Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

318. etap mesajlar

bahar : 98
topraks :122
zeynepcanan:110
gogo:72
gizemli:
nurork:47
beril:
rapunzel:
bu hafta çok az galiba cünkü kac gündür yoktum dün gece geldim eve

kilom sabit regl oldm ondan heralde

***4. TAKIM 319.ETAP***

topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar2106 59,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan 57,9/ // )
baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo2405 70/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL 77/77/0/0)
kilosu sabit
nurork 66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_1105 96,5/95,5 /1 /%1,04 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

bahar cok mu abartmısımki canım ya dünki hazırladığım yemeklerim hiç tadına bıle bakmadım börekte kk kadardı valla profetirol içinde zaten kendime ceza verdin
Yok zeynep abla cok oldugu icin degil valla sen kac aydir hic bi kacamak hic bi fazladan bisey yemedin biz hep yedik sen hic yemedin ya onun icin dedim valla bak
Bu takim kapanir yakinda benden soylemesi.
Su cizelgelere bir bakinsana herkesin bir kac kilosu kalmis
Aynen cok az kaldi :) artik ne hosuma gidiyo biliyomusun eskiden yemek yerken herkez bana er yengesi gibi bahar onu yeme bahar bunu yeme sen kilolusun der sofradan sinirle kaldirirlardi
simdi kimse donupde bakmiyo bile en sevdigim yani bu isde yaa :) :) bana bunlari diyende 80-90 kilo ha
Vaay bu hafta superizz :)
Yok zeynosum oyle demek istemedim ben sen yemezsen valla bende yemem bilesin
vallahi minicik kaldım benim kızdan bile zayıfım :) kıyafetlerini giyorum kızın artık bende kıyafet kalmadı bak sana akşam eve gelince önceki pantolonumu giyimde resim gösteriyim ay cok komık oldu :)))))))
Ne guzel ana kiz birlikte giyiniceksiniz :) :) ablanmi derler kizina senden icin artik ) :)
Oohh ne guzel fistik gibi olduk yahu :) :)
Bende sacimi boyatim cektiririm resim bol bol koyarim :) :)
Bence baska sey ye daha fazla yersin hem iskenderden :)
Bahaaarrr gunaydn.bebegm alinti yapmistimda yazmayi unutmusjm beril.hosgldin.ttlm baska kmler var herkesler.gtti mi
Hos bulduk canim sabah hemen ciktim evi temizledim yemek yaptim kardesimle yedik mutfagi topladim temizledim ancak geldim annem oruc ona yaptirmak istemiyom birazdanda sporumu yapip dusumu alir teyzeme giderim evi uzak yuruyerek gidicem oh oh :) :)
Ayyy utandim simdi ben cezaya kaldjm 31 ya tlfndan grnce anca bu kafar oluyr kaptnim alintiya cvo yazurm o sayfayi.acacak snra yayinlayacak.sayfalar arasi.dolasrkn.ble deli.ediyi bni napim ;(
Ben hep telden giriyom telden daha cok seviyom daha hizli giriyom
O zaman tam diyet olmus canim yemegin :)
Gokceeeemmm.sen calsmiyr.musun.bugun.Kuzum ayyy.ymym mi hmm pamm ymym ozaman ama ama ama yasiiiiiikkkk tmm ymyorum cnm bnm dereceye grersek de mi yemeyim ttlm yaaa odul olarak yarm.yesem
Odul alacakmiyiz bakalim :) :)
telefondan girmek cok gıcık ya.tatildeyken bende sinir oluyodumm
Bende pc den girmeyi sevmiyom :) annemde hep pc nin basinda firsat olmuyo bana aslinda :)
tamam canım akşamları spor çok iyi geliyo haberiniz ola, çocuk uyuduktan sonra yapabilirsen çok farkediyo
Aksam daha guzel oluyo bencede
haftaya 3 kilo veririsin artık
Gardini al gizemli :) :) :) :) )
keske yapabilsem cnm yaa. akşam eşim geliyo. trip atar kesin beni bırakıp yürüyüşemi gideceksin diye. sende gel desem yorgunum derr.haftaya annemgil gelicek. belki o zaman yapabilirimm tatlım

Cocuk uyurken yaparsin artik tatlim sende bosver aksam esinle otur ne guzel :)

Dunki menum

Sahurda
Bi dilim kadar pide
Peynir
Cay

Iftarda
4 bardak su
Bi kase mercimek corbasi(kase kucukdu)
4 kasik yesil fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Semizotu salatasi
aci yesil biber
Iki lokma pide

Ara
Cay
bi dilim kek ama cok kucukdu ben yaptim dayanamadim yedim

Ara
3 tane yesil incir
Bi avuc taze kabuklu findik

Su
3.5 litre

Spor
Lesli 2 mil
500 twist
Daha fazla yapamadim misafir gec gitti

baharcım canım benim.incir benim bildiğim kadarıyla sırf şeker.yani kalorili bi meyve.başka meyveler tercih etsen daha iii olur sanki. bi de kavrulmamış fındığın kalorisi daha az tatlımm.keki zeynep ablaya havale ediyorum
benimki öyle deliksiz uyumuyoki.sürekli haFif tempoda sallanacak. leslie yaparken bile bi elim beşiğini sallıyo.düşün halimi
poffff.kilo almak hiç hoşuma gitmiyo. haftaya cuma kardeşim gelicek.beni tombiş tombiş görürse bi ton laf söyler.:18:cumaya kadar hedefim 65

zeynep ablam gazi ünvden mezunum. öğretmenim ama hayalimde hep ecz olmak vardı.puanımda yetiyodu dediğim şehirlere. ama annemler uzak diye izin vermedi. ankara eskişehirdeki eczlarada benim puanım yetmedi.ama hep içimde kalmıştırr

kızlar ben çıkıyorum eve geçince açarım yine
byeeeeeeeeeeeessssssss

gökçem sabah için özürdilerim canım acelem vardı yangından mal kaçırır gibi kilomu yazıp çıktım.

bilmem incir dedigin gbi olabilir canım haklısın ama bunları annanem köyde toplamış getirdi gübresiz felan olunca küçüçükdü büyük deildi bende 11 gibi açıkınca yedim 3 tane
kek için de savunmaya geçmeyim cezamı bekleyim :18::18:
gökçem sabah için özürdilerim canım acelem vardı yangından mal kaçırır gibi kilomu yazıp çıktım.

nasılsın gonca abla napıyosun mutfak nasıl oldu

kızlar evdeyim az iş yapayım, arada bakarım
zeynep de yazsa da kilosunu paylaşsak artık

şeytanın bacağını kırdım bu sefer:118::119:

Eki Görüntüle 764580
tebrik ederim soydaşım.
güzel olmuş
yoldaşım benim beeee, yine beraber gidiyoruz bak beni de cebine koydu
sensiz gidermiyim hiç hatta sen beni geçebilirsin bilee
bilmemki nasıl verdi ben daha haftada 2 kilo vermedim hiç
güzelde tatlıları yime yaaa
akşam ve aralar çok olmuş canım.
şimdilik parlıyor mutfak canım haftaya nolur bilmem
sorun yok tatlım lafı mı olur
saolasın canım.
kızlar evdeyim az iş yapayım, arada bakarım
zeynep de yazsa da kilosunu paylaşsak artık

kolay gelsin sana.bende menümü paylaşıcam çıkıcam görüşürüz.

sabah ılık su
1 dilim ekmek peynir salatalık ılık çay :)

ara 1 şeftali

öğlen peynirli omlet 1 dilim ekmek

ara 1 küçük salkım üzüm

akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yeşil fasulye 1 kaşık brokoli
1 kaşık kısır yarım içli köfte 1 ayran

ara 2 bisküvi

su 3 lt. spor 1 st yürüyüş.

Selam kızlar listeniz henüz yayınlanmamış. Bi sorun yoktur inşallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…