Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet evet kesinlikle yeme onu
pis kaka o

özledik tatlım seni... işlerini çabucak halledersin inşşş...
Bugun Mayo alacam eklerim
Benim Yok oldu gobek mobek

Eki Görüntüle 768720 Eki Görüntüle 768721

Bir fikir acil yanindan dun bu korsaji aldim 36 beden boyle oluyor 38 bol duruyor
Sizce kalsinmi gitsinmi.birazdan carsiya gidecem karar veremedim
bunları gördüğümde sen coktan alışverişe cıkmışsındır ama 36 seni daha zayıf göstermiş.zaten zayıfsın da 36 yı ben daha cok begendimmm. bi de benim göbeğim yok olsa baska istegim yokkk

kızlar çıkıyorum ben
görüşürüüüüüüüzzzzzz
görüşürüz tatlımmm
aslinda cici cici ama biz.pis kaka.öögghhh diyelim kararliyim ttlim ins artk.haftada 3 kilonun.altna dusmemeye calsacm

tera aldk cnm 6+2 ust kat bizim olck merdven.kapali.zaten.anahtati.bnde olck kimse grio ckamayacak grmcmlede tartstk.demstm ya ondan beri adam.oldu glrsede gtmycm asagiya evmde otrcm ooohhhh
ilk hafta belki 3 kilo verirsin ama ondan sonra o kadar hızlı veremessin . kendim ev almış kadar sevindim cnmm. güle güle otur

tera aldk cnm 6+2 ust kat bizim olck merdven.kapali.zaten.anahtati.bnde olck kimse grio ckamayacak grmcmlede tartstk.demstm ya ondan beri adam.oldu glrsede gtmycm asagiya evmde otrcm ooohhhh
Gule gule oturasiniz Canim.insalllah zayiflayip Anne olup mutlu bir omur surersin.gonlune Gore olsun tatlim

Yok Canim daha gitmedim sebebini eklerim simdide.
Hala bir lokma yanlis Birsey yedimde sismanladim
Hala aynalada kendimi Fil yavrusu gibi goruyorum.psikolojik olsa gerek

Kiyamiyom, uyansin giderim teyzesi

tamamen psikolojik cnmm. bu topikteki herkes sana zayıf diyor .bi de 36 bedene giren kişi şişman mı olur yaa. yerim ben onu cook tatlı maaşallahh

Gizemcim kuzum agız tadıyla oturun evinizde inşallah,ne zaman taşıncaksınız?

Disari ciktim haso efendiye sort aldim, bakindim bir iki dukkan geldim.sanirim bu alis veris sipalarla olmuyor.kabine girmek elfle kabus.kizlara havlu aldim.baskaaaaa Eve brseyler aldim.benzin aldim geldim.oysa cok hs seyler var ama Ben hamilelik oncesi esyalarimi giymekten korkunc bir zevk aliyom.

Yine bir topik klasigi beril yanlizzzzzzzzzz

Bgun henuz sporumuda yapamadim.insalllah Gun bitmeden bir Saat ksabilirim.bugun halsizim nedense oysa ramazan bakinsana beri hc boyle degildim.

gonca ablam buradaymış
bi burdayım bi şurdaaa
ama gitmişşşş hadi artık gelinde sohbett edelim
gitmiştim geri geldim.

sen gitmişin ben gelmişim.

selam kızlar nasılsınız

hepinize teşekkür ederim

dedemi normal odaya aldık ama durumu eskisi gibi bizleri tanımıyor yürüyemiyor konuşamıyor ilaç tedavisiyle zamanla düzeliyor bu durumu

eve gelen giden cok oluyorr giremiyorum hastanedeyiz çoğu zaman

zaten bu hengabede bişey yiyemedim iyice zayıfladım sevinmmi üzülimmi bilemedim :44:

berilcim eşine olan aşkına hayranım canım öyle güzel aşk bizlerede nasip olur inşallah ( senin eşinin sevdigin gibi ermanda beni sever inşallah )

hepinizi çooooooooookkk seviyorum kendinizie iyi bakın beni unutmayın hemen cıkmak zorundayım öpüldünüüzz

canısıııı çok geçmiş olsun tekrar, biraz toparlanmasına sevindim. seni merak ettik çok, kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…