Bosver haciiiiii yagogo gittin mi gülüm burdayım yaa
kızlar aklımı çeldi şu topiğe bakayım dedim canım sıkıldı
çok fenasın yaaaaaaaaaanapıyon sen ya biz burda gogoyla gram gram zor gidiyoruz
bir laf atıyorsun kacıyorsun yaHooop uslu durun beee , sizi takip etmekten yoruldum :86:
hep bu berille zeynoş yüzünden çekiyolar mıknatıs gibiler
beril nsıl bir beslenme anlamadım canım sıfır meyve ne demek ? sebzenin minimumu mu sen neler yiyorsun bir günde listeni paylaşsana canım yaBosver haciiiiii ya
Demistim, pek saglikli degil
Sifir meyve, ekmek, yag, sebzenin minimumda.sirf su tatil icinnnnn
Tamam tamam geldim burdayım , selamlar herkese
Siyah saca sari boya
Sariliyom sana doya doya
Sahurda yiyebildim Kadar tereyaginda yumurta peynir belki bir domateste ekliyomberil nsıl bir beslenme anlamadım canım sıfır meyve ne demek ? sebzenin minimumu mu sen neler yiyorsun bir günde listeni paylaşsana canım ya
hoş geldin gece kusu gündüz uyur gece nette takılır :)
selam canım hoşgeldin
Selammmmmmmmmmmmmmm
nasılsın diyorum canım yusufum nasıl ramazanla aran nasıl ?Asılsız iftiraa
En geç 9 da ayaktayım her sabah , her gün 4-5 saat uyku ile yaşıyorum ben , ne diyorsun sen kadınnnn
Selamlar güzeller
Asılsız iftiraa
En geç 9 da ayaktayım her sabah , her gün 4-5 saat uyku ile yaşıyorum ben , ne diyorsun sen kadınnnn
Selamlar güzeller
sarılır oglusuna onuda uyutur dini ausum :)oğluşu var onun nasıl yatsın kadın gündüz:))
Ramazan dün itibarıyla molaya geçti bende
Onun dışında sigara vuruyor kafama , iki çatıyorum sağa sola geçiyor
Sizde ne var ne yok ?
bende iyim canım temizlikle bogusup duruyorumRamazan dün itibarıyla molaya geçti bende
Onun dışında sigara vuruyor kafama , iki çatıyorum sağa sola geçiyor
Sizde ne var ne yok ?
sarılır oglusuna onuda uyutur dini ausum :)
ben cocoklar küçükken alırdım yanıma sarılır uyurduk ögleye kadar ohhh yatakta 3ümüz yatmaya bayılıyordum şimdi aliye gel oglum yatalım diyorum git anne ya diyor :)
biz aynen burda gördüğün gibiyiz değişik bir durum yok:))
bende iyim canım temizlikle bogusup duruyorum2 gündür bende moladayım
ausencia canım ya agzıma lokma alsan kilo alıcam sanıyorum hiç bir sey yiyemiyorum dogru düzgün ramazanda iyice bozuldu dengem
regli dönemindeyim normal diyet listemi yapıyım diyorum ama olmuyor cocuklar oruc yiyemiyorum yanlarında bir akşamları yedimben zafiyet geciricem artık
bende iyim canım temizlikle bogusup duruyorum2 gündür bende moladayım
ausencia canım ya agzıma lokma alsan kilo alıcam sanıyorum hiç bir sey yiyemiyorum dogru düzgün ramazanda iyice bozuldu dengem
regli dönemindeyim normal diyet listemi yapıyım diyorum ama olmuyor cocuklar oruc yiyemiyorum yanlarında bir akşamları yedimben zafiyet geciricem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?