evet evde yapabilirim lesliylee .deneyeyim bakalım bu hafta.normalde öğleden sonra yapardım sporumu. akşam yemekten sonra yapmaya baslayayım...evde de yapabilirsin tatlım yeterki hareket olsun
gökçecm kacıyorummm. akşama kocama yemek yapayımm.kendimede öğlen için bi şeyler hazırlayacağımmm.öptmmmm
bu hafta çok az galiba cünkü kac gündür yoktum dün gece geldim eve318. etap mesajlar
bahar : 98
topraks :122
zeynepcanan:110
gogo:72
gizemli:
nurork:47
beril:
rapunzel:
***4. TAKIM 319.ETAP***
topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar210659,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan57,9/ // ) baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo240570/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL77/77/0/%0)
nurork66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_110596,5/95,5 /1 /%1,04 )
4.TAKIM ORTALAMASI %
bu hafta çok az galiba cünkü kac gündür yoktum dün gece geldim eve
kilom sabit regl oldm ondan heralde
Yok zeynep abla cok oldugu icin degil valla sen kac aydir hic bi kacamak hic bi fazladan bisey yemedin biz hep yedik sen hic yemedin ya onun icin dedim valla bakbahar cok mu abartmısımki canım ya dünki hazırladığım yemeklerim hiç tadına bıle bakmadım börekte kk kadardı valla profetirol içinde zaten kendime ceza verdin
Aynen cok az kaldi :) artik ne hosuma gidiyo biliyomusun eskiden yemek yerken herkez bana er yengesi gibi bahar onu yeme bahar bunu yeme sen kilolusun der sofradan sinirle kaldirirlardiBu takim kapanir yakinda benden soylemesi.
Su cizelgelere bir bakinsana herkesin bir kac kilosu kalmis
Vaay bu hafta superizz :)***4. TAKIM 319.ETAP***
zeynep_canan57,9/ // ) baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
RrapunzelL77///)
4.TAKIM ORTALAMASI %
Yok zeynosum oyle demek istemedim bengörüşürüz canım :) bende çıkıyorum kızlar gelgimde hemen sizinleyim burda olun mutlaka bahar özelliklede sen banabunu yaptın ya içine oturdu kız ben iftarda etmiyim bugün :) babam gecen gün bana cebiş kadar kalmışın kızım yeter artık dedi :)
Ne guzel ana kiz birlikte giyiniceksiniz :) :) ablanmi derler kizina senden icin artik ) :)vallahi minicik kaldım benim kızdan bile zayıfım :) kıyafetlerini giyorum kızın artık bende kıyafet kalmadı bak sana akşam eve gelince önceki pantolonumu giyimde resim gösteriyim ay cok komık oldu :)))))))
Oohh ne guzel fistik gibi olduk yahu :) :)ben de sabah eftelyanın bir elbisesi vardı çok beğendiğim onu giydim ay çok güzel oldu akşama resmini çektirebilirsem koyarım buraya ama maalesef dışarıda giyemem çok kısa( goncam kızaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Bence baska sey ye daha fazla yersin hem iskenderden :)Ayyy abla al valla.beni eline baryama.kadar 3 4 daha vereym ins kilo.almissin.dyenlerin.brazda olsun.cenesi tutulsunbu hafta emrne amadeym.ablacm :) bu hafta 2 gun.ttli.yedim sadece haftaya hic.ymycem.ins.ama.bugun kndmi iskenderle odillendreym miii kocamlan nikah yildinumumuzde :)
Hos bulduk canim sabah hemen ciktim evi temizledim yemek yaptim kardesimle yedik mutfagi topladim temizledim ancak geldim annem oruc ona yaptirmak istemiyom birazdanda sporumu yapip dusumu alir teyzeme giderim evi uzak yuruyerek gidicem oh oh :) :)Bahaaarrr gunaydn.bebegm alinti yapmistimda yazmayi unutmusjmberil.hosgldin.ttlm baska kmler var herkesler.gtti mi
Ben hep telden giriyom telden daha cok seviyom daha hizli giriyomAyyy utandim simdi ben cezaya kaldjm31 ya tlfndan grnce anca bu kafar oluyr kaptnim alintiya cvo yazurm o sayfayi.acacak snra yayinlayacak.sayfalar arasi.dolasrkn.ble deli.ediyi bni napim ;(
O zaman tam diyet olmus canim yemegin :)yok canım yanmayan tavaya 1 kaşık yağ koyuyorum önce patlıcanları orda kızartıyorum sonra aktif fryda da 1 kaşık yağda kızartıp yapıyorum.içinde toplam 2 kaşık yağ oluyor
pogaca kemal pasaaazeynep abla gördümü bu menüyüü
hem yiyosun hemde ceza veriyosun ablam bravoo.bende senin gibi olsam keşkee....yedikten sonra benim daha çok yiyesim geliyooo
tamam zeynep ablamda pek bitecek gibi gözükmüyo.doğumdan sonra olduğu için sanırım böylee.doktora sordum normal dedii. bakalım ne zaman bitecek.
gökçem eğer bitince zayıflamazsam o zaman ceza geliyoo bana:18:
yok kızartma sayılmaz ablacım.2 kaşık yağ var toplamda.yukarıya yazdım nası yaptığımıı
inşş haftaya 65lere hatta 64 lere düşebilirim
Odul alacakmiyiz bakalim :) :)Gokceeeemmm.sen calsmiyr.musun.bugun.Kuzum ayyy.ymym mi hmm pamm ymym ozamanama ama ama yasiiiiiikkkk tmm ymyorum cnm bnm dereceye grersek de mi yemeyim ttlm yaaa odul olarak yarm.yesem
Bende pc den girmeyi sevmiyom :) annemde hep pc nin basinda firsat olmuyo bana aslinda :)telefondan girmek cok gıcık ya.tatildeyken bende sinir oluyodumm
Aksam daha guzel oluyo bencedetamam canım akşamları spor çok iyi geliyo haberiniz ola, çocuk uyuduktan sonra yapabilirsen çok farkediyo
Gardini al gizemli :) :) :) :) )haftaya 3 kilo veririsin artık
keske yapabilsem cnm yaa. akşam eşim geliyo. trip atar kesin beni bırakıp yürüyüşemi gideceksin diye. sende gel desem yorgunum derr.haftaya annemgil gelicek. belki o zaman yapabilirimm tatlım
baharcım canım benim.incir benim bildiğim kadarıyla sırf şeker.yani kalorili bi meyve.başka meyveler tercih etsen daha iii olur sanki. bi de kavrulmamış fındığın kalorisi daha az tatlımm.keki zeynep ablaya havale ediyorumDunki menum
Sahurda
Bi dilim kadar pide
Peynir
Cay
Iftarda
4 bardak su
Bi kase mercimek corbasi(kase kucukdu)
4 kasik yesil fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Semizotu salatasi
aci yesil biber
Iki lokma pide
Ara
Cay
bi dilim kek ama cok kucukdu ben yaptim dayanamadim yedim
Ara
3 tane yesil incir
Bi avuc taze kabuklu findik
Su
3.5 litre
Spor
Lesli 2 mil
500 twist
Daha fazla yapamadim misafir gec gitti
benimki öyle deliksiz uyumuyoki.sürekli haFif tempoda sallanacak. leslie yaparken bile bi elim beşiğini sallıyo.düşün halimiYok zeynep abla cok oldugu icin degil valla sen kac aydir hic bi kacamak hic bi fazladan bisey yemedin biz hep yedik sen hic yemedin ya onun icin dedim valla bak
Aynen cok az kaldi :) artik ne hosuma gidiyo biliyomusun eskiden yemek yerken herkez bana er yengesi gibi bahar onu yeme bahar bunu yeme sen kilolusun der sofradan sinirle kaldirirlardi
simdi kimse donupde bakmiyo bile en sevdigim yani bu isde yaa :) :) bana bunlari diyende 80-90 kilo ha
Vaay bu hafta superizz :)
Yok zeynosum oyle demek istemedim bensen yemezsen valla bende yemem bilesin
Ne guzel ana kiz birlikte giyiniceksiniz :) :) ablanmi derler kizina senden icin artik ) :)
Oohh ne guzel fistik gibi olduk yahu :) :)
Bende sacimi boyatim cektiririm resim bol bol koyarim :) :)
Bence baska sey ye daha fazla yersin hem iskenderden :)
Hos bulduk canim sabah hemen ciktim evi temizledim yemek yaptim kardesimle yedik mutfagi topladim temizledim ancak geldim annem oruc ona yaptirmak istemiyom birazdanda sporumu yapip dusumu alir teyzeme giderim evi uzak yuruyerek gidicem oh oh :) :)
Ben hep telden giriyom telden daha cok seviyom daha hizli giriyom
O zaman tam diyet olmus canim yemegin :)
Odul alacakmiyiz bakalim :) :)
Bende pc den girmeyi sevmiyom :) annemde hep pc nin basinda firsat olmuyo bana aslinda :)
Aksam daha guzel oluyo bencede
Gardini al gizemli :) :) :) :) )
Cocuk uyurken yaparsin artik tatlim sende bosver aksam esinle otur ne guzel :)
poffff.kilo almak hiç hoşuma gitmiyo. haftaya cuma kardeşim gelicek.beni tombiş tombiş görürse bi ton laf söyler.:18:cumaya kadar hedefim 65***4. TAKIM 319.ETAP***
RrapunzelL77/77/0/0) kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI %
bilmem incir dedigin gbi olabilir canım haklısın ama bunları annanem köyde toplamış getirdi gübresiz felan olunca küçüçükdü büyük deildi bende 11 gibi açıkınca yedim 3 tanebaharcım canım benim.incir benim bildiğim kadarıyla sırf şeker.yani kalorili bi meyve.başka meyveler tercih etsen daha iii olur sanki. bi de kavrulmamış fındığın kalorisi daha az tatlımm.keki zeynep ablaya havale ediyorum
benimki öyle deliksiz uyumuyoki.sürekli haFif tempoda sallanacak. leslie yaparken bile bi elim beşiğini sallıyo.düşün halimi
poffff.kilo almak hiç hoşuma gitmiyo. haftaya cuma kardeşim gelicek.beni tombiş tombiş görürse bi ton laf söyler.:18:cumaya kadar hedefim 65
gökçem sabah için özürdilerim canım acelem vardı yangından mal kaçırır gibi kilomu yazıp çıktım.
gökçem sabah için özürdilerim canım acelem vardı yangından mal kaçırır gibi kilomu yazıp çıktım.
tebrik ederim soydaşım.
güzel olmuşgunaydın papyonn.
dunki menum
sabah
2 dilim uno denge lıght
domates salatalık
ara
yarım seftalli
öğlen
1 tabak patlıcan oturtma
yarım kase cacık
ara
2 kayısı
akşam
1 kutu 80 gr olanlardan ton balığı
1 dilim ekmek
su 4 lt
leslie 2 mil
10 dk egzersiz
sensiz gidermiyim hiç hatta sen beni geçebilirsin bileeyoldaşım benim beeee, yine beraber gidiyoruz bak beni de cebine koydu
bilmemki nasıl verdi ben daha haftada 2 kilo vermedim hiçAaaaa halim naz gozlumu getirin bakyimmmmm
Yine yanlis goruyorum sanrim
Bensizzzzzz ismi ceviri.yorsunuzzzzzzz
Ben senin saglam adimlarla Kilo vermene hastayim.bizim gibi 1 ver 2 al yapmiyorsun.
Kizzzz Gogo bu topris karisi bu iki kiloyu nasil Verdi.haciya hocayami gittiki
güzelde tatlıları yime yaaaDunku menum
Sabah
1 domates 1 salatalik ½kk peynirle yaplmis ygsiz.omlet 1 dilim cavdar ekmegi
Ara ½ muz yogurt
Ogle 5 yk papates yemekisi 1 pogaca
Ara yok
Aksam
4 yk plav 4 tane kavrma et kiraz buyuklugunde 1 yane.kemal pasa ( cok.israr edylar ye diye kirqmadigim.insanlar bde kirmak ta isime gemiyr:) )
Ara 2 erk
Su3 ltre
Spor 60 dk yuruyus 15 dk egzersiz
akşam ve aralar çok olmuş canım.Dunki menum
Sahurda
Bi dilim kadar pide
Peynir
Cay
Iftarda
4 bardak su
Bi kase mercimek corbasi(kase kucukdu)
4 kasik yesil fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Semizotu salatasi
aci yesil biber
Iki lokma pide
Ara
Cay
bi dilim kek ama cok kucukdu ben yaptim dayanamadim yedim
Ara
3 tane yesil incir
Bi avuc taze kabuklu findik
Su
3.5 litre
Spor
Lesli 2 mil
500 twist
Daha fazla yapamadim misafir gec gitti
şimdilik parlıyor mutfak canım haftaya nolur bilmembilmem incir dedigin gbi olabilir canım haklısın ama bunları annanem köyde toplamış getirdi gübresiz felan olunca küçüçükdü büyük deildi bende 11 gibi açıkınca yedim 3 tane
kek için de savunmaya geçmeyim cezamı bekleyim :18::18:
nasılsın gonca abla napıyosun mutfak nasıl oldu
saolasın canım.sorun yok tatlım lafı mı olur
kızlar evdeyim az iş yapayım, arada bakarım
zeynep de yazsa da kilosunu paylaşsak artık
geldim canım hemn tartılıyım resimde cekiliyim bakınkızlar evdeyim az iş yapayım, arada bakarım
zeynep de yazsa da kilosunu paylaşsak artık
Selam kızlar listeniz henüz yayınlanmamış. Bi sorun yoktur inşallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?