ohhhh bizim hatunlar şimdiden tatil moduna girdi galiba
nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz
bugün derece alırsak akşam 18:00 kadar topiğe gelen ödül vericem gerinize yok hıh
Kaptandan müthiş kurallar
ohhhh bizim hatunlar şimdiden tatil moduna girdi galiba
nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz
bugün derece alırsak akşam 18:00 kadar topiğe gelen ödül vericem gerinize yok hıh
bi de toprakcım yarın az girebilirim. kpss sınavında gözetmenim. tel götürmek yasak.sabahtan öğlene kadar ordayım.ondan sonrada kayınvalide hazretlerine gidicem.ordayken telle girerim artık.
toprakçığım canım ben bugün öyle yoğunumki daha yerime oturamadım bir türlü.arkaşımda izne ayrıldı kendi işlerimle beraber 3 kişinin işini yapıyorum.birde kızım yanımda oda beni yoruyor.fırsat buldukça girmeye çalışıyoryum.kusura bakmayın.
pazartesi geliyosun di mi canım ben sana telimi göndereyim önümüzdeki cuma haftanın ilk başı burda olduğun için izinli yazmam sonra hiç gelemeyeceksin ya izinli yazarız cuma günü özeline bak sen
*** 6. Takım 316. Etap ***
kelebek.hill ( 60.5 / 60.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit. İzinli.
degua ( 64.2/64/0,2/%0,31)
fulias ( 50.5 / 50 /0,5 / %0,99) Mezun Olmak İstiyor.
concept ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / %0.30 )
fatos0808 (70.3//) Bildirimde Bulunmadı
maviyesil1999 ( 64.6 / 64.9 / -0.3 / -%0.46 )
destina_88 ( 63.7 / 63 / 0.7 / %1.1 )
6. Takım Ortalaması: % 0,32
Şimdiden teşekkürler
Bu hafta teyzemden dolayi gercekten sporu yapamadim ustune bide guzel yemekleri yedim vere vere 100 gram verdim ama bgunden itibaren hemen kendimi toparliyom basladim bile fistikcanlar hepimizi tebrik ediyorum
gogo regl olduğun için şişlik vardır demek ki 1 kiloya yakın vermişsin
bahargeçen hafta teyzenden dolayı böyle oldu sanırım haftaya güzel ver lütfen tamam mı fıstıkım, canını da çok sıkma vardır herişte bir hayır merak etme
işlerim bugün biraz yoğun arada bakıyorum sayfam açık, bir ara listemizi paylaşırım güzel bir ortalamamız var
Canim bir sene kendimizi herseyden soyutladik dershaneye gttik sinava hazirlandik ama olmadi kismet degilmisCanim dun cok kotu bi gundu benim icn o yuzden canim hic bisey istemedi
Guzel canim menun kilolarin icinde tebrikler fistik
üzme kendini tatlım yaa.üzgün olduğunda kendini yemeğe vermiyosun iii bariii. bölümleriniz güsel atanırsınız üzülme ama sıkı çalışmak gerekiyorrr
anladım cnm .merak ettim. bizde cumhuriyet mah. oturuyoruz. öğretmen evinin oralarda.yeşilyola yakın olan kısmında:))
teşekkürler toprakcımmm .öğrendim:)) msj sayımm 45 miş
***4. TAKIM 316.ETAP MESAJ ***
topraks : 102
gogo2405:86
cimcimesude:50
nurork:45
bahar2106 :56
zeynep_canan :13
Hos geldin canim nerelerdeydin kac kilo verdin ben anlamadim kim kazandi simdiKizlar basima gelenleri uzun uzun birazdan evde yazacam.beni anlayacaksiniz canlar. Topragim gecmisi okumadim ama Ben sayende sporsuzda olsa verdim.bu hafta vamisin yine......
KilomEki Görüntüle 749579 Eki Görüntüle 749579
Hos geldin canim nerelerdeydin kac kilo verdin ben anlamadim kim kazandi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?