Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Lacey misafirde olsan yorum yap bacim
Birde
Bu zeynosum u arada sana sikayet ediyimde cimdir yerime
Bak geldim diye gine gidiyor
tabiki misafiriniz olurum canım rast gelemiyorsunuz canım yoksa hepinizin ne kadar hoş olduğunu söylüyor bana

memnuniyet duyarız tabi ki:)
bence de ben hariç hepsi temizlik hastası
bende sendenim canım , temizlik çok nankördür yap yap yine aynı şeyler

Bir Gun zeynyla gelsek o yemek yapsa Ben senin evi bir bal dok yala yapsam
Sende bas kösede bize laf yetistirsennnnnb

bayıldımmm size, tam zeynebe göresin o da bal dök yala durumları ile gezer evde

cimdiklesin mi o bana kıyamaz ki dimi abla :)

Seni Ben gelip cimdirecem bu gidisle
Dogru leyyyyy
Sezeryan gobege erimez derlerdi, ayakta gobek yokta oturunca el salliyor sadece
neymiş o göbek kabusu ya kadınların ortak sorunumu erimiyor bir türlü :)

benim de sezeryan iki tane göbeğim kaldı çok fena((
bende de kaldı canım neler yapyırum neler ama banamısın demiyor akşam 250 mekik cektim başladım mekik cekmeye bakalım sporumuda cok özledim bayramdan sonra kavucucam inşallah

Konnuyu saptirma
Cimdirecen demi ablam
En hakkimi topik arkadasim

berilim canım benim şimdi gercekten cıkmam lazım müsait olursan gece gelde konusalım müsait olan herkes gelsin gece kızlar kaptanım sende :)

Hemsom gelmis
Cimcime ekmekleri unutmadim bilesin.
Benim
Kuccuk baslara bir meyve yapiyim gelecem.

cimcime merhaba canım özledik seni ya :) nasılsın ama benim şimdi cıkmam lazım
beril kızları öp helede kara böcügü meyve yerine ye emi :)

herkese selam çok özür dilerim arkadaşlar bilgisayarım olmadığı için giremiyorum.müdürle aynı odadayım ve sürekli gözü üzerimde kaybolan bilgilerimi tekrar giriyorum 8 aylık yazılarım ayniyatlarım çok yoğunum.beni bu hafta hoş görün lütfen.
şimdide gelip arkadaşımdan rica ettim bir 5 dekika bakayım dedim nasılsınız..

Hemsom gelmis
Benim

cimcime merhaba canım özledik seni ya :) nasılsın ama benim şimdi cıkmam lazım
beril kızları öp helede kara böcügü meyve yerine ye emi :)

hoşbulduk canım benim ekmek pek kullanmıyorum çok nadir arada sırada..zaten bu ramazan bende hiç iştah kalmadı kiloda veremiyorum nasıl oluyor hiç anlamadım..

ha haaaaaaaaa :))) bu güzeldi işte
kimbilir neler götürdün arada
Yok Tatlim kocise sordum dun.hastaneye gttik dye sabah yememistm.test isterse diye oglen kahvaltj yaptm yanu o menudekileri yedm.kahvaltj yk.ogln.yerne kahvaltlik var :)

ben de varım, yanlız değilsin üzülme
Bugun sabhtan beri skyrm disjmi tulumbadan almadm hic ins ymycem artk.btnm byle nereye kadar

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn, tüm evi olmayanların, benim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Amiiijnn aminnn ins cnm.bnm hepinize versjn Rabbim ins

Icinde oturan var cnm.2 ay icinde ckacak. 1 ayda tadilat desek en az 3 ayda gecebiliriz

Bugun Mayo alacam eklerim
Benim Yok oldu gobek mobek

ayyyy ben de istiyorummmmm
berilim canım benim şimdi gercekten cıkmam lazım müsait olursan gece gelde konusalım müsait olan herkes gelsin gece kızlar kaptanım sende :)
gelmeye çalışıcam inşallah uyumıycam bu akşam
beklicem resmini bende alıcam akşam mayo giyiniyimde resim koyuyum mu hııı
koy koy koy

Hemsom gelmis
Benim
hadi yap da gel

canıııııımmmm sabah seni düşünmüştüm geldin, napalım sen bak işlerinie gelicen di mi toparlanınca

yakın mı kaynanana, görümcene

tabikide geleceğim aklımdan hep geçiyorsunuz.ama bu işler başıma dert oldu.herşeyi bitirip izne ayrıldım ama geldim sil baştan çok sinirliyim.bugün 2 kasa getirdiler ama her ikiside uyumsuzluk gösterdi benim programlarımı almıyor nasıl oluyor anlamadık.bilgisayarıma kavuşursam günboyu giremesemde genede girerdim.dua edin bir an önce olsun..

Ablacm bugun.sabhtan beri tukjmba taytlisinin beni ye yalvarislarna tepkisiz kalmayi.basarabildim.iftarida atlatahilirsem bugun bir adim olacaj ins bundan sonra dikkat edecem bana da yazk bak bugun 1 saat yurudum.tulumbadan yesem hem.bosa gdecek hemde ustune kalori eklenecek.artk kndime glmelym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…