- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
canısıııı çok geçmiş olsun tekrar, biraz toparlanmasına sevindim. seni merak ettik çok, kendine iyi bak
selam kızlar nasılsınız
hepinize teşekkür ederim
dedemi normal odaya aldık ama durumu eskisi gibi bizleri tanımıyor yürüyemiyor konuşamıyor ilaç tedavisiyle zamanla düzeliyor bu durumu
eve gelen giden cok oluyorr giremiyorumhastanedeyiz çoğu zaman
zaten bu hengabede bişey yiyemedim iyice zayıfladım sevinmmi üzülimmi bilemedim :44:
berilcim eşine olan aşkına hayranım canım öyle güzel aşk bizlerede nasip olur inşallah( senin eşinin sevdigin gibi ermanda beni sever inşallah )
hepinizi çooooooooookkk seviyorum kendinizie iyi bakın beni unutmayın hemen cıkmak zorundayım öpüldünüüzz
Hmmm bayılırım kahveye eline saglık canım.
bu arada bizim yeni kız nerde?
:44: gelmiycek sanırım
üzüldüm kadına kendine yazık etcek ama kendisi bilir tabi herkesin kendi hayatı
bende geldim kahveden banada varmı kuzum :)
zeynep ablamm cezamı yaptımm
evet evet kesinlikle yeme onu
pis kaka o
kız siz cok yasyım emi :)aslinda cici cici ama biz.pis kaka.öögghhh diyelim kararliyim ttlim ins artk.haftada 3 kilonun.altna dusmemeye calsacm
resimdeki sosisi ıssrırım benDisari ciktim haso efendiye sort aldim, bakindim bir iki dukkan geldim.sanirim bu alis veris sipalarla olmuyor.kabine girmek elfle kabus.kizlara havlu aldim.baskaaaaa Eve brseyler aldim.benzin aldim geldim.oysa cok hs seyler var ama Ben hamilelik oncesi esyalarimi giymekten korkunc bir zevk aliyom.
Yine bir topik klasigi beril yanlizzzzzzzzzz
Bgun henuz sporumuda yapamadim.insalllah Gun bitmeden bir Saat ksabilirim.bugun halsizim nedense oysa ramazan bakinsana beri hc boyle degildim.
canım benim cok gecmiş olsunselam kızlar nasılsınız
hepinize teşekkür ederim
dedemi normal odaya aldık ama durumu eskisi gibi bizleri tanımıyor yürüyemiyor konuşamıyor ilaç tedavisiyle zamanla düzeliyor bu durumu
eve gelen giden cok oluyorr giremiyorumhastanedeyiz çoğu zaman
zaten bu hengabede bişey yiyemedim iyice zayıfladım sevinmmi üzülimmi bilemedim :44:
berilcim eşine olan aşkına hayranım canım öyle güzel aşk bizlerede nasip olur inşallah( senin eşinin sevdigin gibi ermanda beni sever inşallah )
hepinizi çooooooooookkk seviyorum kendinizie iyi bakın beni unutmayın hemen cıkmak zorundayım öpüldünüüzz
Yeni kizda topiginde kovuldunu anlatiyor
Benim icine sana ne girdiyle baslayan hos bir mesaj yazilmis
atla arabaya gel hadi canım hemen yaparımBen deeeeee kahve istiyommmmm
Yeni kizda topiginde kovuldunu anlatiyor
Cok istiyorum zeynepppppafferin sana tatlım bende yapıcam birazdan sey :26: akşam bir tane tulumba tatlısı yedimde
cok güldüm gökce :)
kız siz cok yasyım emi :)
resimdeki sosisi ıssrırım bensen ciddi ciddi dogrucaksın yani :) iyi bakalım hayırlısı canım
canım benim cok gecmiş olsun
Bir tanede sigara istiyom amagel aşko sana da var tabi :)))
ama biz onu kovmadık ki, Allah'ım ya sana yazdıklarını da gördüm ayrıca
valla hayatım tercih kendinin biz ona elimizi uzattık dıslamadık atmadık o na dedikki burası sanal alem pc nı kapattıgın an onlar yok kendine gel silkin takıma kontenjandan girdi ona ayrıcalık yaprık ama kıymetini bilemedi o kendisine acınmasını istedi acınıcak durumu yok aslında oun kafasını dinlemesi lazımYeni kizda topiginde kovuldunu anlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?