Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

5.ci olmusuz kizlar bu hafta herkez daha fazla yuklensin birinci olalimm :) benimde hedefime cok az kaldi cok motiveyim bu aralar diyete

Pazar gununun menusu

Sabah
Canim istemedi
3 tane kayisinin sekerli olani ( sekerpare )
Bi tane cok kucuk muz
Su

Ara
Yok

Oglen
Yarim bardak ace tea
100 gram doner
Salata
Bi dilim ekmek

Ara
Bi tane halley
Bi cay bardagi nescafe

Aksam
Biraz firinda patatesli tavuk
3 kasik pilav
Semizotu salatasi

Ara
Yarin kase karsambac

Su 3.5 litre

Spor
3 saat yuruyus cok yoruldumm bugun

Bu hafta kacinci olduk bakan oldumu kizlar
dördüncü olduk diye biliyorum canım

Naber kızlar kimse yok.biz dönüş yolundayız yarın iş var yine.ben bugün acaip yidim yaa icime meyve canavarı kaçtı sanki.
bende yedim bugün meyva

5.ci olmusuz kizlar bu hafta herkez daha fazla yuklensin birinci olalimm :) benimde hedefime cok az kaldi cok motiveyim bu aralar diyete
hadı bakalım aynı anda mezun olalım ben regli oldum 6 gün oruc degilim normal diyetime ve sporumu yapayım gündüzde yürüyecegim

baharım arada kacamaklar olmus

Merhaba ben şuan 113 kg yim ve bir an önce kilo vermem lazım eşim bana tavır aldı zayıflamassam evliliğimiz büyük risk altında. Çalışmıyorum ev hanımıyım 33 yaşındayım. Ekime kadar 80 kg olmam lazım ama hedefim 53... Hayatım boyunca hiç 53 olmadım ama bu sefer olacağına inanıyorum 70 e geldikten sonra 53 e kadar daha yavaş ilerleyebilirim ama bir an önce 70 olmam lazım boyum 160 umarım benidemaranıza kabul edersiniz referansımla geldim zeynep-canan bana referans olacaktır :) şimdiden çookk teşekkür ederimmmm:)

evet zeynep abla malesef yaptim yine kacamak
:) az kaldi zeynep abla mezun olmaya bol spor yapmaya calisiyorum bende kas olsun die

Selam canim hos geldin su kilolar hep basimizda bi bela ya
bizim takimda yer varmidir bilmiyorum kaptanimiz karar veriyor
alir belki ben ve zeynep ablanin mezun olmasina az kaldi
insallah butun kilolarini verirsin Canim yaa benimde boyum 1.60 55 kilo tam ideal oluyo bizde bu uzun ve zor yolda kolay gelsin tatlim ..

İnşallah yer vardır canım hadi mezun olun artık :) ben aslında şişgo değil obezim 113 kg çok büyük bir rakam 53 uufff benim için hayal gibi bir şey ama olacak ve bambaşka bir insan olucam her şey çok daha güzel olucak :)

Kesinlikle buna çok inanıyorum. Eşimle şu aralar kilo yüzünden problemler yaşıyoruz ve her tartışmamızda ben bir şeyler yemek istiyorum. Midem almayacak biliyorum zorlada olsa yemek yemek istiyorum. Ama bunu da çözdüm çok şükür çünkü beynimde bitirdim olayı. Yersem daha kötü olacağını bildiğim için bende artık tamamen kendimş yemekten soyutladım her çzüntümde her atışmada midem almıyor çok mutsuzum diyerek kendimi uzak tuttum sonuçta kavgamızın kaynağı yemek yemek neden yiyeyim ki ee birde kocayı kaybetme korkusu var bu yemek yüzünden. Ama inanın midem bulansa da canım istemesede beynim ye ye ye ye diyor bana

hoş geldin canım birazdan takım kaptanımız gelir okur yazını :) eminim o da sana onay verir sen benim yüzümü kara cıkartma yeter beslenmene sporuna dikkat et bizimlede bok sohbet et tamamdır zyıflıcam diye sakın saglıksız beslenme verdigin kiloların 2 katını alırsın

günaydın kızcelerim habersizden gelen misafirlerim gittiler :)
dün menü yazamadım kafam karıstı unuttun
dünki menümü yazıyım ben
gece bir sey yiyemedim misafirdem dolayı otur kalk yapmaktan
iftarda
yarım kase corba
bol salata
2 küçük parca tavuk flota fırımda
1 kutu ayran
su 2.5 lt
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş

Günaydın kızlar dün yediklerimi yazayım.
sabah ılık limonlu su 1 dilim peynir 1dilim ekmek salatalık azcık yagda yumurta

ara1 armut

öglen 3 dilim karpuz 3 dilim kavun peynir 1dilim ekmek domates sogan salatalık (

ara yarım armut 8-10 üzüm

akşam 1 kepçe çorba 2 dilim ekmek salata

su 2lt spor 1st kadar normal yürüyüş
çok saçma bi menü oldu begenmedim hiç ama sabah tartıldım kilom degismemis 69.6 çıktım :)

Hoşbulduk canım, az önce kahvaltıda 40 gr kflex içine bir ceviz birde kayısı koyup yarım yağlı sütle içtim. Birde kahvemi içtim. Öğlen sporda olucam ancak elma yiyebilirim ama eve 4 gibi geldiğimde tavuk ızgara ve salata yemeyi düşünüyorum. Akşama da karpuz veya kavun:)

günaydııııııııınnnnnnnnnn
güzel takımımın güzel hatunları
mutlu bir hafta diliyorum hepimize

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
3 yeşil zeytin çay

akşama kadar yine bişey yiyemedim sadece öğleden sonra kıza yemek yedirirken bir iki kaşık bezelye pilav yedim

akşam yemek yemeye karar verdim:))
1 tavuk göğüs fırında
bir parça makarna
8-9 tane patates kızartması
ayran

spor yok temizlik yaptım
su 2 lt civarı

bu arada sabah tartıldım son birkaç gündür neredeyse aç yaşamama rağmen cuma günkü kilomla aynıyım
yaniiiii sadece sağlıksız şekilde aç kalmak kilo vermeyi sağlamıyormuş
ben bunu bilerek yapmadım aksine çok da korktum ama şimdi daha iyiyim kendimi zorluyorum bu akşam tekrar spor yapmaya başlamayı düşünüyorum

takımımıza hoşgeldin, aslında şu an sayı sınırındayız fakat senin özel bir durumun söz konusu ve bize ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Bizimle bol bol zaman geçirirsen 53 olacağına garanti verebilirim, çok etkiliyiz
sonra da kocana neler yapıcaz hep beraber düşünürüz

aynı kiloyuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz hadi bu hafta 68'i görüyomuyuz goncacım

açlıktan zaafiyet geçireceksin

evet ya ben de mutsuz olunca yemeğe saldırıyorum çok kötü bişey, engellemeye çalışıyorum ama bazen engel olamayıp götürüyorum çok fena((

arada halley olmamış ama yürüyüş güzel bence yine de buna ceza gelmeli zeyneeeeeeeeeeeeepppppppppppppppp

bilmiyorum tatliş yaaa hayatımda ilk defa böyle oldum neden olduğunu çözemiyorum, sabah kahvaltı ettim şimdi midem bulanıyor zorladım sanırım bu sabah

Slm kizlar.1 haftadir gelmiyorum,1 kiside ne oldu bu pegasusa,hic gelmiyor dememis.Cok kirildim valla

Neyse bende olanlari anlatmayayim ,zaten kimsede merak etmemis....
yaa kırılma benim kaç kez aklimdan geçtin ama yazmamışım cidden bak herkes düşünmüş aslında, vazgeçti sanırm menü yazmaktan diye düşündüm bir de geçen hafta leyla gibiydim ben çok inişli çıkışlı bir duygu yoğunluğu yaşadım, offf hala da çok iyi değilim dengesizim dengeyi bulmaya zorluyorum kendimi

neden öyle oluyo acaba bi doktora flan git sağlıgın bozulur bu şekilde

evet ya hic kimse gelmiyo bu hafta sonu ben yalnız kaldım burda
bu hafta da düzelmezsem giderim ama psikolojik olduğunu düşünüyorum:44:

Çok teşekkür ederim hadi beni zayıflatın :) zayıflatında kocama eziyetler edelim :) intikamm hihi:)
Ben spora gidiyorum öğleden sonra görüşmek üzere görüşürüzz :)

Çok teşekkür ederim hadi beni zayıflatın :) zayıflatında kocama eziyetler edelim :) intikamm hihi:)
Ben spora gidiyorum öğleden sonra görüşmek üzere görüşürüzz :)

güle güleeeeeeee sıkı terle tamam mııııı

Gökçem kuzum herkes zayıfladın sen diyo gaza geliyorum 68 i görmemiz lazım bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…