Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama brsey deyimmi
Dogurgan bir kadin olsaydin her yil dogururdum.insallah kisa 4. velet icin girisecem

yok canım ben çok çabuk hamile kalıyorum ama 2 tane yeter ban 3. diyolar ben korkuyorum, Allah isteyene versin. Gerçi içim gidiyo çok çocuk seviyorum ama yok yok 2 iyidir:)))

yok canım ben çok çabuk hamile kalıyorum ama 2 tane yeter ban 3. diyolar ben korkuyorum, Allah isteyene versin. Gerçi içim gidiyo çok çocuk seviyorum ama yok yok 2 iyidir:)))

Ikizler asilama
Elifte ilac tedavisi sonrasi Ben iyice siyirdim bir anda supriz
Bu sefer ikiz ucuz besiz neyse olsunda onemli olan o

Sen benden gencsinde....
38-39 cokmu gecki
Gogols bir soruyum ya

Bir dunya isim var Ben oturuyom
Sorun bakalim niye
Elifte annemde uyuyorrrrrrrr
Ses cikaramam.balkona sinmisim korkudan sizle yarisiyorum

tatlım kusursuzz olmaya calışmma. sen her seyi yapmaya calışınca kıymetin bilinmezz. yapmaaa bak o zaman nası değerli olursunn.
menün güsel gökçecimmm
akşamm fazla olmuş tatlım
kroketten ödül mü olur gonca ablam yaaa. biz onu görmezden gelelim sen ye kokorecinii...sporlada kroketleri yakarsın zatenn
Dunki menum

Sabah
Bi dilim ekmek
Peynir
Domates salatalik
Bi lokma bal

Ara
Bi cay bardagi nescafe

Oglen
4 kasik kisir

Ara
Yine kahve ictim

Aksam
Bi kase tavuk corbasi

Ara
Yok

Su
2 litre

Spor
canım az olmuş gibi geldi.akşam sadece corbaa içmissinn. belki moralin bozuk olduğundan az yedin. benim moralim ne zaman bozuk olsa kendimi yemeğe veriyorummm.
mükemmmell fikirr zeynep ablammm
:26: :26: ben bu akşam cok fena bir sey yaptım kızlar
bu işareti kendime yapıyorum asın beni hepiniz birden
icli öfte yapmıstım :18: :18: ben o köftelerden yedim
artık gökçe verir cezayı herhalde.. gerci zeynep ablam sen çoktan vermişsindir ceza kendineee..
inşşş daha hızlı gider kilolarım gonca ablammm

sen benden gencsinde....
38-39 cokmu gecki
gogols bir soruyum ya

ne gencim 2 yaş :)) ben de oldum 35
yok canım kaç yalında doğuruyo millet biraz riskli oluyo galiba ama
bir dunya isim var ben oturuyom
sorun bakalim niye
elifte annemde uyuyorrrrrrrr
ses cikaramam.balkona sinmisim korkudan sizle yarisiyorum
boş ver benim de birsürü işim var bak yapamıyorum :)))

one laaaaaa
yine kendim calip kendim oynuyommmmmm
bu ne hız yaa bir telefonla konuşana kadar yazmışsın kaç tane:)))

Ehemmmmm ehemmmmm hizli Co derler adima, tak fisi bitir isi.

kesinlikleee sağlamlaştırma olayına katılıyorummm.

berillcim inan daha bunlarr yaşadıklarımın onda biriii. çok şanslısınn .iyi bir kayınvaliden olduğu içinnn.

bu arada sabahtan beri size slm yazacaktımm gökçe ve berill bi de gonca ablam. ben yazana kadar gonca ablam gitmiş bileee
menümü yazayımmm

sabah
üçgen bir parca pide içine 2 salam domates salatalık

gec yedim ara yok

öğlenn
4 kaşık tavuk sote 3 kaşık bulgur pilavı

ara
1 armut
7 badem

akşamm
3 küçük parca kabak dolması
salataa

iftardan sonra 1 dilim maras kesme yedimm
eşimin yüzünden. o yiyoo benimde canım istiyooo.
spor 4 mil leslie
150 mekikk

mersi şekerim :))

bence de gogo kokoreçini ye sen yoksa ne anlamı var bunca yürüyüşün:)))

zeynepe ben anca yeme cezası veririm, ona en büyük ceza o kendisi spor cezası veriyo zaten:))

maraş kesmeyi zeynoşa havale ettik:)) onun dışında güzel canım leslie de 4 mile çıkmış aferinnnnnnn

baharcımm. emin olmadan asla evlenmee.. unutma insan sadece eşiyle evlenmiyor. ailesiyle de evleniyorrr..bi de erman su an calışıyo mu bilmiyorum ama eger calışmıyorsa belki de annesi kendince nasıl kızı istiyeceğiz oğlumun işi yok falan diye düşünüyo olabilirr

kızlar bağlantım koptu siz de gitmişsiniz ben de çıkıyorum acıktım, sonra gelirim yine
byeeeeeeeeee

valla böyle bişey kahve falımda cıkmıştı vrsa öyle bişey parçalarım ben hepsini bulmuşda beni bunuyormu hanfendi kendi oğlu kıvanc tatlutuğ sanki iki tane yengesi var ermanın onlarla araları cok iyi benimki de biraz kuruntu annesi senin işin iyimi de gidip isteyelim diyormuş bende olsun senin arkanda olsunlar biraz gelsinler istesinler bi adını koysunlar diyorum ben inat anası inat annemde annesi gibi düşünüyor ama carsıda felan rahat gezmek istiyorum yaa babamda olmadıgı için millet laf arıyor bıktım vallahi yaa
herkezin türlü türlü derdi varyaa allah hepimize yardım etsin canım yaa
Ama brsey deyimmi
Dogurgan bir kadin olsaydin her yil dogururdum.insallah kisa 4. velet icin girisecem

Bir dunya isim var Ben oturuyom
Sorun bakalim niye
Elifte annemde uyuyorrrrrrrr
Ses cikaramam.balkona sinmisim korkudan sizle yarisiyorum
:) :) benim gibi
bende normalda yemeye içmeye vururdum kendimi ama bu sefer dutalak gibi tutuldu bogazım canım işede yaradı gitmiş 1 kilo
Ehemmmmm ehemmmmm hizli Co derler adima, tak fisi bitir isi.
amanııınn cok güldüm yaa allahda seni güldürsün canısıı
dondurmayı sporla eritmişsin bence fıstık

işi varda böyle iyi bi iş degil cnım yaa annesi aynı dedigin gibi düşünüyor ama be böyle onlardan bi ilği bi bişey bekliyorum yaa önceden daha farklılardı ablası var ne bilim insan bi arar o büyük der napıyon ne ediyon önceden hep konuşurduk bayadır konuşmuyoz bende bunlar niye böyle rahat diye ermanla kavga ediyom kaç gündür baya uzun yani konu canım anlayacağın

Eki Görüntüle 762596
Ahanda hodugumu boyle karsilayacam Ozon ve ter kokusu birbirine karismis halde.
Zeyno buda Benim son halim baciiiiii.
23 temmuz sabahi
kuzucugum resini yan koymusun ama fıstık gibisin canım :)

mersi şekerim :))

bence de gogo kokoreçini ye sen yoksa ne anlamı var bunca yürüyüşün:)))

zeynepe ben anca yeme cezası veririm, ona en büyük ceza o kendisi spor cezası veriyo zaten:))
hayatım kendime cezayı verdim sahırda bir bardak süt içtim sadece

geçmişe baktım cok konusucagım seyler var bahar özellikle seninle
gizem canım sanada diyeceklerim var herseyden önce tecrüberimden bildigim bir sey var beril ve kaptan cok haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…