- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Kolay gelsin canimm isin cokmus bayaGunaydinnnnnnnnnn
Bugun ne Is yapsamki diye dusunurken asagi komurluge inecem. Gerci depo diyorlar ama olsun komurluge denirdi benim gencligimde.
Esyalari sececem, Hasan domuzu gelecek yarinda kardesine gider. Yeni ev diziliyor Ben de de Esyadan cok ne var.kullanilmayan nerdesim, Tabak Canak, hali perde ne bulursam cikaracam yeniden yikiyacam utuleyecem.sonra gidecem carsiya Yok gitmiyecem SAC Mac yaptirmiyacam, yagmur ormanlarimida aldirmiyacam.firsat buluncada size gelecem.hazir depo temizline girismisken elifin yurutecini filanda temizleyip koyuyum. Belki arabayida yikamaya gotururum gelince kendi yavrusu icine etsin diye.
Haaaaa birde nevresimler degisecek
Guzel gonca abla keske kokoreci yiyebilseydinnMenüm şöyle:
sabah greyfurt suyu ılık limonlu su 1dilim ekmek peynir bi çatal nutella
ara yogurt yulaf ezmesi
öglen 2 kaşık tavuk sote 2 kaşık erişte 1kepce çorba
ara 2 çatal ev yapımı tatlı
aksam 2 kepçe çorba 1 tavuk butun yarısı(küçük kısmı) 2 patates kroket (aslında ödül olarak kokoreç yiycektim yiyemedim kroketler ödül olsun artık )
su 2 yi geçti
spor 1 st yürüyüş
Eki Görüntüle 762596
Ahanda hodugumu boyle karsilayacam Ozon ve ter kokusu birbirine karismis halde.
Zeyno buda Benim son halim baciiiiii.
23 temmuz sabahi
Bebeğim gayet fit gözüküyosun.ama bu temizlik olayına bi dur demen lazım eger temizlik yüzünden kavga ettiyseniz adam haklı bence.
canısı sabahki poğaça olmamış tam buğday yersen daha tok tutar hem de sağlıklıDunku menum
Sabah salatalik domates haslanmis yumurta 1 tane pogaca
Ara yogurt
Oglen 3 yk yesil fasulye 3 yk plav
Ara yok
Aksam ev yapimi iskenderden 4 tane lavas 5tane et parcasi 1 kase corba annmn gullacindan 1 catal isirik
Ara 2 lokma karpuz
Su 3 ltre
Spor dunki lafran snra artk gnde.2 saat spor yapacm
Gizem Cep teilnimmt ozelden yollasana bana konusalim
Menüm şöyle:
sabah greyfurt suyu ılık limonlu su 1dilim ekmek peynir bi çatal nutella
ara yogurt yulaf ezmesi
öglen 2 kaşık tavuk sote 2 kaşık erişte 1kepce çorba
ara 2 çatal ev yapımı tatlı
aksam 2 kepçe çorba 1 tavuk butun yarısı(küçük kısmı) 2 patates kroket (aslında ödül olarak kokoreç yiycektim yiyemedim kroketler ödül olsun artık )
su 2 yi geçti
spor 1 st yürüyüş
Gizem Cep teilnimmt ozelden yollasana bana konusalim
Goncaaaaaa seninle Birsey konusmak istiyorum ama nasil yapalim.
Tsk ederm cnm bnn ins gecrr bizim evlilik hep boyleydi cicim ayim bile olmadi cokta severek evlendik ama nye byle oluyo hic anlamiyrm yemn ederm kotu bi gelin degilim herseyi kusursuz yapmaya calisiyrm ama olmuyo :'(günaydın gizemli canım, yazdığına çok üzüldüm ama evliliklerde arada olur böyle durumlar siz daha yeni evlisiniz canım
birbirinizi tanıyıp anlaşana kadar yaşanabilir bunlar olgun ve sağduyulu davranmaya çalışın, biraz empati kurun birbirinizle geçecektir tatlım
üzülmee lütfen
Farkndaym ttlm sahurda bi akrabadaydk evn kizi kusum da benm icin yapms pogacayi kiramadm ackcaei kirmkta isime glmedi dym yidimcanısı sabahki poğaça olmamış tam buğday yersen daha tok tutar hem de sağlıklı
zayıflaman için bunu bir fırsat olarak gör bazı şeyler bizim için kötü görünse de canımızı yaksa da daha hayırlı oluyor
spor konusunda hırsını yitirme tatlım göster onlara
Canmm msj nasil yolluyorum baktm ama bulamadm telefindn gryrm ondan mi gnderemedm ki
dünkü menümü yazayım bende
sabah
1 dilim tam buğday üzerine
dil peyniri+2 dilim salam ve domates koydum
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
3 kuru kayısı
akşam
1 kase mercimek çorba
yarım tabak bulgur pilavı
ayran
spor 1 saat yürüyüş
15 dk karın+ bel hareketleri
su 2 lt
Özelden sor istersen canım nasıl istersen yada sen bilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?