sağol berilcim iyiyim ama gördüğüm kadarıyla sen değilsinbırak eşyaların ve kendinin canını çıkarmayı artık
şimdi geçmişe bakıyodum geceyi yine kaçırdım((
Tatlim evlilik zor surdurmekte...
Biraz Politik Öl.erkek denen tek hucreliler ailesini hep tercih Eder.o nedenle cogu seyi yansitma ona.cok sikayet Eden kadin kacirir. Evdekileri fazla kafayla takma lutfen. Hayatina biraz belkileri sok.belki gorumcenin bir sikintisini vardi sana catti. Belki kaynanamin sen yanlis anladin vs....
Keske demeseydim, yapmasaydim vs diyecegine oluruna bak.
Kisaca tatli kiz keske denemek icin hayatinda belkilere yer ver. Biraz Polyanna Öl. Inan melegim brsey kaybetmezsin.
Kpnusuruz yine
Gizemcim ödemi maydanoz saplarını kaynatıp suyu ılık iç ara sıra iyi geliyo.
bu saatte ben de yürüyodum :))iyi be yine kimse yok gidiyom ben yürümeye
canımmmsııınnncanım benim hoş geldin 69 u gördüm dün sonunda
hoş geldin bebeğim iyi olduğuna sevindim.
oohh maşallah tontişim aldınmı cezanıı
hmmm bugün daha iyi olmuş
maşallah annem napıyon sen böyle kendindemisin bi çimdikle kendini bakaıyım
güzel olmuş ablam.
alırım tabiki sana her zaman yer var yanımdaaa
ilk kez hastalandıysan daha rahat kilo verirsin artık canım.menü güzel olmuş
hadi artık in 69 a bende senin için çok sevincem
akşam iftardan sonra zor girerim benn.kociş gelio iftara. sonrada mutfağı topla bebişle uğraş falan derken 9.30 oluyo saat. sonra bebişin uyku saatii.onu uyuttuktan yarım saat sonra falan bende yorgunluktan kuutt uyuyorumm
evet canım 4 aylık bir oğlumm var.emziriyorummmm. ya normalde adet dönemlerinde kilo alan bir yapım yok.sadece kilo veremiyorum altı gün boyunca.. ama sezeryandan sonra nolduuu anlamadımm. bi de normalde 30 dk yürüyorum dün bir saat yürüdüm üstüne mekik çektim. haliyle tartıda artı 2 yi görünce şoka girdimm. defalarca tartıldımmm ama nafilee
Gizemcim ödemi maydanoz saplarını kaynatıp suyu ılık iç ara sıra iyi geliyo.
Oyyyy cnm.bnm cok tsk.ederm.sende toorakta cok iyi geldiniz insan cok guzel rahatliyi burda bn bosluktaym.ne yapacgmi bilmyrn hep bn veryrm uzuntuden mgdem parcalandi simdide ilac bile fayda etmyo sadece iciyrm hasta olmasaydjm.blki 2 aylik hamile olacaktm oda uzuuo esim hic destek olmuyo oda uzuyo ama dedklerni yapcm.bide byle yapcm umarm.bu sefer mutlulugn ucundan yakalayabikirm esimi sevyrm ama yavas yavas uzaklasthimjnda farkndaym
Oyyyy cnm.bnm cok tsk.ederm.sende toorakta cok iyi geldiniz insan cok guzel rahatliyi burda bn bosluktaym.ne yapacgmi bilmyrn hep bn veryrm uzuntuden mgdem parcalandi simdide ilac bile fayda etmyo sadece iciyrm hasta olmasaydjm.blki 2 aylik hamile olacaktm oda uzuuo esim hic destek olmuyo oda uzuyo ama dedklerni yapcm.bide byle yapcm umarm.bu sefer mutlulugn ucundan yakalayabikirm esimi sevyrm ama yavas yavas uzaklasthimjnda farkndaym
Bende azittimin farkindayim ama durduramiyorum kendimi
Gece sohbeti telden yaptik kimse gelmedi
Seni su uyuttu
Bahar bunalimlarda
Zeynosum ymek topiktesin de
Ben hic sorma
Gogo vardi bir ara
canım daha çok yeni tanışıyoruz böyle uzaktan ne kadar doğru olur fikir yürütmek ama bunca senenin tecrübesi tatlım aranızdaki sorunları halletmeden bebek yapmayın, inan daha zor oluyor
önce evliliğinizi oturtun sonra bebek canısı bebişe de yazık, onların huzura ve bol sevgiye ihtiyacı var negatif elektiriği hemen alıyolar
Bende azittimin farkindayim ama durduramiyorum kendimi
Seni su uyuttu
Bahar bunalimlarda
Ben hic sorma
Gogo vardi bir ara
Gizem neden bu Kadar olumsuzsun kuzum.
Bak Ben senin gibi olsam ne yazarim
Offfff bu kaynanada ne cok konusuyor. Oglu gotunu Aldi gitti Ben niye bakiyim. Oglu var kizi var benim basima niye kaldi.eltim Esyadan istiyor mecburmuyum ya.
Kanser hastasiyim benm derdim bana Eter. Ilac icmekten midem delindi. Kemodan sacim dokuldu......bu liste uzar.
Farkindamisin okurken bile sikiyor.kendini degistir Canim. Mutlu olmaya bak.unutmaki mutlu insan basarili insandir
Bir genis zamanda yazarim ozelden su an bir sizdeyim bir iste
Yazdini anlamadim ama neyimmi var diyorsan saymakla bitmezBerilll srjin.neyn var ttlmmm ay bu erkekler Niye kiymet blmezlerki
Germe kendiniinan varya direniyorum uyumıycam diye son ana kadar dayanıyorum içimden sürekli konuşuyorum kendimle, uyanık klamaya çalışıyorum fakat karanlıkta kız gözümün içine bakıyo ben de kapatıyorum uyuyomuş gibi gözümü tam heh daldı kalkıcam diyorum ne oluyo anlamıyorum hooop ben de gitmişim
off çok sıkıldım bu durumdan akşamlarımdan hiç bişey anlamıyorum
akşam iftardan sonra mutfağa gir zaten bir ordu gibiyiz makina yerleştirdikten sonra bir makina kadar da tencere tavayıka koş eve çocukları yıka giydir, sonra yürüyüşe gidiyorum bu ara
gelince de kızı uyut derken hiçbişey anlamadan zamanım geçiyor
Äh birde okunakli yazsan. Bende cepten giriyom ama.....Demi yaaa ben hic bule degldm aman salla gtsin derm takmazdm ne bkym.bklentm.cok esmden ama dedgn gbi olumsuzluklar mutsuzlugu gtrr bhnjnda farkndaym kocam degsmiysa ben degscm.mecbur yapcm.amaiyi gaz verdin ttlm :) sevyrm da yrlmamam yani k zaman dueltecez mecbur cok sgl cnm ya icimi actn snnde derdn basindan askn.bde bnle ugrastn
canım daha çok yeni tanışıyoruz böyle uzaktan ne kadar doğru olur fikir yürütmek ama bunca senenin tecrübesi tatlım aranızdaki sorunları halletmeden bebek yapmayın, inan daha zor oluyor
önce evliliğinizi oturtun sonra bebek canısı bebişe de yazık, onların huzura ve bol sevgiye ihtiyacı var negatif elektiriği hemen alıyolar
Yazdini anlamadim ama neyimmi var diyorsan saymakla bitmez
Germe kendini
Bende uyuyamiyorum ne olacakki....
Äh birde okunakli yazsan. Bende cepten giriyom ama.....
Senin yaziyi okumak zor be sekerim
Butun fktlernze acgm.cnm istedgnzi syleyebilrsiniz
Biliyorum yanlis ama bebek olursa hersey daha guzel olur gbi glyr ama suda var biz ayri eve cikmadan rahat edemeyecez dua ednde seneye.memur oluo defoluo gdlim burdn ayni evde dglz yanyana otryrz ama buda yetyi uzakta olmak en guzeli
Ay canim yaa seninkide ayri odun yaa sende ona inat et tatlim hem rejim yap hem spor hepsine inat fit ol kimseye boyun egme ezdirme kendini allaha havale et bol dua et ilk once aranizdaki problemi halledin oyle cocuk dusunun canim onada yazik olur kavga ettiginizdeSizden habersiz ortalardan.kayboldugum icin ozurdilerim hayatmn en berbat gnlerini yasadm bosanma esiginden.dondum esimle.evde iki yabanci.gbiyiz mutsuzum ckk hemde dun ilk defa esimdn.kilomla ilgili.sikayet duydum 1 yil dolana.kadar bebek dusunmeme.karari.almistk. bunun sorumlusu tutuldugumu ogrendim kavgamizin konusunu soyleyemiyrm .bile yani ksacasi berbatm
Oncekilere guzel canim menun benim yaptigim sporlari soyleyim evde 1 miles le. Basladim bacaklarima cok etkisi oldu sende 1milesle basla 5 milese kadar cik zamanlaDunku menum
Sabah salatalik domates haslanmis yumurta 1 tane pogaca
Ara yogurt
Oglen 3 yk yesil fasulye 3 yk plav
Ara yok
Aksam ev yapimi iskenderden 4 tane lavas 5tane et parcasi 1 kase corba annmn gullacindan 1 catal isirik
Ara 2 lokma karpuz
Su 3 ltre
Spor dunki lafran snra artk gnde.2 saat spor yapacm
Guzel tatlisim benim :) :)dünkü menümü yazayım bende
sabah
1 dilim tam buğday üzerine
dil peyniri+2 dilim salam ve domates koydum
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
3 kuru kayısı
akşam
1 kase mercimek çorba
yarım tabak bulgur pilavı
ayran
spor 1 saat yürüyüş
15 dk karın+ bel hareketleri
su 2 lt
Ooff erkekler gercekden beyinsiz yaaTatlim evlilik zor surdurmekte...
Biraz Politik Öl.erkek denen tek hucreliler ailesini hep tercih Eder.o nedenle cogu seyi yansitma ona.cok sikayet Eden kadin kacirir. Evdekileri fazla kafayla takma lutfen. Hayatina biraz belkileri sok.belki gorumcenin bir sikintisini vardi sana catti. Belki kaynanamin sen yanlis anladin vs....
Keske demeseydim, yapmasaydim vs diyecegine oluruna bak.
Kisaca tatli kiz keske denemek icin hayatinda belkilere yer ver. Biraz Polyanna Öl. Inan melegim brsey kaybetmezsin.
Kpnusuruz yine
Valla bunalima girdim yaaaBende azittimin farkindayim ama durduramiyorum kendimi
Seni su uyuttu
Bahar bunalimlarda
Ben hic sorma
Gogo vardi bir ara
Canim ermanla derdim yok derdim ailesinin bu kadar rahat olmasi hem biz bahari istiyoruz diyorlar hem neden bu kadar rahatlar anlamiyorum bu kiz 4 senedir bizim oglanla gorusuo millet ne der bi adini koyalim demiyorlar yaa illa erman memur olunca istemeye gelirlermis bende gelmeyin artik size verecrk kiz yok bizde dedim ermanda ben ne yaptim diyor o ailenin ogluyla evlenemem kusura bakma diyom oda ailesiyle kavga ediyo beni kotu biliyolar bu seferde o zaman ayrilicaz olmuyor dedim ermana oda benim ne sucum var ben sensiz yasayamam ayrilmak yok diyor ermanla hic derdim yok ama o okuz ailesinin rahatligi beni verem ediyor etmedigim bedduam kalmadi ama alsinlar ahimi da gorsunlerhani yaaa alıntılarımın yarısı gitmiş:44:
berilcim gayet ft görünüyorsun
bahar canım bu kadar mutsuz ediyosa seni neden bu ısrar tatlım biraz mola verip kendinizi dinleseniz, siz evli de değilsiniz şen şakrak günler geçirmeniz gerek, biraz düşünüp değerlendirmeye ihtiyacınız var tatlım bence
başka da unuttum((
bu saatte ben de yürüyodum :))
canımmmsııınnn
hem ilk regl olduğun için hem de bir anda fazla spor öyle yapıyo şişliktir yani sen devam et iner merak etme canım:)
Tsk ederm ablacm bacaklarma bastryrm parmagm gomuluo kaliyk nye oldu hic anlakadm yaa cok sagl cnm bnm
Biliyrm yazim duzgun degl tlfnun kilavyesi kucuk yazamiyrm cnmins sennde butyn dertlerin sikintilarin cozulur hepimizin ki ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?