- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
hayırCok istiyorum zeyneppppp
Insallah kisa dogru basliyacaz
Bir tanede sigara istiyom ama
canım benim uyut yavruyu sen bizler buranın bekcileriyiz sahura kadar :)kızlar su uykum geldi diyo, uyumamadan gelmeye çalışıcam
öpüyorum
valla hayatım tercih kendinin biz ona elimizi uzattık dıslamadık atmadık o na dedikki burası sanal alem pc nı kapattıgın an onlar yok kendine gel silkin takıma kontenjandan girdi ona ayrıcalık yaprık ama kıymetini bilemedi o kendisine acınmasını istedi acınıcak durumu yok aslında oun kafasını dinlemesi lazım
ne yazmıs yaama biz onu kovmadık ki, Allah'ım ya sana yazdıklarını da gördüm ayrıca
bende hiç sevmem o tarz insanlardan neyse hayat kendinin hayatı ama farkında degil kendi eliyle bozuyor bir seyleri inşallah hemen toparlar kendiniBilemem valla
8 Saat spor yazmis bugun
Heran nette,Ben cocuna uzuluyorum.kendi bilir cokda tinnnnn.kendini acindiranlari sevmiyorum
Gelllllkızlar su uykum geldi diyo, uyumamadan gelmeye çalışıcam
öpüyorum
hayırsigara kaka özelliklede sana yok
boşver takılmayalım böyle şeylere herkes kendine eder.Yeni kizda topiginde kovuldunu anlatiyor
Benim icine sana ne girdiyle baslayan hos bir mesaj yazilmis
kızlar su uykum geldi diyo, uyumamadan gelmeye çalışıcam
öpüyorum
Gogosum 2405 dogum gununmu
Elifin dogum gunude 24 mayista, ne zamandir soracam unutuyom
Bosver yavrummmm yaaaaabende hiç sevmem o tarz insanlardan neyse hayat kendinin hayatı ama farkında degil kendi eliyle bozuyor bir seyleri inşallah hemen toparlar kendini
ne yazmıs yahay allahım ya şimdi gitsem agzım durmaz söylerim bende bir seyler
Annen tatlimmmmboşver takılmayalım böyle şeylere herkes kendine eder.
iyi uykular su hanıma
yok canım 24 ocak kocişin 5 şubat benim ondan öyle gogo da gonca gökan oluyo yani
ah beril ah birde dogum yapıcaksın ne sigarası seni hasan enişteye söyliyim miGelllll
Benimde elif kucamda uyuyacak
Valla bazen otlaniyom aksamlari bir tane iciyom
şu sendeki koca aşkıyla ablamdaki koca aşkına şaşıyorum ablamda kocası için cıldırır eniştem emekli oldu ablam calısıyor kocişim otursun evde onun yerine ben calısırım diyor cok komik kadındır benim lacay ablam :)yok canım 24 ocak kocişin 5 şubat benim ondan öyle gogo da gonca gökan oluyo yani
ama senin kocişin seni aşalıyor mu ?Bosver yavrummmm yaaaaa
Hayat kendinin
Bizim bu halimize aglasammi gulsemmi, bana ne cok benziyon boyle
Annen tatlimmmm
Elifte uyudu haydin verin coskuyu
Bende gonca 24 mayis diye dusunduydum
Bir Ära benim nikimde hsnbrl. Degistirdim
kızlar yine tutamıyom kendimi söylicem bu sabah 68.9 gördüm tartıdabirde hastalanıcam bugün yarın inşallah böyle devam eder
Soylemisken deki it Karin seni ozluyoooo haydi Eve deah beril ah birde dogum yapıcaksın ne sigarası seni hasan enişteye söyliyim mi
şu sendeki koca aşkıyla ablamdaki koca aşkına şaşıyorum ablamda kocası için cıldırır eniştem emekli oldu ablam calısıyor kocişim otursun evde onun yerine ben calısırım diyor cok komik kadındır benim lacay ablam :)
ama senin kocişin seni aşalıyor mu ?
Kk da herkesin bir kez dgistirme hakki varmis kazene mesaj yaz istegini belirt. Bir iki gunde degistiriyorlar caniniohhh uyudu kız :)
beril nik nasıl degisiyor bende zafzey yapmak istiyorumda
Mas.mas. Gram Gram derken bak vucudun tepki veriyor artik.devam et Canim sakin kacamaklara bulasmakızlar yine tutamıyom kendimi söylicem bu sabah 68.9 gördüm tartıdabirde hastalanıcam bugün yarın inşallah böyle devam eder
niye şaşıyon Zeynep abla kocişimde bana aşık gerçi o aşıkım dimez seviyom der hatta benim onu sevdiğimden çok seviyo beni sanırsamah beril ah birde dogum yapıcaksın ne sigarası seni hasan enişteye söyliyim mi
şu sendeki koca aşkıyla ablamdaki koca aşkına şaşıyorum ablamda kocası için cıldırır eniştem emekli oldu ablam calısıyor kocişim otursun evde onun yerine ben calısırım diyor cok komik kadındır benim lacay ablam :)
ama senin kocişin seni aşalıyor mu ?
ohhh uyudu kız :)
beril nik nasıl degisiyor bende zafzey yapmak istiyorumda
süpersin gonca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?