Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın güzel takımımın güzel hatunları
dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam

sabah
1 krep( akıtma,cızlama) adı her ne ise:)))
b.peynir
su

ara
1 fincan hazır çorba

öğlen
2 biber dolma
2 lokma ekmek
yoğurt

ara
1 avuç kiraz

akşam
1 tabak izmir köfte
1 dilm tam buğday
salata

su 2 lt
spor gündüz 15 dk ip atlama+15 dk yer (karın, kalça,bel,bacak) hareketleri
akşam 15 dk ip atlama+30 dk mezdeke

kızlar geçmişe bakmadan unutuyorum bana bir yardımcı gerek
benim aklımda gogo var, önerisi veya adaylığı olan var mıııııııııı

Menülerin iyi canım ama su ve sporu yazmamışsın yine

Benim böreğime laf söyleyen kaptana bak hele krep yemiş bi dene Sporun güzel ama suyu arttır

bencede gogo olur,örgü cafe birde burayı idare edebilirse tabi

menüleri beğendim salı günü su ve spor yapmadın mı

menü güzel arada bir tanecik kurabiyeden bişey olmaz ara öğn niyetine

akşama kadar iyi canım akşam için de tebrikler yarım yarım yemişsin ben şöyle bir baktım kalori hesaplarına fazla değil 300 kalorilik ceza yeterlidir diye düşündüm.

menün güzel dondurmanın kalorisi 160 olarak baktım fakat senin 31 mayısa kadar dondurma yememe cezan vardı, o yüzden 320 kalori ceza aldın canısı
tebrik ederim arkadaşım, çok iyi gidiyorsun

canım sinirlenme senin beynin şu an seninle savaşıyor anladığım kadarıyla, senden ricam lütfen kendini rahat bırak kilo almayı ya da vermeyi düşünme ve tartılma bu çok önemli:) biz senin ne kadar uğraştığını biliyoruz söz sen kilo alsan da sana ceza yok bu hafta, rahatla ve sakinleş, diyetle yaşamayı bırak birkaç gün emin ol bırakacaktır vücudun ama sen sporuna ve sağlıklı beslenmene devam et.
menün güzel canım dün konuşmuştuk yapabilirsen azıcık dans ya da ip atlama yap 10 dk bile yeter

Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadım bi bu eksikti
geçmiş olsun güzelim, bence de aktar yerine o eczanede satılanlardan alabilirsin ama doktora gitsen daha iyi olur.

canım ben birkaç gündür beklemedeyim bugün seni arayacaktım, içime doğdu nedense bu durum kararına çok üzüldüm ama kızın tabi ki hepsinden önemli, kendini ve yaşantını biraz toparlayınca yine dahil olabilirsin bu yarışmaya, sevgilerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum. Yine de fırsat buldukça uğra sohbetini özletme

karar netleşsin üzerinde konuşuruz canım, dursa da verilen süre kısa değil zaten

Röportaj yapmadınız benimle, hele şu sınavım bitsin hesaplaşacağım sizinle

aaaa arada kaynadın sen demek ki tama sıavın bitince görüşelim, özür dileriz zaten bu sabah düşünüyodum gerekirse eski röpörtajları da toparlayıp yayınlayım ki eskiler de tanınmış olur bu arada:)))

aaaaaaaaa ben onu tamamen unutmuşum aklımda olsaydı kesinlikle yemezdim o dondurmayı...:131ooooooooo yapacak birşey yok aldık cezayı..
bugün yarın spor yapmayacağım zaten bacaklarım çok ağrıyor.ancak twist ve mekik yaparım..neden bu kadar ağrıdı onunda bilmiyorum.yürüyemiyorum resmen..penguen gibi yürüyorum..oluruna bıraktım zaten.. ne olacaksa olsun artık..

valla canım kendimi düşünüyorsam namerdim Maksat başlık şenlensin, farklı birşeyler yapalım

menün çok güzel sporda öyle valla yarım saat ip atlanış 500-600 kal.gitmiş açıktan..süpersin..

ha şöyle kuzum bi rahat bırak bünyeyi :))) neden ağrıdığını ben söyliyim sana ben 15 dk da nefes ala ala anca 700-800 ip atlıyorum sen 5 dk da 600 atlamışsan ondandır sen dün diyince özellikle saydım çok fark var arada napıyon uçuyon mu

valla canım kendimi düşünüyorsam namerdim Maksat başlık şenlensin, farklı birşeyler yapalım

fena sıkıştırırız ama bak haberin ola:)) gerçi pegasus iyiydi bu konuda ama aus ile zeynep'i de yabana atmamak gerek

canım benim çocukluktan kalan alışkanlık çok hızlı atlarım.bende ona bağlıyorum ağrılarımı çünkü spor olarak son olarak farlıklı yaptığım tek şey oydu..

Guzel olmus canim
Krep vaaarrr :) guzel menu kaptancimm
Nasil bi yardimci ne is yapicak ucret nasil sigorta varmi :):) full akbil varmi en onemlisi o :):) ( recep ivedik ole dio ya )
Bu arada kızlar ben size küstüm
Nedennnn
Röportaj yapmadınız benimle, hele şu sınavım bitsin hesaplaşacağım sizinle
Hee bu yuzden haftaya artik burasi senlensin yapalim bisiler yaaa
Hamlamis canim senin vucut
:) :) :) :) :) :)
ah baharım ahhh bir bilsemmmm.sorun nerde çözmem mi ben o sorunu...
Canim kendini kastinmi vucut da kendini tutuyor bende oldu o
Ben 200. Taneyi zor atliyom yaaa bide aranizda en genc olucam tuh bana
canım benim çocukluktan kalan alışkanlık çok hızlı atlarım.bende ona bağlıyorum ağrılarımı çünkü spor olarak son olarak farlıklı yaptığım tek şey oydu..

Az az yap canim yaaa o kadarda yuklenme kendine

güzel güzel beğendim..
canım beni düşünmene sevindim ama ben aradığın kişi değilim.bu ay nöbet usülü çalıştım o yüzden evde çok kaldım tabi pc yede çok takıldım fekat önümüzdeki ay ameliyathaneye geri dönüyorum hep gündüz çalışcam nöbetim fazla olmıycak.yani sana yardımcılık yapmam çok zor işyerindede pc yok arada telefondan girip bakabiliyorum.yapmamı istediğin bişey olduğunda yardımcı olmaya çalışırım tabikide
doğru birde örgücafe var bu aralar orayada faydam olmadı..
Bu arada kızlar ben size küstüm

aaa niye küstün ki barışalım hemen

peki canım o zaman şöyle fikrimi söyliyim, isteyen önerisini yapsın.

aus yakında emekli olacak yaşlı hatunumuz o yüzden onu düşünmedim:)
zeynep bu ara çok gelmiyor ve bilgisayar kullanımı konusunda tereddütlerim var:18:
eftelya hem gelemiyor hem de o da mezun olur yakında... umarım
bahar bizim küçük cimcimemiz yaş haddinden olmuyor :26:

rapunzel ve garbera ise bana göre hala yeterli değil. :26:

geriye kalıyor demmay ve cimcime, ikisi de hem burada gerekli bilgisayar kullanımı için yeterli, maşallah katılımları da güzel, sohbetleri güzel:))
ne biliyim benim düşüncelerim bunlar, sizler de yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…