Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim akşam neden yok ben yulafı öğün olarak kullanıyorum çünkü çok doyurucu..

Günaydın güzeller , yoktum ne zamandır , bir cuma selamı vereyim dedim

Tablo yine çok güzel , hiç eksi hanesi yok .

Toprakscım süper tatlım , hadi 69 haftaya inşallah .

Öptüm herkesi.

dünki menümü yazayım

sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 köfte

ara
1 dilim karpuz

öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara
2 top lıght dondurma

akşam
2 parca balık(bir balığı 4 e bölüyorum)
büyük kase salata

4 lt su
30 dk yürüyüş
1 saat pilates

canım benim menün güzel ayrıca vermiş olduğun kilodan dolayıda seni tebrik ederim..:92::119:

Günaydın güzeller , yoktum ne zamandır , bir cuma selamı vereyim dedim

Tablo yine çok güzel , hiç eksi hanesi yok .

Toprakscım süper tatlım , hadi 69 haftaya inşallah .

Öptüm herkesi.

Özlettin kız hiç uğramıyosun bakıyorum ( İnşallah haftaya da bu hızda gidersem altılı haneleri görücem

menün güzel canım spor için de tebrik ederim bak ne güzel kilo vermişsin

bende sayayım bakalım seninki fena değil:)))))

canım 3 gündür kabızlık var ondandır diye düşünüyorum.bol su içiyorum lifli gıdalar kullanıyorum ama halen sorun bu hayatımda..
ondandır kesin kuru kayısı ye su iç canım

canım benim kilo vermişsin tebrik ederimmenün gayet güzel..

canım menün az görünüyor ama genede iyi..
teşekkürler tatlım

Özlettin kız hiç uğramıyosun bakıyorum ( İnşallah haftaya da bu hızda gidersem altılı haneleri görücem

İnşallah canım, aynen devam et .

Fotoğrafında yakıyor ortalığı

Yaz geldi canım , pc başında oturulmuyor , gezdik tozduk ama şimdi ramazan geliyor , başınızdayım aygın baygın

kızlar mesajlarınızı nerden sayıyosunuz
bi de cumadan cumaya sayıyosunuz sanırımm
bi de gonca abla hesaplama falan demişti.kiloyla ilgili bir şey mi hesaplamamız gerekiyor?
çok soru sordum kusura bakmayın(

kızlar mesajlarınızı nerden sayıyosunuz
bi de cumadan cumaya sayıyosunuz sanırımm
bi de gonca abla hesaplama falan demişti.kiloyla ilgili bir şey mi hesaplamamız gerekiyor?
çok soru sordum kusura bakmayın(

az sonra hesini öğreticem sana

önce mesaj sayımı: sayfanın en tepesinde hoşgeldiniz yazısının yanında nickinvar ya oraya tıkla açılan sayfada mesajları göreceksin en son yazılan mesajların tepesinde hepsi, nurork, arkadaşlar, abonelikler .... yazan yerleri göreceksin oradan nurork olana yani kendi nickine tıkla altta sadece senin yazdığın mesajları göreceksin ordan geçen cumayla birlikte bu perşembeyi de dahil ederek sayıyorsun yani 28 haziran-4 temmuz arası

kilo hesaplama

önceki kilo- yeni kilo*100/ önceki kilo

örnek

71( geçen cuma)/ 70,1 ( bugün)
71-70,1=0,9*100=90/71=%1,26760..... diye devam ediyor
1,26 dan sonra virgülden sonraki 3. rakam 0-4 arası ise aynen 5-9 arası ise bir yukarı yuvarlıyoruz
bu durumda örneğimizin sonucu %1,27 oluyor

eğer %1,26326... gibi bir sonuç olsaydı yüzdemiz

%1,26 olarak kalacaktı

Ooo auscum gelmiş nasılsın canım.ameliyatı naptın olmadın daha dimi...
nurdancım devlet hastanesinde çalıştım.bekarken merkezde oturduk,evlendikten sonra dogumevinin arkasında sonrada ataköyde yaşadık.

canım benim akşam neden yok ben yulafı öğün olarak kullanıyorum çünkü çok doyurucu..
Canim dun cok kotu bi gundu benim icn o yuzden canim hic bisey istemedi
Guzel canim menun kilolarin icinde tebrikler fistik

canlar hepimizi tebrik ediyorum

gogo regl olduğun için şişlik vardır demek ki 1 kiloya yakın vermişsin
bahar geçen hafta teyzenden dolayı böyle oldu sanırım haftaya güzel ver lütfen tamam mı fıstıkım, canını da çok sıkma vardır herişte bir hayır merak etme
işlerim bugün biraz yoğun arada bakıyorum sayfam açık, bir ara listemizi paylaşırım güzel bir ortalamamız var

***4. TAKIM 316.ETAP MESAJ ***
topraks : 102

gogo2405:86
cimcimesude:50
nurork
:45
bahar2106 :zeynep_canan :13

berili çok merak ettim umarım ciddi bir durum yoktur, son bir mesaj yazmıştı biraz üzgündü gelmedi sonra hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…