede giremedim ondan ,müsait oldukça geldim zaten hep:)...
Hayal tatlişim ben sana bunu 2-3 hafta önce sormuştum..
O zaman yerimizde vardı sen nete giremiyorum demiştin şeker, şimdi üzüldüm bak.
Ama sen hep burda ol, varlığın yeter.
Nurcan hoşgeldin seni burda görmüşken sorayım. Daha öncede sordum görmedin sanırım, Püsküütün yaptığı analizlerde senin hamilelik süren düşülmemiş sanırım. O konuyu bir aydınlatsana sen nezaman ne kadar yarışmadan uzak kaldın. Bu kadar kg. verip analizde sınıfta kalman içime sinmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?