- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
:) :)Bir Gun zeynyla gelsek o yemek yapsa Ben senin evi bir bal dok yala yapsam
Sende bas kösede bize laf yetistirsennnnnb
cenesi düşük 3 kadın hahaha ay ne gırgır olur ya :) beril sohbetinede doyamadım yani :)Sanirim haklisin cene yapmadan temizlikmi yapilir heeeee
Seni Ben gelip cimdirecem bu gidisle
Dogru leyyyyy
Sezeryan gobege erimez derlerdi, ayakta gobek yokta oturunca el salliyor sadece
tabiki misafiriniz olurum canım rast gelemiyorsunuz canım yoksa hepinizin ne kadar hoş olduğunu söylüyor banaLacey misafirde olsan yorum yap bacim
Birde
Bu zeynosum u arada sana sikayet ediyimde cimdir yerime
Bak geldim diye gine gidiyor
bende sendenim canım , temizlik çok nankördür yap yap yine aynı şeylermemnuniyet duyarız tabi ki:)
bence de ben hariç hepsi temizlik hastası
Bir Gun zeynyla gelsek o yemek yapsa Ben senin evi bir bal dok yala yapsam
Sende bas kösede bize laf yetistirsennnnnb
cimdiklesin mio bana kıyamaz ki dimi abla :)
cenesi düşük 3 kadın hahaha ay ne gırgır olur ya :) beril sohbetinede doyamadım yani :)
benim de sezeryan iki tane göbeğim kaldı çok fena((
neymiş o göbek kabusu ya kadınların ortak sorunumu erimiyor bir türlü :)Seni Ben gelip cimdirecem bu gidisle
Dogru leyyyyy
Sezeryan gobege erimez derlerdi, ayakta gobek yokta oturunca el salliyor sadece
bende de kaldı canım neler yapyırum neler ama banamısın demiyor akşam 250 mekik cektim başladım mekik cekmeye bakalım sporumuda cok özledim bayramdan sonra kavucucam inşallahbenim de sezeryan iki tane göbeğim kaldı çok fena((
tabiki misafiriniz olurum canım rast gelemiyorsunuz canım yoksa hepinizin ne kadar hoş olduğunu söylüyor bana
bende sendenim canım , temizlik çok nankördür yap yap yine aynı şeyler
bayıldımmm size, tam zeynebe göresin o da bal dök yala durumları ile gezer evde
beklicem resmini bende alıcam akşam mayo giyiniyimde resim koyuyum mu hıııBugun Mayo alacam eklerim
Benim Yok oldu gobek mobek
Hemsom gelmis
Cimcime ekmekleri unutmadim bilesin.
Benim
Kuccuk baslara bir meyve yapiyim gelecem.
cimcime merhaba canım özledik seni ya :) nasılsın ama benim şimdi cıkmam lazım
beril kızları öp helede kara böcügü meyve yerine ye emi :)
Yok Tatlim kocise sordum dun.hastaneye gttik dye sabah yememistm.test isterse diye oglen kahvaltj yaptm yanu o menudekileri yedm.kahvaltj yk.ogln.yerne kahvaltlik var :)ha haaaaaaaaa :))) bu güzeldi işte
kimbilir neler götürdün arada
Bugun sabhtan beri skyrm disjmi tulumbadan almadm hic ins ymycem artk.btnm byle nereye kadarben de varım, yanlız değilsin üzülme
Amiiijnn aminnn ins cnm.bnm hepinize versjn Rabbim insAmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn, tüm evi olmayanların, benim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ev hayırlı olsun canım taşınacak mısınız peki? yemeklerini düzene sok lütfen yoksa zayıflayamayacaksın ayrıca ramazan geçince bu menülere uyarılar gelecek senin mesajında herkese söylüyorum, kendim de dahil:))
canım sen düzenli spor yap da az da olsa olur fırsat buldukça sporu yaşam şekli haline soktuğumuz sürece kilo derdimiz kalmayacak, oğluşuna da öpücüklerrrrrrr
ama ben de beğendiiimmm:)) listene dikkatttt
menü iyi gibi canım çok gözüme bişey çarpmadı
teşekkürler canım iyi dileklerin için
menüne tekrar
çok iyi goncam benim bu arada yaşasııııııınnnnnnnnnnnn kokoreç gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş, benim de ödüllerim vardı hiçbirini yapmadım, inşallah haftaya:)))
ben değilimmmm
aşkolsun canım yasensiz tadı olur mu buraların
garip, ben de hiç sevmem uyumayı ama nedendir bilmem kızı uyuturken uyuyorumAllah Allah:44:
bu akşam gelmezse kaptana ceza vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim canım merak etme daha da iyi olucam hergün az daha
yine bir süpriz var ama aşağı doğru mu yoksa yukarı doğru mu bilmem, benim tartı bu hafta çakıldı((
kıymalı yemek hiç sevmem((
Bugun Mayo alacam eklerim
Benim Yok oldu gobek mobek
gelmeye çalışıcam inşallah uyumıycam bu akşamberilim canım benim şimdi gercekten cıkmam lazım müsait olursan gece gelde konusalım müsait olan herkes gelsin gece kızlar kaptanım sende :)
koy koy koybeklicem resmini bende alıcam akşam mayo giyiniyimde resim koyuyum mu hııı
hadi yap da gelHemsom gelmis
Cimcime ekmekleri unutmadim bilesin.
Benim
Kuccuk baslara bir meyve yapiyim gelecem.
canıııııımmmm sabah seni düşünmüştüm geldin, napalım sen bak işlerinie gelicen di mi toparlanıncaherkese selam çok özür dilerim arkadaşlar bilgisayarım olmadığı için giremiyorum.müdürle aynı odadayım ve sürekli gözü üzerimde kaybolan bilgilerimi tekrar giriyorum 8 aylık yazılarım ayniyatlarım çok yoğunum.beni bu hafta hoş görün lütfen.
şimdide gelip arkadaşımdan rica ettim bir 5 dekika bakayım dedim nasılsınız..
Yok Tatlim kocise sordum dun.hastaneye gttik dye sabah yememistm.test isterse diye oglen kahvaltj yaptm yanu o menudekileri yedm.kahvaltj yk.ogln.yerne kahvaltlik var :)
Bugun sabhtan beri skyrm disjmi tulumbadan almadm hic ins ymycem artk.btnm byle nereye kadar
Amiiijnn aminnn ins cnm.bnm hepinize versjn Rabbim ins
Icinde oturan var cnm.2 ay icinde ckacak. 1 ayda tadilat desek en az 3 ayda gecebiliriz
ayyyy ben de istiyorummmmm
gelmeye çalışıcam inşallah uyumıycam bu akşam
koy koy koy
hadi yap da gel
canıııııımmmm sabah seni düşünmüştüm geldin, napalım sen bak işlerinie gelicen di mi toparlanınca
ah gizem ah senin su tatlı istegini nasıl kesicezafiyet olsun sana da nurdana verdigim cezayı veriyorum al bakalım sana etimek tatlısı :)
sana kendi diyet listemi resimlicem ona dıkkat ederek ye
arnavut cigeri ve pilavama sporla yakmisindir inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?