MENÜLERİ DE YAZAYIM
PAZARTESİ
sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay
ara 1 kase kiraz
ara 1 bardak süt
öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo
ara 1 bardak süt
akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan yemeği 5kaşık yoğurt
spor 15 dk steper 250 mekik yarım saat yürüyüş
su 3 lt
SALI
sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 seftali
ara 1 bardak süt
öğlen bol salata 2 dilim ekmek 4 kaşık patlıcan yemeği
ara 1 bardak süt
akşam 3 kaşık patates salatası 1 dlim peynir 1 bardak cay
ben çıkıyorum teyzeme gitcem akşam dönerim orda girebilirsem gelirim görüşürüz
günaydın güzel takımımın güzel hatunları
dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
sabah
1 krep( akıtma,cızlama) adı her ne ise:)))
b.peynir
su
ara
1 fincan hazır çorba
öğlen
2 biber dolma
2 lokma ekmek
yoğurt
ara
1 avuç kiraz
akşam
1 tabak izmir köfte
1 dilm tam buğday
salata
su 2 lt
spor gündüz 15 dk ip atlama+15 dk yer (karın, kalça,bel,bacak) hareketleri
akşam 15 dk ip atlama+30 dk mezdeke
kızlar geçmişe bakmadan unutuyorum bana bir yardımcı gerek
benim aklımda gogo var, önerisi veya adaylığı olan var mıııııııııı
menüleri beğendim salı günü su ve spor yapmadın mıMENÜLERİ DE YAZAYIM
PAZARTESİ
ara 1 kase kiraz
ara 1 bardak süt
öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo
ara 1 bardak süt
su 3 lt
SALI
ara 1 seftali
ara 1 bardak süt
ara 1 bardak süt
menü güzel arada bir tanecik kurabiyeden bişey olmaz ara öğn niyetinegelelim benim menüye
sabah bi bardak ılık su
bi tane peynirli tost iki bardak çay iş yerinde yedim sabah evde yiyemedim
ara : bi tane kurabiyeönceki akşam annem yapmıştı akşam yemiyim demiştim sabahda dayanamadım attım çantaya bi tane ama küçüçükdü
öğlen : peynirli sandiviç ,domates ,salatalık, çay ( dün evden yemek getirme günümdü nerdeyse)
ara : yok başka bişey koymayı unutmuşum
akşam : 3 kaşık patlıcan yemegi bi yarım kase semizotlu yogurt bi dilim çavdar ekmegi
su : 2 litre hastayken içemiyorum
spor : sabah 60 dakka yürüyüş akşam annem ateslenmiş hemen eve gittim erken cıkıp o yüzden yürüyemedim evdede spor yapamadım karnımın agrısından
akşama kadar iyi canım akşam için de tebrikler yarım yarım yemişsin ben şöyle bir baktım kalori hesaplarına fazla değil 300 kalorilik ceza yeterlidir diye düşündüm.Günaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim
Sabah kahvaltısında arkadaşta , oradan öğleden sonra alışverişe , akşam eşimle döneriz artık
Hemen dün yediklerimi yazayım ;
Sabah :
1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim
3 zeytin , domates , maydanoz , dereotu , salatalık .
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek
Akşam:
Arkadaşta toplanmıştık , sofra muhteşemdi , herkes bir şeyler yapıp getirmişti.Binbir çeşitten yediklerim ;
1/2 dilim boşnak böreği
1 kaşık fellah köftesi
3 kaşık pirinç salatası
1/2 dilim tiramisu
Su 2 litre kadar
Spor yok :18:
Öpüyorum hepinizi, bugün kaçamaksız bir gün beni bekliyor olacak , hissediyorum
dünkü menüm:28.05.2013
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
4 adet fındıktan az büyük köfteden oluşan nohutlu yayla çorbası pirin yok içinde,
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
6-7 dilim fırında az yağda yapılmış patates,
yarım közlenmiş patlıcan,
1 adet közlenmiş acı biber,
2-3 dilim fırında domates,
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:
sabah 30 dak.akşam 50 dak.yürüyüş...
tebrik ederim arkadaşım, çok iyi gidiyorsunbende yazayım menümü sonra biraz temizlik yapayım
sabah 50 zıplama 2 bardak su
1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta salatalık domates
1 dilim peynir
ara 3 kuru erik 1 ç.bardağı süt
öğlen yağsız tavada tavuk domates biber(acıdan dudaklarım şişti zannettim)
2 dilim ekmek tam buğday
ara 4 yeni dünya 1ç.bardağı süt
sonra uyudum biraz
akşam ızgara 1 porsiyon ızgara et
2 kepçe yoğurtlu sebze çorbası
salata acılı yine 1 kase yoğurt yarım dilim kadar ekmek
ara 3 kuru erik 2 ceviz
su 2 lt.
spor sabah zıplama
60 dk.yürüyüş 10 dk.basketbol
30 dk.latin dansı (150 kal. cezamın yerine )
yeşilçay,mate çayı 2 fincan.
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:
menün güzel canım dün konuşmuştuk yapabilirsen azıcık dans ya da ip atlama yap 10 dk bile yeterGünaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)
kalkar kalkmaz;1 bardak su
Kahvaltı, 2 kare ince dilim börek, bitki çayı, domates salatalık
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen; 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ekmek, 2-3 tane karpuz
Ara; Şekersiz türk kahvesi
Akşam; Akşam menümü fotoladım,(hellimli maydanozlu kepekli makarna) yalnız cacık 2 kase
Ara; 3 form bisküvi, çay
Su; 2-2,5 lt
Spor; yok
Hımm bulabilirsem alayım prominoksil diye bir şampuan var, minoksil spreyin şampuanı, bir ara minoksil spreyikullanmıştım çok iyi geldi,şampuanını burada bulamadımMersin'e gideyim hemen onu alacağım.. zaten saçım az, avuç avuç dökülüyor vallahi
geçmiş olsun güzelim, bence de aktar yerine o eczanede satılanlardan alabilirsin ama doktora gitsen daha iyi olur.Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadımbi bu eksikti
canım ben birkaç gündür beklemedeyim bugün seni arayacaktım, içime doğdu nedense bu durumSevgili 4. takım üyeleri;
12 martta katıldığım bu takımda sizlerle çok güzel vakit geçirdim , kilo verdiğim söylenemez ama maalesef bu benim yoğun yaşantım ve zaman yetersizliğimden kaynaklı bahanelerden ileri geliyor.
Ben, her birinizden birçok şey öğrendim. Belki şu an değil ama yakın zamanlarda öğrendiklerimi uygulayarak hedefime mutlaka ulaşacağım. 2007 de 52 kiloyla başladığım kilo alma serüvenim 12 Mart 2013 tarihinde bu takıma katılana kadar devamlı artış göstererek 75,8 kiloya ulaşmıştı. Bu takıma girdiğimden beri evet kilo almam durdu ama vermeye sanırım hazır değilim beyin olarak.
İş yerimde extra görev aldım, kendi bölümümün sorumluluğu dışında başka bir bölümünde iş takibini bana verdiler gündüz tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Akşam eve gelince , gündüz burada olup bitenleri mi takip edeyim, ertesi günün yemeğini mi yapayım, bütün gün görmediğim kızımla oyun mu oynayayım, yoksa kendime zaman mı ayırayım? Akşam saat 8 de eve geliyorum ve ben bunların hepsini yapmak zorundayım.... Uzun süredir idare etmeye çalışıyorum çünkü aranızda olup sizinle birlikte yola devam etmeyi çok istiyordum. Ancak kızımın birkaç gündür ben bilgisayar başındayken gösterdiği davranışlardan anladım ki artık buradan ayrılma vaktim gelmiş.
Hepinize herşey için çok teşekkür ederim. . . Dediğim gibi kilo çizelgemde 2-3 kilo oynadı ama ben beni hedefime ulaştıracak kadar bilgi sahibi oldum...
Umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız bir an önce...
Kendinize iyi bakın, sağlıkla ve mutlu kalın...
Hepinizi çooook öpüyorum....
karar netleşsin üzerinde konuşuruz canım, dursa da verilen süre kısa değil zatengeyet güzell
dengesiz olmuş biraz
ama benim kilo vermem bazen cok güzel bazen duruyo 100 gr 200 gr anca gidiyo
güzel olmuş
bu kural mantıklı geldi yeni fikirlerde düşünmek lazım
çok güzel olmuş sorun yok
ne oldu kız ne yaptık ki sana
Röportaj yapmadınız benimle, hele şu sınavım bitsin hesaplaşacağım sizinle
menün güzel dondurmanın kalorisi 160 olarak baktım fakat senin 31 mayısa kadar dondurma yememe cezan vardı, o yüzden 320 kalori ceza aldın canısı
canım sinirlenme senin beynin şu an seninle savaşıyor anladığım kadarıyla, senden ricam lütfen kendini rahat bırak kilo almayı ya da vermeyi düşünme ve tartılma bu çok önemli:) biz senin ne kadar uğraştığını biliyoruz söz sen kilo alsan da sana ceza yok bu hafta, rahatla ve sakinleş, diyetle yaşamayı bırak birkaç gün emin ol bırakacaktır vücudun ama sen sporuna ve sağlıklı beslenmene devam et.
aaaa arada kaynadın sen demek ki tama sıavın bitince görüşelim, özür dilerizzaten bu sabah düşünüyodum gerekirse eski röpörtajları da toparlayıp yayınlayım ki eskiler de tanınmış olur bu arada:)))
menün çok güzel sporda öyle valla yarım saat ip atlanış 500-600 kal.gitmiş açıktan..günaydın güzel takımımın güzel hatunları
sabah
b.peynir
su
ara
1 fincan hazır çorba
öğlen
2 biber dolma
2 lokma ekmek
yoğurt
ara
1 avuç kiraz
akşam
1 tabak izmir köfte
1 dilm tam buğday
salata
su 2 lt
fırın kültürü bizdede çok canımama ben tüpde közlemeyi seviyorum fırındakini pek sevmiyorum ip atlama cok fena kalori yakıyo deniyo sende nie etki etmiyoki canım ya tahlillerinide yaptırdın bi sorunda yok :26:
aaaaaaaaa ben onu tamamen unutmuşum aklımda olsaydı kesinlikle yemezdim o dondurmayı...:131 ooooooooo yapacak birşey yok aldık cezayı..
bugün yarın spor yapmayacağım zaten bacaklarım çok ağrıyor.ancak twist ve mekik yaparım..neden bu kadar ağrıdı onunda bilmiyorum.yürüyemiyorum resmen..penguen gibi yürüyorum.. oluruna bıraktım zaten.. ne olacaksa olsun artık..
valla canım kendimi düşünüyorsam namerdimMaksat başlık şenlensin, farklı birşeyler yapalım
ha şöyle kuzum bi rahat bırak bünyeyi :))) neden ağrıdığını ben söyliyim sana ben 15 dk da nefes ala ala anca 700-800 ip atlıyorum sen 5 dk da 600 atlamışsan ondandırsen dün diyince özellikle saydım çok fark var arada napıyon uçuyon mu
Guzel olmus canimMENÜLERİ DE YAZAYIM
PAZARTESİ
ara 1 kase kiraz
ara 1 bardak süt
ara 1 bardak süt
su 3 lt
SALI
ara 1 seftali
ara 1 bardak süt
ara 1 bardak süt
Krep vaaarrr :) guzel menu kaptancimmgünaydın güzel takımımın güzel hatunları
sabah
b.peynir
su
ara
1 fincan hazır çorba
öğlen
2 biber dolma
2 lokma ekmek
yoğurt
ara
1 avuç kiraz
akşam
1 tabak izmir köfte
1 dilm tam buğday
salata
su 2 lt
Nasil bi yardimci ne is yapicak ucret nasil sigorta varmi :):) full akbil varmi en onemlisi o :):) ( recep ivedik ole dio ya )kızlar geçmişe bakmadan unutuyorum bana bir yardımcı gerek
NedennnnBu arada kızlar ben size küstüm
Hee bu yuzden haftaya artik burasi senlensin yapalim bisiler yaaaRöportaj yapmadınız benimle, hele şu sınavım bitsin hesaplaşacağım sizinle
Hamlamis canim senin vucutaaaaaaaaa ben onu tamamen unutmuşum aklımda olsaydı kesinlikle yemezdim o dondurmayı...:131 ooooooooo yapacak birşey yok aldık cezayı..
bugün yarın spor yapmayacağım zaten bacaklarım çok ağrıyor.ancak twist ve mekik yaparım..neden bu kadar ağrıdı onunda bilmiyorum.yürüyemiyorum resmen..penguen gibi yürüyorum.. oluruna bıraktım zaten.. ne olacaksa olsun artık..
:) :) :) :) :) :)valla canım kendimi düşünüyorsam namerdimMaksat başlık şenlensin, farklı birşeyler yapalım
Canim kendini kastinmi vucut da kendini tutuyor bende oldu oah baharım ahhh bir bilsemmmm.sorun nerde çözmem mi ben o sorunu...
Ben 200. Taneyi zor atliyom yaaa bide aranizda en genc olucam tuh banaha şöyle kuzum bi rahat bırak bünyeyi :))) neden ağrıdığını ben söyliyim sana ben 15 dk da nefes ala ala anca 700-800 ip atlıyorum sen 5 dk da 600 atlamışsan ondandırsen dün diyince özellikle saydım çok fark var arada napıyon uçuyon mu
canım benim çocukluktan kalan alışkanlık çok hızlı atlarım.bende ona bağlıyorum ağrılarımı çünkü spor olarak son olarak farlıklı yaptığım tek şey oydu..
Oruc zamani geldiginde ne yapicaz topraks yazicakmiyiz yine menuleri
güzel güzel beğendim..günaydın güzel takımımın güzel hatunları
sabah
b.peynir
su
ara
1 fincan hazır çorba
öğlen
2 biber dolma
2 lokma ekmek
yoğurt
ara
1 avuç kiraz
akşam
1 tabak izmir köfte
1 dilm tam buğday
salata
su 2 lt
canım beni düşünmene sevindim ama ben aradığın kişi değilim.bu ay nöbet usülü çalıştım o yüzden evde çok kaldım tabi pc yede çok takıldım fekat önümüzdeki ay ameliyathaneye geri dönüyorum hep gündüz çalışcam nöbetim fazla olmıycak.yani sana yardımcılık yapmam çok zor işyerindede pc yok arada telefondan girip bakabiliyorum.yapmamı istediğin bişey olduğunda yardımcı olmaya çalışırım tabikidekızlar geçmişe bakmadan unutuyorum bana bir yardımcı gerek
doğru birde örgücafe var bu aralar orayada faydam olmadı..Menülerin iyi canım ama su ve sporu yazmamışsın yine
Benim böreğime laf söyleyen kaptana bak helekrep yemiş bi dene Sporun güzel ama suyu arttır
bencede gogo olur,örgü cafe birde burayı idare edebilirse tabi
Bu arada kızlar ben size küstüm
güzel güzel beğendim..
canım beni düşünmene sevindim ama ben aradığın kişi değilim.bu ay nöbet usülü çalıştım o yüzden evde çok kaldım tabi pc yede çok takıldım fekat önümüzdeki ay ameliyathaneye geri dönüyorum hep gündüz çalışcam nöbetim fazla olmıycak.yani sana yardımcılık yapmam çok zor işyerindede pc yok arada telefondan girip bakabiliyorum.yapmamı istediğin bişey olduğunda yardımcı olmaya çalışırım tabikide
doğru birde örgücafe var bu aralar orayada faydam olmadı..
aaa niye küstün ki barışalım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?