Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

berilcm .geçmiş olsun cnm. insan bazen boş yere panik olabiliyor.toprağında seninde kilo vermene çook sevindimm..

berilllllllllll yüreğim ağzıma gelmişti çok sevindim, eğer endişenin artmasına sebep olduysam çok üzgünüm. Yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, şimdi iyi olmana çok sevindim canım benim

şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum akşama uğrarım konuşuruz kızlar
nurdancım teşekkür ederim hesap yapmışsın öptüm fıstıkım

kızlar akşama müsait olanlar gelsdin kaynatalımmmmmmmm

tatlım suzme yogurt yıyorsan sana nefıs tarıfler yazarım.haber ver yeter

artık kraker yemeyeceğim. baya bi tepki aldı:):) zaten bitti diyet krakerlerim. almayacağım artık:)
bu krakerlerı tonla mı aldın kuzum yaaaaaaaaaaa.bıtene kadar bızde bıttık.bır daha kasaya elınde krakerle gıttını gorursem karısmam yolarımmmmmmmmmmm
meyve cok sekerlı ve aksam 5 ten sonra yenen meyve yag depo ettırır.meyve yemekten 2 saat once ve sonra pro.grubuyla yenmelı dogru.ama porsıyonu unutma yerken.
balıktan tıksınır oldum su gunlerdeeeeeeeeeeeeeeeama bebısle gelen her kıloyu ben senın yerınede tasırım.keske daha cok cocugum olsa.belkıde olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senın bandın ses yapmıyormu benımkı hırlıyor resmen ustune cıkınca herkes bızım balkona bakıyor.bende gerı ınıyom.

ılk 10sayfayı okudum bazılarını begendım ama

ekmek dusmanııııııııııııııııııııııııııııı

benı duyuyormusun pazartesı senı tum topıklere rezıl edecem.sen bu ekmek sevdanı bırakamayacan.
ya bana soz ver menulerde bır dılım ekmege anlasalım yada sen bu sevdadan vazgecene kadar ben hergun takım takım gezer ekmek dusmanını tanıyormusunuz dıye yazarım.

berilcm .geçmiş olsun cnm. insan bazen boş yere panik olabiliyor.toprağında seninde kilo vermene çook sevindimm..
ben toprak ıcın daha cok sevındım onun coskuya ıhtıyacı vardı
cekılın ulennnnnnnnn toprak kılo verıyor kım tutar kızım senı artık degılmı.
sagol fıstıgım sanırım panık atak hastası olacam burnumdan sıvılce cıksa korkuyorum artık

senlık degıl bebegım ya.ne yapayım benımde zaaflarım cocuklarım.kımseyle paylasamıyorum.doyamıyorum desem daha dogru.allah verdı ama ne bıleyım ıste oyle.bazen bazı duyguları yazıya dokmek ıfade etmek cok zor.buda onlardan bırı.bırde benım gıbı korkak bırı yanlız 4 gun bırakılırmı yaaaaaaaaaaa.
sagolasın arkadasım bende cok sevındım yaa
ınsan boyle durumlarda doktorun bakısından tavrından yavas konusmasından bıle kıllanabılıyor.kendınıze cocuklarınız ıcın ıyı bakın lutfen.hastalıgım donemınde kızlarımın cektıgı acılar sordugu soruları yazsam yemınle yerınızde duramazsınız.allah hıc bırınıze acı gun gostermesın.

1. cocuklar dayanamıyorsa getır derım.
2. hayırdır dıyetımı bosluyon yarısımı anlamadım neyı nıye rolantıye aldınnnnnnnnn
aklına geldıgım ıcın sagol seker.toprak yaglı ekmegı yedınmı merak ettım .komsun yapacaktı yaaaaaa
su krakerı bırak canım kalorısı az olması sorun degıl unlu gıda. bır hafta bır dene ya. bence onun yerıne 4 salatalık ye daha ıyı 4 salatalık hem daha az kalorılı.cıldınıde guzellestırır.
benım yoklugumda hemmende bosluk doldurmaya baslamıssın hacııııııııııııı
senı okurken ıcımden bacak arasına dolgu topuk 40 numara ayaklarımla tekme atmak ıstedım nıyeyse.tekme attıktan sonrakı adamın halını hayal etsene
ya yarın kilo bildirimi var ben bu sabah almış görünüyordum inşallah yarına sonuçlar değişir...64.400 görünüyordum..
anacım ne deyım sana kılo aldıysannnnnnnnnn.ama bu hafta kraker ekmek sımıt karpuz muz dıyenı fena yapacam.sende dahılllllllll
hepimiz öyle diyoruz ama bakalım bak mezun olanlar homini homini götürüyorlar:)))))
aynen homını gırtlak yedık bacım
zeyneeeeeeeeeeppppppppppppppppp
aslında son zamanlarda zeynebın durumu dıskalıfıye ettırır ama senın ıyı nıyetın ne dyım bana dusmez.keske oda bıraz takımı ve katılımın esas olduguna dıkkat etseymıs neyse
Bugun kpss atamalari aciklandi bem ve erkek arkadasim yine yerlesemedik moral felan hic bisey kalmadi bende cok kotuyum yerin dibine girmek istiyorum iyi geceler kizlar yarin gorusuruz
canım benım sıkma canını hayırlı degılmıs.belkı daha buyuk bır kısmetınız cıkacak.belkı daha cok sevecegın kazanacagın baska bır kapı acılacak.bu guzel yaslarını boyle heba etme.daha yolun basındasın boncugum
ahhhhhhhhhh kusum ah bu dusuncelerıne 5 yıl sonra gulerken yanında olabılsemde hatırlatsam.ınankı su akarını bulur bır gun.
berili çok merak ettim umarım ciddi bir durum yoktur, son bir mesaj yazmıştı biraz üzgündü gelmedi sonra hiç

cok guzel bır resım.sende bana ınanıp guvenıp cabaladın ıcın sagol.dusunuyorumda sanırım ben senın kadar azmetmemısım..
gecte olsa geldımmmmmmmmmmm.

toprak son 25 gunum var ve 4 -5 kılo ne dıyon bacım benımle ugrasınmı

ben geri geldim yemekleri hazırladım goncam dedi ben uyyorumyemiycem anneannem ben tokum dedi canınız isterse ben de bir tabağa bezelye pilav yoğurt ayaküstü götürdüm:)))

daha yemek yıyemedık herkes uyuyor ne edecez sımdıııııııııııı

hatun kaç günün acısını çıkarmış:) tek tek cevaplayım bari

oğlum değil de kızım biraz mızmız yapmış ama şimdi iyiymiş biraz daha dursunlar bakalım
kilo vermeyi görmüyomusun deli gibi spor aç bir karın anca 2 kilo benim vücuda yapışmış bunlar gitmiyo, aynı performansı başka biri sergileseydi 3-3,5 kilo vermişti:) 69 olduktan sonra rölantiye alıp eski sistem yavaş yavaş gideyim ben senin hızına yetişemem kızım

heee napıyım kimse çene çalmıyo benle, senin gibi gevezeleri arıyorum

zeynebin bende kredisi var:) onu kullanıyo bundan sonra gezmiycek başka yerlerde:)))) hafta sonu geliyomuş

sen sağol canım bir hevesle kurtuldum 2 kilodan şu altıları da bir görsem ohhhhh, son 25 günde 5 kilo çok değilmi canısı yaaa olsun biz yine de yarışalım bu arada ben de hedefe yaklaşırım

yağlı çörek yemedim 70 olunca yiycem önümüzdeki hafta sonu inşallah

ben geri geldim yemekleri hazırladım goncam dedi ben uyyorumyemiycem anneannem ben tokum dedi canınız isterse ben de bir tabağa bezelye pilav yoğurt ayaküstü götürdüm:)))

hıc 2 kılo vermıs bırıne yakısmayan bır 3 lu olmus bu tabak
o yesıl mınıs seyler korkunc kh yuklu
plavı dememe gerek yok sanırım.odul gunumu dıyecem ama sen buna odul demezsın

canım amin hiçbirimize göstermesin, senin gibi pozitif birine yakışmıyor böyle istesen sen bu duyguların da üstesinden gelirsin tatlım

hıc 2 kılo vermıs bırıne yakısmayan bır 3 lu olmus bu tabak
o yesıl mınıs seyler korkunc kh yuklu
plavı dememe gerek yok sanırım.odul gunumu dıyecem ama sen buna odul demezsın

nedense yazarken tahmin etmiştim:)))) biliyorumçok şekerli di mi Cuma hatrına diyelim tüh gitti canım ödül bir bezelyeye

midem yandı zaten öfffff
şimdi akşama bir mezdeke yapar eritirim ben onları

canım ıstersen 3 hafta 3 yarıs yapalım ama bu sefer r mıze gunluk odevlerde verelım.salıdan sonra ınsallah spor yapacam.ama ebruyla yapamıyorum yenı yollar bulacam.ıkı kılo gobegıne yansıdımı egerkı ınceldını hıssedıyorsan yagdan gıtmıstır ıkı kılon..takım katılımla ayakta duruyor ramazanda daha kotu oluruz gıbıme gelıyor.benı etkılemıyor cunku oruc tutacama gıdıp ıntıhar etmelıymısım esım oyle dıyor benım ılaclarım varda.kılo sorunu ıse 5 olmazda 3 olur 4 olur dıye dusunuyorum kasmıyorum kendımı hafta ıcı resım ekleyım bakın 176 da zaten kotu degılm

olur ama çok zorlamak yok beni tamam mııı :))) ben de oruç tutmuyorum karnımı ölçücem ama kardeşimin kapanmayan pantalonunu giyiyorum iki gündür:))) şimdi bir elbisesi var onu kestirmişim gözüme

canımm çok geçmiş olsun cok üzüldümm okuyunca inşallah bi daha o kötü günleri yaşamazsın canı benim allah ne senin ne de cocuklarının acısını yasatmasın fıstık ailenle birlikte bi ömür geçirirsin inşallah

ikinizde cok güzel kilolar verdiniz fıstık ikinizide cooookk tebrik ederim:128::128:

ben burdayım bebegim misafirin gidince gel sende
5sene sonra belki evlenmiş bebişim olmuştur dogum sonrası kilolar için buraya gelmiş olurum belki bi ihtimal karşılasırız bende senin gibi çook seviyorum ben erkek arkadasımı yani evlenmek isitiyoruz ama hep bi engelimiz çıktı önümüze ha şimdi gelecekler istemeye ha şimdi diye diye istemenin üzerinden aylar geçti söz yüzügümüzü bile almıştık
ooooohh yarasın fıstıgıma
ramazanlıkda kilo vericemmi alıcammı çok merak ediyorum :44::44: genelde verirdim hep akşamları spor yaparsam veririm belki
midem yandı zaten öfffff
şimdi akşama bir mezdeke yapar eritirim ben onları
yandan yandan ooh ooh
olur ama çok zorlamak yok beni tamam mııı :))) ben de oruç tutmuyorum karnımı ölçücem ama kardeşimin kapanmayan pantalonunu giyiyorum iki gündür:))) şimdi bir elbisesi var onu kestirmişim gözüme

eftelya duymasın

slm kizlar 2.olmussunuz tebrikler
topraks cnm,bireyselde 2.sin senide ayrica tebrik ederim.haftaya 69 u göreceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…