Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ev. Huzursuzlugu cok zor olur.benim kardesi bosandi hemde amcamin glundan.beni basta kaynanam istememis.acigim, ailesiz buyumusum, yari cilgin yari kacik br kiz dermis.adimi bile soyleyemezmis bulasik deterjani adi piril dermis.biz 7 eltiyiz.5 i ya akraba ya ayni memleketli.hepsi kapali.dusun benim duumu.kaynana bundan gelin olmaz hasanla bsanirlar elaleme rezil oluruz derms. Birde en buyuk gelin olacam......basta cok zorlandik uyum konusunda.ama suan anneysem onun sayesine.suan Burundi sulale benim her huyumu Kabul ettiyse onun sayesinde.esim 3 sene once n kucuk eltimi evdn kovdu bir laf yuzunden hala knusmaz.anneside bir laf demedi nye kardesin var arada diye. 5 eltimide cok severim. Bir gorunce var yazik kimseye karismaz. Br son gelinle anlasamaz kimse oda bizim nazarimiz artik.ama kaynanam cok insandir.hepimizde emegi cok.zaten yasli hasta Ben cok korkarim Onu kirmaktan Hasan agzima etse annem Bizi hep huzursuz sanmasin diye susarim.ama gidince hallederim o ayri

ön yargı cok kötü canım o da pişman olmustur senı tanıynca şidiiyi olmanz ne guzel inş hep boyle gder benm kynanamla sorunum yokm us aslnda grmcem fitlemıs ya yanlıs anlamayn amacım kendımı ovmek degl ben hep Allahtan korktum elmden geldgınce gelnlern en ıyısı olmaya calıstım ama yarnamadm 11 ayda ne hale geldm tartsmalarda tansynum 19 20 lere cıkıyr her sefernde hastaneye tasınıyrz ama esmde 1 kere olsun haddını bıl dememıstır gorumceme ha tartsmada kaynanama grmceme hıc yansımıyo bız esmle aramızda tarstsyrz acıle gdyrz gelyrz ben kendmı toparlmak için 3 gun cırpınıyrm kımsenn ruhu duymuyr yne ypan yaıyr esımı cok sevyrm ama erkn evlnmsm tam tnmamısım yada o bana hep benım koruyucu melegım olarak tanıtmıs kendısını sabrla beklıyrm kmsye en ufak saygısılıgım yok ya muadıma erıp mulu olacam sonunda yada mezara gırıp mutlu edecem ınsanları 11 ayda hem gastrıt hem ulser hem tansyon hastası olduysam sonumda yakındır :14::14::14::14::14::14::14::14:

Gizem resimlerini gordum.allah mutlulugunu daim etsin.insallah bir omur boyu tadiniz kacmadan, yokluk aci gormeden beraber olasiniz.bu kilondamisin simdi

ben kactım kızlar ıns yne grmeye calısırım berıl sabah sabah sıktım senıde k bakma ınsan cok dolunca içini boşatacak yer aryr işte hadı opldunuz :38:

Gizem resimlerini gordum.allah mutlulugunu daim etsin.insallah bir omur boyu tadiniz kacmadan, yokluk aci gormeden beraber olasiniz.bu kilondamisin simdi

malesef :( orda kıremt elbısede 77 nısanımda 80 dugunumde 82 dım sımdı 96 yım :(
inş musade ederlerse mutluyuzda bakalım sabrın sonu selamettr dıyelım:34:

ön yargı cok kötü canım o da pişman olmustur senı tanıynca şidiiyi olmanz ne guzel inş hep boyle gder benm kynanamla sorunum yokm us aslnda grmcem fitlemıs ya yanlıs anlamayn amacım kendımı ovmek degl ben hep Allahtan korktum elmden geldgınce gelnlern en ıyısı olmaya calıstım ama yarnamadm 11 ayda ne hale geldm tartsmalarda tansynum 19 20 lere cıkıyr her sefernde hastaneye tasınıyrz ama esmde 1 kere olsun haddını bıl dememıstır gorumceme ha tartsmada kaynanama grmceme hıc yansımıyo bız esmle aramızda tarstsyrz acıle gdyrz gelyrz ben kendmı toparlmak için 3 gun cırpınıyrm kımsenn ruhu duymuyr yne ypan yaıyr esımı cok sevyrm ama erkn evlnmsm tam tnmamısım yada o bana hep benım koruyucu melegım olarak tanıtmıs kendısını sabrla beklıyrm kmsye en ufak saygısılıgım yok ya muadıma erıp mulu olacam sonunda yada mezara gırıp mutlu edecem ınsanları 11 ayda hem gastrıt hem ulser hem tansyon hastası olduysam sonumda yakındır :14::14::14::14::14::14::14::14:

Iyilikten bazisi anlamiyor karakter meselesi.sen takma kafana mesafeni koru saygisizlik yapma gerisini gören gorur.unutmaki allahinda bir adaleti var Canim. Erkekler bir donem sonra esle aile arasinda kalmaktan bikiyorlar evlilikten evden soguyorar.bence cok yansitma gulum.kendinide hirpalama Gel buraya anlat Biz seni dinleriz stresini bizde at rahatla. Bak yeni evlisin adin bir kavgaciya cikarsa hep oyle gider.yok birde adin efendi terbiyeliye cikarsa ne yap ne et goze batmaz hep iyi anilirsin. Ama ilk yillar alismak felan zor geciyor. Inanki zamanla daha iyi olacak hersey.gulen yuzunu soldurup asma tatlim benim

ben kactım kızlar ıns yne grmeye calısırım berıl sabah sabah sıktım senıde k bakma ınsan cok dolunca içini boşatacak yer aryr işte hadı opldunuz :38:

Bak duymayim be daha...Brad hepimiz birbirimizi bir sekilde destekleyerek sikintisini gideriyoruz.

malesef :( orda kıremt elbısede 77 nısanımda 80 dugunumde 82 dım sımdı 96 yım :(
inş musade ederlerse mutluyuzda bakalım sabrın sonu selamettr dıyelım:34:

Gizem sen bu diyeti sporu ciddiye al o zaman canm ya....burayi siki takip et.her mönüyü oku yorumuna bak.senin yasinda kucuk siki utarsan cabuk verirsin Canim ya

berilcim bi daha cinlenirsen benim eve alayım seni 4 canavar evin üstünden geçti dönüşte iyi bi temizlik yapmam lazım.

Canm benim cinlenmeme gerek Yok.bendek artik raatsizlik boyutunda.her Sabah bir liste yaparim o Gun ne yapacam nerdeyse gidecem ne Planini ne isim varsa.bir aksilik bile ciksa o isler bitecek.uyumam yemem btiririm.temizlik konusunda psikiyatriye bile gittim. O nedenle Ben seve seve gelirimde sen benim temizligi gorunce ne yapan bilemiyorum.

selam kızlar
nasılsınız, dun sersem gibiydim giremedim, dun akşam regl oldum bugun denize gitmiycez. O yüzden erkene aldık saat 15-16 gibi çıkıcaz, gecg evde oluruz.

kuzularımı çok ölemişişm koklaşıp durduk dünden beri
annamin bilgisayarı f klavye çok zor yazıyorum, birazda geçmişi okuyım
hepinizi öpüyorum:54:

oooo sayfalfr ilerlemiş ;))

hepsini okudum ama kızlar bu klavye ölüm cevap yazmıycam, buraya dayımın arabasıyla geldik berilcim yine beraber dönücez. şimdi annemler pazara gitti babam çocuklarla oynuyo, fırsattan istifade burdayım
akşam gelemezsem yarın görüşürüz kızlar
:3::3::54::54::16::16:
ayy durun çıkmadan resimlerinize de bakayım:34:

selam kızlar
nasılsınız, dun sersem gibiydim giremedim, dun akşam regl oldum bugun denize gitmiycez. O yüzden erkene aldık saat 15-16 gibi çıkıcaz, gecg evde oluruz.

kuzularımı çok ölemişişm koklaşıp durduk dünden beri
annamin bilgisayarı f klavye çok zor yazıyorum, birazda geçmişi okuyım
hepinizi öpüyorum:54:
Kiyamam Canim ya
Evet bende yapamiyorum f le

hepsini okudum ama kızlar bu klavye ölüm cevap yazmıycam, buraya dayımın arabasıyla geldik berilcim yine beraber dönücez. şimdi annemler pazara gitti babam çocuklarla oynuyo, fırsattan istifade burdayım
Hadi hayirli yolculuklar niye denize giremiyonki Tampon alsana sizinti bile yapmiyor.

git gt canım ihmale gelmezsaglık endoskopidende korkma uyutularak yaptırrsın ben oyle yaptrdm hıssetmedım bıle uyudum uyandım elıme cd tutusturdular okadarkorkulck bsy yok ynı:32: helekı bnm gbı abur cuburuda yıyosan bıde stres varsa mutlaka git :26:
stres cok canım bi ara ultrsonda bakmıştı doktor bişey yok demişti ota boka agrır benimki :1::1:
13.07.2013

sabah:18:

peynır domates salatalık sımıt ayran

ara:50:

2 kucuk biskuvi

öğlen :17::18::17::18::17::18:

hamburger ayran sogan halkası

ara

yookkk

aksam:46:

2 parca et 3 ymk kasıgı mantı

spor yok ama cok hareketlıydım ayaklarım agrıyor hayla
abbaaaw canım menülerin aldı başını gidiyor sende yakalayamıyorsun farkındamısın :19::20::20:
Günaydın kızlar.baharcim geçmis olsun menün güzel.bi doktora git endoskopi uyutarak yapıyolar anneme yaptırmistım ben.
gizemcim tesekkürederim.nasıl istersen de,gonca,gogo,ablada olur.
endoskopiden korkarım gonca abla ya ama cok agrırsa mecbur gidicem :18::18:
ben cvlym mı cnm ?

sınava cok uzun zaman var suan calıstıkların sınava dogru aklında kalmayabılır tatlım eger onumuzdekı yıl baska bı ısın yoksa ocak ayından ıtıbaren calısmaya baslayabılırsın dersaneye gdeceksen daha ıyı o zaman dersaneye paralel çalısırsın onlar erken baslasa da derslere en son guzel bır genel tekrar yapıyorlar ılk calıstıklatını da hatrlıyrsun ma dersaneler kapanacak dıye bır soylenı var YİNE okullar acılınca bellı olcakmıs o konularda bende grcm inş lisanstan ama bakalm bu yıl acıkogretm son sınıftaym hem o hem o zor olck belkı ramazandan sonra baslatım napiimm
canım bence sen derslere basla lisanmısın bi sene kaldı sınava :24::24: bende ramazandan sonra belki agır agır baslarım
Menümü yazayim.
sabah ılık limonlu su
2 dilim kepek ekmek peynir bi lokma reçel

ara çeyrek seftali 2 kayısı

öglen yarım simit ayran

ara 3 hurma

akşam 2 kasik tavuk 2 kaşık mantı bol yogurt

su 2 lt
spor 2 st çarşı turu
7 li çay,mate,yesil çay
huu huu güzell menü gonca ablaa :46::46:
Kizlar benim arada bir tutar terelelli halim sorun olmasina gerek Yok.....
Cok takik bir kadinim.mayis sonunda tasindim ve evde eksikler var bu adam ne aabayi Eve brakiyor ne almaya gidiyor.benimle alis veris bir kabus zaten oda ayri bir knuda.gecen hafta mutfak masasi bakacaktik hergun bir sey cikardi gitmedik.en son cinlendim dolaplarin icinde sinirimi cikardim.dun dolasmis dogru duzgun Birsey bulamamis.en gec saliya soz dedi bakalim.haaaa evde renkli hic Birsey istemem heryer beyaz, dolaplar beyaz koltuklar bile beyazi yakin acik renk.sorun Eki Görüntüle 754860

Resimdeki sehbann yerine Masa istiyorum diye oldu cinlenmem
mutfagın cok güzelmiş canım cok begendim :46::34:
Kaynanama gelince dunya tatlisidir.benim inci tanem.o bana kurtce cavras der.kara gozlum demek.15 yil beraber oturdum cocuklarima korkunc duskundur,hic kavga etmedik diesem yeridir.Eki Görüntüle 754861 Eki Görüntüle 754862 Eki Görüntüle 754863

Resimlerde goruldugu gibi kirlenmis batmis pek tinlamaz.beklde sansliyim kiyipta kramam Onu.

Derdimi hallettim simdi bir gecmisi okuyum
güzelliiiiiiiiiikkkk cok tatlı kızın masallah canım yaa aynıda sen ha :55::55:
ayyy ben bunu yenı grdummm tsk ederm cnm bnm o tatıldn almadm ama bundan alacm galıba 2 gunluk kacamak 1 gunde neler neler yedmmmm :(:14::17:
gördüm gördüm :1::1::20::20:
benmde ıyıydı kaynanamla aram lk 3 ay sorun yoktu sarlırdım operdm esm geceye gttıgıne braber yatardık ama o görumcem olck Allahndan bulasıca cok karstryr ortalığı onuda yenı fark ettm ben ıkısını de cok sevrdm herkes cok yuz verme sen kaybedersın dedı ben dınlemedım ablam hamıle ben hallederm yorulmasn o aman bebege bsy olmasn sımdı agzıma edıyo yemk benden tmzlık bnden gzm bebege mama getr gzm bez getr gzm bebek aglıyo gzem yemk hazrla gzm sofra kur gzm bulasık yka ben salakta yapıyrm arada bde canm kardsm tatlım kardesm gelın degıl bu kardes kardesdyp gaza getryrdu takı gecen ay endoskopıye grene kadar eve gldm narkzun etkısındeym basım dnuyo elım ayagm tutmuyo ytcam kahvltı yaptılar mısafr gldı bı baktm bebek alıyo dyp gttı msafre servs yap getr gtr kaynanamda kıım sen yat dıyo ama cnazemız vardı kadının halı perısandı ne bn ona kıydm ne o bana kıydı o gorumcekte saat 1 de yattı butun ıslr bana kldı sureklı msafr glıyr evde batmıs ne tmzlıyo ne de kndı dagnıklıgını kaldryr her yer cocuk kıyafetı yelegnı byere atmıs etegnı byere 4 oldu kalkmadı benm mgde hala cayr cayr ynıyo aksamaymk yok kalktm ymk hazrladım yne msafır gldı onada hızmat ettım 5.30 d uyandı adi pisli oda esım gelcektı ısten onu oyle yatyr grmesn dye kaktı bırde kurnaz sormayn nercvanın yanında melek o gdnce seytan son glmesınde bende butun ıslerı ona yatrdım yaa 2 gun kalıp gtse orun degıl kızlar gldımı 3 hafta gtmıyo bıde evnde 1 hafta durup gerı gelıyo yaa oyle byle dgl sonrada bana cıkolata yedn ulser oldun dıyolar doktor anlarında ddı sıkmycaksın canını sıkıntıdan oluyr bu hastalık dıye ama ıslerne gelmıyo:14::14::14::14::14::43::43::43::43::43:
ayyy işde bende ilerde bundan korkuyorum canım yaaa insan sadece sevdigiyle evlenmiyorki ailesiylede evleniyor bende hep dua ediyom erman atanırda burdan uzak oluruz inşallah diye :9::9:yksa bende derde kalırım senin gibi valla
Ev. Huzursuzlugu cok zor olur.benim kardesi bosandi hemde amcamin glundan.beni basta kaynanam istememis.acigim, ailesiz buyumusum, yari cilgin yari kacik br kiz dermis.adimi bile soyleyemezmis bulasik deterjani adi piril dermis.biz 7 eltiyiz.5 i ya akraba ya ayni memleketli.hepsi kapali.dusun benim duumu.kaynana bundan gelin olmaz hasanla bsanirlar elaleme rezil oluruz derms. Birde en buyuk gelin olacam......basta cok zorlandik uyum konusunda.ama suan anneysem onun sayesine.suan Burundi sulale benim her huyumu Kabul ettiyse onun sayesinde.esim 3 sene once n kucuk eltimi evdn kovdu bir laf yuzunden hala knusmaz.anneside bir laf demedi nye kardesin var arada diye. 5 eltimide cok severim. Bir gorunce var yazik kimseye karismaz. Br son gelinle anlasamaz kimse oda bizim nazarimiz artik.ama kaynanam cok insandir.hepimizde emegi cok.zaten yasli hasta Ben cok korkarim Onu kirmaktan Hasan agzima etse annem Bizi hep huzursuz sanmasin diye susarim.ama gidince hallederim o ayri
maşşalah baya kalabalıkımışınız canım :1: bende de 2 tane elti var birini şimdiden sevmedim biride uzakda zaten :1:
cok geçmiş olsun canım yaa eşinde arkanda olsa biraz bu kadar yıpranmazdın :5: bence bu sene herkeze söyle sınava hazırlancam de kendini eve kapat sınava odaklan görümcenle felanda mesafeli ol belki kafan dagılır böylelikle

amanında amanın kimler gelmiş :54::54: akşama görüşürüz fısık :16::16: cocuklarda geliyormu sizinle :34:

stres cok canım bi ara ultrsonda bakmıştı doktor bişey yok demişti ota boka agrır benimki :1::1:

abbaaaw canım menülerin aldı başını gidiyor sende yakalayamıyorsun farkındamısın :19::20::20:

endoskopiden korkarım gonca abla ya ama cok agrırsa mecbur gidicem :18::18:

canım bence sen derslere basla lisanmısın bi sene kaldı sınava :24::24: bende ramazandan sonra belki agır agır baslarım

huu huu güzell menü gonca ablaa :46::46:

mutfagın cok güzelmiş canım cok begendim :46::34:

güzelliiiiiiiiiikkkk cok tatlı kızın masallah canım yaa aynıda sen ha :55::55:

gördüm gördüm :1::1::20::20:

ayyy işde bende ilerde bundan korkuyorum canım yaaa insan sadece sevdigiyle evlenmiyorki ailesiylede evleniyor bende hep dua ediyom erman atanırda burdan uzak oluruz inşallah diye :9::9:yksa bende derde kalırım senin gibi valla

maşşalah baya kalabalıkımışınız canım :1: bende de 2 tane elti var birini şimdiden sevmedim biride uzakda zaten :1:

cok geçmiş olsun canım yaa eşinde arkanda olsa biraz bu kadar yıpranmazdın :5: bence bu sene herkeze söyle sınava hazırlancam de kendini eve kapat sınava odaklan görümcenle felanda mesafeli ol belki kafan dagılır böylelikle

amanında amanın kimler gelmiş :54::54: akşama görüşürüz fısık :16::16: cocuklarda geliyormu sizinle :34:
Aslinda kizim ayni babasi Canim
Mutfagimin baska resimleride var profilime bak yazdigim cevaplardan bulursun

Toprak 297. etapta mezun olmussum sence ne zaman listede olmaya baslarim

Kizlar yarin aksam itibariyle esim bir hafta Yok.rejim icin sohbet geceleri icin Super degilmi.
Ama ozluyom Ben bu domuzcugu yaaaaaa

Kızımızı bıraktık eskişehirde eve dönüyoruz.çok hüzünlüyüm.ağlıyamıyomda kociş araba kullanıyo etkilenir diye.

Back
X