akrep,
analiz mesajımızın yayınlamaması konusunda şebnemin bir bildiği, tamamlaması gereken birşeyler olduğunu düşünüyorum.
kendisi gelince gerekli açıklamayı yapacaktır.
şeker sende demişsin yazmadım diye .sen yazmayınca kimse de bilemez zaten bende akupunktur sandım ..akrep33: 13 mayıs tarihli analiz raporum:
püskütüm analiz raporlarını takım kaptanları buraya aktarıcak denilince takıma yazıp bıraktık..
ama senin haklı olarak rahatsızlığını dile getirmenden sonra takımın geçmişte kalan sayfalarından bulup getirdim şeker...
en azından kendi adıma sorululuğumu yerine getirmek istedim...
hakkın ödenmez şeker..emeğine sağlık
Akrep keşke önce oraya yazacağına neden henüz cevaplamadın diye takımda yani burada bana sorsaydın.
-4. takımın analizi 12 mayısda yapıldı.
-Bunun üzerinden sadece 4 iş günü geçti.
-Üstelik analizi cevaplama süresi 1 aydır. (Geçen ay bile son güne kalmamak için okadar uğraştım, fakat takım içindeki yanlış anlaşılmalardan dolayı yinede öyle oldu maalesef, buna rağmen son günde olsa üzerimize düşeni yaptık.)
-Burası zayıflama grubu bu konuda sonsuz destek olurum herkese , hastası olan ark. ilgilenmeye cevaplamaya çalışırım vaktim olduğunca, geçen hafta dr.dan geldim vs. yazdım hiç detaya girmedim, kimsede sormadı ne dr. u diye(kimseye alındığım sanılmasın sakın) geçici görme kaybım oldu, geçen hafta beyin mr,ı renkli dopler bilumum göz testleriyle uğraştım.
İşte bu sebeple de geçen 1 haftalık sürede cevaplama şansım olmadı. Takımın en iyi kilo verini olarak cavabıma senin ve kuzunun yazdıklarını ekleyip takım kaptanı olarak en kısa zamanda ilgili topiğe yazacaktım zaten.
jujum şebnem biraz sinirli bende sinirliyim akrep sanki takımla ilgilenmiyormuşuz gibi analiz raporunu gitmiş yapıştırmış.... kendi adıma görevimi yapıyorum diyerek, bizi resmen küçük duruma düşürmüş
yaptığı elbette yanlış bir davranış gerekçesi ne bilmiyorum ama analizler lider yada yardımcısının görevi...
arkadaşlar niyetim kimseyi küçük düşürmek,kırmak üzmek değildi..evet juju ben lider yardmcısıyım şebneme danışmadan gidip listeyi yayınlasam ona ayıp etmiş olacağımı düşünürüm açıkcası...
ama ben iyi niyet gösterdiğim halde 'cahil' olarak niteleyen arkadaşlarla da muhatap olmayacağım bilinsin isterim...ufak tefek şeyler oldu ama onuda kişinin cahilliğine verdim :)
hayal hoşgeldin canım
kızlar yarın sabah oğluşum ameliyat olacak geniz etinden canım biraz sıkkın kusura bakmayın kafamı toparlayamıyom
Banucumsorularını kendi adıma cevaplayacağım. Bende belli aralıklarla değişklikler yapıyorum.Çünkü rutine binince diyet vermek zorlaşıyor en azından bende.
Bende işe yarayanlar:
-Günde 1 kez dem. y. çay 1 kez (5 bitkiden oluşan aktarlada da satılan) zayıflama çayı
-1 öğünü minimuma indirmek için öğlen 1 hzr çorba(80 klr), 1 top kepek ekmeği (90 klr)
-Yürüyüşü akşam yapmak
- Sabaha sıcak su ve ardından 1 k. incir yada k. kayısı yemek
Bantlarla ilgili bilgim yok canım.
GÜzel bır haberım var sızee.
Hayalcım 13. KıŞı olarak takıma alınmıŞtır. :))))))))))))))
valla ben Çokkk mutluyum bu durumdan.
Fundacım haber verırsın dımı hayale?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?