tamam zeynep ablam.müsait olduğunda yazarsınncanım benim aklımda bir kaç seyler var
bunlar hiç aklıma gelmemişti teşekkürler gonca ablamm.Nurdancım ben yeşil mercimek salatası ve kabak salatası öneriyorum.bugday salatasıda güzel.mercimek ve bugday haşlayarak yapılıyo icine yesillik kırmızı yesil biber kaşar mısır ne istersen karıstır.
kabakta küp küp dograyıp sogan biberle az yagla azcık kavur tam pismesin.soguyunca yesillik vs. yine istedigin malzemeyi dogra hepside güzel oluyo.
menü mercimek çorbası
zeytinyaglı biber dolması
et kavurması
pilav
karışık kızartma
düşündüm.önerilere acığım.....masayada salata yapıcamda işte masayı doldurmak için bi şeyler arıyorumm
aaaa kismecikler yokkkk(
ben gidiyorum o zaman, kızı uyuturken uyurum bu akşam yorgunum
yürüyüşten şimdi geldim
bu arada kızlar bişey diycem ben 2 gündür hiç bişey yiyemiyorum midem almıyor, yani bulantı gibi değil ama tıkandım gibi
bugün
sabah
nesfit+süt yaptım yarısını döktüm
ara
2 kuru kayısı
öğlen
b.peynirli kepekli tosot istedim ama ancak 4 ısırık alabildim
tostu çantama koydum
akkşamüstü 2-3 ısırık daha yedim
yarısından fazlasını biraz önce kuşlara atıım
akşam
yarım kase çorba yedim doydum ama korkumdan bir küçük biber dolmasını tıktım resmen ağzıma
umarım geçicidir çünkü böyle olursa hasta olurum(
Çok özlemişim kuzumu yaaa tombilikusum benim.
kızlarr sizce 18 agustosa kadar 5 - 6 kilo verebilirmiyim arkadasımın nişanı var oraya kilolarımı götürmek istemiyorum
geldi mi canım kızın?Çok özlemişim kuzumu yaaa tombilikusum benim.
misafirim yatılı imdat koy kaç evi giremedim o yüzden
bende seni seviyorum hayatımmmmmmmmm :)güzellikler ben bugün dışarıdayım gelemeyebilirim, akşama uygun olursa uğrarım. Topiğimizi sahipsiz bırakmayın
sizi seviyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm
insallaahhhkesinlikle verirsin canım, dikkat et çok spor yap, bize takıl hayatını yaşa
geldi mi canım kızın?
kolay gelsin:)
menüde sporda güzelgünaydın güzeller :) dün akşam aniden ve habersizden gelen yatılı misafirlerim var
menümü yazıyım cıkıcam
gece
domates salatalık
1 bardak süt
1 kk kadar peynir
iftarda
1/2 mercimek corba
tauk sote 4 catal
bol salata
bir kase yogurt
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüş
10 dakıka twist
günaydın güzeller :) dün akşam aniden ve habersizden gelen yatılı misafirlerim var
menümü yazıyım cıkıcam
gece
domates salatalık
1 bardak süt
1 kk kadar peynir
iftarda
1/2 mercimek corba
tauk sote 4 catal
bol salata
bir kase yogurt
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüş
10 dakıka twist
menün güsel tatlımm. yatılı ve aniden gelen misafiri hiç sevmem.kolay gelsinnmisafirim yatılı imdat koy kaç evi giremedim o yüzden
hasret giderirsiniz ne güsel gonca ablam.insaN evladından hiç ayrılmak istemiyoÇok özlemişim kuzumu yaaa tombilikusum benim.
verirsin cnm sıkı bir diyet ve sporlakızlarr sizce 18 agustosa kadar 5 - 6 kilo verebilirmiyim arkadasımın nişanı var oraya kilolarımı götürmek istemiyorum
amanın kaptanım çook az yemişsin.belki sıcaklardandır...aaaa kismecikler yokkkk(
ben gidiyorum o zaman, kızı uyuturken uyurum bu akşam yorgunum
yürüyüşten şimdi geldim
bu arada kızlar bişey diycem ben 2 gündür hiç bişey yiyemiyorum midem almıyor, yani bulantı gibi değil ama tıkandım gibi
bugün
sabah
nesfit+süt yaptım yarısını döktüm
ara
2 kuru kayısı
öğlen
b.peynirli kepekli tosot istedim ama ancak 4 ısırık alabildim
tostu çantama koydum
akkşamüstü 2-3 ısırık daha yedim
yarısından fazlasını biraz önce kuşlara atıım
akşam
yarım kase çorba yedim doydum ama korkumdan bir küçük biber dolmasını tıktım resmen ağzıma
umarım geçicidir çünkü böyle olursa hasta olurum(
dünkü menüm
yazmıştım ama internet kesldi tekrar yazıyorum
sahurda
2 dilim ekmek
peynir
domates
biber
yumurta
çay
1 kücük seftali
iftarda
4 kaşık pilav
8 kaşık taze faslye
bol salata
su 2 lt olmustur
spor 1 saat gndüzz 1 saat gece 2 saat yürüyüş
200 mekik
menün ve sporunuda begendimkabak salatası olabilir kabakları haslayıp ekşi yağ ve sarmsak koyuyosun haşlarken biber de koyabilirsin
közlenmiş biber salatası olabilir kırmızı veya yesil biber olabilir sarmsak eksi ve yag koyuyosun ya da sarmsaklı yogurt koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?