- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Selamlar efemmmm
Bugun cuma malumunuz temizlik gunum
Gozum sizde yazamasamda
Toprakkkkk kac okka cekiyonnnnnnnnn
Kilo almayi durdurup yaglarinizla vedalasmazsaniz.......
Zeynebinde karnina girdim ekele verip godecezzzzzzzzzzzzz
Haftaya 400-500 gr. Verinde kalalimmmmmmm nolur
kokumu mu aldın hemen ben geldim damladın
Veririz tatlim siz sakin gitmeyiiiinnn :)
Yumurta ve ekmek fazla olmus canim aciklamani yapmissin ama yumurtayi fazla tuketmek kolestrolu yukkseltioo tatlim
Tam zeynep abladan mukemmel bir menu daha diyecektimkiiii profetrolll olmamisss. Gerci kendin yapmissin yemesen olmazdida bari bi tane yeseydin ablacim yaa
Cizburger kemalpasa bezelye pilavv.oooo toprakcmm kaptanim sen bole yaparsan biz ne yapalimmm.hadi biraz duygu somurusu yapayimmmm.saka bi yana insss bu menuyle kilo almassin. Bi de nesfiti ara ogun diye degil ana ogun olarak tuketiyolarr tatlim
Aksam az olmus sanki. Sadece corba ve ekmek... onun yaninda bide sebze yemegi olsaydi dahha guzel olurduuu tatlim
Gonca ablam oglen ekmek yada corba yerine sebze yada izgara sansin yok mu
Aksamlariii koftelerdennn gitmisizzz tAtlim yaa. Cikolatada olmamissss
Leynnnnn bendenmi kaciyordunnnnnn
Hihhhh
Ben ZAYIF bir kadinim onurumlan giderimmmmmmmmmm
günaydın bayanlar :)
kaptanım liste yi göremedim :44:
17.59 da kilomu bildirsm olur mu
şaka yaptım kuşun biz seninle kadim dostuyuz tatlım :)listeyi paylaşmadsiz yazdınız ya ben ekliycem birazdan
berilllllllllll canımmmm biz vericez kilocukları siz gitmeyinbak söz bugün milattır ok mi sakııınnnnn
gizemli fıstıkım gel bakıyım yamacıma ben seni bir seveyiiim, ah canısı ilgisiz mi kalmış benim fıstıkııım
zeynep yazını gördüm bu aradaben de küstüm
ben verdim canıkom yani hedef kilo bildirimimdeyim :) ama karar verdim 50 kilo olmak istiyorum :)Gunaydin.kizlar kim ne kadar verdi.bkalm.benim.yne.ayni.gdn.yok.
Gunaydin.kizlar kim ne kadar verdi.bkalm.benim.yne.ayni.gdn.yok.
olmaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
şimdi istiyoruuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sen herhesi bana havale et bakıyım bende bugun itibarı ile hiç kacamak yapmamya karar verdim diyetisyen ne diyorsa harfıyen uyucam bana da uyucaklar mecburen bahar gonca ve gizemli benimlerbak şimdi seni de birine vermek lazım kime verseeeekkkkk:44:
şaka yaptım kuşun biz seninle kadim dostuyuz tatlım :)
herkes gitse ikimiz burda kalırız dermişim :)
ben verdim canıkom yani hedef kilo bildirimimdeyim :) ama karar verdim 50 kilo olmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?