Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilemem valla
8 Saat spor yazmis bugun
Heran nette,Ben cocuna uzuluyorum.kendi bilir cokda tinnnnn.kendini acindiranlari sevmiyorum

Bilemem valla
8 Saat spor yazmis bugun
Heran nette,Ben cocuna uzuluyorum.kendi bilir cokda tinnnnn.kendini acindiranlari sevmiyorum
bende hiç sevmem o tarz insanlardan neyse hayat kendinin hayatı ama farkında degil kendi eliyle bozuyor bir seyleri inşallah hemen toparlar kendini

Gogosum 2405 dogum gununmu
Elifin dogum gunude 24 mayista, ne zamandir soracam unutuyom

Gelllll
Benimde elif kucamda uyuyacak

Valla bazen otlaniyom aksamlari bir tane iciyom
ah beril ah birde dogum yapıcaksın ne sigarası seni hasan enişteye söyliyim mi

yok canım 24 ocak kocişin 5 şubat benim ondan öyle gogo da gonca gökan oluyo yani
şu sendeki koca aşkıyla ablamdaki koca aşkına şaşıyorum ablamda kocası için cıldırır eniştem emekli oldu ablam calısıyor kocişim otursun evde onun yerine ben calısırım diyor cok komik kadındır benim lacay ablam :)

Bosver yavrummmm yaaaaa
Hayat kendinin

Bizim bu halimize aglasammi gulsemmi, bana ne cok benziyon boyle
ama senin kocişin seni aşalıyor mu ?

kızlar yine tutamıyom kendimi söylicem bu sabah 68.9 gördüm tartıda birde hastalanıcam bugün yarın inşallah böyle devam eder

Soylemisken deki it Karin seni ozluyoooo haydi Eve de

Yok sen yanlis anladin kendimizi tutamamayi benzettim Ben.hasan ksin belginin kardesim olur ikinci evliligi hakkinda agzimin bozduda elifi alip 4 ay gittim.ne hakki var agzini bozmasina, begenmiyorsa bsar.

ohhh uyudu kız :)
beril nik nasıl degisiyor bende zafzey yapmak istiyorumda
Kk da herkesin bir kez dgistirme hakki varmis kazene mesaj yaz istegini belirt. Bir iki gunde degistiriyorlar canini

kızlar yine tutamıyom kendimi söylicem bu sabah 68.9 gördüm tartıda birde hastalanıcam bugün yarın inşallah böyle devam eder
Mas.mas. Gram Gram derken bak vucudun tepki veriyor artik.devam et Canim sakin kacamaklara bulasma

niye şaşıyon Zeynep abla kocişimde bana aşık gerçi o aşıkım dimez seviyom der hatta benim onu sevdiğimden çok seviyo beni sanırsam
ohhh uyudu kız :)
beril nik nasıl degisiyor bende zafzey yapmak istiyorumda

senin nikin güzel ben genelde aynı niki kullanıyom forumlarda felan başka yaparsam unutuyom çünkü balık hafızalı olduğumdan

Ayyyy kiyamam ya
Gonca senden almasa elin adami sevmez inanki
Allah bozmasin canimin ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…