Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bosver haciiiiii ya

Demistim, pek saglikli degil
Sifir meyve, ekmek, yag, sebzenin minimumda.sirf su tatil icinnnnn
beril nsıl bir beslenme anlamadım canım sıfır meyve ne demek ? sebzenin minimumu mu sen neler yiyorsun bir günde listeni paylaşsana canım ya

beril nsıl bir beslenme anlamadım canım sıfır meyve ne demek ? sebzenin minimumu mu sen neler yiyorsun bir günde listeni paylaşsana canım ya
Sahurda yiyebildim Kadar tereyaginda yumurta peynir belki bir domateste ekliyom

Iftarda
Doyana Kadar et tavuk äyani proteyinnnnnnnnnn
Bir domates 8 puan
Bir elma 16
Boyl puanlamaya Gore Listem var 30 puani gecmiyom

Ramazan dün itibarıyla molaya geçti bende

Onun dışında sigara vuruyor kafama , iki çatıyorum sağa sola geçiyor

Sizde ne var ne yok ?

oğluşu var onun nasıl yatsın kadın gündüz:))
sarılır oglusuna onuda uyutur dini ausum :)
ben cocoklar küçükken alırdım yanıma sarılır uyurduk ögleye kadar ohhh yatakta 3ümüz yatmaya bayılıyordum şimdi aliye gel oglum yatalım diyorum git anne ya diyor :)

Ramazan dün itibarıyla molaya geçti bende

Onun dışında sigara vuruyor kafama , iki çatıyorum sağa sola geçiyor

Sizde ne var ne yok ?

bende iyim canım temizlikle bogusup duruyorum 2 gündür bende moladayım
ausencia canım ya agzıma lokma alsan kilo alıcam sanıyorum hiç bir sey yiyemiyorum dogru düzgün ramazanda iyice bozuldu dengem
regli dönemindeyim normal diyet listemi yapıyım diyorum ama olmuyor cocuklar oruc yiyemiyorum yanlarında bir akşamları yedim ben zafiyet geciricem artık

biz de yatıyoruz üçümüz Toprak hala Ali moduna gelemedi:)) Ama büyüyüynce oğluşum gelmeyecek mi yanımaaa(((

biz aynen burda gördüğün gibiyiz değişik bir durum yok:))

Sen gördüğüm gibisin ama bıraktığım gibi değilsin topraksım , bi hüzün var sende bu aralar :26:

Moral bozmak gibi olmasın ama cidden ağzına lokma koysan kilo alıyorsun diyetten sonra

Tecrübe ile sabit

evet kesinlikle zafiyet geçireceksin, yavaşla diyorum sakalım yok dinletemiyorum azıcık büyük sözü dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…