Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim işyeri biraz karışık, öğleden sonra gelmeye çalışıcam, öptüm

bende ip atlamayı seviyodum çocukluğumdan beri ilk defa atladım baya zorlandım ama her fırsatta atlıycam baya efor gerektiriyomuş.

menüde güzel sporda...

yine tek başıma kalmışım.akşam nöbetçiyim yarın kızımın pikniği varmış börek yaptım muffin yaptım ev mis gibi kokuyo ama yemiyecem zaten sınıf mevcuduna göre yaptım fazlasını yapmadım

goncam akşam yemeğin fazla olmuş canım hepsinden azar azar yemişin ama genede fazla

çiğdem seni cok seviyorum canım benim ama yine kuş kadar yemişin son 3 gün sonra biraz rahatlıcaksın

arzugum yediklerini resimlemek hep yapmak istediğim seydi ilk sen davrandın tebrikler canım akşam yemeğin cok güzele benziyor afiyet bal seker olsun ama çok yağlı görünüyor yemeklere yagı biraz az kaysan

zeynep ablacım 3 gündür az yiyince herhalde bugün inanılmaz iştahım açıldı, yarın şok listeyle karşınıza geleceğim dinç hissetmek için öğle yemeğini sıkı tuttum , halsizkalıp uykum geliyor yoksa, neyse akşama ben şefin tavsiyesini dinleyeceğim Hadi ben derse devam

ye gülüm ye can boğazdan gelir :) kolay gelsın tatlım :)

baharcıgım menünü okudum aferin güzelim
Kutsi - Sevmek Sadece 2013 - Dailymotion video
bu sarkı benden sana hediye olsun hep böyle devam et
Aaayyyy :)cok mutlu oldun zeynep abla ama bugunki menum bi vasat haftaya kendimi ele alicam artik ve supeerr kilo vericem kendime soZ verdim :)
Sorma bugun bende cok fena kacirdim
kendi kendime konuşuyorum kızlar gelin laflayalım birazcık :)
Ay bi turlu gelemedim bugun zeynos
ye gülüm ye can boğazdan gelir :) kolay gelsın tatlım :)
Aaaaa bunu senmi diyosuuuuunnn :) :)
bende çıkıyorum kuşlarım az temizlik yapayım :)

Bizde yapicaktik yarina kaldi ha ha :):):)

Kızlar yaşadığım stresli günlere dayanarak Mersin'e büyük ihtimal daha erken 7'si gibi gideceğim... Biletleri almadan kesin birşey diyemiyorum. Bileti alınca kesin bir tarih vereceğim

Çok teşekkürler arkadaşlarım , bu yoğun günlerimde ne kadar az konuşmuşsunuz , sayfalar ilerlememiş hiç .

Herkes mi hafta sonu sınava girecek yoksa

Demmay canım çok geçmiş olsun , özellik servisdeki sorumlu ablayı bence bu kadar kolay bırakma.

Göz ucu ile baktım arkadaşlar , öpüyorum hepinizi , beynim dönüyor resmen .Daha çooooooook var

spor güzel de menün az geldi bana
menünü begendim
dedigin gibi 3 öğün birleşmiş ama çok yememişsin sorun yok
suyu görünce böyle olduu
güzel olmuş
begendim
bende ip atlamayı seviyodum çocukluğumdan beri ilk defa atladım baya zorlandım ama her fırsatta atlıycam baya efor gerektiriyomuş.
ben de cok istiyorum ama nerde atlıycam dışarda olmaz evde de giriş katta degiliz ondan olmaz

kolay gelsinn

çarşamba menüm

tüm gün teyzemdeydim biraz kacmakoldu

sabah

domates salatalık peynir 1 poaca light kola

ara 1 bardak süt

öğlen
4 kaşık yogurtlu makarna

ara 2 kaşık dondurma teyzemin komşusuna gitmiştim

akşam 1 dilim ekmek 1 dilim peynir acıkmamıştım ilaç almak için yedim

ara 2 seftali

su 2.5 lt

spor özellikle spor yapmadım ama öğlen alışverişe cıktım tekrar teyzeme döndüm sonra komsusuna gittim tekrar teyzeme döndüm teyzeme gitmek de o kadar kolay degildir sürekli yokuş çıkıyosun toplamda 2 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…