Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese selam hayırlı ramazanlar şekerler.özledinizmi bakim beni...izinden dödüm ama arkadaşlar işler birikmiş benim bilgisayar kasamda problem var tüm bilgilerim gitmiş.işler sarpa sardı müdürün odasındayım bugün yan yana oturuyoruz o yüzden giremiyorum işleri toparlamaya çalşıyoruz.müdür olmadğıkça girerim inşallah.bir dönem yaptığım tüm çalışmalarım yok olmuş.yedeklemiştim yedekleriden yanlışlıkla stajer öğrenci silmiş.ağlamak istiyorum.
ramazan boyunca hiç spor yapamadım.kilo vermedim ama almadımda.küçük kızım çok rahatsızdı ağzında yaralar çıkmıştı hiçbirşey yiyip içmiyordu.ateşini 38,5 ğa zor düşürüyorduk altına inmiyordu.kabus gibi bir tatil geçirdim.
burdaki olayda tuz biber oldu.
sizleri özledim.ben fırsat buldukça gireceğim öpüldünüz..

berilim geçmiş olsun canım..ayrıca agzın bal yisin olurmuyum bayrama 67 acaba.
yazcaklarımı unuttum yaa neyse akşam pc den yazarım artık.

hoşgeldiinnn seni gördüğüme çok sevindim ama başına gelenlere üzüldüm canım, kızına çoook geçmiş olsun, işlerini de biran önce toplarsın umarım

berilim geçmiş olsun canım..ayrıca agzın bal yisin olurmuyum bayrama 67 acaba.
yazcaklarımı unuttum yaa neyse akşam pc den yazarım artık.
aaaaaaa goncaaaaaa bayrama 10 gün var olalım 67 süper olur beni unutma beraber gidelimmm

İnşallah gökçem oluruz 67 ben azar azar veriyom ama bellimi olur.benimde göbek duruyo ama buraya başladıgımda 108 cm di şimdi 98 cm. yavaş ama iyi gidiyoruz.

İnşallah gökçem oluruz 67 ben azar azar veriyom ama bellimi olur.benimde göbek duruyo ama buraya başladıgımda 108 cm di şimdi 98 cm. yavaş ama iyi gidiyoruz.
aslında ben de azar azar veriyorum da bu ara pek yiyemiyorum akşamları da spora devam edebilsem veririm belki
eşim eğer böyle aç geziyosan spor yapmana izin vermem yemek ye sporunu yap diyo, özellikle yapmıyorum diyorum anlatamıyorum

hoşgeldin cimcimem.özledik senii
ahhh su erkeklerrr. hadi hadi deyipp sinir ederlerr.

baharcım kalambac güzel gözüküyorrr

fıstıklar ben birazdan çıkıcam görüşürüz
hepinizi çooookkkk öpüyorum

Ben spordan geldim 50 dk crosstrainer yaptım 20 dk da koşu bandı sonra yarım saat tempolu yüzdüm. Eve de yürüyerek geldim eve girdiğimde kan ter içindeydim bacaklarımı uzattım yattım :) sonrada büyük bir tabak marullu maydonozlu limonlu salatalıklı salata ve 70 gr tavuk göğsü yedim su hakkımı ben doldurdum yaa şu ana kadar 2 lt den fazla bile içmişimdir ve hala susuzum ne yapıcam ben bu su olayını çok içiyorum bir ara gittiğim diyetisyen 2 lt yeyi geçirme demişti

çok iyi gidiyosun tebrikler canım, suyu da iç bence daha güzel

hiç yemedim ama güzel görünüyor kuzum :)
bahar bana özelden telefon numaranı versenen ablam geldigimde seni görmek istiyorum
Tabi zeynosum
Hos geldin canim gecmis olsun kizin icin
hadi arkadaş değilmisiniz siz de ağlayın benimle:))

Teoman - Yüzünü Dökme Küçük Kız - YouTube

Ne oldu neden agliyosunki

Selam kizlar
Ben erken veda etmek zorundayim yada ara versekde olur
Bugun ogleden sonra dedem fenalasti beyin kuculmesi vardi tekrar fenalasti yogum bakima kaldirildi dayimlar teyzemler geldi ev kalabalik hastaneye gidip geliyorruz surekli
gecen sefer hastalandiginda iki uc ayda kendimizi zor toparlamistik
Burayada ugramam biraz zor olur toprak izinli nasil yazalim cuma gunu kilomu paylasmaya calisirim sonrada izinli yazalim
Kusura bakmayin. Kizlar erkenden boyle ayrildigim icin insallah hepiniz guzel guzel kilolarinizi verirsiniz beni unutmayin kendinize iyi bakin ayri ayri opuyorum hepinizi ...

Baharcım çok geçmiş olsun canım .

Rabbim şifalar versin .

Biraz önce sağlığına kavuşur umarım , sende iyi haberlerini vermeye girersin kuzum .

gecmiş olsun tatlımmm
hadi arkadaş değilmisiniz siz de ağlayın benimle:))

Teoman - Yüzünü Dökme Küçük Kız - YouTube
ağlayalım gökçecimde neden?
çok iyi gidiyosun bravooo

nihayet kavuştum bilgisayarımaaa geçmişe bakmıycam sanırım hiç canım istemiyoo önümüzdeki maçlara bakalım.
bu arada aramıza yeni bi arkadaş katılmı hoş geldin deadgirl biz seni zayıflatırız üzülmee en son zayıflayınca atarsın o kocayıda evden olur biteerrr

geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah tez zamanda şifasını versin inşallah..

baharım cok gecmiş olsun canım allahım acil sifalar versin
sen kendine iyi bak

Son düzenleme:

Benimde Canim istemiyorrrr
Hatta yapilacak onca sey var onuda yapmiyorummmm
Orucun golgesine siginiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…