Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gıcık yengeeeeeeeeeeeeee

Zeynep abla sende burdasın nasılsın görüşmeyeli ?
goncam cok iyim canım bomba gibiyim :))) sen nasılsın

çiğdem o sorun bendede var canım gecem kk forumda bir üye şampuan adı vermişti okudun bakıyım bulabilirsenm bende alıcam ondan herkes cok ama cok memenun kalmış

geçmişe akşam bakıcam kuzular şimdi yemek zamanı yemeğimi yiyim yürüyüşümü yapıyım gelicem :)

Zigavussa hiç deneme küçücük şişeye dünyanın parası ve hiç fayda etmedi

yazıcaz canım tabi ama ben zaten oruç tutamıyorum belki tutmayan başkaları da vardır.
Neden tutamiyosun canim hastaliginmi var
Aayyy :) ben kucuk cimcimemiyim :):):)
eeee şimdi kim olucak benim yardımcım bak tek başıma diktatör olucam başınıza kasıp kavuracam haberiniz olaaaaaaaaaaaa çiğdem ne diyosun olucan mı kız:))))
Cigdem ol ol sen canim yoksa allah muhafaza :):):)
Aayyy inanmiyorum nasil insanlar onlar yaa nasil korkmustur kuzucuk simdi yaa bi sadaka felan ver hemen canim bence yaa
Birde muavin abla var , ne demek serviste çocuk unutmak! Ben olsam orda kadının saçını başını yolardım vallahi...
Gelimmi yardima :) :) bende bugun saat aldigim yerle kavga ettim
Insallah bi daha o kilolari geri almazsin canim aciklamalarin bana cok motive verdi tesekkurler :)
:):)::) allaaah. 10 gun tatil gibi olucak canim ne guzel
Ay o duygu bendede cok fena var hic paylasimci biri degildir cocuklugumdan beri boyleyim corabimi bile paylasmam kimseden bi cop dahi istemem kimsede benden istemesin derim :):)
geçmişe akşam bakıcam kuzular şimdi yemek zamanı yemeğimi yiyim yürüyüşümü yapıyım gelicem :)

Bende sporumu yaptim dusumu aldim geldim oh ne gusel :):)

çok geçmiş olsun canım ya nasıl bir sorumsuzluktur bu dava açsan kazanırsın kızının psikolojisini düşünemiyorum bile

önce 2 günlük menülerimi yazıyım
dün
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek
1kk kadar hellim
5 zeytin
bol maydonoz
domates salatalık
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen
dısardaydım dürümün içinin etini yedim
1 kutuda ayran
salata

ara
1 elma
akşam
3 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
bolca salata
1 dilim ekmek
ara
1ç.bardagı süt
5 tane kiraz
su
3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
carsıda kız kardeşimle 3 saatten fazla yürüyüş
kızını yüzmeye yazdırdı ne yol yürüdük ama :)
iyi oldu ama kardeşimle gezdik

1 saatten fazla hızlı tempoda yürüyüş
dünki menüm
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
3 ceviz
bol maydanoz
1 domates
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
1 kutu süt
öglen
100 gram balık eti
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
3 kayısı
akşam
5 kasık
taze fasulye
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim 1 saat hızlı yürüyüs

Güzeller iyi geceler ...Şöyle bir bakınmaya geldim .

Nihayet son 2 gün kala ders çalışmaya başladım bu gece adam akıllı . Topraks canım kaptanım , şimdi geçmişe dönüp yorum yazsam çok zaman geçecek , 15 dk . ara verdim , şimdi en az 3 ünite daha çalışıp yatmam lazım bu da en erken 03:30 olur

Öptüm hepinizi.

kaptanım ben cok yorgunum ( 2 gündür doğru düzgün giremiyorum foruma misafirim var cumartesi alış veriş felan yaptım
bu haftayı atlatalım daha sık burda olurum :)

kolay gelsin bitanem bende çıkıyorum yatıcam yoksa burda uyucam nerdeyse iyi geceler canım

diycek bişey yok yine

Bende is bi bitsede buraya rahat girsem diyodum bayadir kimsecikler yok yaaa benimde uykum geldi iyi gecelerr hepinizee :)
iyi geceler
özel bişey yok aslında iş bölümü yapacak ve kaptan yokken takımdan sorumlu olacak, biz zaten takım olarak işlerimizi hep birlikte yapmaya çalışıyoruz ama diktatör olmıyım tek başıma di mi
yap yap sen tek başına götürürsün bu işi
ya kızlar çok tatsızım bugün, canım hiç çalışmak istemiyor, boş boş oturuyorum aslında birsürü işim var, offfffffffffff
geçmiş olsun bahardandır bu sıralar ben hep öyleyim
Demmayda mezun olacak alla alla yaaaa Beni göndermeye pek niyetiniz yok galiba
bende bendetabi ben buranın demirbaşı olmaya karar verdim90lardan nasıl mezun olacağım
Oruc zamani geldiginde ne yapicaz topraks yazicakmiyiz yine menuleri
dur kız ne acele 40 gün var daha
canım benim çocukluktan kalan alışkanlık çok hızlı atlarım.bende ona bağlıyorum ağrılarımı çünkü spor olarak son olarak farlıklı yaptığım tek şey oydu..
ne güzel harika ama bence kasların şişti seni kötü etkilemesine izin verme durmak yok yola devam
hele benim gibi olda bakem atlıyabiliyonmu o kadar
güzel menü spor ve suda güzel
bende közde severim gerçek odun ateşi olacak onun kokusu sinecek
sen maydanoz haşlayıp iç bir bardak yarına faydasını görürsün ödem farkettiriyo o kadar..

maydonoz ve ıhlamur birebir:44:

kızlar geçmişe bakmadan unutuyorum bana bir yardımcı gerek
benim aklımda gogo var, önerisi veya adaylığı olan var mıııııııııı
ben gerbera diyorum hem daha önce takım kaptanlıgı da yaptı katılımı da iyi olyo
yazıcaz canım tabi ama ben zaten oruç tutamıyorum belki tutmayan başkaları da vardır.
ben de tutamıyorum

iyi geceler ben bugün fazlaca gezdim az yedim ama yediklerimi de yaktım:44:
sabah teyzeme gittik kahvaltıya kahvaltımızı ettik alışverişe çıktık baya gezmişiz sonra öğlen yemeğinden sonra gezmeye gittik başka bir yere oradada baya kaldık sonra tekrar teyzeme gittik ama teyzeme gitmek kolay değildir yani heryer yokuş onların orada bir nevi spor oldu bizim için 9 cııvarı eve geldik bişey yemedim tabi o saatten sonra saçıma bakım yapayım dedim yağ yumurta falan sürdüm duş aldım şimdi oturdum daha kurusunda bi bakayım nasıl olacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…