Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin anlamış olabileceğini düşünüyorum nedense, telapati var ya aramızda:))) evet hüzün var ama fazla deşmeyelim geçiyor, ya da geçecek...

Konsklama ilaclar haric gitmek istedim hastanedeki tip bebek fiyatlari 8500 Euro Dan basliyormus.garentiside Yok tabikiiii

kızlar ben yatıyorum başım inanılmaz agrıyor bir iki saat uyuyum yarın da baya işim var sizlere iyi geceler öpüyorum hepinizi kaptanım sende yat sabah işe gidiceksin berilim sanada iyi sahurlar simdiden ausencia gülüm iyi geceler :)
sigara illetini bırakın ya
haaa bu arada gökce sen içeyormusun sigara ?
cok ama cok uzun süre sigara içen biri olarak 3 sene önce bıarktım sigarayı ( çok şükür allahıma) inanin şimdi kokusundan bile midem bulanıyor

Yas geciyor diye krizlerdeyim sanirim.
Hasani aradim cevap verir vermezsen bana paar versene dedim.kapa su telefonu dedi.
Kecilerim bir rahat birakin yaaaa
Kazene yazdim o topiktekiler fakemi gercekmi diye.bekle arastiriyom dedi

Ayyyyy bide ......
hangi topik canım ?

Ben uzun zaman once birbaktimda.simdilerde bir tane asiriyom ixen birine rastlayinca
Iyi geceler

iyi geceler canım ben yarın işe gitmiycem ama sabah 7 de eftelyanın servisiyle gidip kuzenimde takılıcam
yarın pek gelemeyebilirim burası size emanet

sormasaydın iyiydi de maalesef başladım tekrar bu ara tek tük ((

Kafayi dagit Gel tamammi

Yas geciyor diye krizlerdeyim sanirim.
Hasani aradim cevap verir vermezsen bana paar versene dedim.kapa su telefonu dedi.
Kecilerim bir rahat birakin yaaaa
Kazene yazdim o topiktekiler fakemi gercekmi diye.bekle arastiriyom dedi

Ayyyyy bide ......

.......... yanlış anlama :))))))

Son düzenleme:

bunu konusucaz canım yarın bende pek olmaya bilirim eftelya degil kızın adı ya çise :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…