Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol berilcim iyiyim ama gördüğüm kadarıyla sen değilsin bırak eşyaların ve kendinin canını çıkarmayı artık
şimdi geçmişe bakıyodum geceyi yine kaçırdım ((

Bende azittimin farkindayim ama durduramiyorum kendimi
Gece sohbeti telden yaptik kimse gelmedi
Seni su uyuttu
Bahar bunalimlarda
Zeynosum ymek topiktesin de
Ben hic sorma
Gogo vardi bir ara

Gizemcim ödemi maydanoz saplarını kaynatıp suyu ılık iç ara sıra iyi geliyo.

Oyyyy cnm.bnm cok tsk.ederm.sende toorakta cok iyi geldiniz insan cok guzel rahatliyi burda bn bosluktaym.ne yapacgmi bilmyrn hep bn veryrm uzuntuden mgdem parcalandi simdide ilac bile fayda etmyo sadece iciyrm hasta olmasaydjm.blki 2 aylik hamile olacaktm oda uzuuo esim hic destek olmuyo oda uzuyo ama dedklerni yapcm.bide byle yapcm umarm.bu sefer mutlulugn ucundan yakalayabikirm esimi sevyrm ama yavas yavas uzaklasthimjnda farkndaym

hani yaaa alıntılarımın yarısı gitmiş:44:

berilcim gayet ft görünüyorsun

bahar canım bu kadar mutsuz ediyosa seni neden bu ısrar tatlım biraz mola verip kendinizi dinleseniz, siz evli de değilsiniz şen şakrak günler geçirmeniz gerek, biraz düşünüp değerlendirmeye ihtiyacınız var tatlım bence

başka da unuttum ((
iyi be yine kimse yok gidiyom ben yürümeye
bu saatte ben de yürüyodum :))

canımmmsııınnn

hem ilk regl olduğun için hem de bir anda fazla spor öyle yapıyo şişliktir yani sen devam et iner merak etme canım:)

canım daha çok yeni tanışıyoruz böyle uzaktan ne kadar doğru olur fikir yürütmek ama bunca senenin tecrübesi tatlım aranızdaki sorunları halletmeden bebek yapmayın, inan daha zor oluyor

önce evliliğinizi oturtun sonra bebek canısı bebişe de yazık, onların huzura ve bol sevgiye ihtiyacı var negatif elektiriği hemen alıyolar

Gizem neden bu Kadar olumsuzsun kuzum.
Bak Ben senin gibi olsam ne yazarim
Offfff bu kaynanada ne cok konusuyor. Oglu gotunu Aldi gitti Ben niye bakiyim. Oglu var kizi var benim basima niye kaldi.eltim Esyadan istiyor mecburmuyum ya.
Kanser hastasiyim benm derdim bana Eter. Ilac icmekten midem delindi. Kemodan sacim dokuldu......bu liste uzar.
Farkindamisin okurken bile sikiyor.kendini degistir Canim. Mutlu olmaya bak.unutmaki mutlu insan basarili insandir

Seni su uyuttu
Bahar bunalimlarda
Ben hic sorma
Gogo vardi bir ara

Berilll srjin.neyn var ttlmmm ay bu erkekler Niye kiymet blmezlerki

Helede yalniz cocuga bakacak gucte degilsen.......

Seni su uyuttu
Bahar bunalimlarda
Ben hic sorma
Gogo vardi bir ara

inan varya direniyorum uyumıycam diye son ana kadar dayanıyorum içimden sürekli konuşuyorum kendimle, uyanık klamaya çalışıyorum fakat karanlıkta kız gözümün içine bakıyo ben de kapatıyorum uyuyomuş gibi gözümü tam heh daldı kalkıcam diyorum ne oluyo anlamıyorum hooop ben de gitmişim
off çok sıkıldım bu durumdan akşamlarımdan hiç bişey anlamıyorum

akşam iftardan sonra mutfağa gir zaten bir ordu gibiyiz makina yerleştirdikten sonra bir makina kadar da tencere tava yıka koş eve çocukları yıka giydir, sonra yürüyüşe gidiyorum bu ara
gelince de kızı uyut derken hiçbişey anlamadan zamanım geçiyor

Demi yaaa ben hic bule degldm aman salla gtsin derm takmazdm ne bkym.bklentm.cok esmden ama dedgn gbi olumsuzluklar mutsuzlugu gtrr bhnjnda farkndaym kocam degsmiysa ben degscm.mecbur yapcm.amaiyi gaz verdin ttlm :) sevyrm da yrlmamam yani k zaman dueltecez mecbur cok sgl cnm ya icimi actn snnde derdn basindan askn.bde bnle ugrastn

Berilll srjin.neyn var ttlmmm ay bu erkekler Niye kiymet blmezlerki
Yazdini anlamadim ama neyimmi var diyorsan saymakla bitmez

Germe kendini
Bende uyuyamiyorum ne olacakki....

Äh birde okunakli yazsan. Bende cepten giriyom ama.....
Senin yaziyi okumak zor be sekerim

Butun fktlernze acgm.cnm istedgnzi syleyebilrsiniz

Biliyorum yanlis ama bebek olursa hersey daha guzel olur gbi glyr ama suda var biz ayri eve cikmadan rahat edemeyecez dua ednde seneye.memur oluo defoluo gdlim burdn ayni evde dglz yanyana otryrz ama buda yetyi uzakta olmak en guzeli

Yazdini anlamadim ama neyimmi var diyorsan saymakla bitmez

Germe kendini
Bende uyuyamiyorum ne olacakki....

Äh birde okunakli yazsan. Bende cepten giriyom ama.....
Senin yaziyi okumak zor be sekerim

Biliyrm yazim duzgun degl tlfnun kilavyesi kucuk yazamiyrm cnm ins sennde butyn dertlerin sikintilarin cozulur hepimizin ki ins

Bit tecrubemizi yaziyoruz son söz senin.ama yolun cok uzun bunu bil bu mantikta

Ay canim yaa seninkide ayri odun yaa sende ona inat et tatlim hem rejim yap hem spor hepsine inat fit ol kimseye boyun egme ezdirme kendini allaha havale et bol dua et ilk once aranizdaki problemi halledin oyle cocuk dusunun canim onada yazik olur kavga ettiginizde
Oncekilere guzel canim menun benim yaptigim sporlari soyleyim evde 1 miles le. Basladim bacaklarima cok etkisi oldu sende 1milesle basla 5 milese kadar cik zamanla
Twister yap ben cok yaparim gobegime cok faydasi oldu
Ip atla
Mekik cek
Ben bunlari yapiyorum hep canim
Guzel tatlisim benim :) :)
Ooff erkekler gercekden beyinsiz yaa
Ailesi ile sevdiginin yerini niye bilmiyor benimde tek derdim ailesi uuff
Seni su uyuttu
Bahar bunalimlarda
Ben hic sorma
Gogo vardi bir ara
Valla bunalima girdim yaaa
Canim ermanla derdim yok derdim ailesinin bu kadar rahat olmasi hem biz bahari istiyoruz diyorlar hem neden bu kadar rahatlar anlamiyorum bu kiz 4 senedir bizim oglanla gorusuo millet ne der bi adini koyalim demiyorlar yaa illa erman memur olunca istemeye gelirlermis bende gelmeyin artik size verecrk kiz yok bizde dedim ermanda ben ne yaptim diyor o ailenin ogluyla evlenemem kusura bakma diyom oda ailesiyle kavga ediyo beni kotu biliyolar bu seferde o zaman ayrilicaz olmuyor dedim ermana oda benim ne sucum var ben sensiz yasayamam ayrilmak yok diyor ermanla hic derdim yok ama o okuz ailesinin rahatligi beni verem ediyor etmedigim bedduam kalmadi ama alsinlar ahimi da gorsunler
Tsk ederm ablacm bacaklarma bastryrm parmagm gomuluo kaliyk nye oldu hic anlakadm yaa cok sagl cnm bnm

Spora yavas yavas basla canim kasma kendini bide az az basla oyle devam et hic birakma sonra zeynos gibi maydanoz dali gibi olursun :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…