- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
pazar günü piknige gidicez askım ve bi çift arkadasımızla azıcık belki yerimEferim sekerim Guzel vermissin .hafta sonu gonlunce gez ama yeme emiiiiii
bende seni çooooooooooooooooooookkk öptüm canısıSindiiiiiiii gidiyommmmmm
Hepinizi verdiniz Kilo Kadar opüyommmmmm
Hayirli cumalar olsun.
ben söyledim gördünmü zeynep ablao zaman herkescikler söylesin sonra ben
Gokcemmmm sev beni yaaaa ben bulalayda nannis bapanannis kaydimlisteyi paylaşmadsiz yazdınız ya ben ekliycem birazdan
berilllllllllll canımmmm biz vericez kilocukları siz gitmeyinbak söz bugün milattır ok mi sakııınnnnn
gizemli fıstıkım gel bakıyım yamacıma ben seni bir seveyiiim, ah canısı ilgisiz mi kalmış benim fıstıkııım
zeynep yazını gördüm bu aradaben de küstüm
tamamdır koçsen herhesi bana havale et bakıyım bende bugun itibarı ile hiç kacamak yapmamya karar verdim diyetisyen ne diyorsa harfıyen uyucam bana da uyucaklar mecburen bahar gonca ve gizemli benimler
canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun dün paylaşım alanına yazdım hem de hedef kilonu da 50 olarak güncelledik
duyduk duymadık demeyiiinnnnn, peynir ekmek yemeyinnnnnnn, duyanlar duymayanlara söylesssiiiiinnnn
zeynep kaptan yardımcısı olmuştur artık cezalardan kensisi sorumluduuuurrr
YANDIIIIKKKKKKKKKKKKK
gördüm baharcıgım eferim sana :))))pazar günü piknige gidicez askım ve bi çift arkadasımızla azıcık belki yerimtutamazsam kendimi
bende seni çooooooooooooooooooookkk öptüm canısı
hayırlı cumalar
ben söyledim gördünmü zeynep abla
ben ne görüyorum tiramusumu görüyorummenümü yazayım
sahurda
1 kk peynir
3 ceviz
bol maydonoz
1 dilim ekmek
iftarda
1 kücük kase corba
5 kasık güveç
1 kase yogurt
bol salata
ara
1 armut
1 şişe soda
1 dilimin yarısı tramisu
su 3.5 lt
spor
1 saat yürüyüş
20 dakika spor hareketleri
50 mekik
50 kol ve sırt hareketleri
gördüm baharcıgım eferim sana :))))800 gram iyi fena degil :)
yandınızki ne yandınızcanım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun dün paylaşım alanına yazdım hem de hedef kilonu da 50 olarak güncelledik
duyduk duymadık demeyiiinnnnn, peynir ekmek yemeyinnnnnnn, duyanlar duymayanlara söylesssiiiiinnnn
YANDIIIIKKKKKKKKKKKKK
kaçamak yok artık dedimya diyetisyen ne dediyse o diye sende hemen atlamaya hazırsın kaçamaklara dilim dedigim kocaman degilya kücük bir seydi hem ben spor yapıyorum eyaktım yani kalorisini :)ben ne görüyorum tiramusumu görüyorumkoça bak yaa kaçamak yapıyo bizimde canımız kaçamak yapmak istiyo
valla zeynep abla o kadar mutluyum ki yıllardan sonra 50 li rakamları görmek benim için bi mucizeydi yaa cok mutlu oldummbide bugün oruc tutmadım rahatsızdım gece sahura kalkmadıgım içinde daha az görünmüş olabilirmi zeynep abla :44::44:
yandınızki ne yandınızkaptan yardımcılıgı büyük bir sorunluluk kendimi başbakan gibi hissediyorum kimeye taviz vermem eger kacamak yapan olursada bir dahada gelmem bu topige derim o na göre kızlar ayagınızı denk alın karsınızda kaptan yardımcısı var :)
valla gözünüzün yasına bakmam keserim cezanızı
kaçamak yok artık dedimya diyetisyen ne dediyse o diye sende hemen atlamaya hazırsın kaçamaklara dilim dedigim kocaman degilya kücük bir seydi hem ben spor yapıyorum eyaktım yani kalorisini :)
***4. TAKIM 318.ETAP***
topraks : (70,8/71,7/-0,9 /%-1,27) vurun beni
bahar210660,2/59,4/0,8/%1,32)
zeynep_canan56,1/ // )
cimcimesude64,6/ //)izinli
gogo240570,3/70 /0,3/%0,43)
RrapunzelL79,0///)
nurork66,9/66,5 /0,4 /%0,60 )
gizemli_110596,5/96,5 /0 /%0 ) kilosu sabit
cimcimeden kilosunu öğrenmeye çalışacağım
toprak sen kilo aldınmı verdinmi - olması gerekmiyormu
***4. TAKIM 318.ETAP***
zeynep_canan56,1/ // )
cimcimesude64,6/ //)izinli gogo2405 70,3/70 /0,3/%0,43)
RrapunzelL79,0///)
korkudan - yazmayı unutmuşum :))) düzelttim canım
sen de hemen gör
kaptan yardımcısın ama daha kendimi listeye ekleyemiyorum :)***4. TAKIM 318.ETAP***
zeynep_canan56,1/ // )
RrapunzelL79,0///)
Zeynostos hayrlibolsun caniiimmmm iyi canokumalar :)canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun dün paylaşım alanına yazdım hem de hedef kilonu da 50 olarak güncelledik
YANDIIIIKKKKKKKKKKKKK
Ablacim etmdenkemgmde bngl.bngl yaglarmda senn bana istedgni yapabilir.yaptrabilirsin canimi.ckart abla ne.desen uycam.bana.sen.laaaaaazzzziiiimmmssssiiiiiiinnnnn :)sen herhesi bana havale et bakıyım bende bugun itibarı ile hiç kacamak yapmamya karar verdim diyetisyen ne diyorsa arfıyen uyucam bana da uyucaklar mecburen bahar gonca ve gizemli benimler
beril niye yok kızlar listede :44:***4. TAKIM 318.ETAP***
zeynep_canan56,1/ // )
RrapunzelL79,0///)
kuzucugum elimdesin artık ben yiyorsam aynısını yiyeceksin :)Zeynostos hayrlibolsun caniiimmmm iyi canokumalar :)
Ablacim etmdenkemgmde bngl.bngl yaglarmda senn bana istedgni yapabilir.yaptrabilirsin canimi.ckart abla ne.desen uycam.bana.sen.laaaaaazzzziiiimmmssssiiiiiiinnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?