Ablacm bugun.sabhtan beri tukjmba taytlisinin beni ye yalvarislarna tepkisiz kalmayi.basarabildim.iftarida atlatahilirsem bugun bir adim olacaj ins bundan sonra dikkat edecem bana da yazk bak bugun 1 saat yurudum.tulumbadan yesem hem.bosa gdecek hemde ustune kalori eklenecek.artk kndime glmelym
arkadaşlar ben çıkmak zorundayım arkadaşın işi varmış.öpülnüz hepiniz.herkese hayırlı iftarlar..
yakın mı kaynanana, görümcene
evet evet kesinlikle yeme onu
pis kaka o
aslinda cici cici ama biz.pis kaka.öögghhh diyelim kararliyim ttlim ins artk.haftada 3 kilonun.altna dusmemeye calsacm
özledik tatlım seni... işlerini çabucak halledersin inşşş...herkese selam çok özür dilerim arkadaşlar bilgisayarım olmadığı için giremiyorum.müdürle aynı odadayım ve sürekli gözü üzerimde kaybolan bilgilerimi tekrar giriyorum 8 aylık yazılarım ayniyatlarım çok yoğunum.beni bu hafta hoş görün lütfen.
şimdide gelip arkadaşımdan rica ettim bir 5 dekika bakayım dedim nasılsınız..
Bugun Mayo alacam eklerim
Benim Yok oldu gobek mobek
bunları gördüğümde sen coktan alışverişe cıkmışsındır ama 36 seni daha zayıf göstermiş.zaten zayıfsın da 36 yı ben daha cok begendimmm. bi de benim göbeğim yok olsa baska istegim yokkkEki Görüntüle 768720 Eki Görüntüle 768721
Bir fikir acil yanindan dun bu korsaji aldim 36 beden boyle oluyor 38 bol duruyor
Sizce kalsinmi gitsinmi.birazdan carsiya gidecem karar veremedim
görüşürüz tatlımmmkızlar çıkıyorum ben
görüşürüüüüüüüzzzzzz
aslinda cici cici ama biz.pis kaka.öögghhh diyelim kararliyim ttlim ins artk.haftada 3 kilonun.altna dusmemeye calsacm
ilk hafta belki 3 kilo verirsin ama ondan sonra o kadar hızlı veremessin . kendim ev almış kadar sevindim cnmm. güle güle oturtera aldk cnm 6+2 ust kat bizim olck merdven.kapali.zaten.anahtati.bnde olck kimse grio ckamayacak grmcmlede tartstk.demstm ya ondan beri adam.oldu glrsede gtmycm asagiya evmde otrcm ooohhhh
Gule gule oturasiniz Canim.insalllah zayiflayip Anne olup mutlu bir omur surersin.gonlune Gore olsun tatlimtera aldk cnm 6+2 ust kat bizim olck merdven.kapali.zaten.anahtati.bnde olck kimse grio ckamayacak grmcmlede tartstk.demstm ya ondan beri adam.oldu glrsede gtmycm asagiya evmde otrcm ooohhhh
özledik tatlım seni... işlerini çabucak halledersin inşşş...
bunları gördüğümde sen coktan alışverişe cıkmışsındır ama 36 seni daha zayıf göstermiş.zaten zayıfsın da 36 yı ben daha cok begendimmm. bi de benim göbeğim yok olsa baska istegim yokkk
tamamen psikolojik cnmm. bu topikteki herkes sana zayıf diyor .bi de 36 bedene giren kişi şişman mı olur yaaGule gule oturasiniz Canim.insalllah zayiflayip Anne olup mutlu bir omur surersin.gonlune Gore olsun tatlim
Yok Canim daha gitmedim sebebini eklerim simdide.
Hala bir lokma yanlis Birsey yedimde sismanladim
Hala aynalada kendimi Fil yavrusu gibi goruyorum.psikolojik olsa gerekEki Görüntüle 768830
Kiyamiyom, uyansin giderim teyzesi
bi burdayım bi şurdaaagonca ablam buradaymış
gitmiştim geri geldim.ama gitmişşşşhadi artık gelinde sohbett edelim
Disari ciktim haso efendiye sort aldim, bakindim bir iki dukkan geldim.sanirim bu alis veris sipalarla olmuyor.kabine girmek elfle kabus.kizlara havlu aldim.baskaaaaa Eve brseyler aldim.benzin aldim geldim.oysa cok hs seyler var ama Ben hamilelik oncesi esyalarimi giymekten korkunc bir zevk aliyom.
Yine bir topik klasigi beril yanlizzzzzzzzzz
Bgun henuz sporumuda yapamadim.insalllah Gun bitmeden bir Saat ksabilirim.bugun halsizim nedense oysa ramazan bakinsana beri hc boyle degildim.
benim de sezeryan iki tane göbeğim kaldı çok fena((
selam kızlar nasılsınız
hepinize teşekkür ederim
dedemi normal odaya aldık ama durumu eskisi gibi bizleri tanımıyor yürüyemiyor konuşamıyor ilaç tedavisiyle zamanla düzeliyor bu durumu
eve gelen giden cok oluyorr giremiyorumhastanedeyiz çoğu zaman
zaten bu hengabede bişey yiyemedim iyice zayıfladım sevinmmi üzülimmi bilemedim :44:
berilcim eşine olan aşkına hayranım canım öyle güzel aşk bizlerede nasip olur inşallah( senin eşinin sevdigin gibi ermanda beni sever inşallah )
hepinizi çooooooooookkk seviyorum kendinizie iyi bakın beni unutmayın hemen cıkmak zorundayım öpüldünüüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?