sağol tatlım uyuz eftelya tamzamanında çekmiş yarısı da ağzımda :))))Muhtesemmsiinn :) ama uzaktan sigara gibi yaaa
Tesekkurler canimm :)
tikkaaaaattttttt çekirdeğin tadını unuttum ben nerdeyse :)) geçen aldılar ben sadece kıza ayıkladım Allahtan çok sevmiyorumbu yaziyi okuduktan sonra 1 kase cekirdegi hüplettigimi farkettim:26:
biz de mi böyle olucaz gogcum :18:kilo almayın kızlar yemeyin yaa ne çabuk unuttunuz zayıflamak için uğratığınızııı
geçen bende baktırdım bir oğlun daha olacak dedi ben korktukça bu fikir üstüme geliyorBende 27 yasinda evlrnecekmisim bi falda ole ciktiydi :) :)
5 kilomuu gerimi gelcen kiz aramiza :):)
Teyzemde almanyada onun cocuklar tatil oldu sizin orda hepsi farkli farkki kapaniyomus galiba
Aayy buna cok guldum :):) anaam lafini cok kullanirim gercekten
Bende onu sorcaktim ha sigara tutuyo gibi ayni
Annemde bana hep dio onu olene kadar diyet yapacan bahar diyor cunku kendimi bi tutmayim hemen hooop geliyo geri kilolar
Nil karaibrahilin sarkisini calalim hep beraber :) butun kizlar toplandik toplandik ttoplandik :):)
kesinlikle ama 2 ya da 3 tane yedim fazla yok yani:))) sayılmaz kiiiiiii
Bu smileyları koyunca aldığın kaloriler azalmıyor
Eftelya nerelerde yahu ? Evlendi mi yoksa
Sorma canım yaa :26:
Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu işte , sürekli yiyorum . Sanki aylardır cezalıydım da şimdi herşey serbestmiş gibi.Yani verdim de bi lokma kaçamak yapsam geri alıyor değilim , bildiğim öküz gibi yiyorum
ikisi deeeeeeeehangisi daha kötü karar veremedim cipsmi sigaramı..
bu arada bugün soruları kim cevaplıyodu benmi göremedim acaba cevaplandysaa..
aman 1,5 fazla değil ama dikkat et toparla biran öncecnm kullanici kontrol paneline gir
profil resmini degistir yap
resmi sec ve kaydet e tikla:13:
yok cnm,ben ayarliyim,kendimi kaybetmiyorum.kolay kolay ban yemem yani
evet ya kücügüm daha
ah o kuslar yokmu,aliyorum cnm,dogru demisler
hedef kilomdan 1,5 kg kadar fazlayim.icime akrep nalan kacmis sanki
kilolar nasil geri geldi saniyon akillim
su icsek yaramiyo demi
Zeynep gelirse baglayin yanliz,bir gidiyor,pir gidiyor
Insallah gitmez cnm,bu gün siyasette altta gri gri bakiyordu amabu sefer söz verdi gitmiycek
bu hafta mesajdan ceza alan olmadı bahara da baktım şimdi sınırı geçmiş ama zeynepin 2 dilim baklava cezası var
yok canım biz öyle olmıcazsağol tatlım uyuz eftelya tamzamanında çekmiş yarısı da ağzımda :))))
tikkaaaaattttttt çekirdeğin tadını unuttum ben nerdeyse :)) geçen aldılar ben sadece kıza ayıkladım Allahtan çok sevmiyorum
biz de mi böyle olucaz gogcum :18:
geçen bende baktırdım bir oğlun daha olacak dedi ben korktukça bu fikir üstüme geliyor
kesinlikle ama 2 ya da 3 tane yedim fazla yok yani:))) sayılmaz kiiiiiii
eftelya geziyor nerdeeeeeeee o evlenecek de bende görücem:)) başıma kaldı
ikisi deeeeeeee
aman 1,5 fazla değil ama dikkat et toparla biran önce
geçmişe dalmadım kııızz gidip buzdolabımı yerleştirdim.gogoooooooooooo fazla dalma geçmişlere çıkamazsın bak bir çene bir çene bizde Maşallah
***4. TAKIM 316.ETAP***
topraks : 70,9
bahar2106 :60,2
zeynep_canan :57,2
cimcimesude: 63,6
gogo2405 : 70,7
nurork: 67,5
beril77: 71,3
bu hafta yarış grubu oluşturayım dedim
1. grup: gogo2405-beril77-topraks
2. grup: zeynep_canan-bahar2106
3. grup: cimcime-nurork
grupla hem kendi içinde hem de birbiriyle yarışsın, kilosu yakın olanları biraraya almaya çalıştım. Ödül ve cezayı konuşuruz aramızda
ne dersiniz kızlar
geçen hafta3. bu hafta 2. olduk haftaya 1. olalım
1. olmamızı engelleyen tüm takım üyelerine ceza vaaaaaaaaaaaarrrrrrr
haydi hodri meydan:18:
kızlar ben çıkıyorum dayım yatacakmış onun kalacağı odadayım kaçtım
byeeeeeeeee
bu sefer söz verdi gitmiycek
bu hafta mesajdan ceza alan olmadı bahara da baktım şimdi sınırı geçmiş ama zeynepin 2 dilim baklava cezası var
gonca bu hafta 100 gram vermişin gördüm niye böyle oldu anlamadım kaçamak felan yapmadın dimi ablacıgımiyi geceler kızlar bende biraz kitap okuyup yatıcam yarın görüşürüz artık
arzu mesajı sana atıyorum diye kendime atmışım
canım benim yazdıklarını okurken nefes bile almadım ALLAHIM seni yavrularına eşine ailene bagıslasındr.um bana belırlı zamanlarda goguslerını kontrol et demıstı. bır sertlık felan olursa haberım olsun demıstı. aılemdede kendımde kanser hucresı olayları yasandıgı ıcın. carsamba gunune kadar uzun bır suredır unuttum kendımı ellemeyı. carsamba gunu canım cok sıkkındı.ıhasan yok. ıs yok.kızlar yok.korkunc bır ruh halı..............
neyse banyoya gıttımde aklıma geldı dus alırken bır elledım sag gogus altımda fındık gıbı bır sertlık sıktım bıraz acıyor.oyle kopuklu kopuklu cıktım.sonra dusa gırdımmı hatırlamıyorum bıle.....elım gogsumde aynada baktım.elıf emerkenmı ısırdı felan ama bende bın soru aynı anda.neyse dolanıp duruyorum ama hıc bırsey kesmıyor benı.hasoyu arasam ıslerı var( bızım fıstık ve ıncır tarlalarımız var urfada ve bu ıslerı o keyfle yapar) onada soyleyemıyorum.kahve yapıyom ıcemıyom.karmasık bır ruh halı.aksama kadar kafamda mılyon senaryo yazdım bıde yazdıklarıma ınandım.mesela kansere yenıden yakalanıyorum cocuklarım kalıyor.baska kadın gelıyor cocuklar sefıllesıyor.........yada elıf kucuk dıye babaanneye atılıyor kızlar yatılı okula............... ben bu arada coktan cocuklara doyamadan olmus oluyorum .yok kanser olursam o surecı yasamam yıne ıntıhar ederım. bınlerce boyle hıkaye.......neyse ogle sonrası kızlar geldıler kuafore gıdecez dedıler.guvenlıktekı cocuklara rıca ettım yolun karsısına gecırdı kızları.bırde geldılerkı saclar yapılı evden genc kız gıbı elbıseler gıyınmıs.ojeler surulmus.tuhhhhhhhhhhh bunların buyudunu goremeyecem dıye bır krıze daha gırdım.aksam herkes uyudu.toprak cocukları gonderdım haber beklıyorum dedı ve ben koptum artık. ben gıtsem gelemeyecegım yollara kuzularım kımı beklerdıkı..........
gece hasanı aradım olayı anlattım ve gunlerdır gelmeyen kocamlar persembe 12 de dr.da ıdım.adam ultrasona baktı bırsey oldunu sanmıyorum dedı.baktıkı ben krızdeyım mamagrofı cektı ve hersey temızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
sıkıntıdan olabılırmıs. yag bezesı olabılırmıs. vs..... dun aksam gec saatte cekılen mamaografı elımde sabahı zor ettım.bugunde dr. sonucları gorunce duzeldım.kabus gıbı bır 3 gun gecırdım bu arada. ne yapayım sıvılce cıksa korkuyorum.sanırım olmekten degılde ayrılmaktan cocukların buyudunu gorememekten korkuyorum.ıyı haberı aldımda yolda ılk sıze yazdım.sımdı evdeyım sıpalarım yuzmede.elıf babasıyla uyuyor ve ben onları bır an bıle gozumden ayıramıyorum.yoklugum ıcın uzgunum kızlar ama o panık halınde sızıde yıpratmak ıstemedım.rabbım kımseye yasatmasın. allah sevdınızden kuzularınızdan sızı ayırmasın.hasanı anlatayım bız dr. bulustuk havaalanından dırek oraya gelmıs bembeyaz bır surat tek kelıme edemedı.elımı tuttu borkma ben olmedım daha dedı. o an ......bosverelım gıttı korktum ama gectı.benı affettınızmı.
canım topısım ıstenınce oluyormus demı senı 70 lerde gormek kendımı gormek kadar mutlu ettı.kazandın canım tebrıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
toprakcım tebrıkler cezamı verırken 1.6 kg yu sporsuz verdımı goz onune al.bu arada bu hafta cıkacak alcım. ne dıyon bacım yarısakmı bır hafta daha.sızınle son 25 gunnnnnnnnnnnnnnnnnn.
benı affedın sızı habersız bıraktım
Aayy zeynep abla ve benmi yarisiyoz bu hafta bol spor yapmaliyim ve kacamak yoookkk :):)***4. TAKIM 316.ETAP***
topraks : 70,9
bahar2106 :60,2
zeynep_canan :57,2
cimcimesude: 63,6
gogo2405 : 70,7
nurork: 67,5
beril77: 71,3
bu hafta yarış grubu oluşturayım dedim
1. grup: gogo2405-beril77-topraks
2. grup: zeynep_canan-bahar2106
3. grup: cimcime-nurork
grupla hem kendi içinde hem de birbiriyle yarışsın, kilosu yakın olanları biraraya almaya çalıştım. Ödül ve cezayı konuşuruz aramızda
ne dersiniz kızlar
geçen hafta3. bu hafta 2. olduk haftaya 1. olalım
1. olmamızı engelleyen tüm takım üyelerine ceza vaaaaaaaaaaaarrrrrrr
haydi hodri meydan:18:
Hos geldin zeynosumm listeni paylasirsan cokkk sevinirim :)kızlar diyetisyenim ramazan diyeti verdi 2 hafta gitmicem diyetisyene isterseniz sizlerle paylasırım
günaydın cok sevdiğim takım arkadaşlarım güzel hatunlar :)))
hemen menümü yazıyım yavrucuklarıma kahvaltı hazırlıyım sonrada sporuma gidicem
sabah
2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmegi
bolll roka maydanoz
1 kk kadar hellim
3 ceviz
1 tane yeşil biber ,domates salatalık
1 kupa yeşil cay
ara
2 tane minnacık armut
1 kutu süt
öğlen
2 tane ızgara köfte
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 şeftalı
aksam
4 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
yok
su 3 lt cok geçti
havalar cok sıcak suyu içtikçe içiyorum
spor
45 dakika hoca ile
yarım saat
kendim spor aletleri ile
akşam 1 saat dilberimle parkta hızlı tempoda yürüyüş
sabah tarmwaya giderken 25 dakika yuürüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?