O günleri iple cekiyorum cnmne güzel canım ilerde ablaları gibi durursun yanlarında benim annemide ablam sanıyolargüzel bişey yani söleyim
O günleri iple cekiyorum cnm
sende mi brütüsssss , tehlikeli sularda gezmeyin bak :))) ben bakmıyorum artık okudukça sinirlerim bozuluyoiyiiym cnm,bi elim siyasette,bi yandan cocuklarin dis fircalamasini bekliyorum ki yatirim,öyle ugrasiyorum iste..
Sen nasilsin cnm
burası iyi birkaç gündüray bugün tarsus bi sıcak bi sıcak kavruldu resmen yahu
evet iyi fikir, tanıdık referansı sağlamdıraynen öyle gonca abla bekleyip görücez bakalım konu komşu herkeze haber etcez daha güzel bi işi olsun die
hani nerde nerdeeeeeeeeee:)))nur da gelmişheeyyy
haftasonu bitiyomuş pazar günü gelir canım artıkaynen valla gelsin artık ya özletti kendini ne kadar uzun zaman oldu yaa
yinede küçüksün be yavruuummmm ahhh ah yaşlandımYok cnm 85 liyim.
O Bir Mesajdi.Sivas katliaminin 20. yilina dair
bir öğün serbestiz canısı ye bakalım bir öğün ama sonra dikkat haftaya güzel kilo vermen gerek bu hafta az oldutopraakk 2.ci olmuşuz ödülümüz ne pazar günü ramazanda gelmeden kullanmak istiyorumm
aaa 2. olduğumuzu görmüştüm de kendimi görmemiştim süpeeeerrrrrr, 69 sabırsızlıkla bekliyorum sen de kilo alıyomuşsun duyduğuma göre, ah şu kuşlar ne dedikoducularslm kizlar 2.olmussunuz tebrikler
topraks cnm,bireyselde 2.sin senide ayrica tebrik ederim.haftaya 69 u göreceksin insallah
ben burdayım bebegim misafirin gidince gel sende
5sene sonra belki evlenmiş bebişim olmuştur dogum sonrası kilolar için buraya gelmiş olurum belki bi ihtimal karşılasırızbende senin gibi çook seviyorum ben erkek arkadasımı yani evlenmek isitiyoruz ama hep bi engelimiz çıktı önümüze ha şimdi gelecekler istemeye ha şimdi diye diye istemenin üzerinden aylar geçti söz yüzügümüzü bile almıştık
ooooohh yarasın fıstıgıma
ramazanlıkda kilo vericemmi alıcammı çok merak ediyorum :44::44: genelde verirdim hep akşamları spor yaparsam veririm belki
yandan yandan ooh ooh
eftelya duymasın
selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
soydaşım nasılsın görüşemedik
iyiyim canım sen nasılsın..
sende mi brütüsssss , tehlikeli sularda gezmeyin bak :))) ben bakmıyorum artık okudukça sinirlerim bozuluyo
burası iyi birkaç gündür
evet iyi fikir, tanıdık referansı sağlamdır
hani nerde nerdeeeeeeeeee:)))
haftasonu bitiyomuş pazar günü gelir canım artık
yinede küçüksün be yavruuummmm ahhh ah yaşlandım((
bir öğün serbestiz canısı ye bakalım bir öğün ama sonra dikkat haftaya güzel kilo vermen gerek bu hafta az oldu
aaa 2. olduğumuzu görmüştüm de kendimi görmemiştim süpeeeerrrrrr, 69 sabırsızlıkla bekliyorum sen de kilo alıyomuşsun duyduğuma göre, ah şu kuşlar ne dedikoducular
5 sene sonraki hayaline bayıldıııımmmmm, öyle de olacak merak etme sen taze anne doğum kilolarını vermek için uğradığında bakalım kimlerle karşılaşacaksın, ayyy çok heyecanlııııııı
misafir gitti hatta arada uyumuşum bile ne tavuğum yaaaa:26:
yok yok bu hafta dikkat edicem söz bebişimiftarda gözüm dönmez inşallah
5 yıl sonrası ah 5 yıl sonrası28 yaşında olmuş olucam he he
hoşgelmişseeeeeeeennnnnngeldim yaaa burdayımmm
eee napıyonuz bakıyım.ben gece gece delirdim buzdolabını temizledim birazdan yerleştircemmm
eee napıyonuz bakıyım.ben gece gece delirdim buzdolabını temizledim birazdan yerleştircemmm
yok cnm,ay sonunda tatil oluyorokullar tatil oldu dimi orda
bende bunalım takılıyom öle bu aralar
anaaaaaaaammmmm 5 kilo muuuTebrik ederim arkadaşlar , son haftalarda maaşallahınız var
İlk üçler ,bireysel dereceler
Bende muhteşem gidiyorum
1 ayda 5 kilo kadar muhteşem
Ramazanda da bir 5-6 alırsam
valla ben serdim televizyon seyredip size takılıyorum yandım ben mezdeke de yalan oldu
anaaaaaaaammmmm 5 kilo muuu
bahara benzettim kendimi yorum onun yorumuna benzedi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?