Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bahar tartildini bilmiyom sanma kac okka cekiyon soyle bakalim

Halloldu Canim sagol Annen kabloyla uyudumu yine

Bizimkide adoooo BAB. Deyip duruyor

Aman aramizda kimseye deme

Benim kazma burdan bile kullaniyor kaldiki Face bacim...

Platesci ebruyla kocasida ayroldi
yok bugün uyumadı daha yat deyip duruyo ama sabah carsıya gidicekmişiz felan filan işde...

hee ebrunun kocası güya iflas etmiş ebruda bitane iş adammı ne bulmuş zenginmiş o yüzden bosanmışlar annemin yalancısıyım

neden acaba

ekmekler ana ögünlerde 2 dilim hatta 1 arada da 1 dilim ekmek var ana öğünde pilav makarna yiyosam ekmek yemiyorum 2 yumurtayı da kan degerlerime bakarak verdi ihtiyac öyleymiş

arda sinemin tel de bi mesaj görmüş o yüzden bitmiş sinem araya bi sürü kişiyi sokmuş barısmak için arda konusmuyormuş bitmiş az önce okudum

doktor öle diyorsa boynumuz kıldan ince canım

Annemmmmmmm
Bir avuc biberin var herseyden haberin var yaaaaa

Abbauuuuu
Kiza bak leynnnnnn
Dur bakiyim bir ya Guzel gozlu cadi
:) :) çok kıskancımdır ben abbaaauuww
erman essek gözlü diyor essegin gözleri güzel oldugundan deel ha gözlerim büyük oldugu için diyor
kavga ederken ne kadar acıyorsam gözlerimi artık düşecek diye korkuyom kız diyor
birazdan geliyorum kızlar herifcigim koltukta uyuya kaldı yerine yatırıyım :)
oohh ne güzel herifini de yatırıyo zeynoşum benimkide dısarlarda geziyor
Bahar tartildini bilmiyom sanma kac okka cekiyon soyle bakalim
sülemeeeeemm de sülemeeeemm
bahar geliyorum annem yanına az kaldı elini öpüceksin ha unutma :)

harclık ne kadar vericeksin küçüğüm sonuçda

Kilo aldinmi verdinmi tatli cadi

Dikkaaatt bildirim yapiyooomm:
msj sayım 73
kilom 70 :)))
hesaplama 0.28 yanlış degil inşallah

Kizlarr cook uzgunum iki gundur dogru duzgun ugrayamiyorum . Cunku gicik kocam hala daha beni evime goturmedi.annesigildeyiz. bugun oglumun asisi var.ins asidan sonra eve goturur beni.

Yumurta ve ekmek fazla olmus canim aciklamani yapmissin ama yumurtayi fazla tuketmek kolestrolu yukkseltioo tatlim
Tam zeynep abladan mukemmel bir menu daha diyecektimkiiii profetrolll olmamisss. Gerci kendin yapmissin yemesen olmazdida bari bi tane yeseydin ablacim yaa
Cizburger kemalpasa bezelye pilavv.oooo toprakcmm kaptanim sen bole yaparsan biz ne yapalimmm.hadi biraz duygu somurusu yapayimmmm.saka bi yana insss bu menuyle kilo almassin. Bi de nesfiti ara ogun diye degil ana ogun olarak tuketiyolarr tatlim
Aksam az olmus sanki. Sadece corba ve ekmek... onun yaninda bide sebze yemegi olsaydi dahha guzel olurduuu tatlim
Gonca ablam oglen ekmek yada corba yerine sebze yada izgara sansin yok mu

Aksamlariii koftelerdennn gitmisizzz tAtlim yaa. Cikolatada olmamissss

Anaam ben gittim cenenizz dusmussss
16 sayfa okudum gecmiss hala bitmemiss.ben varkennn konusmazsiniz dimi. Kustummm size yoklugumu bi bahar farketmisssss.uhuuuu uhuuuuu.

Selamlar efemmmm
Bugun cuma malumunuz temizlik gunum
Gozum sizde yazamasamda

Toprakkkkk kac okka cekiyonnnnnnnnn

günaydın kızlar

sabah erken giremiyorum artık işyerinde tekim zor yetişiyorum

kilomu hemen yazmasam:18:
önce bir geçmişe bakayım
gogo günaydın canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…