Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa manağa bak face serbets kızım :))))))),
şebom bana ne sordun ki kız ben onu heç görmemişim ki ((,
nurcan hg güzelim...

he face serbest takım yasak ölemi :roflol: :roflol: sen onu külahıma anlat oyunda serbest burası yasak yani külah simili olsa koycam ona anlat diye ama yok :roflol::roflol::roflol::roflol:

he face serbest takım yasak ölemi :roflol: :roflol: sen onu külahıma anlat oyunda serbest burası yasak yani külah simili olsa koycam ona anlat diye ama yok :roflol::roflol::roflol::roflol:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SEN ÇOK ZEKİSİN AL SANA EN BEĞENDİĞİM SON GÜNLERDE EN GÖZDEM OLAN SMİL DANOŞ alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
:roflol::roflol::roflol::roflol:...

He betüş hanım geldiğim ilk günden belli oldu sayende sayfalar aldı başını yürüdü:),
benim dönemi bilen fıstıklar ecik hamlamıştır ama bilmeyenler çok çile çekecek :))))...
evet nan modlar dinlenmişti şimdi yine başlıcaklar sayende çalışmaya hem msn hem burdan hem faceden yetiyon maşallah nan sen geldin bende geldim uzun zamandır bu kaaa uzun kalmamıştım bu arada sayfalar yine koşuyor ama neyse burası benim takım değil bu sefer ikazı sen al yanlız yeni arkadaşlar saydırcak:roflol:

:mymeka: git nan pınar benim :asigim: :1hug: Şeniz sende benimsin serserimde benim Şeniz:asigim::1hug:

zeki olmasam benim arkadaşım olmazdın :roflol::roflol::roflol::roflol: al benden de sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evet biz senin oalabülürük emme kişiselde pınar benim hacı virmem onu engine bilem:))),
hakkat nan sayfalar aldı yürüdü gene ben çıkıyom olum işim var ya patroniçe dibimde sabahtan beri şu programda öğrendiklerimi en baştan uygulama yapıyom ona döncem,
pınarda ders çalılşıyo kuzum dokanma onAda:mymeka::mymeka::mymeka::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:,

BETÜŞ HADE İŞLERİNİ HALLAETTE PINARLA OKEY OYNAYCEZ BENİM PATRONİÇEDE GİDERSE İNŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::roflol:,

NURCANIM GÜZELİM SAĞOL HOŞBULDUM CANIMCIM,BAKALIM ŞİŞGO OLUP GERİ GELDİM NOLCEK SONUM alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis....
BİDE BU SANAŞenizŞeniza.s....

zeki olmasam benim arkadaşım olmazdın :roflol::roflol::roflol::roflol: al benden de sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
MERSİ ÇİÇEĞİM :dilcikar::dilcikar:
SEVİYOM NAN SENİ BEN CADIIIIIIIIIIIIIŞeniz...

(SEVGİLİ MODLAR AHADA BU BETÜŞÜN YÜZÜNDEN DÜŞTÜ ÇENEM SAYGILAR a.s.)

tmam kafga etmeyin pınarı bölüşürüz .. bu arada bu betüşde sen gelince geldi hee daha önce hiç uğramıyodu buralara :roflol: kime şikayet ediliyodu : :roflol: :roflol:roflol:

yok canım uzamasından değilde bizim takımda hiç böyle şeyler olmadı. şimdi görünce şok oldum . neye boşver . hayalim kız valla çok özledikk .

tmam kafga etmeyin pınarı bölüşürüz .. bu arada bu betüşde sen gelince geldi hee daha önce hiç uğramıyodu buralara :roflol: kime şikayet ediliyodu : :roflol: :roflol:roflol:

he canım ya sizleri fazla tanımadığım için kafa ütülemek istemedim :roflol: ama artık malesef kurtulamıcanız :roflol: ilgili makamlara şikayet et bizim takımda hayalden kurtulamıyor benim sayemde:roflol:

kuzuzuzubambino maşallah ne tatlı şey o öyle

allah analı babalı büyütyün nazar değmesin maşallah

sağol canım Allah razı olsun...

1 dilim kepek ekmeğimi yok 1 bütün kepek ekmeğimi :1shok:

petüş kıs amma uzun yazmışsın haaaa kaydirigubbakcemile3

sorun kimsenin yardım etmesini yanlış anlamak değil gülüm Allah razı olsun senden çok yardımcı oldun bizlere...

Sorunumuz daha vakit varken vede analiz raporumuzu tamamlamadan takım kaptanı görevini yapmamış ben bari üstüme düşen görevi yapayım diyerek paylaşım yapılmasıdır. Her neyse ben artık hiçbirşey söylemiyorum....

yok canım uzamasından değilde bizim takımda hiç böyle şeyler olmadı. şimdi görünce şok oldum . neye boşver . hayalim kız valla çok özledikk .

Boşver canım neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…