- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Naber kızlar kimse yok.biz dönüş yolundayız yarın iş var yine.ben bugün acaip yidim yaa icime meyve canavarı kaçtı sanki.
dördüncü olduk diye biliyorum canımBu hafta kacinci olduk bakan oldumu kizlar
bende yedim bugünNaber kızlar kimse yok.biz dönüş yolundayız yarın iş var yine.ben bugün acaip yidim yaa icime meyve canavarı kaçtı sanki.
hadı bakalım aynı anda mezun olalım ben regli oldum 6 gün oruc degilim normal diyetime ve sporumu yapayım gündüzde yürüyecegim5.ci olmusuz kizlar bu hafta herkez daha fazla yuklensin birinci olalimm :) benimde hedefime cok az kaldi cok motiveyim bu aralar diyete
baharım arada kacamaklar olmusPazar gununun menusu
Sabah
Canim istemedi
3 tane kayisinin sekerli olani ( sekerpare )
Bi tane cok kucuk muz
Su
Ara
Yok
Oglen
Yarim bardak ace tea
100 gram doner
Salata
Bi dilim ekmek
Ara
Bi tane halley
Bi cay bardagi nescafe
Aksam
Biraz firinda patatesli tavuk
3 kasik pilav
Semizotu salatasi
Ara
Yarin kase karsambac
Su 3.5 litre
Spor
3 saat yuruyus cok yoruldumm bugun
dördüncü olduk diye biliyorum canım
bende yedim bugünmeyva
hadı bakalım aynı anda mezun olalım ben regli oldum 6 gün oruc degilim normal diyetime ve sporumu yapayım gündüzde yürüyecegim
baharım arada kacamaklar olmus
Merhaba ben şuan 113 kg yim ve bir an önce kilo vermem lazım eşim bana tavır aldı zayıflamassam evliliğimiz büyük risk altında. Çalışmıyorum ev hanımıyım 33 yaşındayım. Ekime kadar 80 kg olmam lazım ama hedefim 53... Hayatım boyunca hiç 53 olmadım ama bu sefer olacağına inanıyorum 70 e geldikten sonra 53 e kadar daha yavaş ilerleyebilirim ama bir an önce 70 olmam lazım boyum 160 umarım benidemaranıza kabul edersiniz referansımla geldim zeynep-canan bana referans olacaktır :) şimdiden çookk teşekkür ederimmmm:)
Selam canim hos geldin su kilolar hep basimizda bi bela ya
bizim takimda yer varmidir bilmiyorum kaptanimiz karar veriyor
alir belki ben ve zeynep ablanin mezun olmasina az kaldi
insallah butun kilolarini verirsin Canim yaa benimde boyum 1.60 55 kilo tam ideal oluyo bizde bu uzun ve zor yolda kolay gelsin tatlim ..
kilo veremediği için morali bozulan arkadaşlarım..bu yazıyı sizin için aradım..kopyalıyorum...
Kilolarınızın gerçekte neden kaynaklandığını biliyormusunuz? Bu sorunun cevabı zor değil, ama zannettiğinizden daha farklı ; Çoğu zaman bedeninizin ihtiyacı olduğundan değil, duygularınızı bastırmak için yemek yemeye yöneldiğinizi kabul edin.
Kısacası yemek yiyerek kendinizi mutlu etmeye çalışıyorsunuz. Hatta bazılarımız alkol veya uyuşturucu kullananların yaptığı gibi kendisini yemek yiyerek uyuşturmaya çalışıyor.
Sorun işte burada. Biz bedenimizi değil de duygularımızı besliyoruz. Onları bastırıyoruz. Bir düşünün bakalım. Hangi duygular sizi ihtiyacınızdan fazla yemek yemeğe yöneltiyor? Mutsuzluk,yalnızlık, içe kapanma, öfke, yorgunluk, stres, gelecek kaygısı?
İşte tüm bu duyular ve daha başkaları sizi onları bir şekilde bastırmaya, tatmin etmeye itiyorsa, hangi diyeti yaparsanız yapın kilo vermeniz pek mümkün olmaz.
Olayın psikolojik olduğu gerçeğini aklınızdan çıkarmayın. Önce hangi duygunun sizi aşırı yemeğe ittiğini ortaya çıkarın. Bunu başaramadığınız zaman, kısa süreli başarıların dışında dönüp dolaşıp tekrar aynı yeme alışkanlıklarınıza geri dönersiniz.
Yapılması gereken en önemli şey sağlıklı beslenme sistemini benimseyerek, hayata geçirmek. Sizi üzen, yoran tüm ruh halleri ve duygularınızdan kurtulmak için teselliyi çikolata, börek, çörekte ararsanız sorununuzu göremezsiniz, yedikçe yemeğe devam eder ve aldığınız kilolar ile duygusal anlamda daha da olumsuzluğa kapılırsınız.
alıntıdır...
hoş geldin canım birazdan takım kaptanımız gelir okur yazını :) eminim o da sana onay verir sen benim yüzümü kara cıkartma yeter beslenmene sporuna dikkat et bizimlede bok sohbet et tamamdır zyıflıcam diye sakın saglıksız beslenme verdigin kiloların 2 katını alırsınMerhaba ben şuan 113 kg yim ve bir an önce kilo vermem lazım eşim bana tavır aldı zayıflamassam evliliğimiz büyük risk altında. Çalışmıyorum ev hanımıyım 33 yaşındayım. Ekime kadar 80 kg olmam lazım ama hedefim 53... Hayatım boyunca hiç 53 olmadım ama bu sefer olacağına inanıyorum 70 e geldikten sonra 53 e kadar daha yavaş ilerleyebilirim ama bir an önce 70 olmam lazım boyum 160 umarım benidemaranıza kabul edersiniz referansımla geldim zeynep-canan bana referans olacaktır :) şimdiden çookk teşekkür ederimmmm:)
hoş geldin canım birazdan takım kaptanımız gelir okur yazını :) eminim o da sana onay verir sen benim yüzümü kara cıkartma yeter beslenmene sporuna dikkat et bizimlede bok sohbet et tamamdır zyıflıcam diye sakın saglıksız beslenme verdigin kiloların 2 katını alırsın
Merhaba ben şuan 113 kg yim ve bir an önce kilo vermem lazım eşim bana tavır aldı zayıflamassam evliliğimiz büyük risk altında. Çalışmıyorum ev hanımıyım 33 yaşındayım. Ekime kadar 80 kg olmam lazım ama hedefim 53... Hayatım boyunca hiç 53 olmadım ama bu sefer olacağına inanıyorum 70 e geldikten sonra 53 e kadar daha yavaş ilerleyebilirim ama bir an önce 70 olmam lazım boyum 160 umarım benidemaranıza kabul edersiniz referansımla geldim zeynep-canan bana referans olacaktır :) şimdiden çookk teşekkür ederimmmm:)
aynı kiloyuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzGünaydın kızlar dün yediklerimi yazayım.
sabah ılık limonlu su 1 dilim peynir 1dilim ekmek salatalık azcık yagda yumurta
ara1 armut
öglen 3 dilim karpuz 3 dilim kavun peynir 1dilim ekmek domates sogan salatalık(
ara yarım armut 8-10 üzüm
akşam 1 kepçe çorba 2 dilim ekmek salata
su 2lt spor 1st kadar normal yürüyüş
çok saçma bi menü oldu begenmedim hiç ama sabah tartıldım kilom degismemis 69.6 çıktım :)
açlıktan zaafiyet geçireceksingünaydın kızcelerim habersizden gelen misafirlerim gittiler :)
dün menü yazamadım kafam karıstı unuttun
dünki menümü yazıyım ben
gece bir sey yiyemedim misafirdem dolayı otur kalk yapmaktan
iftarda
yarım kase corba
bol salata
2 küçük parca tavuk flota fırımda
1 kutu ayran
su 2.5 lt
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
evet ya ben de mutsuz olunca yemeğe saldırıyorum çok kötü bişey, engellemeye çalışıyorum ama bazen engel olamayıp götürüyorum çok fenaKesinlikle buna çok inanıyorum. Eşimle şu aralar kilo yüzünden problemler yaşıyoruz ve her tartışmamızda ben bir şeyler yemek istiyorum. Midem almayacak biliyorum zorlada olsa yemek yemek istiyorum. Ama bunu da çözdüm çok şükür çünkü beynimde bitirdim olayı. Yersem daha kötü olacağını bildiğim için bende artık tamamen kendimş yemekten soyutladım her çzüntümde her atışmada midem almıyor çok mutsuzum diyerek kendimi uzak tuttum sonuçta kavgamızın kaynağı yemek yemek neden yiyeyim ki ee birde kocayı kaybetme korkusu var bu yemek yüzünden. Ama inanın midem bulansa da canım istemesede beynim ye ye ye ye diyor bana
arada halley olmamış ama yürüyüş güzel bence yine de buna ceza gelmeli zeyneeeeeeeeeeeeeppppppppppppppppPazar gununun menusu
Sabah
Canim istemedi
3 tane kayisinin sekerli olani ( sekerpare )
Bi tane cok kucuk muz
Su
Ara
Yok
Oglen
Yarim bardak ace tea
100 gram doner
Salata
Bi dilim ekmek
Ara
Bi tane halley
Bi cay bardagi nescafe
Aksam
Biraz firinda patatesli tavuk
3 kasik pilav
Semizotu salatasi
Ara
Yarin kase karsambac
Su 3.5 litre
Spor
3 saat yuruyus cok yoruldumm bugun
bilmiyorum tatliş yaaa hayatımda ilk defa böyle oldum neden olduğunu çözemiyorum, sabah kahvaltı ettim şimdi midem bulanıyor zorladım sanırım bu sabahGuzel zeynep abla
Birazcik dengesiz olmus gonca abla oda normal bence sporun guzel cunku
Guzel canim menun sporda cok super
Canim bizde zeytin salatasini oyle ekmeklede yenir sikmanin icine koyarda yeriz bide
Icinede
Zeytin
Yerli domates
Biber
Sogan
Nane maydonoz
Sumak tuz zeytinyag limon pul biber koyariz canim
Sonrada afiyetle yeriz :) :)
Kiyamam kuzum yaa midende mi bisey varki acaba
Insanda bazen psikolojik olarakdan da oluyo o bazende gozu doymuyo
yaa kırılma benim kaç kez aklimdan geçtin ama yazmamışım cidden bak herkes düşünmüş aslında, vazgeçti sanırm menü yazmaktan diye düşündüm bir de geçen hafta leyla gibiydim ben çok inişli çıkışlı bir duygu yoğunluğu yaşadım, offf hala da çok iyi değilim dengesizim dengeyi bulmaya zorluyorum kendimiSlm kizlar.1 haftadir gelmiyorum,1 kiside ne oldu bu pegasusa,hic gelmiyor dememis.Cok kirildim valla
Neyse bende olanlari anlatmayayim ,zaten kimsede merak etmemis....
bu hafta da düzelmezsem giderim ama psikolojik olduğunu düşünüyorum:44:neden öyle oluyo acaba bi doktora flan git sağlıgın bozulur bu şekilde
evet ya hic kimse gelmiyo bu hafta sonu ben yalnız kaldım burda
takımımıza hoşgeldin, aslında şu an sayı sınırındayız fakat senin özel bir durumun söz konusu ve bize ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Bizimle bol bol zaman geçirirsen 53 olacağına garanti verebilirim, çok etkiliyiz
sonra da kocana neler yapıcaz hep beraber düşünürüz
Çok teşekkür ederim hadi beni zayıflatın :) zayıflatında kocama eziyetler edelim :) intikamm hihi:)
Ben spora gidiyorum öğleden sonra görüşmek üzere görüşürüzz :)
heni de alın aranıza acil kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?