- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
.......... yanlış anlama :))))))
Neyiiiiiii.......... yanlış anlama :))))))
Yazdiklarinizdan niye Birsey anlamiyommm
bunu konusucaz canım yarın bende pek olmaya bilirim eftelya degil kızın adı ya çise :)
felekten bir gün çal :))))))artık kafayı toplıycam mı hepten dağıtıcam mı bilmiyorum da telefonda konuştukça kız duramadı gel bana diye bırakmıyo peşimi, yarın bol lak lak var:)))
bunu konusucaz canım yarın bende pek olmaya bilirim eftelya degil kızın adı ya çise :)
....... evet beril nedir bu ..... anlamı :))))))))
Iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalımm ben bi geçmişe bakayım en son 5 sayfaydıı ama hasta oldugum için gelemedim dün midem bulanıyodu anca gelebildim
Iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalımm ben bi geçmişe bakayım en son 5 sayfaydıı ama hasta oldugum için gelemedim dün midem bulanıyodu anca gelebildim
sigara konusunu konusuyoruz canım efletyada gökcenin kız kardesi adı çise bir ara bizim takımdaydı ama ayrıldı sevgili bayan kayıplarda su aralar nerde , ne yapıyor bilgimiz yokNeyiiiiiii
Yazdiklarinizdan niye Birsey anlamiyommm
eyvah yandıkkkk:18: napıyım ya bu hayat başka türlü çekilmiyo zehirsiz dermişimçise diye anlaşılmaz diye öyle yazıyorum haklısın:)))
olabilir :))))) elif nasıl oldu yani :)......... Birde hamile kaliyormuymusummmm demek
kuzum iyi geceler , cok gecmiş olsun ve iyi geceler zafer bey öhööö diyor yani bu yat demek :))))Iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalımm ben bi geçmişe bakayım en son 5 sayfaydıı ama hasta oldugum için gelemedim dün midem bulanıyodu anca gelebildim
sigara konusunu konusuyoruz canım efletyada gökcenin kız kardesi adı çise bir ara bizim takımdaydı ama ayrıldı sevgili bayan kayıplarda su aralar nerde , ne yapıyor bilgimiz yok
gökce çise nasıl kızın treskotunu yıkadın mı :))
ne gülmüştüm ilk okudugumda ya burdan ablasına mesaj yazıyordu aynı evde olmalarına regmen: ))))
Ne Guzel isteeeeeartık kafayı toplıycam mı hepten dağıtıcam mı bilmiyorum da telefonda konuştukça kız duramadı gel bana diye bırakmıyo peşimi, yarın bol lak lak var:)))
Ikizlerde telefonlasiyor odadan odayasigara konusunu konusuyoruz canım efletyada gökcenin kız kardesi adı çise bir ara bizim takımdaydı ama ayrıldı sevgili bayan kayıplarda su aralar nerde , ne yapıyor bilgimiz yok
gökce çise nasıl kızın treskotunu yıkadın mı :))
ne gülmüştüm ilk okudugumda ya burdan ablasına mesaj yazıyordu aynı evde olmalarına regmen: ))))
Asilamaylaolabilir :))))) elif nasıl oldu yani :)
Aynennnnnn o kilosunu ne yapti.gece gece uyku başımıza vurdu hatlar karıştı:)))
ben bir mesaj yazmıştım ama topiği yanlış anlamışım sonra berilin tüp bebek topiği yazdığını görünce sildim ve yanlış anlamışım demek istedim
berilcim zeynep de bana kızıyor çünkü ben sigarayı burada yeni bıraktım, yeniden içiyorum diyince kızdı
eftelya da benim burada daha önce yarışan kardeşim adı Çise
kıyamam be ona sevgilisinide askere göndermiş kuzum :)çise pek iyi değil sevgilisini askere yolladı, ankara mamak şimdilik cuma teslim oluyor, bizimki melankolide:))
çalışıyo aynı devam ama biraz kilo da aldı 1-2 kilo gibi, şimdilerde millet sen daha zayıf duruyosun diyo ooooohhhhh yandan
bu gece arkadaşında kalıyo sabah beni servisle alacaklar geçerken
başka da bişey yok aynı devam
adamın sesleniş tarzına bakın ya :)))
hey saat birbucuk :))))))
aşkım gel demiyorda :))
kuzum iyi geceler , cok gecmiş olsun ve iyi geceler zafer bey öhööö diyor yani bu yat demek :))))
hadı hayırlısı olsun bakalım cok istiyordun allahım gönlünce versin canım :)Ne Guzel isteeeee
Ikizlerde telefonlasiyor odadan odaya
Alisigim boyle durumlara
Asilamayla
Ikizlerde tup
Ama bu kez baska gibi bilmiyomki
Aynennnnnn o kilosunu ne yapti.
Haydin datalim, uykucu kizlar gelmis gozlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?