Ama brsey deyimmi
Dogurgan bir kadin olsaydin her yil dogururdum.insallah kisa 4. velet icin girisecem
yok canım ben çok çabuk hamile kalıyorum ama 2 tane yeter ban 3. diyolar ben korkuyorum, Allah isteyene versin. Gerçi içim gidiyo çok çocuk seviyorum ama yok yok 2 iyidir:)))
yok canım ben çok çabuk hamile kalıyorum ama 2 tane yeter ban 3. diyolar ben korkuyorum, Allah isteyene versin. Gerçi içim gidiyo çok çocuk seviyorum ama yok yok 2 iyidir:)))
tatlım kusursuzz olmaya calışmma. sen her seyi yapmaya calışınca kıymetin bilinmezz. yapmaaa bak o zaman nası değerli olursunn.Tsk ederm cnm bnn ins gecrr bizim evlilik hep boyleydi cicim ayim bile olmadi cokta severek evlendik ama nye byle oluyo hic anlamiyrm yemn ederm kotu bi gelin degilim herseyi kusursuz yapmaya calisiyrm ama olmuyo :'(
Farkndaym ttlm sahurda bi akrabadaydk evn kizi kusum da benm icin yapms pogacayi kiramadm ackcaei kirmkta isime glmedi dym yidim
menün güsel gökçecimmmdünkü menümü yazayım bende
sabah
1 dilim tam buğday üzerine
dil peyniri+2 dilim salam ve domates koydum
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
3 kuru kayısı
akşam
1 kase mercimek çorba
yarım tabak bulgur pilavı
ayran
spor 1 saat yürüyüş
15 dk karın+ bel hareketleri
su 2 lt
akşamm fazla olmuş tatlımDunku menum
Sabah salatalik domates haslanmis yumurta 1 tane pogaca
Ara yogurt
Oglen 3 yk yesil fasulye 3 yk plav
Ara yok
Aksam ev yapimi iskenderden 4 tane lavas 5tane et parcasi 1 kase corba annmn gullacindan 1 catal isirik
Ara 2 lokma karpuz
Su 3 ltre
Spor dunki lafran snra artk gnde.2 saat spor yapacm
kroketten ödül mü olur gonca ablam yaaa. biz onu görmezden gelelim sen ye kokorecinii...sporlada kroketleri yakarsın zatennMenüm şöyle:
sabah greyfurt suyu ılık limonlu su 1dilim ekmek peynir bi çatal nutella
ara yogurt yulaf ezmesi
öglen 2 kaşık tavuk sote 2 kaşık erişte 1kepce çorba
ara 2 çatal ev yapımı tatlı
aksam 2 kepçe çorba 1 tavuk butun yarısı(küçük kısmı) 2 patates kroket (aslında ödül olarak kokoreç yiycektim yiyemedim kroketler ödül olsun artık )
su 2 yi geçti
spor 1 st yürüyüş
canım az olmuş gibi geldi.akşam sadece corbaa içmissinn. belki moralin bozuk olduğundan az yedin. benim moralim ne zaman bozuk olsa kendimi yemeğe veriyorummm.Dunki menum
Sabah
Bi dilim ekmek
Peynir
Domates salatalik
Bi lokma bal
Ara
Bi cay bardagi nescafe
Oglen
4 kasik kisir
Ara
Yine kahve ictim
Aksam
Bi kase tavuk corbasi
Ara
Yok
Su
2 litre
Spor
mükemmmell fikirr zeynep ablammmmaşallh sana bak bende topik topik geziyorum :) şimdide gelinlik topigine takıldım kendi kendime hayal kurdum :)
15 eylülde 22.yılımızı bitiriyoruz evliligimizin ve ben tekrar gelinlik giyip kır dügünü yapmak istiyorum :)
hazır zayıfladımya :)
cocuklarımla hatıra resimi cektirmek kaynanayı dügünüme cagırmak istiyorum :)
artık gökçe verir cezayı herhalde.. gerci zeynep ablam sen çoktan vermişsindir ceza kendineee..:26: :26:ben bu akşam cok fena bir sey yaptım kızlar
bu işareti kendime yapıyorum asın beni hepiniz birden
icli öfte yapmıstım :18: :18: ben o köftelerden yedim
inşşş daha hızlı gider kilolarım gonca ablammmcanım benim hoş geldin 69 u gördüm dün sonunda
hoş geldin bebeğim iyi olduğuna sevindim.
oohh maşallah tontişim aldınmı cezanıı
hmmm bugün daha iyi olmuş
maşallah annem napıyon sen böyle kendindemisin bi çimdikle kendini bakaıyım
güzel olmuş ablam.
alırım tabiki sana her zaman yer var yanımdaaa
ilk kez hastalandıysan daha rahat kilo verirsin artık canım.menü güzel olmuş
hadi artık in 69 a bende senin için çok sevincem
sen benden gencsinde....
38-39 cokmu gecki
gogols bir soruyum ya
boş ver benim de birsürü işim var bak yapamıyorum :)))bir dunya isim var ben oturuyom
sorun bakalim niye
elifte annemde uyuyorrrrrrrr
ses cikaramam.balkona sinmisim korkudan sizle yarisiyorum
bu ne hız yaa bir telefonla konuşana kadar yazmışsın kaç tane:)))one laaaaaa
yine kendim calip kendim oynuyommmmmm
ne gencim 2 yaş :)) ben de oldum 35
yok canım kaç yalında doğuruyo millet biraz riskli oluyo galiba ama
boş ver benim de birsürü işim var bak yapamıyorum :)))
bu ne hız yaa bir telefonla konuşana kadar yazmışsın kaç tane:)))
kesinlikleee sağlamlaştırma olayına katılıyorummm.nurdancım çok haklısın ben çok üzülmüştüm hemen çocuk sahibi olmadım diye ama o geçirdiğimiz 7 sene şimdi bize hediye oldu, şimdiki çocuk ve iş koşuşturmasından sallanmıyosak kesinlikle o yılların hatırına, temeli sağlamlaştırdık bilmeden:))
mersi şekerim :))tatlım kusursuzz olmaya calışmma. sen her seyi yapmaya calışınca kıymetin bilinmezz. yapmaaa bak o zaman nası değerli olursunn.
menün güsel gökçecimmm
akşamm fazla olmuş tatlım
kroketten ödül mü olur gonca ablam yaaa. biz onu görmezden gelelim sen ye kokorecinii...sporlada kroketleri yakarsın zatenn
canım az olmuş gibi geldi.akşam sadece corbaa içmissinn. belki moralin bozuk olduğundan az yedin. benim moralim ne zaman bozuk olsa kendimi yemeğe veriyorummm.
mükemmmell fikirr zeynep ablammm
artık gökçe verir cezayı herhalde.. gerci zeynep ablam sen çoktan vermişsindir ceza kendineee..
inşşş daha hızlı gider kilolarım gonca ablammm
maraş kesmeyi zeynoşa havale ettik:)) onun dışında güzel canım leslie de 4 mile çıkmış aferinnnnnnnkesinlikleee sağlamlaştırma olayına katılıyorummm.
berillcim inan daha bunlarr yaşadıklarımın onda biriii. çok şanslısınn .iyi bir kayınvaliden olduğu içinnn.
bu arada sabahtan beri size slm yazacaktımm gökçe ve berill bi de gonca ablam. ben yazana kadar gonca ablam gitmiş bileee
menümü yazayımmm
sabah
üçgen bir parca pide içine 2 salam domates salatalık
gec yedim ara yok
öğlenn
4 kaşık tavuk sote 3 kaşık bulgur pilavı
ara
1 armut
7 badem
akşamm
3 küçük parca kabak dolması
salataa
iftardan sonra 1 dilim maras kesme yedimm
eşimin yüzünden. o yiyoo benimde canım istiyooo.
spor 4 mil leslie
150 mekikk
bakalım zeynep abladan ne cezaa gelicek. neyse azıcıkta mart topiğinde takılıyorum kaptanımmm. görüşürüz geneemaraş kesmeyi zeynoşa havale ettik:)) onun dışında güzel canım leslie de 4 mile çıkmış aferinnnnnnn
valla böyle bişey kahve falımda cıkmıştı vrsa öyle bişey parçalarım ben hepsinicanım eftelya biri ile nişanlıydı çocuk çok iyiydi ve birbirlerini çok seviyolardı, annesi kendi ailesinden biri ile evlendirmek istiyodu oğlanı o yüzden istemiyodu ve çok sorun çıkardı, biz de çocuğu sevmiştik o da kendimi öldürürüm vs. bir sürü şey söylüyodu ama gelinliğini bile sipariş vermişken iş bitti ve şimdi ikisi de ölmedi tatlım, çünkü annesini ikna edemedi, çok acı çekti kuzum ama şimdi bak gayet mutlu başak biri ile nişanlanmak üzere:) gelin ata binmiş ya kısmet demiş, seni istiyosa o uğraşsın
sen kabul ettikçe onlar işi hafife alacaklar biraz ağırdan sat kendini, istiyosa ailesine söz geçirsin, geçiremiyosa senden vazgeçsin, daha şimdiden lafını dinletimiyorsa ileride ne yapacak erman
herkezin türlü türlü derdi varyaa allah hepimize yardım etsin canım yaatatlım daha 4 ay önce anne olmuş biri olarak söylüyorummm. evliliğini oturtmadan ASLA ASLAAA ÇOCUKK YAPMAAA. neden mi...benim evliliğim kötü değildi yanlış anlaşılmasın. daha evleneli 6 ay olmuştu ki. hamile olduğumu öğrendim..korunuyodumm bi ara. ama doğum kontrol hapı içtahımı açıncaa bıraktımmm hamileliğimdede sıkıntı yoktu. asla kapris yapmadımmm. salakk gibi her seyimi kendim hallettim..insan bi naz yapar di mii. yokkk. karnım burnumdaa eşimin ailesini yemeğe davet etttim. 7 aylık hamileyimm. kaynanam grip olmuşşş çokk kötü durumdaymışş. eve davet ettim 2 günn baktımmm. yani işin özüü onun ailesi için kendi aileme ne yaparsam onun için katt ve katt fazlasınıı yaptımmm.
ne mi olduuuuu? şu an o yaptığım şeyleri kendimi onlar için paraladığımıı düşününce kendime salaksın sen diyorumm...
doğumuma 4 hafta kala kendi annem geldi afyondann. bu zamana kadarda uzakta olduğumdan kendi aileme ufak tefek sorunlardan asla bahsetmedimmm. geldikten sonra benim eşimm annemi istemez olduu. eve 9 da gelen adam. saat 10.30 tan önce eve gelmez oldu. annemle bi sohbet et dimiii. yoook. sadece sabah gunaydınnn . eve gelince yakşamlarrr. konuştuklarıı tek şey buuu. haliyle annemde cokk bozuldu. kadın tansiyonn hastasııı bi de. çokk bozuluyo ama sırff hamileyim diye bellli etmiyoooo bana olsun diyooo.annemde eşimee tripp atıyooo doğal olarak. akşam eşim geliyooo. ne bu annenin suratıı beşş karışşş çekememmm ben diyooo.neyseee yazsammmm uzarrrr.
sonuççç doğum yaptım. her gün logusalığında vermiş olduğu etkiyle bebeğime bakıpp saatlerce ağlıyodummm ve bu evdeki huzursuzluktan o masumuu sorumlu tuttum. o anki psikolojiii çokk başkaa. eşimle konuştumm böyle yapma diyeee. daha kötu oluyoodu.o bana ben onaaa laff söyluyodummm. düşünün daha yeni doğum yapmışımm. belkide hayatımınn en güsel günleri olması gerekirken en berbat günlerini yaşıyodummm. bu aradaaa bebekler her seyi anlıyolar. ona huzursuzzz sütt verdiğimden yaramaazz huysuuz uyumazz sürekli ağlayan bir bebekti 30 gün boyunca.
bi gün eşimm annemle bildiğiniz ağız dalaşına girdi.. yok annem bizi ayırmak istiiyomuşşş, evine karışıyomuşşşş, o ayaklarınııı uzatıp öküz gibi koltukta yatınca annem laf ediyomuşşş, eve gec gelmesine karışıyomuuş,,, falan filannn. ben ağlamaktan harap olmuş haldeyimmm.o annn kendime geldimm. ben annemle gidiyorumm. aklın basına gelene kadar ayrılalım dedim.o saatten sonra esim 180 derece değişti. o ilk basta asıık olduğumm adama geri döndü.annemin ayaklarına kapanıpp defalarcaa özür dilediii.evimizde istediği kadarr kalabileceğini falan.....
bunları sana niye yazıyorummm. ben evliliğimi tam oturtmadann cocukkk yaptımm. bunuu şimdii anlıyorummm.evett muhtesem bir duyguu. onu hiç bir seye değişmemmm. ama daha önceki aklımmm olsaa beklerrdimmm.
BENCE SENDEE BİİR DAHA DÜŞÜN BU ÇOCUK OLAYINI.. EVLİLİĞİNİ TAM OTURTMADAN O ENN GÜZELL ANLARININ BENİMKİİ GİBİİ BERBAT OLMASINAAA ASLAA İZİNN VERMEEE
Ama brsey deyimmi
Dogurgan bir kadin olsaydin her yil dogururdum.insallah kisa 4. velet icin girisecem
:) :) benim gibiBir dunya isim var Ben oturuyom
Sorun bakalim niye
Elifte annemde uyuyorrrrrrrr
Ses cikaramam.balkona sinmisim korkudan sizle yarisiyorum
bende normalda yemeye içmeye vururdum kendimi ama bu sefer dutalak gibi tutuldu bogazım canımtatlım kusursuzz olmaya calışmma. sen her seyi yapmaya calışınca kıymetin bilinmezz. yapmaaa bak o zaman nası değerli olursunn.
menün güsel gökçecimmm
akşamm fazla olmuş tatlım
kroketten ödül mü olur gonca ablam yaaa. biz onu görmezden gelelim sen ye kokorecinii...sporlada kroketleri yakarsın zatenn
canım az olmuş gibi geldi.akşam sadece corbaa içmissinn. belki moralin bozuk olduğundan az yedin. benim moralim ne zaman bozuk olsa kendimi yemeğe veriyorummm.
mükemmmell fikirr zeynep ablammm
artık gökçe verir cezayı herhalde.. gerci zeynep ablam sen çoktan vermişsindir ceza kendineee..
inşşş daha hızlı gider kilolarım gonca ablammm
amanııınnEhemmmmm ehemmmmm hizli Co derler adima, tak fisi bitir isi.
dondurmayı sporla eritmişsin bence fıstıkkesinlikleee sağlamlaştırma olayına katılıyorummm.
berillcim inan daha bunlarr yaşadıklarımın onda biriii. çok şanslısınn .iyi bir kayınvaliden olduğu içinnn.
bu arada sabahtan beri size slm yazacaktımm gökçe ve berill bi de gonca ablam. ben yazana kadar gonca ablam gitmiş bileee
menümü yazayımmm
sabah
üçgen bir parca pide içine 2 salam domates salatalık
gec yedim ara yok
öğlenn
4 kaşık tavuk sote 3 kaşık bulgur pilavı
ara
1 armut
7 badem
akşamm
3 küçük parca kabak dolması
salataa
iftardan sonra 1 dilim maras kesme yedimm
eşimin yüzünden. o yiyoo benimde canım istiyooo.
spor 4 mil leslie
150 mekikk
baharcımm. emin olmadan asla evlenmee.. unutma insan sadece eşiyle evlenmiyor. ailesiyle de evleniyorrr..bi de erman su an calışıyo mu bilmiyorum ama eger calışmıyorsa belki de annesi kendince nasıl kızı istiyeceğiz oğlumun işi yok falan diye düşünüyo olabilirr
Çok korkuyom iş çıkışı gidiyom doktora.
kuzucugum resini yan koymusun ama fıstık gibisin canım :)Eki Görüntüle 762596
Ahanda hodugumu boyle karsilayacam Ozon ve ter kokusu birbirine karismis halde.
Zeyno buda Benim son halim baciiiiii.
23 temmuz sabahi
hayatım kendime cezayı verdim sahırda bir bardak süt içtim sadecemersi şekerim :))
bence de gogo kokoreçini ye sen yoksa ne anlamı var bunca yürüyüşün:)))
zeynepe ben anca yeme cezası veririm, ona en büyük ceza o kendisi spor cezası veriyo zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?