tatlım suzme yogurt yıyorsan sana nefıs tarıfler yazarım.haber ver yeterkötü olmuş tamamını yemen. gerçi bi de sıcaksa ekmekkk insan ne kadar yediğini anlamıyor .
nesfit sütle yeniyor ya cnm. ben maalesef süt de içemiyorum.
şimdi siz bana diyeceksiniz. onu yemio bunu yemio diye. ama ne yapayım. süt ve süt ürünlerini sevmiyorum. yiyebildiğim tek süt ürünü yoğurt. o da ya cacık olacak. ya da iyice ezilecek. içine sarımsak, nane falan konulacak. biz küçükken doktorlar yumurta,peynir, zeytin vs. gibi şeyleri çocuklara bulamac gibi yapıp yedirin demişler.o yüzden tiksiniyorum, yiyemiyorum
bu krakerlerı tonla mı aldın kuzum yaaaaaaaaaaa.bıtene kadar bızde bıttık.bır daha kasaya elınde krakerle gıttını gorursem karısmam yolarımmmmmmmmmmmartık kraker yemeyeceğim. baya bi tepki aldı:):) zaten bitti diyet krakerlerim. almayacağım artık:)
meyve cok sekerlı ve aksam 5 ten sonra yenen meyve yag depo ettırır.meyve yemekten 2 saat once ve sonra pro.grubuyla yenmelı dogru.ama porsıyonu unutma yerken.meyveyle aram süper. ama ondada söyle bir sorun var.amcamın kızı diyetisyen .bi ara sabahları meyve salatası yapıyodum.ama kısa bir süre sonra aç kurt gibi dolaşıyorum.sordum ona. neden böyle diye.meyvenin yanında mutlaka protein grubundan bi şey yemek lazımmış.ancak o zaman uzun süre tokluk sağlarmış.o biz bu nedenle her diyet listesinde aralara elma ve ayran yazarız demişti. gerçi hepiniz biliyosunuzdur bunu. ben sabah sabah meyveleri hüpletince kan şekeri tavan yapıyo hızlı bi şekilde. sonra da acıkıyorum...en iiisi ben sabahları köfteye devam edeyim:))
balıktan tıksınır oldum su gunlerdeeeeeeeeeeeeeeeama bebısle gelen her kıloyu ben senın yerınede tasırım.keske daha cok cocugum olsa.belkıde olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbu arada zamanında yapmadığı diyet kalmamış, zayıf ama aç biri olarak söylüyorum.özellikle dukan diyetinden falan uzak durun. kpss döneminde kilo almıştım.sonra vereyim diye kitabını aldım. evt çok güsel kilo verdim hemde kısa süre içinde. ama diyeti sonuna kadar yapmak neredeyse imkansız. eee bi de cep yakan bi diyet sürekli proteeinli beslenmek.kredi kartlarım et, balık, tavukla dolmuştu. bi de sınırsız olunca ....hayatım boyuncada böyle beslenemezdim.nolduuu hamile kaldım.sonra gümmmm.kilolar gelsin geriii
senın bandın ses yapmıyormu benımkı hırlıyor resmen ustune cıkınca herkes bızım balkona bakıyor.bende gerı ınıyom.ben de koşu bandına çıkıcam birazdan, teyzemin evindeyken nimetlerden faydalanayım
menün güzel, akşamki hele ohhhh götüüüüüüürrrrr oyyy künefeeeeeeekstra spor alayım tatlım
teşekkür ederim tatlım ikisi için de
yarın uçuyo da sen de cumaya uçma bakbari güzel spor yap:)
gez bakalım canısı iyi eğlenceler, bizi unutma dönüşte bekliyoruz
olsun canım önemli değil anlıyoruz bi şekilde sen yaz da biz okuruz, hem kalori harcıyoruzs senin yazıları çözerken
teşekkür ederim ayrıca
sorun yok tatlım
bak hasarsız diyemiyeceğim ama az hasarla dön lütfen, yemek açısından çok tehlikeli bölgeye gidiyosun, bol bol gez az az tadımlık ye, hepimizin yerine bir lokma alma sakın yanarsın
evet bende de antipati var bu diyete karşı, en güzeli sağlıklı beslenip herşeyden kararınca yemek
bence deeeeeeeeeeee sen takıl kafana göre pes ettim
ben toprak ıcın daha cok sevındım onun coskuya ıhtıyacı vardıberilcm .geçmiş olsun cnm. insan bazen boş yere panik olabiliyor.toprağında seninde kilo vermene çook sevindimm..
berilllllllllll yüreğim ağzıma gelmişti çok sevindim, eğer endişenin artmasına sebep olduysam çok üzgünüm. Yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, şimdi iyi olmana çok sevindim canım benim
şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum akşama uğrarım konuşuruz kızlar
nurdancım teşekkür ederim hesap yapmışsın öptüm fıstıkım
kızlar akşama müsait olanlar gelsdin kaynatalımmmmmmmm
1. cocuklar dayanamıyorsa getır derım.günaydın canım, ben çok hazırım:))) çocuklarla konuşmadım su sesimi duyunca caz yapar annemle konuştum Su bazen eve gidelim diyomuş ama şimdilik çok sorun yok
ara ile akşam yemeği olmamış tatlım, sen bu ara tatlıdan gidiyosun yarın tartı var bugün yeme fazladan spor yap canısı
sabah sucuk yemişsin canım genel olarak menünü beğenmedim canım teyzeden dolayı demiştin ama bu akşam spor çok yap ok mi tatliş
menü fena değil canım izine çıkınca bilgisayar yok napıcan buradanda mı izin alıcan
evet canısı çok az geliyosun evdeysen bilgisayarı açık bıraksan arada bir uğrasan bence zayıflamak istiyorsan fırsat yaratmalısın canım, nedir yoğun olan işlerin canım hiç mi fırsat bulamazsın
bende aynen bu hafta yeter artık kafayı bozdun sen diyo eşim bende yarış var bu hafta şu altıları göriyim rölantiye alıcam
aklına geldıgım ıcın sagol seker.toprak yaglı ekmegı yedınmı merak ettım .komsun yapacaktı yaaaaaadünkü menümü de yazayım kıslar
beril yok merak etmeye başladım, zeynepin cezası ne zaman bitiyor acaba? hani kızlar nerdesinizzzzzzzz
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
akşamüstü
1 ısırık çikolata
akşam
kıymalı 1 yumurta
çok az makarna
Yarım dilim ekmek
yoğurt
su 2 lt
spor
sabah 30 dk ( 20 dk trambolin+ 200 mekik+100 bel çevirme)
akşam 40 dk ( 30 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş+ 200 mekik+100 bel çevirme)
su krakerı bırak canım kalorısı az olması sorun degıl unlu gıda. bır hafta bır dene ya. bence onun yerıne 4 salatalık ye daha ıyı 4 salatalık hem daha az kalorılı.cıldınıde guzellestırır.ya cnm special klara bi başlayınca devamı geliyo.çok seviorum tadını. ama tepki aldı.bi süre ara verdim:)))
akşam olmamış bence.künefe bozmuşş işi:) bi de adanada çok yağ var. spor güsel olmuş ama.
sucuğu bende çok seviyorum.dün hatta tostunu yapmıştım. ama yağlı olduğundan sınırlı yemek gerekiyor.onun dışındaki menüyü ve sporu beğendim
kraker hastalığı sana geçti herhalde cnm:)) krakerler yarım paketse sorun yokta sen de benim gibi tamamını yiyosan azcık sıkıntılı
tamam cnm dün wordde bi kısmını cevaplamıştım birazdan tamamlarım
spor çok güsell.ama çikolataaa cısss:) gerçi yarışta olduğundan çok az yemişsindir herhalde:)makarna ve ekmek. eğer 1 kaşıksa sıkıntı yokta 2 kaşıksa hemde ekmek azıcık karbonhidrat fazla olmuş olur.
künefe, şekerpara .afiyet olsun cnmmm:)) ama dikkat et artılarla dönmesin. akşamki ara ve menüyü beğenmedim.şekerparee, kısır,börek... bunlarla hem doymamıssındır.hem de cıssss.
benım yoklugumda hemmende bosluk doldurmaya baslamıssın hacıııııııııııııtabi ki okuduk ve ben de çok memnun oldum arkadaşım şimdilik takıma da alınmış görünüyorsun:) cimcime de izne çıkıyor artık boşlukları siz dolduracaksınız:))
9 temmuz salı cuma günü için bir çare düşünelim kilo bildirimini yaparsın, o zaman izinli yazarız olur mu? telefonumu gönderirim sana gerekirse
senı okurken ıcımden bacak arasına dolgu topuk 40 numara ayaklarımla tekme atmak ıstedım nıyeyse.tekme attıktan sonrakı adamın halını hayal etseneya arkadaşlar müdürümü boğazlamamk için kendimi zor tutuyorum.geçen gün ayniyattan bana başka birimden bir devir yapılmıştı ve yanlıştı ben imza atmadım.adam geçen geldi bana tekrar imzalamamı istedi daha sonra düzelteceklerini söylediler ben de düzelince imzalarım dedim.adam gidip amirime imzalattı ama imza yetkisi bende bende odaya girip hocam bu imza bir anlam ifade etmiyor ben bunu arkadaşa izza ettim dedim ama inatla size imzattıyor dedim vede çıktım.adam tüm birimlere bu kadın ne ya demiş nerdeyse adamı dövecekti demiş.sinirlerim bozuldu gelen giden sen kiminle kavga ettin diye soruyorlar.kavga etmedim diyiyorum ama tuaf tuaf bakıyorlar adam hakkımda ne dediyse artık..
anacım ne deyım sana kılo aldıysannnnnnnnnn.ama bu hafta kraker ekmek sımıt karpuz muz dıyenı fena yapacam.sende dahılllllllllya yarın kilo bildirimi var ben bu sabah almış görünüyordum inşallah yarına sonuçlar değişir...64.400 görünüyordum..
aynen homını gırtlak yedık bacımhepimiz öyle diyoruz ama bakalım bak mezun olanlar homini homini götürüyorlar:)))))
aslında son zamanlarda zeynebın durumu dıskalıfıye ettırır ama senın ıyı nıyetın ne dyım bana dusmez.keske oda bıraz takımı ve katılımın esas olduguna dıkkat etseymıs neysezeyneeeeeeeeeeppppppppppppppppp
canım benım sıkma canını hayırlı degılmıs.belkı daha buyuk bır kısmetınız cıkacak.belkı daha cok sevecegın kazanacagın baska bır kapı acılacak.bu guzel yaslarını boyle heba etme.daha yolun basındasın boncugumBugun kpss atamalari aciklandi bem ve erkek arkadasim yine yerlesemedik moral felan hic bisey kalmadi bendecok kotuyum yerin dibine girmek istiyorum iyi geceler kizlar yarin gorusuruz
ahhhhhhhhhh kusum ah bu dusuncelerıne 5 yıl sonra gulerken yanında olabılsemde hatırlatsam.ınankı su akarını bulur bır gun.şuanda burayı psikoloğ gibi hissettim içimi dökem bari dinleyende yokdayarın görürsünüz artık
insan böyle zamanlarda kendini şuçluyor hep yaa acaba ne günah işledimde olmuyor diyor cevremdeki insanların istedikleri teker teker oluyor ben elimi neye atsam kuruyor onlar farklı bi duamı ediyor diyorum yada okuyup üfletiyormu onların benden farkı ne diyorum kendimi yiyip bitiriyorum
şöyle kaçıp gidesim var herkezden herşeyden uzakk
ben yine doldum boşalacak insan arıyorum kimse yokmu hu hu
aglasam iyice icimdeki sıkıntılar gidermiki acaba :44::44:
günaydın güzeller menümü yazayım sonra zeyneple benim kilomu bildireyim çıkıcam
sabah
1 dilim tam buğday
1 parça beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 kıymalı yumurta
az makarna
yarım dilim ekmek
evden götürmüştüm yemeği
ara
yarım kase nesfit+süt
akşam
bezelye pilav
bir tabağa yarım yarım koydum
yoğurt
su 2 lt
spor sabah 40 dk ( yarım saat mezdeke 10 dk 200 mekik+bel çevirme)
akşam arkadaşım geldi tam spora hazırlanırken gece gitti sohbet muhabbet spor yalan oldu
keşke yapabilseydim azıcık daha fazla vermiş olurdum ama olsun bu bile benim için milat
teşekkürler berrrrrrilllllllllllllllllllllllll
resmini koyayım önce kilomun:119::124:
Eki Görüntüle 749206
berili çok merak ettim umarım ciddi bir durum yoktur, son bir mesaj yazmıştı biraz üzgündü gelmedi sonra hiç
1. cocuklar dayanamıyorsa getır derım.
2. hayırdır dıyetımı bosluyon yarısımı anlamadım neyı nıye rolantıye aldınnnnnnnnn
aklına geldıgım ıcın sagol seker.toprak yaglı ekmegı yedınmı merak ettım .komsun yapacaktı yaaaaaa
su krakerı bırak canım kalorısı az olması sorun degıl unlu gıda. bır hafta bır dene ya. bence onun yerıne 4 salatalık ye daha ıyı 4 salatalık hem daha az kalorılı.cıldınıde guzellestırır.
benım yoklugumda hemmende bosluk doldurmaya baslamıssın hacııııııııııııı
senı okurken ıcımden bacak arasına dolgu topuk 40 numara ayaklarımla tekme atmak ıstedım nıyeyse.tekme attıktan sonrakı adamın halını hayal etsene
anacım ne deyım sana kılo aldıysannnnnnnnnn.ama bu hafta kraker ekmek sımıt karpuz muz dıyenı fena yapacam.sende dahılllllllll
aynen homını gırtlak yedık bacım
aslında son zamanlarda zeynebın durumu dıskalıfıye ettırır ama senın ıyı nıyetın ne dyım bana dusmez.keske oda bıraz takımı ve katılımın esas olduguna dıkkat etseymıs neyse
canım benım sıkma canını hayırlı degılmıs.belkı daha buyuk bır kısmetınız cıkacak.belkı daha cok sevecegın kazanacagın baska bır kapı acılacak.bu guzel yaslarını boyle heba etme.daha yolun basındasın boncugum
ahhhhhhhhhh kusum ah bu dusuncelerıne 5 yıl sonra gulerken yanında olabılsemde hatırlatsam.ınankı su akarını bulur bır gun.
cok guzel bır resım.sende bana ınanıp guvenıp cabaladın ıcın sagol.dusunuyorumda sanırım ben senın kadar azmetmemısım..
gecte olsa geldımmmmmmmmmmm.
toprak son 25 gunum var ve 4 -5 kılo ne dıyon bacım benımle ugrasınmı
ben geri geldim yemekleri hazırladım goncam dedi ben uyyorumyemiycem anneannem ben tokum dedi canınız isterse ben de bir tabağa bezelye pilav yoğurt ayaküstü götürdüm:)))
ben toprak ıcın daha cok sevındım onun coskuya ıhtıyacı vardı
cekılın ulennnnnnnnn toprak kılo verıyor kım tutar kızım senı artık degılmı.
sagol fıstıgım sanırım panık atak hastası olacam burnumdan sıvılce cıksa korkuyorum artık
senlık degıl bebegım ya.ne yapayım benımde zaaflarım cocuklarım.kımseyle paylasamıyorum.doyamıyorum desem daha dogru.allah verdı ama ne bıleyım ıste oyle.bazen bazı duyguları yazıya dokmek ıfade etmek cok zor.buda onlardan bırı.bırde benım gıbı korkak bırı yanlız 4 gun bırakılırmı yaaaaaaaaaaa.
sagolasın arkadasım bende cok sevındım yaa
ınsan boyle durumlarda doktorun bakısından tavrından yavas konusmasından bıle kıllanabılıyor.kendınıze cocuklarınız ıcın ıyı bakın lutfen.hastalıgım donemınde kızlarımın cektıgı acılar sordugu soruları yazsam yemınle yerınızde duramazsınız.allah hıc bırınıze acı gun gostermesın.
hıc 2 kılo vermıs bırıne yakısmayan bır 3 lu olmus bu tabak
o yesıl mınıs seyler korkunc kh yuklu
plavı dememe gerek yok sanırım.odul gunumu dıyecem ama sen buna odul demezsın
hatun kaç günün acısını çıkarmış:) tek tek cevaplayım bari
oğlum değil de kızım biraz mızmız yapmış ama şimdi iyiymiş biraz daha dursunlar bakalım
kilo vermeyi görmüyomusun deli gibi spor aç bir karın anca 2 kilo benim vücuda yapışmış bunlar gitmiyo, aynı performansı başka biri sergileseydi 3-3,5 kilo vermişti:) 69 olduktan sonra rölantiye alıp eski sistem yavaş yavaş gideyim ben senin hızına yetişemem kızım
heee napıyım kimse çene çalmıyo benle, senin gibi gevezeleri arıyorum
zeynebin bende kredisi var:) onu kullanıyo bundan sonra gezmiycek başka yerlerde:)))) hafta sonu geliyomuş
sen sağol canım bir hevesle kurtuldum 2 kilodan şu altıları da bir görsem ohhhhh, son 25 günde 5 kilo çok değilmi canısı yaaa olsun biz yine de yarışalım bu arada ben de hedefe yaklaşırım
yağlı çörek yemedim 70 olunca yiycem önümüzdeki hafta sonu inşallah
canım ıstersen 3 hafta 3 yarıs yapalım ama bu sefer r mıze gunluk odevlerde verelım.salıdan sonra ınsallah spor yapacam.ama ebruyla yapamıyorum yenı yollar bulacam.ıkı kılo gobegıne yansıdımı egerkı ınceldını hıssedıyorsan yagdan gıtmıstır ıkı kılon..takım katılımla ayakta duruyor ramazanda daha kotu oluruz gıbıme gelıyor.benı etkılemıyor cunku oruc tutacama gıdıp ıntıhar etmelıymısım esım oyle dıyor benım ılaclarım varda.kılo sorunu ıse 5 olmazda 3 olur 4 olur dıye dusunuyorum kasmıyorum kendımı hafta ıcı resım ekleyım bakın 176 da zaten kotu degılm
canımm çok geçmiş olsun cok üzüldümm okuyuncadr.um bana belırlı zamanlarda goguslerını kontrol et demıstı. bır sertlık felan olursa haberım olsun demıstı. aılemdede kendımde kanser hucresı olayları yasandıgı ıcın. carsamba gunune kadar uzun bır suredır unuttum kendımı ellemeyı. carsamba gunu canım cok sıkkındı.ıhasan yok. ıs yok.kızlar yok.korkunc bır ruh halı..............
neyse banyoya gıttımde aklıma geldı dus alırken bır elledım sag gogus altımda fındık gıbı bır sertlık sıktım bıraz acıyor.oyle kopuklu kopuklu cıktım.sonra dusa gırdımmı hatırlamıyorum bıle.....elım gogsumde aynada baktım.elıf emerkenmı ısırdı felan ama bende bın soru aynı anda.neyse dolanıp duruyorum ama hıc bırsey kesmıyor benı.hasoyu arasam ıslerı var( bızım fıstık ve ıncır tarlalarımız var urfada ve bu ıslerı o keyfle yapar) onada soyleyemıyorum.kahve yapıyom ıcemıyom.karmasık bır ruh halı.aksama kadar kafamda mılyon senaryo yazdım bıde yazdıklarıma ınandım.mesela kansere yenıden yakalanıyorum cocuklarım kalıyor.baska kadın gelıyor cocuklar sefıllesıyor.........yada elıf kucuk dıye babaanneye atılıyor kızlar yatılı okula............... ben bu arada coktan cocuklara doyamadan olmus oluyorum .yok kanser olursam o surecı yasamam yıne ıntıhar ederım. bınlerce boyle hıkaye.......neyse ogle sonrası kızlar geldıler kuafore gıdecez dedıler.guvenlıktekı cocuklara rıca ettım yolun karsısına gecırdı kızları.bırde geldılerkı saclar yapılı evden genc kız gıbı elbıseler gıyınmıs.ojeler surulmus.tuhhhhhhhhhhh bunların buyudunu goremeyecem dıye bır krıze daha gırdım.aksam herkes uyudu.toprak cocukları gonderdım haber beklıyorum dedı ve ben koptum artık. ben gıtsem gelemeyecegım yollara kuzularım kımı beklerdıkı..........
gece hasanı aradım olayı anlattım ve gunlerdır gelmeyen kocamlar persembe 12 de dr.da ıdım.adam ultrasona baktı bırsey oldunu sanmıyorum dedı.baktıkı ben krızdeyım mamagrofı cektı ve hersey temızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
sıkıntıdan olabılırmıs. yag bezesı olabılırmıs. vs..... dun aksam gec saatte cekılen mamaografı elımde sabahı zor ettım.bugunde dr. sonucları gorunce duzeldım.kabus gıbı bır 3 gun gecırdım bu arada. ne yapayım sıvılce cıksa korkuyorum.sanırım olmekten degılde ayrılmaktan cocukların buyudunu gorememekten korkuyorum.ıyı haberı aldımda yolda ılk sıze yazdım.sımdı evdeyım sıpalarım yuzmede.elıf babasıyla uyuyor ve ben onları bır an bıle gozumden ayıramıyorum.yoklugum ıcın uzgunum kızlar ama o panık halınde sızıde yıpratmak ıstemedım.rabbım kımseye yasatmasın. allah sevdınızden kuzularınızdan sızı ayırmasın.hasanı anlatayım bız dr. bulustuk havaalanından dırek oraya gelmıs bembeyaz bır surat tek kelıme edemedı.elımı tuttu borkma ben olmedım daha dedı. o an ......bosverelım gıttı korktum ama gectı.benı affettınızmı.
canım topısım ıstenınce oluyormus demı senı 70 lerde gormek kendımı gormek kadar mutlu ettı.kazandın canım tebrıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
toprakcım tebrıkler cezamı verırken 1.6 kg yu sporsuz verdımı goz onune al.bu arada bu hafta cıkacak alcım. ne dıyon bacım yarısakmı bır hafta daha.sızınle son 25 gunnnnnnnnnnnnnnnnnn.
benı affedın sızı habersız bıraktım
canım ıkımızde 72.9 duk
ben 72.9-71.3= 1.6
toprısım 72.9-70.9= 2
toprak kazandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
biliyorum canım öğretmen evinin oraları gençliğim afyonda geçtiCanim dun cok kotu bi gundu benim icn o yuzden canim hic bisey istemedi
Guzel canim menun kilolarin icinde tebrikler fistik
üzme kendini tatlım yaa.üzgün olduğunda kendini yemeğe vermiyosun iii bariii. bölümleriniz güsel atanırsınız üzülme ama sıkı çalışmak gerekiyorrr
anladım cnm .merak ettim. bizde cumhuriyet mah. oturuyoruz. öğretmen evinin oralarda.yeşilyola yakın olan kısmında:))
teşekkürler toprakcımmm .öğrendim:)) msj sayımm 45 miş
hoş geldin beril ne güzel sende vermişsin kiloo.Kizlar basima gelenleri uzun uzun birazdan evde yazacam.beni anlayacaksiniz canlar. Topragim gecmisi okumadim ama Ben sayende sporsuzda olsa verdim.bu hafta vamisin yine......
KilomEki Görüntüle 749579 Eki Görüntüle 749579
dr.um bana belırlı zamanlarda goguslerını kontrol et demıstı. bır sertlık felan olursa haberım olsun demıstı. aılemdede kendımde kanser hucresı olayları yasandıgı ıcın. carsamba gunune kadar uzun bır suredır unuttum kendımı ellemeyı. carsamba gunu canım cok sıkkındı.ıhasan yok. ıs yok.kızlar yok.korkunc bır ruh halı..............
neyse banyoya gıttımde aklıma geldı dus alırken bır elledım sag gogus altımda fındık gıbı bır sertlık sıktım bıraz acıyor.oyle kopuklu kopuklu cıktım.sonra dusa gırdımmı hatırlamıyorum bıle.....elım gogsumde aynada baktım.elıf emerkenmı ısırdı felan ama bende bın soru aynı anda.neyse dolanıp duruyorum ama hıc bırsey kesmıyor benı.hasoyu arasam ıslerı var( bızım fıstık ve ıncır tarlalarımız var urfada ve bu ıslerı o keyfle yapar) onada soyleyemıyorum.kahve yapıyom ıcemıyom.karmasık bır ruh halı.aksama kadar kafamda mılyon senaryo yazdım bıde yazdıklarıma ınandım.mesela kansere yenıden yakalanıyorum cocuklarım kalıyor.baska kadın gelıyor cocuklar sefıllesıyor.........yada elıf kucuk dıye babaanneye atılıyor kızlar yatılı okula............... ben bu arada coktan cocuklara doyamadan olmus oluyorum .yok kanser olursam o surecı yasamam yıne ıntıhar ederım. bınlerce boyle hıkaye.......neyse ogle sonrası kızlar geldıler kuafore gıdecez dedıler.guvenlıktekı cocuklara rıca ettım yolun karsısına gecırdı kızları.bırde geldılerkı saclar yapılı evden genc kız gıbı elbıseler gıyınmıs.ojeler surulmus.tuhhhhhhhhhhh bunların buyudunu goremeyecem dıye bır krıze daha gırdım.aksam herkes uyudu.toprak cocukları gonderdım haber beklıyorum dedı ve ben koptum artık. ben gıtsem gelemeyecegım yollara kuzularım kımı beklerdıkı..........
gece hasanı aradım olayı anlattım ve gunlerdır gelmeyen kocamlar persembe 12 de dr.da ıdım.adam ultrasona baktı bırsey oldunu sanmıyorum dedı.baktıkı ben krızdeyım mamagrofı cektı ve hersey temızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
sıkıntıdan olabılırmıs. yag bezesı olabılırmıs. vs..... dun aksam gec saatte cekılen mamaografı elımde sabahı zor ettım.bugunde dr. sonucları gorunce duzeldım.kabus gıbı bır 3 gun gecırdım bu arada. ne yapayım sıvılce cıksa korkuyorum.sanırım olmekten degılde ayrılmaktan cocukların buyudunu gorememekten korkuyorum.ıyı haberı aldımda yolda ılk sıze yazdım.sımdı evdeyım sıpalarım yuzmede.elıf babasıyla uyuyor ve ben onları bır an bıle gozumden ayıramıyorum.yoklugum ıcın uzgunum kızlar ama o panık halınde sızıde yıpratmak ıstemedım.rabbım kımseye yasatmasın. allah sevdınızden kuzularınızdan sızı ayırmasın.hasanı anlatayım bız dr. bulustuk havaalanından dırek oraya gelmıs bembeyaz bır surat tek kelıme edemedı.elımı tuttu borkma ben olmedım daha dedı. o an ......bosverelım gıttı korktum ama gectı.benı affettınızmı.
canım topısım ıstenınce oluyormus demı senı 70 lerde gormek kendımı gormek kadar mutlu ettı.kazandın canım tebrıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
toprakcım tebrıkler cezamı verırken 1.6 kg yu sporsuz verdımı goz onune al.bu arada bu hafta cıkacak alcım. ne dıyon bacım yarısakmı bır hafta daha.sızınle son 25 gunnnnnnnnnnnnnnnnnn.
benı affedın sızı habersız bıraktım
çook geçmiş olsun canım.kontrollerini aksatma sakın..böyle zamanlarda ilk çocuklar düşünülüyo zaten.Allah vermesin bi daha hastalık falan inşallah..
ben burdayım bebegim misafirin gidince gel sendeberilllllllllll yüreğim ağzıma gelmişti çok sevindim, eğer endişenin artmasına sebep olduysam çok üzgünüm. Yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, şimdi iyi olmana çok sevindim canım benim
şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum akşama uğrarım konuşuruz kızlar
nurdancım teşekkür ederim hesap yapmışsın öptüm fıstıkım
kızlar akşama müsait olanlar gelsdin kaynatalımmmmmmmm
5sene sonra belki evlenmiş bebişim olmuştur dogum sonrası kilolar için buraya gelmiş olurum belki bi ihtimal karşılasırız1. cocuklar dayanamıyorsa getır derım.
2. hayırdır dıyetımı bosluyon yarısımı anlamadım neyı nıye rolantıye aldınnnnnnnnn
aklına geldıgım ıcın sagol seker.toprak yaglı ekmegı yedınmı merak ettım .komsun yapacaktı yaaaaaa
su krakerı bırak canım kalorısı az olması sorun degıl unlu gıda. bır hafta bır dene ya. bence onun yerıne 4 salatalık ye daha ıyı 4 salatalık hem daha az kalorılı.cıldınıde guzellestırır.
benım yoklugumda hemmende bosluk doldurmaya baslamıssın hacııııııııııııı
senı okurken ıcımden bacak arasına dolgu topuk 40 numara ayaklarımla tekme atmak ıstedım nıyeyse.tekme attıktan sonrakı adamın halını hayal etsene
anacım ne deyım sana kılo aldıysannnnnnnnnn.ama bu hafta kraker ekmek sımıt karpuz muz dıyenı fena yapacam.sende dahılllllllll
aynen homını gırtlak yedık bacım
aslında son zamanlarda zeynebın durumu dıskalıfıye ettırır ama senın ıyı nıyetın ne dyım bana dusmez.keske oda bıraz takımı ve katılımın esas olduguna dıkkat etseymıs neyse
canım benım sıkma canını hayırlı degılmıs.belkı daha buyuk bır kısmetınız cıkacak.belkı daha cok sevecegın kazanacagın baska bır kapı acılacak.bu guzel yaslarını boyle heba etme.daha yolun basındasın boncugum
ahhhhhhhhhh kusum ah bu dusuncelerıne 5 yıl sonra gulerken yanında olabılsemde hatırlatsam.ınankı su akarını bulur bır gun.
cok guzel bır resım.sende bana ınanıp guvenıp cabaladın ıcın sagol.dusunuyorumda sanırım ben senın kadar azmetmemısım..
gecte olsa geldımmmmmmmmmmm.
toprak son 25 gunum var ve 4 -5 kılo ne dıyon bacım benımle ugrasınmı
ooooohh yarasın fıstıgımaben geri geldim yemekleri hazırladım goncam dedi ben uyyorumyemiycem anneannem ben tokum dedi canınız isterse ben de bir tabağa bezelye pilav yoğurt ayaküstü götürdüm:)))
ramazanlıkda kilo vericemmi alıcammı çok merak ediyorum :44::44: genelde verirdim hep akşamları spor yaparsam veririm belkicanım ıstersen 3 hafta 3 yarıs yapalım ama bu sefer r mıze gunluk odevlerde verelım.salıdan sonra ınsallah spor yapacam.ama ebruyla yapamıyorum yenı yollar bulacam.ıkı kılo gobegıne yansıdımı egerkı ınceldını hıssedıyorsan yagdan gıtmıstır ıkı kılon..takım katılımla ayakta duruyor ramazanda daha kotu oluruz gıbıme gelıyor.benı etkılemıyor cunku oruc tutacama gıdıp ıntıhar etmelıymısım esım oyle dıyor benım ılaclarım varda.kılo sorunu ıse 5 olmazda 3 olur 4 olur dıye dusunuyorum kasmıyorum kendımı hafta ıcı resım ekleyım bakın 176 da zaten kotu degılm
yandan yandan ooh oohmidem yandı zaten öfffff
şimdi akşama bir mezdeke yapar eritirim ben onları
olur ama çok zorlamak yok beni tamam mııı :))) ben de oruç tutmuyorum karnımı ölçücem ama kardeşimin kapanmayan pantalonunu giyiyorum iki gündür:))) şimdi bir elbisesi var onu kestirmişim gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?