Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akrep,
analiz mesajımızın yayınlamaması konusunda şebnemin bir bildiği, tamamlaması gereken birşeyler olduğunu düşünüyorum.
kendisi gelince gerekli açıklamayı yapacaktır.

şeker sende demişsin yazmadım diye .sen yazmayınca kimse de bilemez zaten bende akupunktur sandım ..
çok geçmiş olsun..

yaptığı elbette yanlış bir davranış gerekçesi ne bilmiyorum ama analizler lider yada yardımcısının görevi...

evet juju ben lider yardmcısıyım şebneme danışmadan gidip listeyi yayınlasam ona ayıp etmiş olacağımı düşünürüm açıkcası...
arkadaşlar niyetim kimseyi küçük düşürmek,kırmak üzmek değildi..
paylaşımda püsküütün rahatsızlığını üstüme alınarak ortamı yumuşatmak çabası içinde birşeyler yapma çabası içinde düşünmeden hareket ettim..iyi niyetli oldumun anlaşılmasını rica ederim şekerler..
ufak tefek şeyler oldu ama onuda kişinin cahilliğine verdim :)
ama ben iyi niyet gösterdiğim halde 'cahil' olarak niteleyen arkadaşlarla da muhatap olmayacağım bilinsin isterim...
hayal hoşgeldin canım
kızlar yarın sabah oğluşum ameliyat olacak geniz etinden canım biraz sıkkın kusura bakmayın kafamı toparlayamıyom

çok geçmiş olsun şeker allah şifa versin

ben kullandım bantkardan canım ama kilo verme konusunda hiç işe yaramıyor..sadece wc ye kolay gidiyosun..onuda sabah kuru kayısı yiyerek ve sirkeli su içerek halledebilirsin şeker

merhaba arkadaşlar
dün akşam kase çorba bir tabak salata ad.mercimek köftesi yedim 40 dk iş çıkışı yürüş yaptım
sabah :2 dilim ekmek 1 domates 2 dilim peynirle açılşı yaptım yarının cuma olduğunu düşününce çok kaçırmamayı diliyorum bu bugün için

Kızlar hepiniz sağolun takımda bakalım bu iş durumumda ne kadar paylaşım yapabileceğim hade hayırlısı,
şebom fundayada söledim çok paylaşım yapamam ben daha eğer bu durum işinize geliyorsa
bide ben burda yer yok diye 7. Takımla görüştüm oraya giriyordum:))))),
buraya girdimmi girmedimmi kesin olan ne kızlar bilen biri bana açıklarsa mutlu olurum ben yaaaaaaa kafama çorba oldu
7. Takımdan betüş dedi ora dolu diye bize gelcedin noldu orayamı alındın falan dedi öle haberim oldu
biri bana net bilgi versin lütfen...

Akrep gelelim sana bişey demicem sadece nurcan için yazdığına söleyeceğim var
biz takımca aramızda bugüne kadar birbirimize herşeyi söledik yeri geldi doğru geldi millete yeri geldi yanlış o bizi hiç bağlamadı biz birbirimizi biliyoruz ve alınmayız sölenilen laflara bilirizki birbirimize ne dersek ii niyetle deriz en azından biz böleydik,
yeni arkadaşların huyunu bilmem pek ama benim dönemimde olan kızlar böleydik ki nurcan başında gelir bu kızların.
Neyse çok uzattım o sana cahil vs derken ":)" böle bişey yapmış ciddi olsa yada sana öle bişey dicek olsa yapmazdı zaten lütfen kırıcı olma muhatap bile olmicam biline falan die,şu takımda muhatap oluncak insanların başında gelir nurcan lütfen......

Şebom geçmiş olsun doktor işin akapunkturlamı alakalı yoksa görme kaybı oldu demiştin onunlamı alakalı... Allah acil şifalar versin canım

Saol tatlım, inş. bişey çıkmaz. Mr sonucunu alıcam ama dr.a göstermeye fırsat olmayacak sanırım, ordan da kuaföre gideceğim.

şebo geçmiş olsun canım benim,
ooo kuaförler falan ne iş kıs :)),
bana bişi dede öle git he bide baya kilo artışı var dimedi dime ilaçlar beni mahvetti...

GÜzel bır haberım var sızee.

Hayalcım 13. KıŞı olarak takıma alınmıŞtır. :))))))))))))))

valla ben Çokkk mutluyum bu durumdan.

Fundacım haber verırsın dımı hayale?

ÇOOOK MUTLU OLDUM YAAA SÜPER Bı HABER SAĞOL ŞEBOM
BU ARADA DR ıŞıN ıNŞALLAH ıYı SONUÇLAR ALIRSIN CANIM

AKREPCıM CAHıL KELıMESıNı SENıN ıÇıN DEĞıL TATıLE GıTTıĞı BAZI AKRABALARI ıÇıN KULLANDI NURCAN SEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN ŞEKER

HAYALLL HOŞGELDıN AŞKIMalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Hayal cadısı hoşgeldin aramıza...... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

4. TAKIM
toplight ( 64
nurcanöğretmen ( 69,0
sebnemselayfurkan ( 71,3
fguler ( 84,8
kuzuzuzubambino ( 71,1
akrep33 ( 69,8
BeyazLilyum ( 67,5
hasretim34 ( 76,0
niloşş ( 81,0
Deryaboran( 65,50
uaydın ( 77,0
Beci ( 81,4
hayal gözlü (
4. TAKIM TOPLAM KİLO

Tamam güzeller teşekkür ederim hoşbuldum
75 le ayrıldım 86 kilom fıstık,
kızlar akrepten alıntı yapmış nurcanım altına yazmış sanırım ondan oldu yanlış anlaşılma...

Bide biriniz bana kilo çizelgesini atarsa vallah çok sevinirim ben güzeller benim iş değişince pcde değişti haliyle yok bende çizelge...

Kızlar Şahnurun oğluşu çıkmış ameliyattan, iyi geçmiş şu an nekahat dönemindeymiş, yarım saat daha kalıp çıkacaklarmış.

Bende öğlen çıkacağım şimdi işlerim var. Benim için dua ederseniz sevinirim.

şimdi oha hayal ne yaptın falan diceniz ama valla anlatamam bi kilo alma fosrmumu zaten bilenleriniz var içinizde :),
güzeller çıkmam gerek öptüm sizi müsait olursam gelerim geri...
Bu hafta takım battı benim yüzümden farkındayım ben uyardım ama anacım :))),
ilk defa 4. Takımı batırdım irezil ben tüüüüh bana :)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…