Sen gördüğüm gibisin ama bıraktığım gibi değilsin topraksım , bi hüzün var sende bu aralar :26:
Moral bozmak gibi olmasın ama cidden ağzına lokma koysan kilo alıyorsun diyetten sonra
Tecrübe ile sabit
senin anlamış olabileceğini düşünüyorum nedense, telapati var ya aramızda:))) evet hüzün var ama fazla deşmeyelim geçiyor, ya da geçecek...
kuzum yanlıs topigemi yazdın ? biraz önce seni ben kıbrısta tüp bebekle ilgili topikte görmüştümKonsklama ilaclar haric gitmek istedim hastanedeki tip bebek fiyatlari 8500 Euro Dan basliyormus.garentiside Yok tabikiiii
Gecti diyceksin arkadas beynini blogla bakiimmmmm
kuzum yanlıs topigemi yazdın ? biraz önce seni ben kıbrısta tüp bebekle ilgili topikte görmüştüm
Evet canimmmmm kusuruma bakma yaaaaa canim
geçti bitanemevet geçtiiiiiii
sorun yok bebegim :)Evet canimmmmm kusuruma bakma yaaaaa canim
sorun yok ben de şaşırdım birden:))
sorun yok bebegim :)
hangi topik canım ?Yas geciyor diye krizlerdeyim sanirim.
Hasani aradim cevap verir vermezsen bana paar versene dedim.kapa su telefonu dedi.
Kecilerim bir rahat birakin yaaaa
Kazene yazdim o topiktekiler fakemi gercekmi diye.bekle arastiriyom dedi
Ayyyyy bide ......
kızlar ben yatıyorum başım inanılmaz agrıyor bir iki saat uyuyum yarın da baya işim var sizlere iyi geceler öpüyorum hepinizi kaptanım sende yat sabah işe gidiceksin berilim sanada iyi sahurlar simdiden ausencia gülüm iyi geceler :)
sigara illetini bırakın ya
haaa bu arada gökce sen içeyormusun sigara ?
cok ama cok uzun süre sigara içen biri olarak 3 sene önce bıarktım sigarayı ( çok şükür allahıma) inanin şimdi kokusundan bile midem bulanıyor
kızlar ben yatıyorum başım inanılmaz agrıyor bir iki saat uyuyum yarın da baya işim var sizlere iyi geceler öpüyorum hepinizi kaptanım sende yat sabah işe gidiceksin berilim sanada iyi sahurlar simdiden ausencia gülüm iyi geceler :)
sigara illetini bırakın ya
haaa bu arada gökce sen içeyormusun sigara ?
cok ama cok uzun süre sigara içen biri olarak 3 sene önce bıarktım sigarayı ( çok şükür allahıma) inanin şimdi kokusundan bile midem bulanıyor
hangi topik canım ?
iyi geceler canım ben yarın işe gitmiycem ama sabah 7 de eftelyanın servisiyle gidip kuzenimde takılıcam
yarın pek gelemeyebilirim burası size emanet
sormasaydın iyiydi de maalesef başladım tekrar bu ara tek tük((
Yas geciyor diye krizlerdeyim sanirim.
Hasani aradim cevap verir vermezsen bana paar versene dedim.kapa su telefonu dedi.
Kecilerim bir rahat birakin yaaaa
Kazene yazdim o topiktekiler fakemi gercekmi diye.bekle arastiriyom dedi
Ayyyyy bide ......
iyi geceler canım ben yarın işe gitmiycem ama sabah 7 de eftelyanın servisiyle gidip kuzenimde takılıcam
yarın pek gelemeyebilirim burası size emanet
sormasaydın iyiydi de maalesef başladım tekrar bu ara tek tük((
benim komşumda tüp bebek yaptırdı 3 kez ama tutmadı hiç biri bir ara bende baya takılıyordum o topikte :)Tip bebek topigi
Kafayi dagit Gel tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?