Aaaaaaaaaaaaaaaaaa manağa bak face serbets kızım :))))))),
şebom bana ne sordun ki kız ben onu heç görmemişim ki((,
nurcan hg güzelim...
he face serbest takım yasak ölemi :roflol: :roflol: sen onu külahıma anlat oyunda serbest burası yasak yani külah simili olsa koycam ona anlat diye ama yok :roflol::roflol::roflol::roflol:
ama ben iyi niyet gösterdiğim halde 'cahil' olarak niteleyen arkadaşlarla da muhatap olmayacağım bilinsin isterim...
QUOTE]
arkadaşım mesajları doğru düzgün okusaydın bahsi geçen cahil in sen olmadığını anlarsın . şahnur bana bi tatsızlık çıkmadıysa tatilde kalabalık gitmek güzel olur diye yazmış bende ufak tefek şeyler yaşandı ama kişinin cahilliğine verdim yazdım bu sen değilsin eğer benle tatile gelip kalbimi kıran kişi sensen o ayrı ozaman.. lütfen gereksiz tatsızlık çıkarmamak için mesajları düzgün okuyalımm
evet nan modlar dinlenmişti şimdi yine başlıcaklar sayende çalışmaya hem msn hem burdan hem faceden yetiyon maşallah nan sen geldin bende geldim uzun zamandır bu kaaa uzun kalmamıştım bu arada sayfalar yine koşuyor ama neyse burası benim takım değil bu sefer ikazı sen al yanlız yeni arkadaşlar saydırcak:roflol:He betüş hanım geldiğim ilk günden belli oldu sayende sayfalar aldı başını yürüdü:),
benim dönemi bilen fıstıklar ecik hamlamıştır ama bilmeyenler çok çile çekecek :))))...
Aaaaaaaaaaaa sen olunda ben olmam mı nurcanım girmişim bilem :)))) tatlım
bencede istanbula git hatta pınarıda gör hatta emin önünede git balık ekmek ye süper oluyo:)
pınarı görme vasgeçtim o benim :roflol:...
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SEN ÇOK ZEKİSİN AL SANA EN BEĞENDİĞİM SON GÜNLERDE EN GÖZDEM OLAN SMİL DANOŞ alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
:roflol::roflol::roflol::roflol:...
canım ne güzel tatil olayını hallettin darısı bizim başımıza
valla cümbür cemaat zevkli de olmuştur kızdıran birileri olmadıysa
QUOTE]
bu esaja karşılık yazıldı o mesaj akrep
zeki olmasam benim arkadaşım olmazdın :roflol::roflol::roflol::roflol: al benden de sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tmam kafga etmeyin pınarı bölüşürüz .. bu arada bu betüşde sen gelince geldi hee daha önce hiç uğramıyodu buralara :roflol: kime şikayet ediliyodu : :roflol: :roflol:roflol:
bu arada sabah bi halt ettim tatlı yedim akşama kadar eritirim diye çok azda nmenemen bide çay içtim
kuzuzuzubambino maşallah ne tatlı şey o öyle
allah analı babalı büyütyün nazar değmesin maşallah
Allah razi olsun kizlar bunuda atlattik cok sükür dün hic bisey yapamadim doktora giderken kahvalti etmemistim gelicede ne varsa yedim bu sabah 1 kepek ekmegi 1 haslanmis yumurt krem peynir 5 yesil zeytin salatalik domates yedim öglendede yogurtlu meyve iycem yani az yagli yogurda meyve dogruycam aksamda sebze yiycem havuc salatalik turp filan bu hafta batirdim her seyi ins haftaya toparlöarim yarina kilo almadan cikmayi ümit ediyorum
hayal sana kocaman tüpürme simili tıpkı msn deki gibi 1000 tane kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook kötükedihüso :mymeka: :dilcikar:klava: kötükedihüso ne kaaa kötü simil varsa hepsi :roflol: annadın sen onu kaydirigubbakcemile3 hem zaten 9 kilo almış biriyle dibe vururuz :dilcikar:
bakıyorumda hemen yorum yapmaya başlamışsın sengözlerimebaksanab
ya bana düşmez ama bende bir yorumda bulunucam bu işi niye bu kadar büyüttünüz anlamadım CADIARZU sonuçta sanırım bir art niyet olmamalı bizim takımda ben kaptandım ama yoğun olduğum dönemler oldu yerime kim varsa gerekli cevapları verdi hatta yeri geldi hayale mesaj attım o yaptı şimdide yoğunluktan önce juliye sonra serseriye devrettik ama bu aralar o yoğun oldu bazı şeyleri o yokken ben yada başka biri yapar kim varsa illa kaptan beklenmez hatta juli hamiş olduğu için takımda değil ama çoğu zaman o tamamlar eksiklerimizi ve bizlerde eline sağlık der teşekkür ederiz analizlerde de bu çaba içinde geçti serseri yoğun olduğu için neredyse ben alıp yapacaktım raporu ama o ara sitede sorun olunca ben giremedim yine serseri yaptı bizde bir liderlik yada kaptanlık olayı yok yani böyle ufak sorunlara takılıp kalmayın hatta yeri geldi kimse olmadığı için sizin bildirimleride ben yaptım cevap vermeyenleri aynı gösterdim ama art niyet yok kardeş takımda kimse yok birimiz yapmalıydı tabi bazen kriz geçirmediğimde olmadı değil :roflol: ama bunları büyütürseniz takımda kaynaşma biraz zor olmazmı biz inanın bunlara pek takmayız ve bu yüzden birbirimize çok bağlıyız sakın yanlış anlamayın size ders falan vermiyorum ama bence konuyu kapatın artık ve büyütmeyelim eminim kimse art niyet göstermemiştir birde kaptan yardımcısı arkadaş ben kaptanın üzerine yazı yazarsam onu ezmiş olurum falan demiş ama bizi yazıları okusanız kaptana yapmadığımız kalmıyor :roflol: oda bize bizler arkadaşız ve dostuz herşeyden önce umarım bu yorumdan kimse üzerine alınıp yanlış anlamaz hepinize sevgiler Şeniz a.s. hayal hariç :roflol:
yok canım uzamasından değilde bizim takımda hiç böyle şeyler olmadı. şimdi görünce şok oldum . neye boşver . hayalim kız valla çok özledikk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?