Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydınn kızlarr.cumartesi günü hepiniz kaçtınız derkenn bende kaçtım.eşim akşam arkadaşlarla iftara götürdü.çıkışta da oyun oynayalım derken eve geldiğimizde saat 3 tü. pazar günü içinde davet vardı. 12 kişiydi. çook yoruldum. girmeye inanın fırsatım olmadı.özür dilerim. davet güzel gectide. et sote ve garnitürüm biraz tuzlu olmuş.yenmeyecek gibi deildi ama tuzun fazla olduğu bariz belliydi.nesee. geçmişe dalıyorummm

Temizlik askimdan sag bilegimi catlatip karsiniza gelmis bulunuyorum.ct den beri okuyup yazamiyorum.ama bugun Sol Elle idare edin artik.
Esim gitti
Annem gitti
Ikizin teki amca ya gitti
Bilek catladi
Tatile cikmaya bir hafta kaldi

Yikilmadim ayaktayimmmmmmmm

Kizcelerim canocanlarim okuduklarimdan gogosum bayramdan once 67 bile olursun Canim
Zeynommmmm yemeklerini bu Elle seyrederken mendile ihtiyacim var.agzimin suyu akti.helede yakisiklimin tatlisina
Toprak bence beynini kodladin ondan yiyemiyorsun.duyeti unutmus gibi yap.simit ye kizmiyacam
Gizem su kilolari bir yollayamadin anam 3 er 5 er
Pegasusu Küsme opüyommmmmm barisalim
Bahar nasilsin son zamanlabrda
Rapunzel sendkide nesans be yavrummmm herkez Burda olur sen yoksun, sen olursun millet arazi
Adini unuttuklarim varsa telafi edecem birazdan.

Kizim uyumusken bende yatiyim gece agridan dikildim resmen

Tuzun fazla oldugunda aklinda olsun yemege Az. Tozsekerle limon ekle

alışmışız biz yemek yiyince mutlu olacagımızı zannediyoruz ama aksine daha sonra cok daha fazla mutsuz oluyoruz artık tek mutlu oldugumuz sey cuma günü tartıda kilo verdigimiz an bizim için herkez burda saglıklı beslenerek ve bol spor yaparak zayıflıyor sende öyle yap canım kalıcı olsun
az mı sanki zeynep abla sahur hiç yok
öglen birazz degişik olmuş gonca abla ama güzel bence
akşama kavun yeme kavun kalorili sebze yemegi salata yogurt ye daha iyi bence
günaydın bebegimm
spor olmadan zayıflanmıyor canım yaa
menün güzel öğlen yok sadece canım inşaalah düzelirsin bian önce

hoş geldin tatlım
nasıldı davet neler yaptın

patates kızartması olmasa iyiymiş tatlım ama göze batmıyor cnm.
bugunde içine meyve canavarı kaçmış gonca ablam herhalde:)) farkındasın cook iyi bir menü olmadığının.. kilo almamana cook sevindim:))
amanınnn sakın aç karna oruc tuttum deme.... gerci dün bendede misafir vardı.doğru düzgün bende bi şey yiyemedimmm.

hoşgeldinn deadgirl... merak etme zeynep abla ve gökçenin kurallarıyla istediğin kiloaya ulaşırsınnn
halley ve nescafe olmamış baharım.bu arada karsambac nedirr. kalorili bi şey mii:)
5.ci olmusuz kizlar bu hafta herkez daha fazla yuklensin birinci olalimm :) benimde hedefime cok az kaldi cok motiveyim bu aralar diyete
inşşş ben sizi geriye atmam.kanamam bi kaç gün daha sürerse yakında kansızlıktan öbür dünyaya yol alırım herhalde.yakında bitmesse doktora gitmeyi düşünüyorumm
tatlım bi doktora görün istersen.rutin kontrol falan yaptırırsın hem de için rahatlamış olur.
patates ve pogaca aynı öğünde olmasa daha iyi olurmuşş. merak etme 50 mekik işe yarar. eğer mekiği hakkıyla cekersen bi seferde 50 mekiği bile cok zor cekersin
gonca ablam 2 gündür meyvelerden gidiyosunn.ara ver artık biraz:))
Guzel cnm emziriyrsun degl mi emzren anneler cok sk acikirlar bu cok dogal kucuk spa.sana.bsey brakmiyor
aynen öylee tatlım.planım 6 dan sonra bi şey yememekti. ama ne mümkünn yaa.
çok az yiyosun zeynep ablammm
fena deil genede cnmm
sonunda meyve yemediğin bir menüye rastadımm gonca ablammm:))güsel olmuş menünn

geçmiş olsun canısı bir rahat dur diyoruz sana dinlemiyosun yaaa ne zaman iyileşecek?
sabah denedim kendime börek ısmarladım yarım porsiyon böreğin yarısını bıraktım ve çok fena midem bulanıyor((

selam canım, ne oynuyosunuz merak ettim:)) davet için de geçmiş olsun canım olsun takma kafaya beril yazmış yöntemi:))

Gökçem kuzum herkes zayıfladın sen diyo gaza geliyorum 68 i görmemiz lazım bu hafta.

evet ya bana da herkes bu ara çok zayıfladın diyo ama göbüş maşallah yerinde duruyo(( hadi bu hafta 68 i görüyoruz

cok geçmiş olsun canım yaaa
ama bişey olacakdı bi tarafına temizlik aşkı yüzünden
çabuk geçer iyileşirsin inşallah
ben iyiyim fıstık hem ruhen hem bedenen degiştim
sacımı boyadım ruhumu tazeledim geldim

aa duymuştum bunu mantıklı

mercimek corbası, pilav , et sote, garnitur, kabak salatası, pacanga böreği,zeytn yağlı biber dolması, domates soslu biber kızartması ve yalancı tavuk gögsüü

patates koymak aklımdan gecti ama bunu bilmiyodum.öğrendiğim iyi olduu. günahını almayayım ama diğer yaptığım yemekler dolaptaydıı.kayınvalidem pilavı ben yapayım dedi.tamam dedim. ocaktada pişmiş olan et sote ve garnitur vardı. normalde o kadar tuzlu yapmam ama atmışta olabilirim emin deilimm.içeri gectim bende oğluşumla.inşş kıskançlığından yemeklere tuz falan atmamıştır..neyse geldi gectii.tuzda nazar boncuğum olsun artıkk.. gecmiş olsun cnm. bırak artık bu kadar temizlik yapmayıı

menümü yazayım bende
sabah
2 köfte
2 dilim ekmek domates salatalıkk

akşama kadar kosusturmaktan bi şey yiyemedim
akşam yarım kase mercimek çorbası
iki ısırık pacanga böregi
2 kasık et sote
2 kaşık tavuk gögsü

3 lt su
spor yok malesef.tüm gün koşuşturuyodummm

karsambaç şu canım internetten buldum

malzemeler
Kar
Portakal şurubu veya
Gül şurubu veya
Üzüm pekmezi
pudra şekeri

Hazırlanışı

Hiç Yediniz mi ? :))Yaz aylarınında güneyin vazgeçilmezlerinden.

Kışın Toroslar da yağan karlar yerinde sıkıştırılarak blok haline getiriliyor ve yine Toros’lardaki derin ve serin kuyularda saklanıyor.(1900 metre).

Yaz ayı geldiğinde bu bloklar satışa sunulacağı kadarıyla merkezlere eşek veya atlarla indiriliyor.Erimemesi için aynı blok halinde torbaya ve keçeye sarılıyor.

Servis esnasında, bu kar derince geniş bakır kap içine bir mala ile kazınıyor. Kazınan kar rendesi bu kap içersinde çok seri bir biçimde karıştırılıyor (ayrışması için)

Kaselere konup üzerine pudra şekeri , gül ,portakal şurubu veya üzüm pekmezi konarak satılıyor..Ağızda tıkır tıkır dişlediğiniz kar , şurupla enfes ve soğuk bir tat bırakıyor.

oooo çeşit çokmuş tatlım maşallah ellerine saglık hepside güzel olmuştur boşver onlarda dedigin igib nazar boncuğu olsun

güzel canım menün öğlende yeseydin keşke sporu bugün yaparsın artık

aşkım benim cok geçmiş olsun kendini parcalama temizlik yaparken ya

aşkım cok geçmiş olsun temizlik yaparken kendini parcalama

goncam öglen niye öyle oldu ablam ya

canım yemeklerin yuzlu olduysa berilin dedigi gibi biraz seker koy ve bir ane patatesi soy yemeginin içerisine at tuzunu alır

canım benim hiç ara yapmamısın öglende yok bana diyorsun sen zafiyet geciriceksin

bir sey olmaz bebegim regli oldum akşam şimdi ögle yemegi yiyecegim :)

canım önce su menünü bir düzene sokalım meyve türü yeşlerle ana ögün yapma karpuzu ve kavunu ara ögünlerde ye ama ya sadece karpuz yada kavun kisi birden olmasın akşama kendine sebze yemegi yap ve onuda 7 8 kasıkla sınırlandır yanına mutlaka yogurt ve salata ekmek olaralta mtlaka tam bugday ekmegini tercih et benim diyet listelerimden sana bir kac tane resimlerim

bir arkadaş benden diyet listemi istemişti umutsuzlugun_umuduydu galiba yazımı okursa lüften bana dönsün hemen gönderiyim listeleri

hiç yemedim ama güzel görünüyor kuzum :)
bahar bana özelden telefon numaranı versenen ablam geldigimde seni görmek istiyorum

bahar ne oldu anlamıyorum yazdıkalrım geri geliyor

gizem iki gündür senide göremiyorum bu hafta benimsin unutmadım yediklerinle bizzat ben ilgilenecegim

dün bizim adamla alıs verişe gittik yanımda kızımda vardı adam beni sinir etti hadı hadı diye diye alıcagımıda unuttum aldıklarımında yarısını magazada unutmusum tekrardan dısarı cıkıyorum sakın kafayla kendi alısverişimi kendim yaparım :) adama gerek yok kredi kartını bıraksın yeterli :)
geldigimde görüşürüz kızlar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…