Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohhhh bizim hatunlar şimdiden tatil moduna girdi galiba
nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

bugün derece alırsak akşam 18:00 kadar topiğe gelen ödül vericem gerinize yok hıh

ohhhh bizim hatunlar şimdiden tatil moduna girdi galiba
nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

bugün derece alırsak akşam 18:00 kadar topiğe gelen ödül vericem gerinize yok hıh

toprakçığım canım ben bugün öyle yoğunumki daha yerime oturamadım bir türlü.arkaşımda izne ayrıldı kendi işlerimle beraber 3 kişinin işini yapıyorum.birde kızım yanımda oda beni yoruyor.fırsat buldukça girmeye çalışıyoryum.kusura bakmayın.

toprakcım benimde oğlum var malum. ancak onun uyku saatlerinde girebiliyorum. ama söz daha fazla girmeye calışacağım

bi de toprakcım yarın az girebilirim. kpss sınavında gözetmenim. tel götürmek yasak.sabahtan öğlene kadar ordayım.ondan sonrada kayınvalide hazretlerine gidicem.ordayken telle girerim artık.

bi de toprakcım yarın az girebilirim. kpss sınavında gözetmenim. tel götürmek yasak.sabahtan öğlene kadar ordayım.ondan sonrada kayınvalide hazretlerine gidicem.ordayken telle girerim artık.

canısı hafta sonları sakin oluyoruz zaten bir de yaz tatil günü herkes dışarıda sorun yok sen fırsat buldukça ceee de yeter bak cimcime ile sen ödül hakkını kaptını bile :)))))

pazartesi geliyosun di mi canım ben sana telimi göndereyim önümüzdeki cuma haftanın ilk başı burda olduğun için izinli yazmam sonra hiç gelemeyeceksin ya izinli yazarız cuma günü özeline bak sen

kızlar çıkmam gerek kardeş takımlardan gelen olursa yardımcı olursunuz
eve geçince hemen açmaya çalışıcam topiği
öpüyorum görüşürüzzzzzzzz

Kizlar basima gelenleri uzun uzun birazdan evde yazacam.beni anlayacaksiniz canlar. Topragim gecmisi okumadim ama Ben sayende sporsuzda olsa verdim.bu hafta vamisin yine......
Kilom

*** 6. Takım 316. Etap ***

kelebek.hill ( 60.5 / 60.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit. İzinli.
degua ( 64.2/64/0,2/%0,31)
fulias ( 50.5 / 50 /0,5 / %0,99) Mezun Olmak İstiyor.
concept ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / %0.30 )
fatos0808 (70.3//) Bildirimde Bulunmadı
maviyesil1999 ( 64.6 / 64.9 / -0.3 / -%0.46 )
destina_88 ( 63.7 / 63 / 0.7 / %1.1 )

6. Takım Ortalaması: % 0,32

Şimdiden teşekkürler

toprakscım bugün gösterdiğin yöntemle kontrol ettim doğru geldi...genede sen bak:))

Bu hafta teyzemden dolayi gercekten sporu yapamadim ustune bide guzel yemekleri yedim vere vere 100 gram verdim ama bgunden itibaren hemen kendimi toparliyom basladim bile fistik

dr.um bana belırlı zamanlarda goguslerını kontrol et demıstı. bır sertlık felan olursa haberım olsun demıstı. aılemdede kendımde kanser hucresı olayları yasandıgı ıcın. carsamba gunune kadar uzun bır suredır unuttum kendımı ellemeyı. carsamba gunu canım cok sıkkındı.ıhasan yok. ıs yok.kızlar yok.korkunc bır ruh halı..............
neyse banyoya gıttımde aklıma geldı dus alırken bır elledım sag gogus altımda fındık gıbı bır sertlık sıktım bıraz acıyor.oyle kopuklu kopuklu cıktım.sonra dusa gırdımmı hatırlamıyorum bıle.....elım gogsumde aynada baktım.elıf emerkenmı ısırdı felan ama bende bın soru aynı anda.neyse dolanıp duruyorum ama hıc bırsey kesmıyor benı.hasoyu arasam ıslerı var( bızım fıstık ve ıncır tarlalarımız var urfada ve bu ıslerı o keyfle yapar) onada soyleyemıyorum.kahve yapıyom ıcemıyom.karmasık bır ruh halı.aksama kadar kafamda mılyon senaryo yazdım bıde yazdıklarıma ınandım.mesela kansere yenıden yakalanıyorum cocuklarım kalıyor.baska kadın gelıyor cocuklar sefıllesıyor.........yada elıf kucuk dıye babaanneye atılıyor kızlar yatılı okula............... ben bu arada coktan cocuklara doyamadan olmus oluyorum .yok kanser olursam o surecı yasamam yıne ıntıhar ederım. bınlerce boyle hıkaye.......neyse ogle sonrası kızlar geldıler kuafore gıdecez dedıler.guvenlıktekı cocuklara rıca ettım yolun karsısına gecırdı kızları.bırde geldılerkı saclar yapılı evden genc kız gıbı elbıseler gıyınmıs.ojeler surulmus.tuhhhhhhhhhhh bunların buyudunu goremeyecem dıye bır krıze daha gırdım.aksam herkes uyudu.toprak cocukları gonderdım haber beklıyorum dedı ve ben koptum artık. ben gıtsem gelemeyecegım yollara kuzularım kımı beklerdıkı..........
gece hasanı aradım olayı anlattım ve gunlerdır gelmeyen kocamlar persembe 12 de dr.da ıdım.adam ultrasona baktı bırsey oldunu sanmıyorum dedı.baktıkı ben krızdeyım mamagrofı cektı ve hersey temızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
sıkıntıdan olabılırmıs. yag bezesı olabılırmıs. vs..... dun aksam gec saatte cekılen mamaografı elımde sabahı zor ettım.bugunde dr. sonucları gorunce duzeldım.kabus gıbı bır 3 gun gecırdım bu arada. ne yapayım sıvılce cıksa korkuyorum.sanırım olmekten degılde ayrılmaktan cocukların buyudunu gorememekten korkuyorum.ıyı haberı aldımda yolda ılk sıze yazdım.sımdı evdeyım sıpalarım yuzmede.elıf babasıyla uyuyor ve ben onları bır an bıle gozumden ayıramıyorum.yoklugum ıcın uzgunum kızlar ama o panık halınde sızıde yıpratmak ıstemedım.rabbım kımseye yasatmasın. allah sevdınızden kuzularınızdan sızı ayırmasın.hasanı anlatayım bız dr. bulustuk havaalanından dırek oraya gelmıs bembeyaz bır surat tek kelıme edemedı.elımı tuttu borkma ben olmedım daha dedı. o an ......bosverelım gıttı korktum ama gectı.benı affettınızmı.
canım topısım ıstenınce oluyormus demı senı 70 lerde gormek kendımı gormek kadar mutlu ettı.kazandın canım tebrıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
toprakcım tebrıkler cezamı verırken 1.6 kg yu sporsuz verdımı goz onune al.bu arada bu hafta cıkacak alcım. ne dıyon bacım yarısakmı bır hafta daha.sızınle son 25 gunnnnnnnnnnnnnnnnnn.

benı affedın sızı habersız bıraktım

Hos geldin canim nerelerdeydin kac kilo verdin ben anlamadim kim kazandi simdi

canım ıkımızde 72.9 duk
ben 72.9-71.3= 1.6
toprısım 72.9-70.9= 2

toprak kazandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

dusa gıreyım bıraz ısım var onları halledeyım.gelırım.opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…