Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin canimm isin cokmus baya
Yagmur ormanlarinada cok guldumm :) :)

Guzel gonca abla keske kokoreci yiyebilseydinn
Eki Görüntüle 762596
Ahanda hodugumu boyle karsilayacam Ozon ve ter kokusu birbirine karismis halde.
Zeyno buda Benim son halim baciiiiii.
23 temmuz sabahi

Fistikkk :)
Herhalinle guzelsin sekerimm

Bebeğim gayet fit gözüküyosun.ama bu temizlik olayına bi dur demen lazım eger temizlik yüzünden kavga ettiyseniz adam haklı bence.

Sizden habersiz ortalardan.kayboldugum icin ozurdilerim hayatmn en berbat gnlerini yasadm bosanma esiginden.dondum esimle.evde iki yabanci.gbiyiz mutsuzum ckk hemde dun ilk defa esimdn.kilomla ilgili.sikayet duydum 1 yil dolana.kadar bebek dusunmeme.karari.almistk. bunun sorumlusu tutuldugumu ogrendim kavgamizin konusunu soyleyemiyrm .bile yani ksacasi berbatm

Dunku menum
Sabah salatalik domates haslanmis yumurta 1 tane pogaca

Ara yogurt

Oglen 3 yk yesil fasulye 3 yk plav

Ara yok

Aksam ev yapimi iskenderden 4 tane lavas 5tane et parcasi 1 kase corba annmn gullacindan 1 catal isirik

Ara 2 lokma karpuz

Su 3 ltre

Spor dunki lafran snra artk gnde.2 saat spor yapacm

günaydın gizemli canım, yazdığına çok üzüldüm ama evliliklerde arada olur böyle durumlar siz daha yeni evlisiniz canım
birbirinizi tanıyıp anlaşana kadar yaşanabilir bunlar olgun ve sağduyulu davranmaya çalışın, biraz empati kurun birbirinizle geçecektir tatlım
üzülmee lütfen

canısı sabahki poğaça olmamış tam buğday yersen daha tok tutar hem de sağlıklı
zayıflaman için bunu bir fırsat olarak gör bazı şeyler bizim için kötü görünse de canımızı yaksa da daha hayırlı oluyor
spor konusunda hırsını yitirme tatlım göster onlara

Cok guzel abla. Abla bsey sorcm.odem icin be yapabiliriz yaa

dünkü menümü yazayım bende

sabah
1 dilim tam buğday üzerine
dil peyniri+2 dilim salam ve domates koydum

ara
3 kuru kayısı

öğlen
1 kepekli beyaz peynirli tost
çay

ara
3 kuru kayısı

akşam
1 kase mercimek çorba
yarım tabak bulgur pilavı
ayran

spor 1 saat yürüyüş
15 dk karın+ bel hareketleri

su 2 lt

Tsk ederm cnm bnn ins gecrr bizim evlilik hep boyleydi cicim ayim bile olmadi cokta severek evlendik ama nye byle oluyo hic anlamiyrm yemn ederm kotu bi gelin degilim herseyi kusursuz yapmaya calisiyrm ama olmuyo :'(

Farkndaym ttlm sahurda bi akrabadaydk evn kizi kusum da benm icin yapms pogacayi kiramadm ackcaei kirmkta isime glmedi dym yidim

Canmm msj nasil yolluyorum baktm ama bulamadm telefindn gryrm ondan mi gnderemedm ki

Tatlim evlilik zor surdurmekte...
Biraz Politik Öl.erkek denen tek hucreliler ailesini hep tercih Eder.o nedenle cogu seyi yansitma ona.cok sikayet Eden kadin kacirir. Evdekileri fazla kafayla takma lutfen. Hayatina biraz belkileri sok.belki gorumcenin bir sikintisini vardi sana catti. Belki kaynanamin sen yanlis anladin vs....
Keske demeseydim, yapmasaydim vs diyecegine oluruna bak.
Kisaca tatli kiz keske denemek icin hayatinda belkilere yer ver. Biraz Polyanna Öl. Inan melegim brsey kaybetmezsin.
Kpnusuruz yine

sağol berilcim iyiyim ama gördüğüm kadarıyla sen değilsin bırak eşyaların ve kendinin canını çıkarmayı artık
şimdi geçmişe bakıyodum geceyi yine kaçırdım ((

Vay vay vay trk kelimeyle harika bnde istym.bundan yapcm ins ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…