selam arkadaşlar ben ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım diyet yapamıyorum az yemeğe çalışıyorum bakıyorum ipin ucu kaçıyor bana akıl verin sütümü azaltmadan ne yapabilirim özgecim senin sütün azalmıyormu canım neler yapıyorsun bana anlatırmısın şebnemcim sanırım sendin akupunktura giden bende gitmeği düşünüyorum sen faydasını gördünmü
fundacım günlük 4 saat yürüyüş yapıyorsan çok iyi valla.
ama ben yanlış anladım sanırım sen haftalık 4 saat diyorsun...
ben nesfitin müslisini baya duyuyorum arkadaşlardanda kullananlar nasıl kilo verme hızlarına etkisi oluyormu?
Banu ben bir ara öğle öğünü olr. kullandım.Akşamda hafif yiyerek vermiştim.
Buda bir itiraf:)
Yaa gülüyorum kendime,ilk doğumumdan sonra 3 yıl tombiş gezdim(23 kg. almıştım 10 u kalmıştı), 2. yi düşününce zayıfladım ve 7 ayda 13 verdim.
Şimdi 2.ci 2 yaşına girecek. 15 aydırda bundan aldığımla uğraşıyorum.(26 kg. aldım 3-4 kg. kaldı ) O yüzdende sorduğunuz şeylerle ilgili deneyimlerim olmuş oluyor. Ama karınca hızıylada olsa amacıma ulaşacağım :)
aynı şeyi bende diyorum canım..ben dikkat ettiğim halde 18 aldım yuh bana..12 alsam şimdiye çoktan verdiydim hepsini..4-5 kilosu kaldı üstümdeçok büyük konuşmayayım ama eğer bidaha bebek sahibi olursam 50 kg ile hamile kalıcam 12 kg dan fazla almıyacağım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
şebnem ve özgecim teşekkür ederim kızlar bende armut yemeğe başlıyacağım nesfit tok tutuyormu acaba akşamları öğün olarak yesem olurmu
iyi akşamlar kızlarr bugün benim öğünlerim çok şaştı öğleye yemek götürememiştim arkadaşlarla yemeğe gitmek zorunda kaldım kebabcıya yarım ali nazik yedim sossuz ve tereyağsız bi de salata akşam ise kurs öncesi sandeviçim yoktu (sabah uyuyakalmışım) 1 dilim börek yedim 9daeve geldim 5-6 çilek 3-4 malta eriği yedim az önce çok acıkmışım2 tane pötibör buskivi yedim akrep canım sende sayfadasın sen yaz cezamı yarın uygulayayım şimdi yatmaya gidiyom sabah erken kalkıp yürüyecem çünkü iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?