Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
süpersinn heveslendim bende kalkip temizlik ve spor yapiyim kaydirigubbakcemile2

cimcimecim şeftaliyi ara öğün olarak yedin dimi

ada çayımı da içtim kızlarr şekersiz tabii
midemde küçüldü sanırım kendimi şiş hissediyorum fena doydum oysa daha önce neler yerdim de doymak bilmezdim...

kızlar kilo verdimmi acaba çok merak ediyorum yaa
diyetisyenim haftalık tartılmamı söyledi..etkilenmemek için ama acaip merak ediyorum yaa

deryacım ama sabah sağlıklı bişeyler yemelisin....vücut sağlığın için
özellikle aç kalmak pankreasını zor durumda bırakıyor ve ileride şeker hastası olabiliyorsun allah korusun

deryacım ama sabah sağlıklı bişeyler yemelisin....vücut sağlığın için
özellikle aç kalmak pankreasını zor durumda bırakıyor ve ileride şeker hastası olabiliyorsun allah korusun

dediklerine katılıyorum hatta kahvaltı yaptığım zamanlarda kilo vermemde kolaylaşıyor (( yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kahvaltı yapmayı canım istemiyor ama aşıcam yavaş yavaş klava::çok üzgünüm:

canımm sarma 10 adet bana fazla geldi 3 falan sınırlamaya çalış tamammı bide kıymalı yumurtada akşam için biraz ağır et yemek istersen ızgara ve küçük porsiyon tercih et bence sporda süpersin ortimm

kahvaltı yapamıyacağın zaman kuru kayısı yada 3-4 ceviz yiyebilirsen iyi olur
unutma gruptakileri geçicez :lepi:

benim öğlen mönüm
yarım mercimek çorbası
1 porsiyon köfte ızgara tabi ev acı biber yedim

acı biber metabolizmayı hızlandırırmı acaba bilgisi olan varmııı?

Akrepcim ay sonu demiştik ölçüler için, isteyen verebilir tabi bugün ayın 27 si.

Yeni arkadaşlarım (derya, banu, beci, niloşş, semiha)

Öncelikle sizlerden istediğim göğüs, bel, göbek, basen ve bacak ölçüleriniz.

Tüm arkadaşlarımdan da şimdiki kg. az çok biliyorlar. Haziran sonu hedeflerini rica ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlar Mayıs sonu hedefleriniz şöyleymiş:

Şahnur 61
Funda 82
Şebnem 70
Esra(kuzu) 70
akrep 67,9
özge(beyazlilyum) 66

Cuma günü ay bitiyor biliyorsunuz hadii bakem hedefler için sıkın dişinizi.

benim öğlen mönüm
yarım mercimek çorbası
1 porsiyon köfte ızgara tabi ev acı biber yedim

acı biber metabolizmayı hızlandırırmı acaba bilgisi olan varmııı?

Evet metobilizmayı hızlandırıyor amaiştah açma özelliğide var Banu.

Deryayla iyi ekip oldunuz, tebrikler kızlar.

Deryacım 2 lokma bişi atsan yeter, vaktin yoksa çantana k. meyve at, 2 galeta ye, benimse en sevdiğim öğündür kahvaltı. Diğerlerinide çokkk severim o yarı.Her öğünün ayrı bir güzelliği var benim için. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…