Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalımm ben bi geçmişe bakayım en son 5 sayfaydıı ama hasta oldugum için gelemedim dün midem bulanıyodu anca gelebildim

Neyiiiiiii

Yazdiklarinizdan niye Birsey anlamiyommm
sigara konusunu konusuyoruz canım efletyada gökcenin kız kardesi adı çise bir ara bizim takımdaydı ama ayrıldı sevgili bayan kayıplarda su aralar nerde , ne yapıyor bilgimiz yok
gökce çise nasıl kızın treskotunu yıkadın mı :))
ne gülmüştüm ilk okudugumda ya burdan ablasına mesaj yazıyordu aynı evde olmalarına regmen: ))))

Son düzenleme:
gece gece uyku başımıza vurdu hatlar karıştı:)))

ben bir mesaj yazmıştım ama topiği yanlış anlamışım sonra berilin tüp bebek topiği yazdığını görünce sildim ve yanlış anlamışım demek istedim

berilcim zeynep de bana kızıyor çünkü ben sigarayı burada yeni bıraktım, yeniden içiyorum diyince kızdı

eftelya da benim burada daha önce yarışan kardeşim adı Çise

çise pek iyi değil sevgilisini askere yolladı, ankara mamak şimdilik cuma teslim oluyor, bizimki melankolide:))
çalışıyo aynı devam ama biraz kilo da aldı 1-2 kilo gibi, şimdilerde millet sen daha zayıf duruyosun diyo ooooohhhhh yandan
bu gece arkadaşında kalıyo sabah beni servisle alacaklar geçerken
başka da bişey yok aynı devam

artık kafayı toplıycam mı hepten dağıtıcam mı bilmiyorum da telefonda konuştukça kız duramadı gel bana diye bırakmıyo peşimi, yarın bol lak lak var:)))
Ne Guzel isteeeee
Ikizlerde telefonlasiyor odadan odaya
Alisigim boyle durumlara

olabilir :))))) elif nasıl oldu yani :)
Asilamayla
Ikizlerde tup
Ama bu kez baska gibi bilmiyomki

Aynennnnnn o kilosunu ne yapti.
Haydin datalim, uykucu kizlar gelmis gozlere

kıyamam be ona sevgilisinide askere göndermiş kuzum :)
bizim çise yani hep arkadasında kalıyordu :) ne zaman evdeydiki

Ne Guzel isteeeee

Ikizlerde telefonlasiyor odadan odaya
Alisigim boyle durumlara

Asilamayla
Ikizlerde tup
Ama bu kez baska gibi bilmiyomki

Aynennnnnn o kilosunu ne yapti.
Haydin datalim, uykucu kizlar gelmis gozlere
hadı hayırlısı olsun bakalım cok istiyordun allahım gönlünce versin canım :)
hayırlısı olsun ama allah sana erkek evlat versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…