Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlaarrrr
mutluyum kilo vermişim:))))

herkeze günaydınnn
canım ne kadar verdinn tebrikler

akşam
1 tabak semizotu çok az z.yağlı içinde pirinç..vss yok
2 kaşık çorbadan aldım şehriye çorbasıydı çünkü
akşam çok tatlı istedi canım yarım muz yedim
kızımla mekik çektik akşam

sabah
1 domates az peynir 1 dilim buğday ekmeği

banucum 0.8 kg vermişim çok değil ama iyi benim için
motive oldu şimdi

bir de sana tavsiyem diyetteyken kendini herşeyden soyutlama
canın çok istiyorsa ye ama azıcık
tadımlık yani
sonra insan temelli psikolojik olarak çöküyor

Günaydınnlarr,

Fundam çok sevindim valla, 1 var mı?

Banu yarım muzla atlatmışsın krizi tebrik ederim. Kaç mekik çektiniz?

Akrep senin hareketler süper incelme hissediyor musun vücudunda?

Şahnurcum çantanda diyet büsküvi meyve bulundurmayı alışkanlık haline getir, zor durumlarda kurtarır seni. Dün noldu biliyor musun :))))))))))) Fındık yedim seni ana ana :) 5 tane kabuklu çocuklara açarken dayanamadım. Ama içimden nasıl gülüyorum daha dün kıza neler dedim diye,üstelik ben senede belki 10 kez yemem kuruyemiş...

Niloş müsli/nesfit o tarz şeyleri sütle yersem içimi kıyıyor yoğurtla daha iyi gidiyor. Ama bizim gibiler için akşama yeterli olmaz:)))) , sen onu sabah yada öğlen kullanabilirsin.

0,8 çok değilmi sence nerdeyse 1 kg ...

bende öle bişi varki mesela canım tatlı istedi azıcık çikolata yiyemiyorum yada azıcık tatlı ben kaşığı çatalı elime alırsam hepsini yemezsem rahat etmiyorum yedikten sonraki psikolojim daha kötü oluyor onun için hiç kaçamak yapamıyorum böyle çok kere diyet bozdum ben ama bu sefer çok kararlıyım maşallah iyide gidiyorum akşam bakıcımız börek yapmış nasıl güzel gözüküyodu ama ne kadar ısrar etsede minnacıkta olsa bi parça yemedim biliyorum o doyana kadar giderdi yoksa kocacım oturdu çayla yedi sabahta kalanını bitirmiştir büyük ihtimalle

Funda dediğine katılıyorum kesinlikle ben bu son sıçrayışta (son 2,5 kg .da vede her zaman) canım çok isterse kızartmada yiyorum sabahları haftada 2-3 kez nutellada yiyorum.Hiç birşeye hasret kalmıyorum. Ama en önemlisi gündüz yemek ve abartamamak, istediğiniz bir şey karşılığnda 1 dlm ekmekten yada 1 meyveden feragat edip biraz yürüyünce hiçbirşey olmaz.

günaydınlarrr
ilahi şebo yaa demek yerken beni andın alemsin valla yaa akşam ben bi dilim de baklava yemiştim yazmayı unutmmuşum gece yatınca aklıma geldi ama kalkıp yazmadım sabah kalktım 1 saat yürüdüm duşumu alıp işe geldim bu aralar bende çok yoğunum allahtan bu akşam kursum yok eve erken gideceğim funda canım tebrikler bakalım benim ne kadar çıkacak tartıda merak ediyom işin doğrusu ama çıkmıyom tartıya

banucum ben de dilimi değdirdim mi gerisi geliyor frenlemeye çalışıyorum
ve malesef benim eşim de her gece gözümün önünde bir kez daha yemek yiyor((

şebom teşekkürler atağa geçtim sayılır:)))

akşam 1 kupa hazır çorba içtim 2 kaşık makarna ve yarım kase kadar patates yemeği yedim...
sabahta 1 dilim çavar, 1 yumurta,2 zeytgin peynir,domates salatalık biber....

şimdi 1 kupa hazır çorba....

akşam 30+60 dakika yürüyüş ve 50 mekik

şebocum duyurulur... :)

herkese günaydın.
sizler kilo vermişsiniz ne güzel benim 200 gr gitmiş.ama incelme var.yürüyüşün faydasını görüyorum.2 hafta önce giyemediğim pantalonumu giğdim bugün.hemde 2 parmak bol geldi.hemen terziye daraltmaya götürücem.ozaman giyebilmek için daha çok sıkıyorum.

dün öğlen: semizoto yemeği+3 kaşık yoğurt+2 dilim ekmek
dün akşam :az yağda kızarmış 1/2 kabak+3 kaşık yemek+domates+2 dilim ekmek+3 kaşık yoğurt yedim
saat 10 da 2 kaşık diyet puding yedim

bugün sabah:
1 domates + 1peynir+2 dilim ekmek+1 kuru incir
50 dakika yürüyüş yaptım.

günaydın kızlar
sabah 6 da eşimi işe gönderdim.bi daha yatmadım.
kahvaltıda 1 dilim ekmek biraz peynir,2 zeytin,yarım domates bir bardak çay içtim.
sonra kızımla 1 saat yürüyüşe çıktık
şimdi 4 tane erik yiyorum.

fundacım grup arkadaşım tebrikler sana...bakalım ben cuma ne çıkıcam hiç tartılmadım geldiğimden beri..korkuyorum cesaretim yok.cumaya el mahkum...
bu sabah kahvaltıda nesfit yedim yine..doymadım yarım domates ve bi lokma peynir yedim
şimdi armut yicem,bitki çayı içiyorum
öğlen yoğurt ve kabak yemeği yicem..çorba ne yapsam onu düşünüyorum
akşam yine yoğurt+yulaf+meyve karışımı yiyeceğim
dün kızımı karşıma koydum laf ata ata 45 dk yürüdüm hayret ettim izin verdi yaa..

hadi bakalım kızlar hepimiz yürüyüşlere başladık inşallah devamı gelir
özge canım yaa ne hoşuma gitti kızına laf ata ata yürümen büyüdü valla kerata allah nazardan saklasın
semiha senin de ne güzel yürüyüş olmuş kuzum maşallah diyelim nazar değmesin
beci sende güzel gidiyorsun canım

günaydin hatunlar bende kilo vermisim :)) 74.3 olmusum ama pzartesi 76.3 düm ( sanirim yerlesmediginden cabuk gitti daha kahvalti etmedim oglu un uyumasini bekledim simdi uyudu bende rahat rahat edicem kahvaltimi her zamanki klasik khvalti fundacim senide tebrik ederim dün aradilar kosu bandim geliomus bende basliycam yürümeye Allahin izniyle ins bu arada eger yalnis ölcmediysem sanirim popodan 4 cm incelmisim diger yerler ayni duruyo

semihacim seninle biz grup olduk biliyosun dimi

şahnuum tşk canım inşallah iyi olacak hepimiz için

özgecim ne güzel bak kuzu da izin veriyor devam güzelim

fundacım senide tebrik ederim arkadaşım...

teşekkürler canım ya bir buçuk aydır doğru düzgün veremiyordum sanırım sıcakların artması bir de hafta sonlarım yoğun oluyor temizlik misafir falan aslında dinlenemiyorum ama olsun kg gitsin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…