Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende saat 11:45 de bir kase domates çorbası
13:15 te 4 yemek kaşığı taze fasulye ve 1 dilim çavdar
16:30 da kalan taze fasulyemi 1 dilim çavdarla birlikte yicem...
öğünlerimi böyle böldüğüm zaman çok iyi oluyor.....
akşamı ise yine çorba ve salata ile geçiştirmeyi planlıyorummmmm

semihacım kardeş takım da aslında paylaşım iyi olur ama bugünlerde işleri yoğun olabilir tabi ki bizimle birlikte motive olacaksan ne mutlu bize hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk kızlar
25 yaşındayım.şu an 60 kiloyum 55 olmak istiyorum boyum 172
kilolarımı hamileliğimde aldım 76 ile doğum yaptım.bu zamana kadar bu kadar verebildim.sıkı dyet yapmadım hiç bir zaman.spor ve yediklerime dikkat eerek verdim kilolarımı.

7.takımdaydım ama mot,ve eksikliği yaşadım.sizin takımda onu görüyorum ve diyetlerle yediklerimiz içtiklerimizle ilgili paylaşım daha sağlam burda benimde buna ihtiyacım var paylaşmaya bilgilenmeye...

Yasemincim 2 li gruplar old. için şu an teksin kimse bende katılmak istiyorum demez ise, biz 3lü olruz. Maksat birbirini sıkıştırmak, olurmu şeker?

Esracım sabah 2 dlm ekmek yemişsin, öğlen yemişsin, birde ikindide yiceksin, 4 dlm çok değilmi canım yaa, ben en fazla 2 dlm yiyorum. akşam asla yemiyorum.(istisnalar hariç tabeee)

Semihaa senin ne işin var zayıflama gruplarında manken gibi ölçülerin var, ben senin yerinde olsam zerre uğraşmam valla, ama yok illa vericem diyorsan elimizden gelen destekle buradayız :)

oh be saol canim semihacim sende hosgeldin bu arada beniim ögle yemegim 1 tabak börülce ve salata olacak aksamada meyveli yogurt yemeyi düsünüyorum

ESRACIM mesela ekmeğin tekini yoğurt yap.

Diyetisyenlerin değişim listesinde çorba da ekmek yerine geçiyor biliyorsun, ayrıca yoğurdun yağ yakma özelliğide var.

semiha hoşgeldin tabiki herkes iyihissetmek istediği kiloda olmalı
şebnem dediğin doğru yoğurttun yağ yakma özelliği var gerçekten yoğurt yediğim günler daha çok kilo veriyorum

bende öğlen yağsız köfte yedim 1 de diyet bisküvi ikramı oldu arkadaşın geri çevirmedim ama rica ettim bidaha ikram etmeyecek
ya acaba diyorum kolbastımı öğrensek evde yapsak ben denicem akşam orticim sende dene hem eğlence çıkar millete şamata olur
semiha hoşgeldin

slm kizlar
ne habersiniz yaa
benim akrepim nerde sisko patatem
bana slm da vermiyo hic ozlememis beni sanirim goren olursa slm soylesin benden olumu bayanlarr
hepinizi opuyorum
hadi size iyi sohbetler....

yASEMıN EĞER SALATAN YAĞLI DEĞıLSE ÇOK SORUN OLMAS BENCE EKMEĞE BAKAMADIM HENÜZ.

BANU KOLBASTIDA ıYı FıKıR AMA PıLATES YAPSAN DAHA ıYı OLUR. BEN ARKADAŞIMDAN BıLıYORUM 2 AYDA MUHTEŞEM OLDU. GÖBEK, KARIN VE BEL ETRAFINDAKı FAZLALIĞINDAN ESER KALMADI SADECE 3 KG. VERDı.

ben neler yapıcam banada anlatırmısınız neleri paylaşıyoruz takımın kuralları varmı bana bilgi verirmisiniz?

plates hareketleri neler peki açıkçası ben çok fazla bilmiyorum

selam arkadaşlar ben ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım diyet yapamıyorum az yemeğe çalışıyorum bakıyorum ipin ucu kaçıyor bana akıl verin sütümü azaltmadan ne yapabilirim özgecim senin sütün azalmıyormu canım neler yapıyorsun bana anlatırmısın şebnemcim sanırım sendin akupunktura giden bende gitmeği düşünüyorum sen faydasını gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…