hoşbuldukkkgüzeeellll bakalım ben kaçım kesin seni geçmişimdir
geldim canım ben de yürüyüşe gittim duşumu aldım geldim
eline sağlık canımmmm
hoşgeldiiinnnnnn
zor canım benimki de et obur, erkekler etçil oluyo:))
ben kaç kişiyle aynı sofrada yiyorum biliyo musun? demek ki bende fena değilim azim konusunda
ohhhhh ellerine sağlık arıyım bakıyım nerdeymiş
ooo benim mutfak da küçük ya da orta diyim çok büyük değil ama bembeyaz
ben şimdi de almıyorum eftelyadan takılıyorum
aferin sanaaaaaaaa
yok benimki bişey demiyo şimdi de abarttın diyo daha kaç kiloyum tombul seviyo galiba
istedigi yer olmuş mukızımın üniversite sonuçları açıklandı :)
nereye istiyosa oraya gitsin bence ama okudm aynı bölümmüş o zaman degiştirmesine gerek yokyok canım gelemiyor yanıma Trabzon işletme ama gerek yok gitmesine ben 2 saatlik mesafeye dayanamıyorum 14 saatlık yere göndemeyiz okusun bakalım okulunda :)
oh keyfe baakkkÖpüldünüz kizlar cumartesi gecesi kahveleri, caylari yapin gelin
menunu begendımgunaydın papyonn.
dunki menum
sabah
2 dilim uno denge lıght
domates salatalık
ara
yarım seftalli
öğlen
1 tabak patlıcan oturtma
yarım kase cacık
ara
2 kayısı
akşam
1 kutu 80 gr olanlardan ton balığı
1 dilim ekmek
su 4 lt
leslie 2 mil
10 dk egzersiz
hem pogaca hem tatlı olmamıışşDunku menum
Sabah
1 domates 1 salatalik ½kk peynirle yaplmis ygsiz.omlet 1 dilim cavdar ekmegi
Ara ½ muz yogurt
Ogle 5 yk papates yemekisi 1 pogaca
Ara yok
Aksam
4 yk plav 4 tane kavrma et kiraz buyuklugunde 1 yane.kemal pasa ( cok.israr edylar ye diye kirqmadigim.insanlar bde kirmak ta isime gemiyr:) )
Ara 2 erk
Su3 ltre
Spor 60 dk yuruyus 15 dk egzersiz
gecmiş olsunngüle güle canım görüşürüz, kolay gelsin
sabah eşime söyledim bu kadar oldum diye sen kafayı bozdun iyice 66 da bırakıcan di mi diyo:)) ben de 65 de mezun olucam dedim, evdekiler çok üstüme gelmeye başladı abartıyosun diye az yiyorum ya bi de her kalktığımda başım dönmeye başladı aynı eski günlerdeki gibi
sen de evde giyben de sabah eftelyanın bir elbisesi vardı çok beğendiğim onu giydim ay çok güzel oldu akşama resmini çektirebilirsem koyarım buraya ama maalesef dışarıda giyemem çok kısa( goncam kızaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
tebrklerr kacıncı yıllAyyy abla al valla.beni eline baryama.kadar 3 4 daha vereym ins kilo.almissin.dyenlerin.brazda olsun.cenesi tutulsunbu hafta emrne amadeym.ablacm :) bu hafta 2 gun.ttli.yedim sadece haftaya hic.ymycem.ins.ama.bugun kndmi iskenderle odillendreym miii kocamlan nikah yildinumumuzde :)
ben de girmiştim bi kere ama nasıl yazacagımı bile anlamadımevet ben de bir kez girmiştim sanırım felaket cidden çok zor ama napcan be gizemli mecbuuuuurrr :))
ben de denicem bunuver ver bayrama daha var canısı, akşam spor yap çok iyi geliyor bak nurdanan da söyledim
begendim guzel olmuş ama kek olmasaymış keşkeDunki menum
Sahurda
Bi dilim kadar pide
Peynir
Cay
Iftarda
4 bardak su
Bi kase mercimek corbasi(kase kucukdu)
4 kasik yesil fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Semizotu salatasi
aci yesil biber
Iki lokma pide
Ara
Cay
bi dilim kek ama cok kucukdu ben yaptim dayanamadim yedim
Ara
3 tane yesil incir
Bi avuc taze kabuklu findik
Su
3.5 litre
Spor
Lesli 2 mil
500 twist
Daha fazla yapamadim misafir gec gitti
bence verebilirsin cumaya kadrbaharcım canım benim.incir benim bildiğim kadarıyla sırf şeker.yani kalorili bi meyve.başka meyveler tercih etsen daha iii olur sanki. bi de kavrulmamış fındığın kalorisi daha az tatlımm.keki zeynep ablaya havale ediyorum
benimki öyle deliksiz uyumuyoki.sürekli haFif tempoda sallanacak. leslie yaparken bile bi elim beşiğini sallıyo.düşün halimi
poffff.kilo almak hiç hoşuma gitmiyo. haftaya cuma kardeşim gelicek.beni tombiş tombiş görürse bi ton laf söyler.:18:cumaya kadar hedefim 65
ben de hep saglık istiyoddum ama olmadıı keske imkanım olsa da simdi okusamzeynep ablam gazi ünvden mezunum. öğretmenim ama hayalimde hep ecz olmak vardı.puanımda yetiyodu dediğim şehirlere. ama annemler uzak diye izin vermedi. ankara eskişehirdeki eczlarada benim puanım yetmedi.ama hep içimde kalmıştırr
kolay gelsinkızlar evdeyim az iş yapayım, arada bakarım
zeynep de yazsa da kilosunu paylaşsak artık
guzelsabah ılık su
1 dilim ekmek peynir salatalık ılık çay :)
ara 1 şeftali
öğlen peynirli omlet 1 dilim ekmek
ara 1 küçük salkım üzüm
akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yeşil fasulye 1 kaşık brokoli
1 kaşık kısır yarım içli köfte 1 ayran
ara 2 bisküvi
su 3 lt. spor 1 st yürüyüş.
geldim canım hemn tartılıyım resimde cekiliyim bakın
hoş geldin