çoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksevindim ne demezsin...yenge sen işteyken akşama kadar eliptik bisikletine binerim diyip duruyor.ben izin vermiyorum dedim.kaynanam şaka yapıyor arzu cömerttir sen yap kızım diyiyor.ya ben gerçekten ciddiydim söylerken neresini şaka olarak algıladılar bilemedim.eşimede söyledim.boşver 10 gün kalacak istesede sürekli binemez dedi.ya binmesi sorun değil ki dedim.ben izin vermiyorum diyiyorum adam yerine koymuyorlar.bana olan herşey onlarınmış gibi davranıyorlar..sinir oluyorum..
goncam cok iyim canım bomba gibiyim :))) sen nasılsınZeynep abla sende burdasın nasılsın görüşmeyeli ?
çiğdem o sorun bendede var canım gecem kk forumda bir üye şampuan adı vermişti okudun bakıyım bulabilirsenm bende alıcam ondan herkes cok ama cok memenun kalmışHımm bulabilirsem alayım prominoksil diye bir şampuan var, minoksil spreyin şampuanı, bir ara minoksil spreyikullanmıştım çok iyi geldi,şampuanını burada bulamadımMersin'e gideyim hemen onu alacağım.. zaten saçım az, avuç avuç dökülüyor vallahi
goncam cok iyim canım bomba gibiyim :))) sen nasılsın
çiğdem o sorun bendede var canım gecem kk forumda bir üye şampuan adı vermişti okudun bakıyım bulabilirsenm bende alıcam ondan herkes cok ama cok memenun kalmış
Neden tutamiyosun canim hastaliginmi varyazıcaz canım tabi ama ben zaten oruç tutamıyorum belki tutmayan başkaları da vardır.
Aayyy :) ben kucuk cimcimemiyim :):):)peki canım o zaman şöyle fikrimi söyliyim, isteyen önerisini yapsın.
aus yakında emekli olacak yaşlı hatunumuzo yüzden onu düşünmedim:)
zeynep bu ara çok gelmiyor ve bilgisayar kullanımı konusunda tereddütlerim var:18:
eftelya hem gelemiyor hem de o da mezun olur yakında... umarım
bahar bizim küçük cimcimemiz yaş haddinden olmuyor:26:
rapunzel ve garbera ise bana göre hala yeterli değil. :26:
geriye kalıyor demmay ve cimcime, ikisi de hem burada gerekli bilgisayar kullanımı için yeterli, maşallah katılımları da güzel, sohbetleri güzel:))
ne biliyim benim düşüncelerim bunlar, sizler de yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Cigdem ol ol sen canim yoksa allah muhafaza :):):)eeee şimdi kim olucak benim yardımcımbak tek başıma diktatör olucam başınıza kasıp kavuracam haberiniz olaaaaaaaaaaaa çiğdem ne diyosun olucan mı kız:))))
Aayyy inanmiyorum nasil insanlar onlar yaa nasil korkmustur kuzucuk simdi yaa bi sadaka felan ver hemen canim bence yaaKızlar yaa kızım gelmek üzereyken balkona çıktım bir baktım kızımı öğretmeni getirdi, Hemen dedim ne oldu? Sonra yok birşey anne anlatmam canın sıkılır kızarsın dedi, dedimne oldu;
- Dün sabah eşim sen kızımı servise bindir,serviste sorun çıksın, aktarma başka bir minibüse binin, Kızımı da bozuk otobüste bırakın, o orda kilitli kalsın, çırpınmış yavrum sesini duyurabilmek için, sonrada 4 tane abi geldi otobüsün kapısını zorla açtı, çıkardılar beni okula götürdüler diyor, yazarken bile elim ayağım titriyor, Allah'ım yine iyi gençlermiş, kötüsünü bile düşünmek istemiyorumBen artık servisle gitmeyeceğim diyor, en çok kızdığım böyle bir olayı benden saklamaları
Allah'ım bir an önce tatile ihtiyacım var, bu kadar mı herşey üst üste gelir, çok çok usandım, Nolur geçsin artık şu 15 gün
Gelimmi yardima :) :) bende bugun saat aldigim yerle kavga ettimBirde muavin abla var , ne demek serviste çocuk unutmak! Ben olsam orda kadının saçını başını yolardım vallahi...
Insallah bi daha o kilolari geri almazsin canim aciklamalarin bana cok motive verdi tesekkurler :)Selamlar arkadaşlar ödevim olan , toplamda 22,3 kg veren Concept arkadaşımla röportajımı tamamladım.Sizlerle de paylaşmak istedim.Sevgiler..
Hoşgeldiniz :) öncelikle çok özel olmazsa biraz kendinizi tanıtır mısınız?
30 yasinda bi anneyim.
Antrenorum, yuzuculerim var, sampiyonalar icin terliyoruz.
Ne zamandır forumumuz üyesisiniz?Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ?
Mart ayinda uye oldum ama 2008den beri buralardayim.
25mart gunu basladim diyete, 92kg ile.
An itibari ile 69kgyum.
Özel bir liste uyguladınız mı yoksa dikkat ederek mi zayıfladınız?
Ozel bi liste uygulamaya kalksam da zamanla hep ayni listeye dondugumu farkediyorum,
notlarima bakarken.
Sut urunleri benim icin onemli
Ruseym vazgecilmezim...nesfit de.
Sut/yogurt+meyve+ruseym+tarcin ile shake hazirlar sik sik yer veririm diyetimde.
Et ha keza. Benim haftalik 3.2kg-4kg saf et tuketmem sart... geciyorumdur da:)))
Balik bazen... yagi icin baliga yoneliyorum.
yaglilar da.
Salata bazen ama kesinlikle son ogun.
Yagi kismam...zeytinyag tabi
diyet yapmadigim donemler kahvaltidan 200gr tereyag yiyip kalkan ben icin, oldukca light
Kuru incir kuru erik kuru uzum...yerim
Her gun yumurta yersem biliyorum ki daha -kilolarda cikacagim ama bazen mumkun olmuyor.
Kahveden vazgecemiyorum...cay nerdeyse icmem..
Normal hayatimda da ekmek ve turevlerini pek tuketmem.
Ruseym ile dengeliyorum.
Tuzlular hamurisleri normal hayatimda da sevmem.
Fastfood ile aram yok.
Ve cigkofte.... iste benim yumusak bolgem:)) diyetdisi 2kg deviririm:))
Diyette bi kere sadece 300gr yiyebilmeyi basardim..ama en iyisi o ise girmemek)
Yediklerinizee ek olarak destek birşeyler tükettiniz mi ?
Tarcin
Vücudunuz deformasyona uğradı mı bunu engellemek için neler yaptınız?
Spor...spor...spor...
Selulit hic bir donemde gormedim vucudumda.
Ne zayifken ne sismanken.
Spor degildir sebebi... spor yapanda bazen daha cok olur.
Sarkma da olmadi ama ben boyle ver-al ver-al seklinde devam edersem...hoooop birader diyen cikacaktir.
Ne kadar ugrassam da bos o zaman.
Zayıflamaya karar vermenizde fizyolojik ve psikolojik olarak hangi nedenler etkili oldu?
Ocak ayında abimin kanser oldugunu ogrendik. Ve tüm kardeslerin iliklerinin uydugunu da.Şükür.
Anında şekeri ve beyaz unu hayatimdan cikardim.
Ve bir daha şeker içeren hiç birşey tüketmeyeceğime karar verdim.
Diyete baslamadim.
Ama sekerin hayatimdan cikmasi demek;
benim kilo vermem demekti.
Ilik vermem gerekmedigini ogrendigimde diyete basladim.
Takımınız dışında çevrenizden ne gibi yorumlar aldınız?Destekleri oldu mu
Yooo cevremde destek veren yok.
Normal goruyorlar artik.
Ama annem herdaim 'yeter' diyen annelerden...
Çalışma hayatınız var mı?diyet yapmanızda olumlu veya olumsuz ne gibi sonuçlar doğurdu?
Ehhh isim spor:))
hiç motivasyon eksikliği yaşadınız mı ? Motivasyonunuzu yüksek tutmak için neler yaptınız?
Hicbirsey...
Benim tum derdim; hayatim boyunca yapmadigim koruma donemi.
Son 4kg kaldi ve sonrasi benim icin yeni bir deneyim olacak.
Buraya girmemin sebebi de bu.
Asil destegi ondan sonra bekleyecegim.
Diyet süresince halsizlik gibi sağlık problemleri yaşadığınız oldu mu?
Sekeri biraktigim ay, insulin, benimle cok ugrasti ama disiplinliyimdir.
Diyette hic sikinti cekemdim.
Eger kisi
*kronik bir rahtsizliga sahip degilse,
*insulin direnci yoksa,
*spor yapiyor -ki sanildiginin aksine spor ayaga kaldirir-,
*gida eksikligi de yoksa ,
ve hala halsizlik basdonmesi varsa,
*sut urunu,
*min 5mg tarcin,
*bir avuc kadar kuru meyve tuketmeli.
muhtemelen problem kalmaz.
Yediklerinizee ek olarak destek birşeyler tükettiniz mi ?
Tarçın..
Vücudunuz deformasyona uğradı mı bunu engellemek için neler yaptınız?
Spor...spor...spor...
Selulit hic bir donemde gormedim vucudumda.
Ne zayifken ne sismanken.
Spor degildir sebebi... spor yapanda bazen daha cok olur.
Sarkma da olmadi ama ben boyle ver-al ver-al seklinde devam edersem...hoooop birader diyen cikacaktir.
Ne kadar ugrassam da bos o zaman.
Hiç kendinizi başaramayacakmış gibi hissettiniz mi?
Yooo hic.
Koruma donemimicin endiseliyim tabi
:)))
60lı kilolara düştükten sonra hayatınızda ne gibi değişimler oldu
Pek bi degisim olmadi.
Sik sik 60lari ziyaret ederim.
İlk kıyafet alışverişine çıktığınızda hissettiklerinizi bizimle paylaşır mısnız?
Henuz alisverise cikmadim.
Ben hep 104kg-60lar arasi dolandigim icin evde 48-38beden kiyafetlerim vardi.
Stoktan yiyorum.
Gecen ay butun kiyafetlerimi belediyeye verdim -40beden ustu olan-.
Çevrenizdeki insanların özellikle de eşinizin size karşı davranışları ve size bakış açısı değişti mi?
Cevreme normal geliyor..esim icin de normal artik.
Kilo almaz isem anormal gelecektir muhtemelen
Eşim her zayifladigimda dedigini tekrarliyor sadece "yüzüğünü taktin mi?" Hehe yeter zaten.
VE son olarak sizin eklemek istediğiniz ya da zayıflamak isteyenlere ve diyet gruplarına önerileriniz nelerdir?
Erken kalkinnnnnnn....
Hersey icin ev icin kendiniz icin yasaminiz icin..
Dogan gunesi siz karsilayin...gun uzerinize dogmasin.
Tembel olmayin!
Sporu evden cikmadan yapin...atin arkaniza gunu yasayin.
Su...aman diyim ne 8 bardak ne 10...
Kilo basina 32-33ml.
Yedikleriniz icin "ya ben bunu kac kere yedim" diyerek baslayin istisarenize..
Ve emin olun en guzeli ideal vucud...
saglik icin diyorum... guzel derken gorsel demiyorum.
Abim suan kanserle cebellesiyor ve "keske olur olmadik hap icmeseydim" diyor...
"Vucudum sinyal veriyor canim tatli istiyor"... demeyin... kandirmayin kendinizi..
Vucut o kadar salak mı, kendisi icin en zararlisini istesin..
Saglikla kalin...herhafta eksilsin kilolariniz...
İlginize çok teşekkür ediyorum çok keyifli bir röportaj oldu :) Abinize de acil şifalar diliyorum...
:):)::) allaaah. 10 gun tatil gibi olucak canim ne guzel2 saate 1 ünite ders çalışabildim çok uzun bir üniteydi gözlerim ağrıdı resmen.az dinleneyim sonradan kayganaya doğru yolculuk başlasın.
onlarda haftaya 10 günlüğüne konyaya gidiyorlar.görümcemde bizde kalacak
Ay o duygu bendede cok fena var hic paylasimci biri degildir cocuklugumdan beri boyleyim corabimi bile paylasmam kimseden bi cop dahi istemem kimsede benden istemesin derim :):)çoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksevindim ne demezsin...yenge sen işteyken akşama kadar eliptik bisikletine binerim diyip duruyor.ben izin vermiyorum dedim.kaynanam şaka yapıyor arzu cömerttir sen yap kızım diyiyor.ya ben gerçekten ciddiydim söylerken neresini şaka olarak algıladılar bilemedim.eşimede söyledim.boşver 10 gün kalacak istesede sürekli binemez dedi.ya binmesi sorun değil ki dedim.ben izin vermiyorum diyiyorum adam yerine koymuyorlar.bana olan herşey onlarınmış gibi davranıyorlar..sinir oluyorum..
geçmişe akşam bakıcam kuzular şimdi yemek zamanı yemeğimi yiyim yürüyüşümü yapıyım gelicem :)
yine kimse gelmemişmi bahar senle ben varız nasılsın iyisinmi?
Kızlar yaa kızım gelmek üzereyken balkona çıktım bir baktım kızımı öğretmeni getirdi, Hemen dedim ne oldu? Sonra yok birşey anne anlatmam canın sıkılır kızarsın dedi, dedimne oldu;
- Dün sabah eşim sen kızımı servise bindir,serviste sorun çıksın, aktarma başka bir minibüse binin, Kızımı da bozuk otobüste bırakın, o orda kilitli kalsın, çırpınmış yavrum sesini duyurabilmek için, sonrada 4 tane abi geldi otobüsün kapısını zorla açtı, çıkardılar beni okula götürdüler diyor, yazarken bile elim ayağım titriyor, Allah'ım yine iyi gençlermiş, kötüsünü bile düşünmek istemiyorumBen artık servisle gitmeyeceğim diyor, en çok kızdığım böyle bir olayı benden saklamaları
Allah'ım bir an önce tatile ihtiyacım var, bu kadar mı herşey üst üste gelir, çok çok usandım, Nolur geçsin artık şu 15 gün
Iyiyim canim sen nasilsin biraz spor yaptim karnim agridi oturuyorum bu aralarda kimsecikler yok yaaaa
kolay gelsin bitanem bende çıkıyorum yatıcam yoksa burda uyucam nerdeyse iyi geceler canımGüzeller iyi geceler ...Şöyle bir bakınmaya geldim .
Nihayet son 2 gün kala ders çalışmaya başladım bu gece adam akıllı . Topraks canım kaptanım , şimdi geçmişe dönüp yorum yazsam çok zaman geçecek , 15 dk . ara verdim , şimdi en az 3 ünite daha çalışıp yatmam lazım bu da en erken 03:30 olur
Öptüm hepinizi.
önce 2 günlük menülerimi yazıyım
dün
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek
1kk kadar hellim
5 zeytin
bol maydonoz
domates salatalık
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen
dısardaydım dürümün içinin etini yedim
1 kutuda ayran
salata
ara
1 elma
akşam
3 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
bolca salata
1 dilim ekmek
ara
1ç.bardagı süt
5 tane kiraz
su
3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
carsıda kız kardeşimle 3 saatten fazla yürüyüş
kızını yüzmeye yazdırdı ne yol yürüdük ama :)
iyi oldu ama kardeşimle gezdik
1 saatten fazla hızlı tempoda yürüyüş
dünki menüm
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
3 ceviz
bol maydanoz
1 domates
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
1 kutu süt
öglen
100 gram balık eti
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
3 kayısı
akşam
5 kasık
taze fasulye
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim 1 saat hızlı yürüyüs
iyi gecelerBende is bi bitsede buraya rahat girsem diyodum bayadir kimsecikler yok yaaa benimde uykum geldi iyi gecelerr hepinizee :)
yap yap sen tek başına götürürsün bu işiözel bişey yok aslında iş bölümü yapacak ve kaptan yokken takımdan sorumlu olacak, biz zaten takım olarak işlerimizi hep birlikte yapmaya çalışıyoruz ama diktatör olmıyım tek başıma di mi
geçmiş olsun bahardandır bu sıralar ben hep öyleyimya kızlar çok tatsızım bugün, canım hiç çalışmak istemiyor, boş boş oturuyorum aslında birsürü işim var, offfffffffffff
bende bendeDemmayda mezun olacak alla alla yaaaa Beni göndermeye pek niyetiniz yok galiba
dur kız ne acele 40 gün var dahaOruc zamani geldiginde ne yapicaz topraks yazicakmiyiz yine menuleri
ne güzel harika ama bence kasların şişti seni kötü etkilemesine izin verme durmak yok yola devamcanım benim çocukluktan kalan alışkanlık çok hızlı atlarım.bende ona bağlıyorum ağrılarımı çünkü spor olarak son olarak farlıklı yaptığım tek şey oydu..
hele benim gibi olda bakem atlıyabiliyonmu o kadarha şöyle kuzum bi rahat bırak bünyeyi :))) neden ağrıdığını ben söyliyim sana ben 15 dk da nefes ala ala anca 700-800 ip atlıyorum sen 5 dk da 600 atlamışsan ondandırsen dün diyince özellikle saydım çok fark var arada napıyon uçuyon mu
güzel menü spor ve suda güzelgünaydın güzel takımımın güzel hatunları
dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
sabah
1 krep( akıtma,cızlama) adı her ne ise:)))
b.peynir
su
ara
1 fincan hazır çorba
öğlen
2 biber dolma
2 lokma ekmek
yoğurt
ara
1 avuç kiraz
akşam
1 tabak izmir köfte
1 dilm tam buğday
salata
su 2 lt
spor gündüz 15 dk ip atlama+15 dk yer (karın, kalça,bel,bacak) hareketleri
akşam 15 dk ip atlama+30 dk mezdeke
bende közde severim gerçek odun ateşi olacak onun kokusu sinecekfırın kültürü bizdede çok canımama ben tüpde közlemeyi seviyorum fırındakini pek sevmiyorum ip atlama cok fena kalori yakıyo deniyo sende nie etki etmiyoki canım ya tahlillerinide yaptırdın bi sorunda yok :26:
sen maydanoz haşlayıp iç bir bardak yarına faydasını görürsün ödem farkettiriyo o kadar..
ben gerbera diyorumkızlar geçmişe bakmadan unutuyorum bana bir yardımcı gerek
benim aklımda gogo var, önerisi veya adaylığı olan var mıııııııııı
ben de tutamıyorumyazıcaz canım tabi ama ben zaten oruç tutamıyorum belki tutmayan başkaları da vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?