Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Semiha eğer sürekli sizinle yazışırım diyorsan:

Kendi aramızda isteyen arkadaşlarla 2 li gruplar oluşturduk. Biri diğerini sıkı takibe alıyor. En önemli kural haftalık minimum 4 saat yürüyüş yapmış olmak.Birde ortağının yediğini içtiğini yorumlamak vs. Bunu yerleştirdikten sonra yeni kurallarda koyabliriz. Şu an yaseminineşi yok istersen onlada siz takım olursunuz. Ama takımda değilim diye sık uğramazsan olmaz bu iş.

Banu ben 15 TL ye ebru şallının cd sini aldım. Cumartesi yaptım. Haftada 2 gün yapmaya çalışacağım.

Niloşş ben emzirirken sabah ve öğleyi sağlam yiyip,ama saatleri kaydırarak mesela sabah 10-11 öğlen 3-4 gibi akşamı diyet büsküvi çay yada 1 meyveyle geçiştirip 1 ayda 4 kg. vermiştim. Hiç spor yapmadan ve de sütüm hiç azalmadı.. Sütte en önemli şey sıvı alımı. Yinede sıkıntı olursa öğle yemeğin bulgur ye, birde armut benim sütümü çokkk artırmıştı yazarke hatırladım o dönemde bazı akşamlar sadece armut yemiştim. Deeneyebilrisn bence.

Akupunktur ciddi bir disiplin gerektiriyor ve insanı geriyor. Ben bugünde taktırdım önceden parasını vermiştim. Ama listeye bire bir uymuyorum. Birazda istediklerime göre düzenledik bugün bakalım nolcak. Hedef 2 haftada 2 kg. Bu normaldede veriliyor ama 2 kg. verince gevşiyorum ben 1 ni geri alıyorum Sonra uzun süre veremiyorum.

yok canım azalmıyor çok şükür...ben yememden bahsedeyim sana
sabahları domates salatalık peynir zeytin 3tane...bazen yumurtada oluyor..süt içiyorum...ara öğünlerim tatlı bir meyve oluyor..öğlen akşam mutlaka salata çorba var..çorba sulu diye yapıyorum..yanına hafif bir sebze yemeği yada ızgara...
bazen kahvaltımı nesfitle yapıyorum..bazende 1 kase yoğurda yulaf ezmesi koyuyorum ve armut doğruyorum..günde 2lt su içiyorum bunun yanında rezene ısırgan falan içiyorum..
bazen yorgun ve uykusuz olursam azalma oluyor o zamanda 3 gün üst üste humana içiyorum günde 2 bardak..hemen 3 günde çoğaltıyor düzene sokuyor...ben bu şekilde verdim geçen ay..yarışmaya girmeden önce başlamaıştım 1 ayda 4 kilo verdim ve sporda yapamıyorum ne yazıkki yapsam daha güzel sonuç alırdım

arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün biraz erken çıkıyorum tekrar görüşürüz herkes kendine iyibaksın ama yemeği abartmasın öpüyorum

şebnemcim ben burda düzenli paylaşımda bulunmak istiyorum.benide o gruba dahil edebilirsin canım.

fundacım günlük 4 saat yürüyüş yapıyorsan çok iyi valla.

ama ben yanlış anladım sanırım sen haftalık 4 saat diyorsun...

evet canım haftalık 4 saati geçiyor

semihacım hoşgeldin canım

ben öğlen yine kahvaltı yaptım

ara da 4 kayısı taze

akşam ne yicem bilmiyorum artık abartmayım yani

öpülünüz iyi akşamlar

ben nesfitin müslisini baya duyuyorum arkadaşlardanda kullananlar nasıl kilo verme hızlarına etkisi oluyormu?

valla canım düzenli olarak yapmıyorum bazı sabahlar değişiklik olsun diye yiyorum..hergün aynı kahvaltıdan sıkılmayayım diye..ama deneyen biri vardı..şu 2 hafta 2 öğün muhabbetini..işe yaramış..2 haftada 3 kilo vermişti..

valla benyürüyüş hiç yapamıyorum..bu sabah kız 6 da uyandı emzirme altını alma derken bide laf istiyor bizimki..lay lay lom onunlada konuştum yürüyecektim baktım kahvaltı vakti yaklaşmış...ama bu gece yürüyeceğim inşallah..babasına satacağım..canım ailem izlerken yürüyeceğim

Banu ben bir ara öğle öğünü olr. kullandım.Akşamda hafif yiyerek vermiştim.

Semiha o zaman takımdaymış gibi yazış bizimle. sanırım kardeş takımdan ayrılmışsın. Hakkında hayırlısı olsun. Bizim takımda yeni bir takım, oturtmaya çalışıyoruz. Takıma girmen adına birşey diyemem Cuma günü ilgili topiğe bildirimin yapılmaz ama diğer herşeyde takımdaymışsın gibi olursun.
Biz neler yapmaya çalışıyoruz:
ışte takımlar oluşturduk, aylık ölçülerimizi aldık ay sonunda durum değerlendirmesi yapacağız, Aylık min. %1,5 kg vermek en önemli kuralımız. Bunu veremeyen takımdan ayrılmak zorunda kalacak.

Buda bir itiraf:)

Yaa gülüyorum kendime,ilk doğumumdan sonra 3 yıl tombiş gezdim(23 kg. almıştım 10 u kalmıştı), 2. yi düşününce zayıfladım ve 7 ayda 13 verdim.

Şimdi 2.ci 2 yaşına girecek. 15 aydırda bundan aldığımla uğraşıyorum.(26 kg. aldım 3-4 kg. kaldı ) O yüzdende sorduğunuz şeylerle ilgili deneyimlerim olmuş oluyor. Ama karınca hızıylada olsa amacıma ulaşacağım :)

çok büyük konuşmayayım ama eğer bidaha bebek sahibi olursam 50 kg ile hamile kalıcam 12 kg dan fazla almıyacağım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

şebnem ve özgecim teşekkür ederim kızlar bende armut yemeğe başlıyacağım nesfit tok tutuyormu acaba akşamları öğün olarak yesem olurmu

çok büyük konuşmayayım ama eğer bidaha bebek sahibi olursam 50 kg ile hamile kalıcam 12 kg dan fazla almıyacağım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
aynı şeyi bende diyorum canım..ben dikkat ettiğim halde 18 aldım yuh bana..12 alsam şimdiye çoktan verdiydim hepsini..4-5 kilosu kaldı üstümde
2. ye bakalım nolcak acaip dikkat etcem..

şebnem ve özgecim teşekkür ederim kızlar bende armut yemeğe başlıyacağım nesfit tok tutuyormu acaba akşamları öğün olarak yesem olurmu

canım çok hafif olduğu kesin ama beni tok tutmuyor..2 kere denedim akşam yedim..karnımı doldurmak için habire su içmiştim..yoğurtla yulaf akşam için daha tok tutucu..ben mesela bugün yoğurt+yulaf+armut yicem.
armut sütü çok arttırıyor..

iyi aksamlar yogurtlu ananasla kapanisi yaptigimi ümit ediyorum sonanda bir kriz yasamassam ayrica sizede yogurtlu ananasi tavisye ederim hem cok güzel oluyor hem ikisininde yag yakici özelligi var tabi yogurt az yagli olmasi daha iyi

1. yürüyüş / 90 dk
2. bacak esnetme / 25 kez
3. yere yat bacak kaldir / 50 kez
4. stepper /
5. ters mekik /
6. ip atlama (zıplama) 50
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 200
12. çömelme / 25
13. görünmez sandalye /50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 15
bunlar yaptığım sporlar

kizlarr ,hepinize iyi aksamlarr ,,boll kilo vermelerr.
size bir sorum olacak ben diyete yeni basliyacagim bir cokk gruplarr varr bana onereceginizz hangi takimm grubuuuu ,lutfen yardimci olurmusunuzzz.hepinize boll sansssslarr boll sabirlarrr .kolay kilo vermelerrrrkaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar kızlarr bugün benim öğünlerim çok şaştı öğleye yemek götürememiştim arkadaşlarla yemeğe gitmek zorunda kaldım kebabcıya yarım ali nazik yedim sossuz ve tereyağsız bi de salata akşam ise kurs öncesi sandeviçim yoktu (sabah uyuyakalmışım) 1 dilim börek yedim 9daeve geldim 5-6 çilek 3-4 malta eriği yedim az önce çok acıkmışım2 tane pötibör buskivi yedim akrep canım sende sayfadasın sen yaz cezamı yarın uygulayayım şimdi yatmaya gidiyom sabah erken kalkıp yürüyecem çünkü iyi geceler

şeker bende sadece ben yaptım sandım sendemii
seni bilmem ama ben kendime kestim cezamı halı yıkadım üstünede egzersiz uff acaip yoruldumkaydirigubbakcemile3

sabah 5 te kalktım..
yürüyüş öncesi bir kuru kayısı ve bir çaybardağı süt
8:30 küçük parça yumurta,salatalık,domates biber soğan,yarım dilim kepek ekmeği
10:30 beş tane erik(bir porsiyon)
14:00 pasta çeşitleri(buraya kadar iyiydi ama toplantı sonrası ankaradan gelen misafirlerle oturunca pastacıya yemek zorunda kaldım yaa..)
17:30 beş tane erik
19:00 dört kaşık bezelye,semizotlu yağsız salata,yarım kase yoğurt(ekmek yemedim.bezelyede patates vardı.ekmek hakkımı patatese verdim)
22:00 beş erik

kızlar bu aralar çok yoğunum..
yarında toplantım var.....ama aralarda girmeye çalışırım şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…